november 2012

Dinner Outfit

Nå er det ikke mange dager igjen før jeg vender nesen mot kaldere vær og varmere klær.. Har kost meg så mye her, og skal benytte de siste dagene med å trene, sole, lunche og shoppe.. Trenger litt mer sol ser jeg. Hehe!

God Fredag!

Genser fra By Zebra, jakke fra Zara, skjørt fra Gina Tricot og boots fra Isabel Marant.

Alexander Wang + Balenciaga

Alexander Wang for Balenciaga.. Dette kan bli spennende! Alexander Wang tar over for Nicolas Ghesquiere i Balenciaga. Jeg syns dette var en "bold move" av Balenciaga og tenker at Wang er villig til å ekspandere enda mer og dermed ta designet ned på jorda vil gjøre merket litt mer  ungt og sporty slik at det appelerer til et større marked, men vi får se... Alexander er forøvrig ikke den eneste som må fylle store sko, Raf Simons har nylig flyttet fra Jil Sander til Christian Dior, og Hedi Slimane, som tidligere designet for Dior Homme, skal designe for Yves Saint Laurent... Gleder meg til å se hva disse golden boys finner på!

Lililoves BLK Denim

Elsker disse skinnjakkene fra BLK Denim, kombinasjonene med ulikt skinn og saueskinnspels. De blir laget på bestilling og sydd i New York, så jeg frykter at de dessverre koster skjorta, men utrolig fine er de!

Off to London

I dag går turen til London. Julegaveshopping, hygge, god mat og drikke er det som står på agendaen. Planen for langhelgen er allerede (nesten) lagt. Liberty´s, Portobello Market på lørdag, julevinduene på Harrods, skøyter på Sommerseth House og musical. Jeg har booket bord på Sketch, Hakkasan og Spice Market, og i tillegg er Burger and Lobster og YoSushi på besøkslisten. Tar veldig gjerne imot bra tips om ting som er verdt å oppleve eller få med seg. Sees i London!

Den Perfekte Skjorte

Jeg ble så forelsket i denne silkeblusen fra Tommy Hilfiger da jeg var på pressevisningen deres for en stund tilbake, at jeg får den ikke ut av hodet! Den var i tykk silke fra New York kolleksjonen deres som er litt "coolere" en main line. Perfekt til alt i kleskapet mitt iallefall

Digger Denne!

http://www.youtube.com/watch?v=Nx8FeA7EkUg

Denne videoen er så søt! Jeg er så sugen på å dra til Paris, og denne gjør det ikke mindre lystbetont...

Hanneli, Elin Kling og Mira Duma for Louis Vuitton, kos dere!

Austin

Jeg ELSKER Austin! Her er det en fantastisk bohem atmosfære, med avslappede (og morsomme (rare)) mennesker overalt! Utrolig mye god mat, spesielt alle TexMex variantene som finnes, som absolutt bør komme til Norge asap. Hadde meg en utsøkt champagne og passionsfrukt drink ved poolen på sjarmerende hotell San Jose på South Congress, som absolutt er verdt et besøk!

Den fine boken Parisian Chic av den franske stylisten Ines De La Fressange fant jeg på Anthropologie. Jeg kjøpte den faktisk i Miami i fjor, men klarte å gå fra den på en restaurant, siden har jeg lett og lett. Den er iallefall full av nyttige tips og en perfekt venninne julegave!

Ha en nydelig mandag!

Basically Basics

Det er ingen hemlighet at jeg er en sucker for gode basics, og når jeg er i USA stikker jeg alltid innom GAP og snapper til med noen T-skjorter. Enkle T-skjorter og topper er en av de tingene jeg bruker aller mest, ettersom stilen min er så avslappet og komfortabel..De er utrolig deilig i kvaliteten og greie i pris. Jeg, som den bargain hunteren jeg er hoppet av glede da disse herlighetene var på supersalg på Black Friday for 6 dollars, hehe. Det er sånn ca 30 kr...

 

Thanksgiving & Black Friday

Idag har det vært full rulle ettersom det er Black Friday og supertilbud overalt her. Jeg startet som vanlig dagen med en kaffe run til Starbucks (de hadde fått nye julekopper så jeg ble ekstra glad) også trening (flink..?) Deretter dro vi av gårde for å titte på interiør og møbler nede i Highland village.. SÅ MYE FINT! Lover å lage en post veldig snart på Lilishome!

