november 2011

The making of the Bikbok styleguide

Dere må si ifra om dere blir lei sånne poster, men ofte så er dette det hele dagene våre består i! Dette er en av de beste jobbedagene jeg har, og gleder meg til hver måned, nemlig style Bikbok styleguiden! Den kan dere finne her. Nå er det LCHF Lasagne, film og rødvin på agendaen. Ha en fin fin kveld!

Alliga Tor

Bredal Belts designes av Tor, som går under kallenavnet Alliga-Tor. Laget av select louisiana Wild Alligator fra New Orleans og med sølvspennene fra Vogt Silversmiths i San Fransisco. Det er ingen tvil om at dette er luksus ut i fingerspissene. Jeg tør ikke å si hva de koster en gang, og det ble med et par bilder, men gosh så fine!

Brics

Elsker ton-i-ton pastellene, stylingen og de fine jakkene på disse bildene fra Bricks sin kolleksjon. Jakken på det siste bildet er en drøm, spør du meg. Tror nok jeg må sette den på julens ønskeliste.

LiliLoves Twitter

 

Vi har jo hatt en Twitterkonto i en evighet, men som de av dere som kan Twitter vet, så har ikke vi helt skjønnt det..(Eh) MEN, nå har vi fått lynkurs av noen flotte TwitterMentorer (dere vet hvem dere er ), og nå har det blitt fart på sakene. Så for å gjenta Twitrerne, så sier vi:  Er vi ikke her, så er vi på Twitter. Håper vi ses der!!!

 

Follow us Here

Velkommen velkommen!!!

New in!

God morgen! Jeg hadde på meg denne fra Zara på lørdags kveld, men da glemte jeg å få et skikkelig bilde av den.. Syns fargen er så fin, også tenker jeg at den like godt kan brukes til hverdags. Skal teste det ut+ ta et bilde sånn dere ser den litt bedre ved neste anledning.

 

The winners!

Da har vi trukket ut de heldige vinnerene av konkurransen om å vinne smykke fra SuMisura. Det ser ut som om de fleste ønsker seg stjerne-smykkene, så da skal vi spørre SuMisura damene pent om dere kan få det.

Gratulerer til Kjersti, Siri, Thea, Marthe AJ og Inger.

(dere får mail)

Today

Idag har bestått av innejobbing og levering av et par saker.. Men vi fikk heldigvis skvist inn en liten chai latte på Favoritt kafeen, Kolonihagen. Jeg leker meg fortsatt med Canon 5D en og jeg blir mer og mer forelsket i det (kommer til å grine når jeg må gi det fra meg igjen)..

Jeg har iallefall på meg jakke og pologenser fra Zara, buksen (jeg alltid går med) fra Bikbok, belte fra Velouria Vintage og sko fra Sigerson Morrison.

PS: Da er det trekning av SuMisura smykker om et par timer, så om du ikke har meldt deg på må du skynde deg å gjøre det nå!!

Luxottica

Mye fint for øyet (bokstavlig talt) på Luxottica sin pressevisning. Jeg har alltid sverget til RayBan både brillemessig og prismessig, og liker den nye matte modellen og de sammenleggbare. Persol har også alltid hatt mye fint. Liker at en god gammel traver kommer med nye freshe modeller. 

Julie prøver på sin RayBan favoritt. 

Liker denne fra Persol jeg....

Ostwald Helgason

Mamma! Skulle gjerne ønske at du kunne strikke en av disse til meg? Liker spesielt godt den øverste og tror den kunne vært fin i flere fargekombinasjoner også. Hva sier du? Det er lov å ønske seg til jul er det ikke, i og med du er så flink til å strikke....

Source 

Relaxed

Koseklær! Jeg er så fan av deilige, behagelige plagg i digge stoffer, og er kjempeglad at den avslappa stilen holder an! Her er jeg i et pysjamas lignende antrekk fra forleden dag. Puttet på høye wedges så det ikke skulle bli heelt ZZZ.. Hettegenseren i Cashmere er iallefall fra COS  og den semskede buksen er fra Utzon. Skoene er fra Sigerson Morrison.Men nå er det Partyhabitt og 30 års dag på plakatet, GOD Lørdags kveld!!

