november 2016

Leo Lovers
 

Idag startet jeg tidlig med kjøretime.. Føler litt jeg har tatt ti skritt tilbake ved å velge manuell gir, pluss at jeg hadde et opphold på halvannen uke som gjorde at jeg ikke følte meg like flink idag. Nei, nå skal jeg intensivisere øvelseskjøringen og kjøretimene sånn det kommer litt mer på gli kjenner jeg.

De siste dagene har jeg vært barnevakt for mine skjønne nieser som bor på gård. Jeg som ikke har barn fikk kjørt meg for å si det sånn.. Mye å huske på med bleieskift, soving, mating til alle døgnets tider (det føltes sånn) og å ha konstant hjertebank for den minste som gjerne vil putte alt hun ser i munnen, hehe.. Er ikke så vant til at folk er avhengige av meg, så den ansvarsfølelsen var litt god å kjenne på og tør jeg si; mestre.

Dyreprint er noe jeg har likt så lenge jeg kan huske. Jeg kjøpte et par slangeimiterte lårhøye boots da jeg bodde i London i 2003 og syns alltid jeg var så fin når jeg tredde de på meg. Nå er jeg litt pissed for at jeg kvittet meg med dem for dyreprint går jo inn og ut av motebildet annenhvert år. De siste årene har jeg ikke blitt lei det, så nå får de henge konstant i garderoben. Denne kåpa er noen sesonger siden, men ALLE kjedene har dyreprint-pelser i sortimentet sitt. Det gir litt attityde til antrekket syns jeg. 

Nå er jeg tilbake i Stavanger igjen hvor det regner og er mildvær, akkurat sånn jeg liker det, hehe. Derfor holdt det med å slenge en kåpe over t-skjorta når jeg skulle en tur på lunch. Fortsatt har jeg en haug av ting å gjøre, for idag har jeg vært sykt sosete, så nå må jeg komme igang. 

Ha en nydelig onsdag :)


/ Jakke gammel, topp og jeans fra Gina Tricot, t-sjorte fra Rails, sko fra Ricco Vero /

Dress up!

Jeg tror på det å kle meg litt opp i hverdagene og spesielt nå når det er kaldt og mørkt. Jeg blir liksom litt gladere av det. Elsker komboen med blondetopp under en deilig kashmirgenser som dette jeg hadde på meg når jeg møtte Silje på Frogner. Når det blir kaldt har jeg innmari lett for å havne i samme antrekkene, varme boots, kåpe, strikkegenser og jeans, og det gjør jeg selvsagt fortsatt, men prøver å utfordre meg selv til å bruke skjørt eller kjole under strikk med strømpebukser når temperaturen tillater det. 

I kveld reiser jeg tilbake til Stavanger og det skal bli deilig å komme igang med treningen og kjøretimene igjen kjenner jeg. Det har blitt mye kosespising og lite trening på meg i det siste.Det er så viktig for meg å ha gode trening- og mat rutiner. Jeg blir rett og slett et bedre mennesket av det. I tillegg har jeg store planer om å få meg soverutiner. Jeg er en ordentlig natteravn og finner alltid på tusen ting å gjøre om kvelden. Det virker mye kulere å være en sånn som automatisk våkner klokken 0600.. Vi får se hva det blir til.

På fredag har søster, bror og jeg booket oss billetter på Tusvik og Tønne show forresten. Jeg er blodfan og gleder meg som en liten unge! Idag kommer det forresten en ny episode som jeg skal kose meg med når jeg spinner litt på treningssykkelen. Podcast er et supert tips til deg som syns det kan bli litt langtrukkent og kjedelig på sykkelen/mølla. Mine favoritter er Mediapuls, når jeg vil være oppdatert på den digitale verden, Tusvik og Tønne for å kose meg, Harm og Hegset for litt kjendis sladder og Brandi Glanville for litt reality trash :D Denne uken skal jeg også få meg en real ansikts peeling som jeg gleder meg til å se resultatene av. Føler det er så bra å ta litt ekstra vare på hud og kropp nå om vinteren. Følg meg gjerne på snapchat: linekirkhus og instagram: lilisfashion for å se hvordan det går.   

