oktober 2014

One HOT ticket

Etter en deilig frokost, stikker vi til pressekonferanse med Alexander Wang, forhåpentligvis får jeg noen bilder av klærne også etterpå #fingerscrossed.

Idag regner det, så da er capsen på.

Ellers har jeg på meg; skinnbukser fra Moods of Norway (L O V E), skjorte fra Wang, genser fra Joseph, jakke fra Zara, kamera fra Fujifilm, sko fra A Pair, veske fra Alexander Wang, caps fra Varsity. 

(Jeg reiste til New York i samarbeid med H&M, som betalte turen.)

Clear skies and crystal glasses


Jeg sjekket inn på The Mondrian som ligger i Soho i går kveld, også tok jeg meg en kjapp tur ut i området for å kjøpe ting jeg alltid glemmer.

(Tannbørste, adapter, hårbørste- som man liksom alltid har med seg.. Jeg glemmer selvfølgelig det jeg..)

 As we speak sitter jeg med mac´en i senga som jeg akkurat har våknet i. Klokken er 06.30 og jeg har sovet som en stein i den beste sengen noensinne.

Turen over dammen var nesten litt for rask forresten, jeg digger sånne langflyvninger, for man blir tvunget til å slappe av.  

Plutselig skulle vi lande, og jeg hadde ikke sovet noe, eller fått sett halvparten av av alle filmene jeg skulle se...hehe.

Uansett, jeg landet i fantastiske New York, og her er det 23 grader! FOR en lykkefølelese det var å kjenne varmegradene på kroppen, droppe strikkegenseren og skjerfet!

Hotellrommet er lyst og vakkert og området er helt genialt, Opening Ceremony ligger RETT ved siden av! Yikes, det er en av de kuuuleste sjappene i hele New York!

Det er også romantiske, vakre, koselige og kule spisesteder på rekke og rad her, og igår stakk vi på en rustikk restaurant der vi hadde nydelige østers og biff tartar med himmelske, hjemmelagde fries.

Idag er det den store dagen, først er det pressekonferanse med Alexander Wang (som vi streamer LIVE på Side2, Fashion Show, party OG preshopping :D

Ha en fortsatt bra dag ! 

X

Yesterday  I checked in at the Mondrian in Soho here in New York. I arrived in the afternoon, and it was amazing 23 degrees (celcius).

This area is amazing, amazing Opening Ceremony is just next door!

Today is the big day however, with pressconferance with Mr. Wang, show, party and pre-shopping!

Stay tuned! 


(Jeg reiste til New York i samarbeid med H&M, som betalte turen.)

TBT #2 New York


I´m on my way! Kan ikke vente med å lande i denne fantastisk inspirerende byen. Denne gangen skal det visst være greit varmt også.. Glede glede!

Er så glad jeg får bli med som en av to stykker som får bli med på denne turen, og kan ikke vente med å dele den med dere!

PS. Husk at dere kan følge meg på Instagram også :) Nå har jeg blitt ganske så flink å oppdatere :D

Disse bildene er fra jeg har vært der på moteuker tidligere.

Kilt & Teddy kind of weather


Jeg er blitt så flad i kilten min fra Monki, og den funker like bra til høst som til sommer, syns nå jeg..

Forleden dag kombinerte jeg den med tykke tights, knehøye boots, ullgenser og en dobbel-jakke kombo, med den dobbeltspente blazeren og en teddy jakke over.

Capsen i Kasjmir er min nye (varme følgesvenn), og utrolig grei å ha når det er litt duskete i været..

X

Skirt ; Monki, sweater MQ, blazer ;Second Female, Teddy; Minimum, boots ; Zara, caps; Varsity.no, tights; Pierre Robert, Mobile cover; Moschino

I studio med Lene Orvik

Forrige uke må ha vært en av de travleste jeg har hatt noensinne, hehe.. Noen mandager lurer jeg på hvordan jeg skal klare å rekke over alt..