Må forresten først og fremst berømme lillebror som jetlaged og sliten forberedte hele Thanksgiving måltidet vårt på torsdag kveld (det til tross at ovnen tok kvelden før kalkunen var i..)

Etter møbeltitting og litt dagdrømming bar det til et annet favorittsted, TinyBoxWood (anbefales om dere er i Houston! Wine Mojitoen er "to die for"!

Juledekorasjonene og lysene ble tent i går, så julestemningen var på topp! Iallefall etter en ny julekaffe (gingerbreadlatte) OG en cupcake fra Sprinkles (hva er det i disse cupcakesene? Jeg er helt hooked!)

Dette skal være mitt neste skokjøp,veldig kule (og litt tacky, hehe)

Så bar det rett i pysjen, for i morgen drar vi avgårde en av mine favvo byer, Austin! Yei! Skoene fant jeg da jeg organiserte kleskapet mitt hjemme, de er faktisk fra H&M anno 2005 og er utrolig gode å gå i.. Ellers så ble det endelig litt duft påfyll (Mer kan du se på LilisBeauty om litt..)

Husk at om du vil ha flere oppdates så er vi på Instagram @lilisfashion Ha en nydelig helg fininger!

Pamela Love x Nine West

Neste helg reiser mannen og jeg på tur til London. Selv om julegaveshopping skal stå i fokus (og jeg egentlig har shoppestopp til April) er jeg nødt til å ta turen innom Nine West for å sikre meg disse skoene fra samarbeidet med Pamela Love. Et samarbeid jeg i og for seg likte veldig godt! Er de ikke helt fantastiske?

...må også legge med bildene som lå til grunne for inspirasjonen hennes til skoene... Nydelige bilder!

Gårsdagen

Igår fikk jeg meg en etterlengtet mani-pedi på den lokale neglesjappa som jeg alltid drar til.. Her er de super effektive, søte, dyktige og grisebillige (just how I like it!)

Lillebror kom i går, så måtte vi dra på favoritt TexMex stedet vårt Lupe´s (er mecca for en Tacolover som meg,hehe).

Hadde på meg jakke og T-skjorte fra Zara, shorts fra Mos Mosh og boots fra Isabel Marant..

Var innom et annet av mine faste stoppe (shoppesteder) Pottery Barn, der de hadde tatt inn julen for fullt! Så myyyye fint, fikk helt vann i munnen.. Skal lage en post på Lilishome derfra...

MiH Poncho

En poncho er for meg et tidløst plagg, som jeg bruker året rundt. Jeg har et par som henger i skapet og blir tatt frem i tide og utide. Passer perfekt over en skinnjakke når det er mellom-temperatur ute, og man ikke helt vet om det er varmt eller kaldt. Akkurat nå står denne fine fra MiH øverst på ønskelisten. Fant den på MiH sin hjemmeside, og vet ikke om det er noen som har tatt den inn i Norge, dessverre. Veldig glad for svar om det er noen som vet...

Black and white

Sitter hjemme i sofa-kroken, og drømmer om sol og varme. Er en smule misunnelig på Line K som nyter Texas; sol, varme, Starbucks, Wholefoods (kan noen værsåsnill få Wholefoods til Norge??) og buffalo-steacks. Unner henne det MAX, men skulle ønske hun hadde puttet meg oppi den grelle leopardkofferten sin....thihi... Kom over dette bildet fra siste dag i Frankrike;

//sko; Isabel Marant, shorts; Current/Elliott, genser; Mammas hjemmestrikkede Skappel-genser.

BikBok og Costume

Nå bærer det ut på en liten presse-event og pre-shop for samarbeidet mellom BikBok og Costume. Jeg har ikke julekjolen klar enda, og har planer om å sikre med denne svarte blondekjolen. Om den blir brukt til årets julebord gjenstår å se, men den blir uansett fin til sommeren med bare ben. Den hvite toppen er også en favoritt!