Ha en nydelig tirsdag!
/ Jakke og kashmirgenser fra H&M, blondetopp fra Gina Tricot, boots fra Bianco, strømpebukser fra Lindex /

My Frogner Guide

Etter å ha vært Frogner-boer i mange år og nå har blitt ambassadør for Frogner House og skriver om mye fra området når jeg er i byen, tenkte jeg at jeg kan jeg dele noen av mine favoritt hang-outs og noen hemmelige perler fra det fineste området i Oslo (etter min mening). Jeg elsker individuelle butikker og i dette området er det flusst av nettopp dette. Det popper opp med nye spisesteder og konsepter og det er innmari mye kult som skjer samtidig som det er noen klassikere som alltid består. Det var som dere sikkert skjønner vanskelig å bare plukke noen, men dere får gi beskjed om dere ønsker flere slike poster, så gjør jeg gjerne det :)

Her er i alle fall min ultimate Frogner Guide akkurat nå. Håper du liker den!

Eckers

Denne lille shappa på hjørnet av Frognerveien og Eckerbergsgate var en av mine faste hang-outs når jeg bodde i hooden. Nå har de også åpnet en filial på Steen & Strøm, men denne lokasjonen er fortsatt en favoritt. Her får du ferskpresset juice, delige salater, sunne smoothier og knallgode sandwicher. Du kan enten nyte maten i disse koselige lokalene eller kan du ta de med på en spasertur til Frognerparken som ligger et steinkast unna. Anbefales!

Bonita blomster

Er en bitteliten men magisk blomsterbutikk som ligger i Odinsgate 17. Her har de vakre blomster til alle anledninger og utenfor står det ofte nydelige stilkroser til ti kroner stykket. Stockfleths

En av de beste kaffekjedene i Oslo. Her får du fantastisk kvalitet på kaffeen som vil imponere den kresne gane. Jeg anbefaler å ta en dobbel cortado her. Den pleier å kickstarte morgen for meg.  Denne søte filialen ligger i Bygdøy Allé.


Icon

Icon er nok en av de mest ekslusive butikkene i Oslo. I butikken finner du fantastiske merker som Saint Laurent, Celine, Stella McCartney, Bottega Venneta, Lanvin og Marni for å nevne noen. Innehaverne er svært kunnskapsrike og jeg kan røpe at jeg har gjort flere hårreisende bra kupp her!


Flaneur

Er en delikatesse butikk i Niels Juels gate 51. Her stikker jeg innom for å kjøpe fabelaktige oster, syltetøy og skinker. Stikker du innom her MÅ du teste ut browniesene og villris pilafen, nei glem det.. Alt er godt! Prøv å ikke gå innom her når du er skrubbsulten, det kan bli dyrt, hehe. 


MA Vintage

Dette skattekammeret har jeg også gjort flere designerkupp som jeg har skrevet om før. Her finner du vesker fra Chanel, lommebøker fra Louis Vuitton og sko fra Alaia til en god pris. Et lurt tips er å stikke innom her om du skal kjøpe deg en ny kjole til festsesongen, for i en av disse designerkjolene vil du ganske sikkert ikke treffe en som har lik. Skattekammeret ligger i Briskebyveien 28.
W.B. Samson Bakeri

På dette bakeriet vil du finne digge smørbrød, kaker og alt du kunne ønske deg av bakevarer i svært så koselige omgivelser. I tillegg har de vinservering og en pizzaovn som lager helt steingod Pizza som du kan nyte helt til kl 23. Fredrik Stangsgate 46. 


Gimle Kino

På Gimlekino viser de et lite utvalg av kvalitetsfilmer. I tillegg serverer de vin og snacks som gjør dette til et knallbra date sted! Jeg elsker å dra på kino her, da det er en helt egen atmosfære. Du føler du er i Paris på 20-tallet.. 


Gimle Parfymeri

Sammen med Heaven Scent som ligger på Egertorget, er dette de beste parfymeriene i Oslo. Her har de eksklusive merker som La Mer, la prairie, Byredo, Laura Mercier, Tom Ford, Marc Jacobs, Amazing Space, Khiel´s og et drøss av andre merker du ikke får tak i ellers i landet. Vær forberedt at du mest sannsynlig kommer til å ende opp med litt flere ting enn du hadde trengt, men det er sjeldent bomkjøp likevel. 


