november 2013

Working


Når jeg ikke er ute på vift sitter jeg faktisk og jobber litt. Idag har solen endelig tittet frem så jeg har tatt på meg t-skjorta som fulgte med Voguet jeg kjøpte i Paris. Nå jeg skal rett ut å få meg mani/pedi og så er det innkjøp til morgendagens Thanksgiving.

Ha en nydelig kveld!

Outlet Shopping..I går var jeg og sonderte terrenget på et av de outletene som ligger rett i nerheten. På Neiman Marcus kan du finne mange designer godbiter, her er noen av de jeg plukket med meg.

Det er ikke alltid så lett det å finne noe på outlet, alt ser så rælete ut når det henger der på kjipe hengere og koster dyrt. Mitt tips er å gå direkte til sko avdelingen(der pleier jeg å blakke meg totalt,), så til solbriller så til vesker.. Har du fortsatt mer energi etter det begi deg utpå klær. Gå etter merker eller kvaliteter/plagg du liker / trenger og ta alt med deg i prøverommet. Selv er jeg elendig på å prøve, så de tingene du fortsatt er usikker på bør du ta med deg hjem og prøve sammen med egne ting. Husk å alltid sjekke retur policyfør du gjør dette... I USA går det nesten alltid, i Europa.. Not so much

Jeg traff gullfuglen på Last Call/Neiman Marcus...Celine, Alaia, Miu Miu, Jimmy Choo og Manolo Bhlanik.. Hjææælp! 

Pyjama Party!

Det er så kaldt her! Jeg har selvfølgelig kun pakket klær for litt varmere klima, og har fint lite for kulda så det blir en pyjama hummer og kanari blanding.. Sånn går det når jeg ikke sjekker værmeldingen før jeg reiser et sted! I morgen skal det heldigvis bli varmere og da blir outfitene bedre oså håper jeg.. Idag har jeg vært på Outlet og sondert terrenget. Jeg ble litt gal for jeg fant både sko fra Monolo, Celine, Alaia, Wang og Jimmi Choo som jeg godt kan tenke meg! Decisions, decisions.. Nå er det konsert og Burgers, diiggg!!! 

 

Reiseklar


Tiden går så fort, og før man vet ordet av det er det jul, og for mitt vedkommende Thanksgiving med familien i Texas. Et par eventer jeg gjerne ville gått på måtte vike for litt kveldsjobbing og hastepakking, men det er helt greit, for ingenting slår å komme seg bort fra den bitende Oslokulda i noen dager! Reisehabitten gjorde jeg klar på jobben kvelden før, for når reiseavgangen er kl 0400 er det ingen tid til å tenke. Det er så viktig for meg å være komfortabel når jeg reiser, og denne buksa fra Cubus er noe av det mykeste jeg har. Så den og Marc Jacobs Oslo T-skjorta fikk bli med meg på laaang flytur. Nå er det frokost, obligatorisk manicure og litt titting i butikker som står på agendaen. 

God Søndag !

Mønster


Så fort tiden går! Nå er det jo snart desember! Jeg reiser til varmere klima om få dager, og gjett om jeg gleder meg! Har blitt utrolig kaldt, og da faller jeg fort inni komfy og varme klær.. Nå er det siste innspurt før min ukes ferie, Jubidu!

Dette bildet ble tatt i forbindelse med Mønstemix videoen jeg laget for Nettavisen, buksen er fra Minimum og toppen fra Second Female. Nå skal jeg på event også skal jeg på date, dobbelt jippi!

Ha en nydelig torsdag fininger!

Dagens
Jeg er litttegranne sent ute, meeen digger denne College jakken. For noen år siden stjal jeg lillebrors jakke etter han hadde bodd i Texas, men nå er det påtide jeg får min egen syns jeg. Blått + sort.. Still a fan.. Hva syns du?
 

Alpelue og søppelkontainere

Da jeg var liten stjal jeg alltid mammas alpelue og gikk med på skolen.. Outkast, hehe javell, men fashion forward, den skal jeg ha! For et par uker siden dro jeg frem alpeluekolleksjonen min igjen. It gonna be big .. Promise!

Ellers har jeg to forsetter, blogge (myyyye) mer ,og være enda med takknemlig for linsen som jeg kjøpte i Brussel.. Parkeringsplassen utenfor jobben og søppelkontainereren har aldri trodd de skulle bli et fotoobjekt...

Jakken er fra IRO, skjerfet Isabel Marant pour H&M, boots Isabel Marant, genser Second Female, bukse Lindex,alpeluefra Benetton

Action

I morgen kommer første episode av min nye webtvserie for Nettavisen/ Side 2. Her tar for meg trender, favoritter og nye kolleksjoner. Forhåpentlig gir disse dere litt inspirasjon og styling tips!

On my mind

Er det ikke det ene så er det det andre. Mens jeg rydder skap og skuffer og ordner til tidenes klessalg, så drømmer jeg om å fylle opp med dette. Planen er at skapet skal tømmes så godt jeg klarer, og ikke fylles opp, men jeg må pent innrømme at det er jeg ikke så god på. Venninnen min Julie sa så fint her om dagen; jeg kjenner ingen som tar vare på så mye klær som deg.... Jeg kan vel si meg enig i det, da jeg gravde frem mine Air Jordan og noen leopardmønstrede topper jeg hadde i 6klasse! Det er helt sant faktisk -helt tilbake til 6 klasse! ...begynner å bli noen år siden det, dessverre....