Ikke Så Dumt

Da har jeg vært her i en dag og jeg kjenner at pulsen synker (litt)..Etter den lange flyturen var det digg å kunne kaste av seg klærne til T-skjorte og nyte VERDENS beste gulrot cupcake på SWEET på City Centre (Houston). I går begynte jeg min helse camp med trening og sunn mat, det er så deilig å kunne ta litt vare på seg selv, og få litt sol på kroppen. Etter hardkjør med jobb i en drøy måneds tid har egenpleie luksus dessverre blitt litt nedprioritert , så nå har jeg tenkt å ta igjen og lade batteriene MAX til en busy vinter!

Ha en super onsdag!

Marlies dekkers

Meg og Julie

Fine Kristin og fine Julie

Startet forrige fredag på Onda for å se på den nye kolleksjonen til Marlies Dekkers. Jeg er allerede stor fan av undertøyet, og liker de små ekstra detaljene, som elegant kan stikke frem under en singlett eller inni en skjorte. En gledelig nyhet er at det nå kommer freshe farger som lakserosa, fuksia og lime. Passer perfekt til solbrun hud (når den tid kommer...).

Grått

Det ble en veldig grå dag i dag. Ikke nok med at det er grått ute, og at det blir mørkt før man får snudd seg, så endte jeg opp med det jeg har i skapet av grått. Heldigvis er humøret på topp, og jeg synes det er fantastisk med tidlige ettermiddager, og at man kan krølle seg i sofaen med en kopp te og strikketøyet med god samvittighet.

//jeans; H&M, sko; Isabel Marant, jakke; Sign, skjerf; Acne, veske; Proenza Schouler

Current Inspiration

Nå befinner jeg meg på vei til varmere strøk, men da jeg skulle rydde opp på Desktopen min før jeg dro (flinkis poeng?) fant jeg disse høst inspirasjonsbildene.. Jeg plukker ned alt jeg finner som jeg syns er fint.. Og denne gangen var det bare skandiser der. Vi er vel best på vinterklær da, hehe.. Tenkte iallefall å dele disse med dere, ettersom jeg kun skal ikle meg shorts og T-skjorte i de neste 2 ukene (neida,joda..neida)

Det første bildet er fra Sofis blogg (syns hun var veldig fin) , nr. to er Zara tror jeg..

Det varierer veldig mellom blogger jeg går inn på hver dag, men denne fine damen (Columbine) er på topp tre (på min liste)den siste tiden..

Fra danske Costume

Norske Hedvig

Danske Pernille Teisbæk i en fin H&M jakke (som jeg vil ha..)

Gleder meg til å spane inn Elins Guess kolleksjon.. Vil veldig gjerne ha disse to awesome piecesene (skal egentlig ikke bruke penger mens jeg er der, så vi får se...)

Julebord kjolen

Den lille sorte perfekte julebords kjolen.. Jeg leter alltid etter den, og egentlig ville jeg at denne som jeg har fra Vivikes skulle lages opp på nytt i år i sort og mørkeblå.. (PLEASE Vivikes!) Jeg elsker den, den er så utrolig fin i snittet og uber komfortabel.. Mens jeg venter på at Vivikes skal oppfylle mitt ønske (smisk) så har jeg anskaffet meg en som også er superfin og ligner litt, fra Mango.. Liker at den har lange armer, og bar rygg er noe av det fineste jeg vet..

Later Skaters

Etter å ha gått (løpt vettet av meg) rundt sånn som dette i de siste ukene, kald, stresset, trøtt, bleik og småtrist..

...Skjedde dette:

Og nå venter dette på meg:

Ok, disse var fra Miami..

og dette er hotte Line L

Jeg skal til Texas! Yohoo! C u there :X

Endelig Helg!

Jeg kan ikke tro det er helg! Etter nok en uke som jeg aldri trodde jeg skulle komme meg igjennom, er det kosehelg med mine to nydelige niese og søster. Disse bildene er backstage fra en shoot jeg gjorde sammen med dyktige Truls og vår egen Corinne, som jeg ble superfornøyd med.

Etterpå gjensto det å sortere 50 store stylingposer (helt hulter til bulter)  å returnere dem til sine rette eiere.. Da gjelder det å ha tunga rett i munnen, men det er så utrolig deilig når det er gjort! Noen superspennende Lilis møter og litt mer plukking av styling senere var det på tide å sette seg på toget, og for første gang på lenge fant jeg roen til å lese et blad (jeg flikker alltid kjapt igjennom), det var deilig..