Fjelberg

Kjent for å være den beste fiskehandleren i Oslo. Den tradisjonelle butikken ligger i orginale lokaler i Bygdøy Allé 56. De som jobber der er superflinke! Test tunfisktartaren, den vil du sent glemme. Her har de også catering som jeg ikke har testet men er sikker på at er amaze. Noe jeg imidlertid har testet er ferdig middagene som jeg har sagt jeg har laget fra bunnen selv, hehe. Jeg kom ikke unna med det, men måltidet var fortreffelig likevel.

 

Gathering Objects

De to jentene som eier Gathering Objects er så flinke! Her finner du spesialplukket interiørskatter. Hver gang jeg går innom får jeg lyst til å ominnrede leiligheten min, og skulle du ønske det, er disse jentene også interiørstylister som jeg tror du kan booke. I tillegg til vakre ting til hjemmet har de også utvalgte klesmerker, skjønnhetsprodukter, klokker og smykker. Denne butikken MÅ du innom! Gathering Objects ligger i Thomas Heftyes gate 47B.

Skafferiet

Den fineste dagligvarebutikken jeg vet om ligger i Elisenbergveien 7. Den er så innmari koselig og utvalget er bredt og internasjonalt. Enten du vil lage en ekte pasta, tapas eller en god frokost, vil du garantert finne alt du trenger her. I tillegg har de et fantastisk utvalg av grønnsaker, frukt og blomster. Butikken har åpent hver dag til kl 23.00 som også er et kjempepluss om du befinner deg i området ved Bygdøy Allé.

  


Mina Milanda

Denne blomsterbutikken har jeg skrevet om flere ganger før, og den er helt magisk! Eierene reiser selv til Italia og får spesiallaget bordplater og krukker av den fineste kritthvite marmoren. Utvalget i planter er superlekkert og du vil garantert få bøttevis av inspirasjon til hus og hage etter å ha tittet innom her. Inni denne vakre bakgården finner du også en favoritt restaurant, Kolonihagen, og om sommeren kan du sitte ute og nyte et glass vin og titte på de vakre plantene fra Mina Milanda. 
MagMaLou

Magmalou har jeg hyppig besøkt og shoppet i siden den åpnet. Butikken ligger midt i mellom Frogner House i Skovveien og Kaffebrenneriet. Her finner du kule merker som Arnie Says, Gestuz, Mardou & Dean, Ganni deres egne merke By Magmalou. Eieren Marthe Kveli Valeberg er selv en superstylist, designer og make-up artist og denne butikken ligger på topp av butikker man må besøke i Oslo.  


 

Kolonihagen

Dette har blitt en favoritt blant mange Oslo-boere og det med god grunn. Maten er nydelig, lokalet superkoselig og atmosfæren fantastisk. Nyt en brunch med venninner eller kjæreste. Om sommeren bør du ta et glass vin i bakgården som ligger ut mot blomsterbutikken Mina Milanda. 

BA53

Denne søte kafeen ligger tilknyttet bygget til Frogner House der jeg bor under dette Oslo oppholdet. Den er så fresh og all maten er superdeilig. Et kjempepluss når du bor noen etasjer opp, men denne kafeen besøkte jeg også hyppig før jeg begynte samarbeid med Frogner House. Praktisk nok ligger det en bar og delikatesse restaurant i samme bygg som også har samme høye kvalitet og gode atmosfære, så her er det bare å bli værende :DHåper du liker tipsene mine. Jeg blir kjempeglad om du vil kommentere om du har blitt inspirert til å dra til et av stedene, så får jeg vite hva du syns.. Ha en nydelig lørdag :D

Rock N´Roll pants

God lørdag fintfolk. Denne dagen er virkelig den beste i uka og å våkne opp uthvilt her kan ikke beskrives. Det er så deilig å være tilbake i hooden min her på Frogner, at jeg tenkte å lage en liten Frogner guide med mine favorittsteder der jeg liker å shoppe, henge, drikke kaffe og spise. Det ble litt stille på bloggen etter noen utrolig hektiske men spennende dager, med påfølgende migrene. Nå er jeg heldigvis bedre.  