Would like to wear this today!

Bursdagsfest i kveld. Skulle gjerne hatt på meg dette, men jeg får ta et dykk inn i skapet og grave frem gamle skatter isteden; skinntights fra Current/Elliott, college genser fra 3.1 phillip lim, solbriller fra Tom Ford, fingerring fra Maison Martin Margiela, veske fra Proenza Schouler, sko fra Charlotte Olympia.

source; Net-a-porter og mytheresa.

Etoile

Det er mye å glede seg til når man ser Isabel Marant sin Etoile kolleksjon. Jeg får lyst til å lete frem 80-talls rulleskøytene når jeg ser disse bildene. Nå er det fredagspizza og Idol. God helg!

Det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørket.

Jeg glemmer helt å ta bilder før det blir for mørkt, men her er i alle fall gårdsdagens antrekk. Startet dagen på pressevisning av Luxottica sine briller etterfulgt av Lancome presseevent. I dag har jeg en lang to-do liste, før det kan bli helg!

//skinntights; J Dauphin, sko; Chloe, genser; Balenciaga, jakke; Caan, veske; Proenza Schouler

 

Today

Jippi, er såå glad for jeg har fått låne meg verdens beste kamera, og for å være ærlig har jeg brukt store deler av dagen til å bare ta bilder av ting (i tillegg til noen presse eventer og jobbing). Derav ikke så mye blogging.. Men helt seriøst, det er det beste kamera jeg har prøvd, så Julenissen? Har du lyst til å være ekstra snill med meg i år? Det er altså det berømmelige Canon 5D Mark II, som ALLE fotografene jeg jobber med bruker, jeg gleder meg som en unge til å leke med det til helgen...

Anyways, idag hadde jeg på meg pologenser fra Cubus, Genser fra Gestuz, bukse fra Mango og belte fra Velouria Vintage og solbriller fra Lindex.

Gode venner er engler som løfter oss opp igjen, når våre vinger har glemt hvordan det er å fly.

Familiebursdag i helgen ble feiret på Tinja fjellstue utenfor Narvik. Anbefaler stedet på det sterkeste -fantastisk mat med naturlige råvarer, nordnorsk natur og veldig hyggelig betjening. Nå er jeg back-in-business og klar for en ny og hektisk uke. Startet uken med å være med i en liten sak for Mag. Skal levere en drøss av armbånd i dag, så nå er det treeing, før jeg skal ta på meg treningstightsen og unnagjøre dagens økt. I kveld er det Lindex-butikk åpning -gøy!

//genser; Acne, kjole; By Marie, strømper; Oroblu, sko; Celine, veske; Balenciaga og smykke; Gina Tricot.

Isabel Marant for Gap

Isabel Marant har i samarbeid med Gap laget en ekslusiv dame T-Skjorte for World AIDS day 2011. 50% av overskuddet kommer til å gå til The Global Fund for å bekjempe AIDS i Afrika! T-skjorten blir å fåes tak i på gap.com f.o.m 25. November. Mote med mening, Lililoves!

“I am very thrilled that Gap has given me the opportunity to contribute to such an important cause. This is one of those rare occasions when fashion can do something to help make the world a slightly better place. I am more than honored to follow in the steps of the impressive collaborators who have worked on the RED project before me”.

-Isabel Marant.

Ikke glem konkurransen vår, linken finner du her!

WIN WIN WIN!

Denne ganger har vi en super konkurranse til dere! Absolutt verdt å vente på. Vi deler nemlig ut fantastiske smykker fra SuMisura til 5 heldige vinnere!!!(Håper det gjør opp for at konkurransen ikke ble lagt ut på fredag som den skulle, jeg låste  både data, kamera og nøkkelkortet mitt inn på jobben over helgen :S)

Alt dere trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å "Like" et av outfitbildene våre som er lagt ut på Facebook siden vår og legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet her. Trekningen skjer om to uker! Lykke til!!!

Indian summer

Det er rart det der i motebransjen, når det er sommer ser vi på vinterklær og vise-versa. Sitter her oppe i nord og leser pressemeldinger om hva vi kan glede oss til ss2012. Jeg gleder meg i alle fall til disse beltene og veskene fra Pepe Jeans.