I morgen skal jeg pakke kofferten full av vårklær, for jeg er nemlig så heldig at jeg skal ut å fly til varmere strøk på mandag. Oh yeah!

Jeg skulle ønske at denne finingen fra Genetic Denim ble med meg i kofferten..

Nyt lørdagskvelden fintfolk!

Brussel - Paris - London

Salut!

Ut i fra overskiften høres det kanskje ut som om jeg har jobbet og reist veldig mye, men dette er ikke helt tilfelle. Bare nesten.

Jeg har vært på skoletur til Brussel og Paris, før jeg på flyplassen i Paris fikk en telefon fra London som gjorde at jeg kun fikk en natt hjemme før jeg skulle ut på reise igjen. Kom hjem fredag natt, og dro igjen lørdag ettermiddag. Heldigvis var det en bra jobb, og jeg fikk bo på et hyggelig hotell!

 PS. Bildet øverst er fra en shoot jeg gjorde med Dean Podmore for det australske bladet Russh i New York i sommer.

Et lite tips i farten, hvis du noen gang drar til Brussel er det to ting du må få med deg etter min mening.

1. Sjokolade ( Pierre Marcolini er en veldig kjent sjokoladebutikk med fantastisk sjokolade, men ellers finner du Godiva og god sjokolade rundt hvert hjørne.)

2. Fries ( NAM! Gå unna turiststrøket og finn er bod som selger fries.)

I Paris har jeg også et favoritt lunsjsted som anbefales. Det heter Jour, og de finner det flere steder i sentrum, bare å søke opp med google-maps. Det er en salatbar hvor du kan velge hva du vil ha på selv.

På skoleturen var vi innom universitetet i Paris, og det var et urolig fint område! Begynner å tenke på om jeg kanskje skal studere der om noen år...

H&M Spring 2013

Forrige uke var vi innom å tittet på H&M's vårkolleksjon. Oh lala så mye fint! Er ikke lenge igjen nå, haha.. Her er favorittene fra kolleksjonen! Denne vesten står øverst på lista! Litt Marant/Balmain inspirasjon kan vi like!

Synes ikke dette ser ut som noe fra en kjedebutikk. Skinnet er superfint, og detaljene er veldig forseggjort.

Disse kom også i sort. Et Must Have såklart!

Meg og Celine  (Bilde lånt fra Annabel)

En av favorittene!

Annabel hadde sikret seg et par Stella McCartney jeans som jeg bare måtte ta bilde av... Perfeksjon..

Endelig!

Nå skal jeg slutte å gnåle om de perfekte vide skinnbuksene som jeg har vært på jakt etter så alt for lenge. Endelig er de her! Bildet yter ikke buksene rettferdighet, men med en litt utålmodig fotograf får dette duge til det kommer en outfit post.

Jeg trodde jeg skulle ende opp med de fra H&M, men de var for stive i skinnet og litt for plastikk aktig etter min mening. Disse fra Mango (som Line K tipset meg om da jeg var i Frankrike) er helt perfekte. De ble bestilt i ekspressfart og kom på døren allerede to dager etterpå (til og med før jeg hadde kommet meg hjem). Myke i skinnet, perfekt vidde og smale nede. Trampeklapp!!

tips

Et lite tips vedrørende mennene denne gangen. Som dere vet er det farsdag i morgen, og vi har vel alle en pappa (eller vi bor sammen en "pappa") som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Jeg har en god venn som selger disse kule bokserne fra Moskova. Foreløpig er det ingen som selger de på jentefronten, men på herrefronten selges de på Follestad (på Strømmen). Her i huset er de allerede blitt en favoritt, så løp og kjøp om du vil glede en pappa!

p.s Legger ved noen bilder av noen av de fine dame-modellene.

Costume

Costume har vært en tur hjemme hos meg. Mine favorittbasics på bildet over er; luer fra FWSS, herre t-skjorter fra Arnie Says og sneakers fra Isabel Marant. Saken kan du lese her.

God Morgen Norge!