I forrige uke gikk det sterkt utover bloggingen dessverre, men det er det at jeg bruker så mye tid på å blogge, så om jeg ikke jeg føler jeg får gjort det ordentlig så vil jeg heller vente til jeg har litt ekstra tid.. Dette gjør jo at det hoper seg opp med bilder og poster på Macen min, som bare skriker etter å få komme ut.

PS. Dere kan følge meg på Instagram, for litt hyppigere oppdateringer (da blir jeg glad) :D 

I forrige uke, var jeg i studio to dager, og den ene var jeg sammen med herlige Lene som har designet kolleksjon for Bikbok.

Lene har på seg alt fra Lene Orvik X Bikbok, jeg har på meg en deilig cardigan fra kolleksjonen. Dere må dessverre smøre dere litt mer med tålmodighet før samarbeidet er å finne i butikkhyllene, men her er iallefall en smakebit. Gled dere til filmen, der viser Lene sine favoritt pieces og hvordan hun vil style dem. 

H&M 10 YEARS of Design Collaborations

På fredag fikk jeg en sniktitt før de åpnet utstillingen om H&Ms designsamarabeid gjennom de siste 10 årene.

Herreguud så mye fint det er, og så mye jeg angret på ting jeg ikke gadd å stå i kø for, errrh! Det er faktisk utrolig manga tidløse plagg, som jeg lett kunne ha dratt frem år etter år.

Noen av mine største "regrets" var Karl Lagerfeld kjolene, den lange Cavalli kjolen, og to kjoler fra Lanvin samarbeidet i tillegg til sko fra Jimmy Choo og Lanvin..

Ja,ja, man kan ikke kjøpe alt, og om ikke lenge er det tid for Alexander Wang kolleksjonen for H&M. Gjett hvem som skal til New York for å se den!!! Hahaha, jeg gleder meg helt sinnsykt!

Happy Days!

Artikkelen min om utstillingen kan dere lese her

 

I Could Get used to this..Forrige uke fikk jeg og Side2s motebloggere være med på et spennende fotoshoot. Under shootet fikk vi i oppgave å style et vakkert skjerf, i hever vår stil.

Skjerfet er designet av Nina Skarra og er laget i 100% kasjmir.

Skjerfet er laget i samarbeid med Blindforbundet og deres fantastiske kampanje, iCare, som du kan lese om her.

Prosjektet går ut på å gi blinde synet tilbake. Herregud, hvor bra er ikke det?

Over 30 millioner mennesker i verden idag er blinde uten å måtte være det. Bare en enkel operasjon til 250kr kan gjøre at man kan gi dem synet i gave. 

Kjøper du dette skjerfet er du derfor med på å bidra til å forandre livet til et menneske. Er ikke det fantastisk? Ikke nok med det, skjerfene er også RÅFINE!

 Jeg skal vise bildet fra fotoshootet litt senere og skjerfet, men er noen behind the scenes bilder fra de flinkeste frisørene hos Siste Mohikaner.

Vi fikk sminke av L´Oreal og stylet håret av siste Mohikaner.

Bildene er tatt av Janne Rugland

Under ser dere mitt favorittskjerf. I denne linken kan dere kjøpe skjerfet og se på utvalget
Monday Morning
Er ikke så dumt når den startet sånn her... Jeg har juksa litt, for dette er faktisk ikke idag.. (Nå sitter jeg i treningstights med kaffikoppen, klar som et egg for å blir pisket litt rundt av Lene på Optimal trening, det er også en utrolig bra måte å starte uka på).

Nei, dette var fra Indiska sin julefrokost.. Haha.. Jul ja! Føles jo som om det nettopp var hetebølge her til lands, og at julen er milevis unna.. Det er litt koselig med kaldere grader også, og de vakre fargene.

Jeg må uansett inrømme at jeg er veldig svak for Indiska. Spesielt alle de søte koppene og dillet, digger dillet. I tillegg fikk vi deilig og sunn frokost.

Her sammen med fine Kathinka som alltid setter et smil på munnen min.

Ha en nydelig mandag!

X

In the Studio
Mitt beste kjøp ever / Herrejakke fra Fretex til 98kr for 7 år siden!