I See Yellow

Jeg elsker at gult kommer så sterkt til våren! På Net-A-Porter så er det alt du ser når du titter på "New in". Jeg tenker hoppe på denne trenden asap, så nå skal jeg ut å lete etter noe fint gult, kanskje en angoragenser eller bukse, noen som vet om noen? Nå er det ut på møter, litt bissi bee.. Ha en super fredag!!

Source: Net-a-Porter

Current inspiration

Elsker å se på streetstyle bilder, det er ingenting som inspirerer meg mer! Det aller beste jeg vet er å sitte på en ute kafé i Paris eller London og observere gatemote, sammen med Linelove såklart!!!

PS. vi har litt problemer med oppdatering av feeden på Bloglovin´,vi jobber med saken..

PPS: I morgen er det ny konkurranse, GLED dere!!

Source: Stockholmstreetstyle, Le Fashion

Ski Shoot

Åååå, jeg har hatt to digge døgn på Beito (derav ikke så mye blogging).Det var ikke så mye snø men vi fant, vi fant! Det var kaldt, men sol og skyfrihimmel, og ikkeno er bedre enn det! Den jakken jeg har på meg på siste bilde var den absolutte favoritten. Den er fra Helly Hansen (Embla), jeg tror faktisk jeg skal ta en "one off" skiklær tips post, Den er sååå fin!

På foto var Ragnar, Corinne Hår og Make-up og Ingrid var vår nyydelig modell. Ha en super torsdag!!

Top three..

I tillegg til smykkene er dette mine topp 3 fra Jenny Skavland for BikBok sin kolleksjon. Som sagt så synes jeg Jenny har vært riktig så flink denne gangen, og laget mange fine plagg!

In addition to the necklaces from Jenny Skavland for BikBok these are my top three pieces. As mentioned before -I think she did a really good job with this collection!

Multiple use?

Jeg vet at dette egentlig er et smykke, men jeg ville nok heller ha surret det to ganger rundt armen, og brukt det som et armbånd. I tillegg synes jeg faktisk at det hadde vært ganske så kult med to stykker, og brukt de som sko-pynt. Se for deg tigeren bak på skoen, kjettingen under skoen og spennen foran. You see what I mean?

...og smykket er fra Versace for H&M og kommer i butikk i morgen.

Jenny Skavland for BikBok

Som jeg skrev i går var planen å dra på pressemøte for Jenny Skavland for BikBok sin kolleksjon. Våknet opp med hodepine (noe jeg aldri har?!), så jeg kom meg desverre ingen vei. Isteden beundrer jeg de fine pressebildene av kolleksjonen. I tillegg til et par kjoler, liker jeg disse smykkene fryktelig godt! De minner meg om Goldmine smykkene, og jeg tror nok at et av disse blir med meg hjem på pre-shoppingen i morgen.

Keep it simple! Just live your life.

I dag har jeg testet ut joggebukse trenden (det eneste som irriterer meg er at alle joggebukser får "knær"?!). Måtte supplere med noen høye hæler for å ikke se for shabby ut. Dette kan jeg like! Veldig behagelig med buksen, men skoene er ikke like behagelige, ihvertfall ikke på brostein. Liker bedre å ha bakkekontakt på hverdagene sånn at jeg kan gå fortere. I morgen er det sneek-peak på Jenny Skavland sin kolleksjon for BikBok. Selv om jeg har sett den før, så gleder jeg meg. Synes Jenny har vært riktig så flink denne gangen!

//bukse; H&M, pusegenser; H&M, jakke; Caan, veske; Proenza Schouler, sko; Zara (jeg har "ufrivillig" hermet etter Line K sine. Liker ikke å herme!).

Budget!

Det er vel ingen hemmelighet at vi begge har en obsession på sølvtupper. Hadde vært fint om de fine skoene fra Nowhere kunne kommet inn snart. Mens vi venter drømmer vi om andre sko med sølvtupper. Line K har forelsket seg i disse skoene fra Givenchy (øverst) og vi trålet London´s varehus for å finne dem. Fikk et lite tips fra Rubi om disse skoene fra Mango, og de er jaggu en finfin erstatning (og ganske mye billiger også). Så Line -løp og kjøp!