Tittei! I morges var jeg på God Morgen Norge og snakket om vinterjakker.. Shoppinglisten blir straks lagt ut på TV2.no.. Idag var det skikkelig morro, jeg lover å legge ut noen flere bilder litt senere! Ser dere forresten at jeg har fikset på lokkene? Var hos flinke Kristin og fikk ny farge og en real klipp i går, skal lage egen post på Lilisbeauty i morgen! Nå skal jeg senke skuldrene og gleder meg til en dag med der jeg ikke må stå opp kl 0500, orging, tilbakelevering og skrive saker i ro og mak på mitt hjemmekontor.. Aaah.

God Torsdag dere!

Scoop

Jeg må nesten vise dere et av scoopene jeg gjorde under Le Grand Braderie. Om man er heldig, og finner størrelsen sin (det lønner seg å være str 40 eller 41, og det er dessverre ikke jeg) på sko-fronten. Er man det kan man gjøre de største scoopene. Likevel fikk jeg med meg disse skjønnhetene hjem til kun 800 kr. JUBIDUUU!!

icon

Icon er en liten perle av en butikk som ligger på Frogner. De fører merker som Celine, YSL, Bottega Veneta, Burberry, Lanvin, MiuMiu og Giambattista Valli. På en tur innom i forrige uke fant jeg mange godbiter å drømme om.....

Busy Days

Prøver iherdig å opprettholde oppdateringene på bloggen, men dagene går i ett med supermye jobbing! Her er en liten sniktitt fra forrige ukes partyshoot på nydelige Hafslund gård. Gleder meg meg til å se resultatet i Kamille litt nærmere jul!

Ha en nydelig tirsdag!

Gavetips!

Nå når Julen så sakte, men sikkert smyger seg innpå, og både julepresanger og vertinnegaver er på sin plass, er denne boken iallefall veldig høyt på min ønskeliste! En Kate Moss fotobok, om hun har laget i samarbeid med eksen, Dazed & Confuseds Jefferson Hack. Boken kommer i 8 forskjellige cover, og jeg er skråsikker på at denne ikke skuffer med verk fra verdens beste fotografer, stylister og redaktører. Gleder meg til å ha den på stuebordet mitt!

Dette er også, om vi skulle være så heldige å ha noen mannelige lesere, den beste kjærestegaven du kan gi.. (Vi vet iallefall at vi hadde blitt kjempeglade om kjæresten hadde funnet på å kjøpe denne til oss! (hint))

Le grand Braderie

Selv om man kanskje ikke skulle tro det kan man merke at det er høst og kjøligere i luften her nede i Frankrike. Selv om det er 15 grader på dagtid (og ganske varmt i solen, spør du meg) går franskmennene i store boblejakker og pelser. Den første helgen i høstferien, hvert år, har butikkene i st. Tropez stort stengesalg. Butikkene stenger i vinterhalvåret, og må kvitte seg med alt av varer før de åpner igjen etter påsketider.

Om man vet hva man skal se etter er dette dagene for å gjøre store scoop. Designervarer selges til sterkt reduserte priser. For et par år siden fikk jeg tak i et par Balmain sko, som var nedsatt fra 16 000 til 800 kr. Det er det største scoopet jeg har gjort, men det var mange fristelser i år også.

Perfect boyfriend jeans

Fra tid til annen må jeg innom å titte på bloggen til Peony Lim. Hun er slående vakker, og har alltid fantastiske antrekk. Ikke alle er min stil, og noen blir litt for overstylet, men hun vekker i alle fall fotografene sin oppmerksomhet. Jeg forelsket meg helt i denne jeansen fra Asos, og kanskje jeg er ett skritt nærmere i jakten på den perfekte boyfriend jeansen.

//Jeansen fra Asos, finnes her.

StyleMAG + DAY launch

I kveld tittet jeg innom det nye StyleMAG launchen i sammarbeid med en ny Day butikk åpning på Sjølyst. Jeg har så utrolig mye å gjøre, og prøver å minne meg på at jeg må puste med magen, så det ble en kjapp affære denne gangen. Men veldig hyggelig å møte så mange kjente! Jenny ser heller ikke så sabla værst ut på Coveret heller.. (Stunning)..

Fine bloggere Janka, Marianne, Annabel og Ada..

Sjefen sjæl

Vakre jenter, Hedda, Jenny og Stylemags superflinke moteredaktør Julie... Julie har stylet Jenny til coveret og portrettet inni (DRITFINT)..

Ok, nå skal jeg lalle! Call time på shoot i morgen er 0600.! Natta!

hits