Over og ut! (Bitch-face.. Hehehe... :S)Igår hadde jeg to shoot, et med video og et i studio i samarbeid med Blindeforbundet og den fine saken iCare (forteller mer om den senere).

Her er en smakebit av resultatet av interiørstylingen jeg gjorde på fredag, Alt interiøret er fra Janathan Adler/Missoni fra fantastiske Milla Boutique.

Igår laget jeg nemlig stylingvideo med mine favoritter fra Jean Paul Gaultier for Lindex´kolleksjonen. Videoen kommer ut på SIde2 i kveld (og i butikk i morgen).

X

Yesterday I had two shoots, one webvideo in our Side2 studio where I´m styling the Jean Paul Gaultier for Lindex collection,and one stills campaign for iCare

(fantastic charity campaign, Ill tell you more about later).

Friday FundayEndelig Fredag!

Idag har jeg kost meg skikkelig. Jeg har vært rundt omkring i byen og plukket styling, for jeg skal lage motevideoer på mandag. Har så masse fine klær i studioet nå, det er så inspirerende! 

Etterpå tok jeg en tur for å plukke litt Jonathen Adler og Missoni Home til studio også, herregud det er så mye fint. Blir nesten litt dårlig av det. Jeg anbefaler på det sterkeste å stikke innom Milla Boutique på Aker Brygge om du også liker de merkene, det er sykt farlig for lommeboka, men også fantastisk inspirerende. 

Endte opp med å kjøpe meg noe interiør stæsj på tampen, gleder meg til å få ting på plass i helgen. 

Uansett, er ikke denne jakka heeelt amaze? Dævver av den, den er så perfekt. Fra IRO.

Ha en nydelig helg dere! Jeg skal være flink å blogge masse :D

Fuzzy Blues


Jeg er ikke så flink å reise med kun håndbagasje. Det er noen som er sykt flinke til det, og får med seg de kuleste kombinasjonene, sånn er dessverre ikke jeg.

Jeg ender alltid med å glemmme halvparten og ta med en haug av ting jeg ikke trenger.

Da jeg var i Kjøben hadde jeg jo kun med den ene jakka, derfor var det godt vi var flere på tur (med lignende smak). Jeg lånte likesågreit denne skjønne pusepelsen fra Sand av Celine. Sykt fin, ikkesant?!

X

Fashion for Breakfast

Hello mobilbloggen.. Idag startet jeg dagen hos Jan Gunnars Showroom for å se på SS15 kolleksjonen til danske Bitte Kai Rand. Jeg kjenner ikke særlig til merke fra før av, men syns det var så mange pieces jeg gjerne kunne tenkt meg.

Nei, ække så kjipt å starte dagen med mote og en fantastisk frokost, i tillegg fikk jeg møte min kjære (modell) venninne Pia igjen.. Dessverre ble det bare mobilbilder idag, da jeg stakk fra kamera fordi jeg ble sent ute etter at jeg nøs rett etter jeg hadde puttet på mascara (very messy, haha). Sparer dere for det bildet.. 

 

Powder Pink

Da jeg var på Blog Awards i Kjøpenhavn fikk jeg låne med meg noen kjoler å ha på meg. Jeg skulle egentlig ha en kort sort gjennomsiktig kjole i netting med applikéer på, men så glemte jeg underkjolen.. Orker ikke gå halvnaken så valget falt på denne fra H&M. Det er så sjeldent jeg går i stramme plagg, men denne var deilig og behagelig, også liker jeg lengden og fargen utrolig godt, så det var egentlig helt greit at jeg glemte underkjolen.

Ellers er det så mye som skjer nå, reiser som bookes og spennende planer som legges, så jeg gruer meg slettes ikke til vinteren i år.

Kjole fra og jakke fra H&M, sko fra Valentino, strømper fra Pierre Robert.

X

This is my Zalando Blog Awards outfit. I was supposed to wear a totally different one, that was short, black and transparant, but I forgot the underdress.

I didnt like the idea of running around half naked, so I choose this instead. I don´t usually wear tight clothes but this was super comfy and I really love the length and colour. The dress and jacket is from H&M and shoes from Valentino.  

 

hits