We both have an obsession on shoes with silver tips. When we were in London during LFW we tried to find the ones from Givenchy, but with no luck. Rubi was tipping me about these shoes from Mango and I think they are a really good replacement (and to a much better price). Line -go and get them!

Outfit

Her er dagens outfit, Bukse (Marrakesh) fra MiH, genser fra Alpaca Society, veske Morembo, lue fra Cubus og vest fra Munthe plus Simonsen.

Da færer jeg til fjells!

Styling

Akkuratt nå driver jeg å styler til vintershootene vi skal ha i morgen og i overmorgen, er det ikke en nydelig fargepallett? Jeg blir så glad og giret når jeg finner så mye fint!

Good Morning

 

Her er resultatet av dette shootet, mer kan du se i KK som er ute nå. Idag er en travel dag, med pakking av meg selv, pakking til to shoot også bærer det til fjells med et superbra team! Jippi, ikke dårlig start på uken, eller hva ?

Ha en super Mandag!!

Inspo

I dag har jeg ryddet hele leiligheten og hele kjellerboden. Fretex har blitt 17 søppelsekker rikere, og det var mye jeg gav bort med tungt hjerte, men håper det kan glede noen andre. I og med jeg har vandret rundt i joggebukse i hele dag, blir Christine Centenera dagens inspirasjon. Joggebukse og pels, det kan jeg like! Tror det blir morgendagens antrekk. God søndag!

The Winners!

Da har vi kåret vinnerene av Bianco konkurransen. Og denne gangen har jeg faktisk latt god gammeldags loddtrekning bestemme. Vi må si tusen takk for alle de flotte kommentarene og takk for at dere leser bloggen vår!

Vinnerene ble som følger;

Caroline; De svarte pumpsene med sløyfe str 39.

Charlotte; De svarte semskede skoene i str 38.

Benedicte; De grå skolettene i str 37.

Vi sender dere en mail, så kommer skoene i posten.

Outfit

Wearing my bf´s Uniqlo sweater, Muubaa vest, Alexander Wang skirt, Pierre Robert tights (perfect for winter), Surface 2 Air boots and Morembo laptop bag..

Ski Inspiration

Sånn vil jeg også se ut når jeg later som om jeg skal stå på ski, (minus såå mye hud).. Iselin Steiro ser å utrolig fresh ut på disse bildene, at jeg ble litt inspirert til å ta en spraytan, hehe. Finnes det fortsatt? Uansett, om dere skal på fjellet eller ikke. God Fredag!

Dette er fra Vogue Paris Nov 2006

Mini Moss

Da ser det ut til at lillesøsteren til Kate Moss, Lottie er klar til å ta over modelltronen etter sin superkjente halvsøster. Dette er angivelig fra et upublisert testshoot, noe sier oss at 13åringen har fått motebransjen inn med morsmelken, og at dette antagelig ikke blir det siste vi ser av henne...

Source

Jofama Jacket

Her er jakken fra Jofama, er den ikke fin? Den er i kjempemykt skinn, rødt fòr og gråmelert sweatshirt hette.. L O V E !! Jeg må si at jeg føler at jeg blir litt røffere med jakken, og at det ikke passer meg helt, så jeg kombinerer den med høye hæler og litt feminine  stoffer og plagg. Dette bildet er litt dårlig eksempel siden jeg har slitte jeans, men men, man kommer langt med høyhælte shuuz!!

Ikke glem å bli med på konkurransen vår!

Versace´s inspirasjon

På visningen av Versace for H&M ble jeg stående å snakke med den svenske direktøren for H&M. Han kunne blandt annet fortelle at Donatella hadde blitt så fornøyd med kolleksjonen at hun hadde valgt at den også skulle selges i utvalgte Versace butikker. I tillegg fortalte han om hvordan hun hadde jobbet ved å studere tidligere kolleksjoner, trekke ut de fineste hovedelementene, ved å så skape kolleksjonen for H&M. Ved litt googling skjønte jeg fort hva han mente.