Givenchy, Hermes og Saint Laurent. All Black! Er lov til å drømme. De siste skoene hjemsøker meg......

 

Last Week

Forrige uke tittet jeg innom God Morgen Norge og snakket om høstens varme tilbehør til han og henne. Det er alltid veldig koselig å komme i TV2 studioet, det er god stemning og en finfin start på dagen. Har ikke fått sett det selv ennå, er alltid litt redd for det, men tror det gikk greit, selv med noen sommerfugler i magen, hehe..

 

Lakserosa skinn og rufseskjørt

Denne uken tenkte jeg at jeg skulle lande litt, kun være på kontoret og jobbe med sakene mine. De siste ukene har nemlig flydd forbi med doble jobbedager. Det blir ikke sånn denne uken heller, men det er jo selvfølgelig bare gøy! Må lære meg å puste med magen, vil jo gjerne være verdensmester med en gang, også tror jeg alltid jeg har tid til myyye mer enn jeg egentlig har.. Så takk for at dere er tålmodige! Jeg fikk jo shoppet litt av Marant kolleksjonen i Paris, så her er det ene skjørtet jeg kjøpte og bootsene, som jeg har blitt veldig glad i. Jakken er annen ny favoritt, fra Frontrow. ELSKER fargen!

Mary Kate and Ashley, drop 2

Drop to fra Mary Kate og Ashley Olsen i forrige uke. Kolleksjonen var den fineste i mine øyne, og skinnplaggene er helt fantastiske. Her har jeg på pencil-skjørtet i rødt, mens Bertine har på seg buksen i skinn med glidelåser.

//strikkegenser fra byTiMo, sko fra Isabel Marant og veske fra Chanel

Caroline de Maigret for Madwell

Litt av alt jeg liker for tiden. Denim på denim, tartin og røde spisse sko med sløyfer. Mine fra Isabel Marant fra noen år tilbake har vært ut og svingt seg i helgen, og det blir alltid en succee. Kan ikke bli feil når man topper det hele med en kul hat. Caroline de Maigret har også en kul tumblr, det er verdt å ta en titt på. Den finner du HER.

Søndag

Beste dagen i hele uka, har slappet av max idag.

Håper dere alle har hatt en nydelig dag, er friske og raske og klar for ny uke!

 

Isabel Marant Pour H&M i Paris

Sorry for verdens lengste post, ville vise noen bildene fra Isabel Marant pour H&M turen min til Paris. Det var sååå fantastisk, og jeg fikk jo på toppen av kaka snakket med Isabel Marant som var utrolig kjekt! Hun er en kjempekul dame, helt avslappet og veldig fransk. Klærne er veldig fine og typisk Marant, og jeg syns at kvaliteten er den beste H&M har hatt i noen av samarbeidene. Jeg reiste sammen med Celine/Stylemag og Silje/KK og vi haddde det så koselig. Det var en kort visitt dessverre, jeg blir mer og mer forelsket i Paris.. Har jo vært der mye, men det er noe med følelsen og inspirasjonen som jeg får der som gjør at jeg bare vil bli... Det hadde ikke gjort noe å bodd en måned på Le Grand Hotel heller.. Herregud så digg!

Alt i alt en super tur, gled dere til kolleksjonen kommer, jeg har allerede sikret meg noen godbiter, men har fortsatt flere på lista..

Efva Attling

For litt siden ble Lilisene reunited på presselansering for Efva Attlings nye parfyme, den luktet ganske riktig av roser og flankongen er et smykke i seg selv. Vakre Efva er selv modell for duften som hun har vært med på å utforme i alle ledd.. Duftelyset ble en favoritt som jeg tror må investeres i nå som min nye leilighet begynner å komme i orden..Lille Olivia er en selvskreven gjest på mote eventer rundt om, og blir selvfølgelig lett midtpunktet på enhver lansering, hehe..

 

@Arnie Says

Forrige uke var vi så heldige å få ta en liten titt på den kommende kolleksjonen til Arnie Says. Det er vel ikke å legge skjul på at det er et av mine norske favorittmerker, for ikke å glemme 2-3 andre merker. Jeg forelsket meg helt i denne store strikkegenseren i bomull. Glidelåsen i neon gjør den hakket mer spesiell, og er prikken over i-en. Tror kanskje den må bli min når den kommer i butikk til sommeren.

Oversized

Stor collage genser krever en oversized jakke. Det resulterte i et dypdykk inn i mammas klesskap der jeg fant denne fra Margiela for H&M kolleksjonen. Jeg har adoptert den for en liten periode. Sneakers fra Aldo har også blitt en favoritt. Bruker de nesten hver dag, og helst til skjørt og kjoler.

Marble

Det er liten tvil om at marble, eller marmor som det heter blir det nye hotte. Marmor har vært hot på interiørfronten en stund, og man ser nå at det gjør innpass i klesverden også. Balenciaga har laget en fantastisk kolleksjon, med både sko og tskjorter i marmorerte stoffer. De har til og med byttet ut knappedetaljene sine med små marmorerte knapper. Med marmorert og krakkelert i bakhodet skal jeg hive meg ut på et DIY prosjekt i helgen. Resultatet kommer!

 

hits