Skinnjakkene i H&M kolleksjonen har mange likhetstrekk som herreskinnjakkene fra SS2006, og det var kanskje derfor jeg falt spesielt for denne?

Versace er kjent for Miami printet sitt, og vi husker vel alle J Lo i denne drømmen av en kjole. Også her likte jeg faktisk herrekolleksjonen bedre. Heldigvis er det ikke samme kø-system på herre som på dame, så bomber-jakken, cashmir genseren og capsen med palme print må jeg nok prøve å sikre meg. 

I tillegg er disse plaggene av favorittene..

Cover up

Guud, jeg har blitt så geekete i det siste, er jo helt internettavhengig.. Uansett, så ble jeg veldig inspirert av vakre Caroline Blomst og disse superfine dupeditt accessoirene hennes.. Er ikke Swarovski iPhone coveret en must have til party time, så vet ikke jeg...

Selv låner jeg flittig kjærestens iPad, så det hadde heller ikke gjort noe å hatt en så snasen Stella McCartney case som den der, kanskje den vil være litt mer hos meg også da..?

Første å tredje bilde er fra Carolines Blogg, bilde nr to herfra, og siste bilde herfra.

Ikke glem konkurransen vår!

Outfit

Her er gårsdagen antrekk, genseren har jeg tyvlånt av kjæresten, buksen er fra Acne, farmor har strikket ullsokkene, hehe og skoene er fra Bianco (De kan du faktisk vinne her!!) . Luen er i superdigg kashmir fra Ganni. Og sist men ikke minst, på dette bildet kommer den ikke så godt frem, for den egentlig er SÅÅÅÅ fin! Snakker om skinnjakken med collegehette fór fra Jofama, tror jeg skal vie en post til den i morgen (er litt forelsket ).. I kveld er det jobbejobbejobbe og i morgen er det morsom fotoshoot! Ha en super kveld!!

Right focus

Det blir mye Celine snakk her på bloggen. Er ikke så dum denne vesken heller, og liker fargekomboen med svart, grått og vinrødt. Akkurat i de nyansene jeg liker meg i for tiden. Liker også hvordan bildet fremhever den fine vesken, ved å ha fargefokus på vesken, mens resten av bildet er i svart/hvitt.

Source; Hanneli

Ikke glem konkurransen vår!

Draco Dormiens Nunquam Titillandus

Og til dere som lurer på overskriften betyr, så er det en setning fra Harry Potter, som betyr "never tickle a sleeping dragon".

Det var litt sånn jeg følte meg i dag da jeg våknet av at "mannen" ringte. Jeg hadde ikke hjerte til å vekke deg da jeg dro, du sover ikke enda? sa han. Jeg; Nei, nei, jeg har vært våken lenge jeg... Hva er klokken forresten? Han; Den er ti over ni. Jeg; Hvaaaa? Du tuller? Han; Du har ikke vært våken lenge du, du har forsovet deg du, har du ikke?

Nok om det, jeg forsover meg en gang i året, og ingen skade skjedd. Jeg fikk kastet på meg fillene og kom meg opp og ut til Lexington Home sin pressevisning (som du kan lese mer om her). Etter pressevisningen hadde Line K og jeg et spennende møte. Etter det gikk resten av dagen med til plukk av styling og møte hos regnskapsfører. I morgen gleder jeg meg til å se på Versace for H&M!

//jakke; Patrizia Pepe, sko; Isabel Marant; jeans; Gina Tricot, genser; hjemmestrikket av mamsen, veske; Proenza Schouler.

Ikke glem konkurransen vår!

Made in Heaven

Forrige uke besøkte jeg og Line de søte jentene fra MiH jeans, og elsker hvordan hele kolleksjonen er bygd opp for å komplimentere de fantastiske buksene. Jeansene kjenner dere kanskje allerede til, de kommer i forskjellige modeller og vasker, og modellene har alle opphav i merket sine orginale 70-talls modeller, og er kjent for å sitte som ett skudd (spesielt får man en veldig fin rumpe i dem! )

Me and Line went for a little visit with the Lovely MiH girls the other week, we both love the collection and how it´s build up around the jeans. All the shirts and jackets are made to compliment all the fabulous jeans. The jeans I recon you all know, they come in great different lengths, washes and cuts, and are based upon the brands old 70s models.

Ikke glem konkurransen vår, der du kan vinne et par sko fra Bianco.

The beginning is always today.

Jeg fortsetter med de små visdomsordene mine jeg. Har så mange fine små setninger jeg har lagret, og noe må de jo brukes til. Dagene flyr avgårde, og det er så vidt jeg registrerte at det har vært helg. Nå er de ny uke, med nye muligheter. For min del er det pressemøter, jobb i tillegg til at hele leiligheten skal pakkes ned i bokser (noe jeg ikke gleder meg til?!). Dette var antrekket i barnebursdag i går (også så veldig blid da!).

//sko; Acne, strømpebukse; LaMote, genser; Zara, skjørt; Patrizia Pepe og veske; Proenza Schouler.

This is what I was wearing yesterday in a children's birthday party.

Ikke glem konkurransen vår!

 

Outfit

Idag slapser jeg rundt i joggebusker og er i skikkelig lørdags modus, så her er et bilde fra hva jeg hadde på meg igår, hehe.. Det er så deilig at det fortsatt er så mildt ute, bare synd at det blir mørkt så fort får aldri tid til å ta skikkelige bilder. Uansett, ha en knall helg!

Skjorte,sko og bukse er fra Zara, genseren er fra Vanessa Bruno fra La Redoute..

Og ikke glem konkurransen vår!!

WIN WIN WIN!

Da er det klart for en ny konkurranse! Vi har plukket ut våre absolutte favoritter blandt Bianco sin høstkolleksjon, og alt du trenger å gjøre for å vinne ett av parene er å skrive en kommentar på bloggen med hvilke du liker best og sko størrelse, lykke til!!!

New In!

Så enkle og elegante, elsker mine nye Zara sko og komboen mellom semsket og glatt skinn!Også passer de til absolutt alt.

PS. Litt senere idag kommer vår nye SUPERBRA konkurranse. Ha en super dag!

Outfit

 

Sorry for grumsete bilder! Her har jeg på meg mine nye bukser fra Zara, genser fra TopShop, belte husker jeg ikke også nye sko fra Zara (skal fikse litt bedre bilder av de for de er såå fine!). Ha en super kveld

Stars and Fringes

 

Er såå fornøyd med høyrehånden min idag, hehe, har fått ny ring fra Dyrberg/ Kern og nydelig nytt duske armbånd fra Mono bracelets, vannmann armbåndet mitt er en ny yndling fra Su Misura og det siste tynne lille er også fra Dyrberg/ Kern. Manikyr fra Lakkbar, skal skrive en liten post på det på Lilisbeauty

Today...

..Har vært en hektisk, men veldig koselig og inspirerende dag, og har hundrevis av bilder å sortere som bevis. Nå sitter jeg og ser igjennom alle og gleder meg til å poste de fine tingene vi har sett idag! I mellomtiden må jeg vise mitt nye og etterlengtede iPhone cover (er superfornøyd!) fra Benedicte Ferner.

Dagen i dag..

I dag har flotte Vibeke og jeg vært på en liten photshoot. Som dere ser var det sporty, behagelige plagg i lilla/grått/beige som var med av styling. Vi ble ferdige i rekordfart (takket være en veldig fotogen vakker dame foran kamera og en flink fotograf), og resultatet ble kanon! Gleder meg til jeg kan vise dere resten av bildene. Nå er det planlegging til morgendagen som står på agendaen. Flere antrekk skal planlegges i tillegg til at Line K og jeg skal på en haug av pressemøter. Wow, for en jobb jeg har!

 

VGTV

Idag har vært en travel dag med møter, og pga. tekniske problemer, som dere sikkert har merket så har vi ikke kunne oppdatere, men nå skal alt være oppe å gå igjen! Jeg skal ta en tidlig kveld,  men her kan dere sjekke ut hvordan jeg stylet den lille sorte på VGTV ! Ellers får dere ha en fantastisk aften, så lover vi å være flinke og oppdatere masse i morgen, da er det såååå mye som skjer. Puh!

VGTV, Image: Tumblr

hits