Digger forresten mine nye Zara bukser. Det er så bra med klær som er versatile.  Disse er utrolig behagelige og perfekte til fest, men jeg syns også det er kult å bruke til strikk for eksempel. Her er i hvert fall et "after-work-drinks" antrekk med fløyel, metallisk, blonder og dyreprint i en deilig miks.. Haha alt på en gang!  

Foresten må jeg også anbefalte beina på disse. Jeg har et par andre bukser også med splitt nederst på innsiden og det gjør underverker om du som meg gjerne vil forlenge beina mest mulig. Med pumps eller hæler, ser myyye lengre ut. Dere kommer også til å få merke at jeg har fått dilla på blondetopp under alt om dagen, og skinnsmykke/choker. Det blir det mye av fremover. Var forresten ikke klar over hvor tydelig den kløfta var btw, de er umulig å temme dessverre :) 

Nyt lørdagen!

/ Bukse, choker og jakke fra Zara, sko fra Sapatos, skjorte fra La Redoute, veske fra Jerome Dreyfus, og topp fra Gina Tricot /

Frogner Wear


For noen flotte dager jeg har hatt i Oslo sålangt. Dagene har vært fullstappet av møter og hyggelige randez vous og jeg er strålende fornøyd. Idag startet jeg dagen med en frokost med en god, gammel  kollega og venninne og masse skravlings etterfulgt av å gjøre en sak med en annen søt eks-kollega som laget en sak på julebordsstyling som kommer i Side2/Nettavisen neste uke. Deretter fortet jeg meg "hjem" til leiligheten der min gode venninne Silje kom på besøk. Vi snappet noen bilder rett utenfor Frogner House. Det er så fint i Bygdøy Allé asså, kunne ikke trivdes bedre! 

Nå sitter jeg benket i sofaen med et godt glass rødvin og kashmir joggedress på, også er det ut en liten tur ut, før jeg er på-an igjen i morgen :) Det er så gøy å både ha mye å gjøre og å møte gamle kollega/venninner at jeg føler at denne visitten godt vært noen uker ekstra. 

Ha en nydelig onsdag <3


/ kashmirgenser fra H&M, blondetopp fra Gina Tricot, jeans Bikbok/NeverDenim, strømpebukser fra Lindex, sko fra Riccovero, jakke fra Match / 

Foto: Silje

Checked in!

Annonse / Samarbeid med Frogner House Apartments
Endelig er jeg tilbake i favorittbyen på jord, kjære Oslo! Denne gangen fikk jeg sjekke inn på Frogner House Apartements i Bygdøy Allé 53. Jeg har faktisk bodd rett nede i gata, så dette området er lommekjent, og et av de fineste i hele byen etter min mening. Jeg kom sent i går kveld, men det gikk kjempefint ettersom Frogner House nå har fått noen superpraktiske automater som gjør det enda lettere og kjappere å sjekke inn. 

Som sagt kjente jeg til området godt fra før, og kafeen BA53 som ligger i førsteetasje har allerede blitt godt besøkt. Idag nøt jeg frokosten min der nede, også traff jeg på flere kjente som smatt innom for kaffeen her er fantastisk! I første etasje ligger også en super koselig bar og en knallbra restaurant som jeg skal besøke senere.

Ut fra vinduene på rommet har jeg nydelig med utsikt utover vakre Bygdøy Allé. Leiligheten er rålekkert og ligner et fint hotellrom, men med kjøkken intigrert i et skap som jeg garantert skal bruke masse. Nå skal jeg komme meg på Elixia som ligger bak Frognerparken som bare et steinkast herfra. Deretter skal jeg en tur innom lageret mitt der jeg har stuet inn alle vinterjakkene. Gleder meg til å få litt mer utvalg i jakker kjenner jeg, savner noen av dem sårt. 

Ha en nydelig mandag! 
Café Victor


Er det et sted jeg alltid stikker innom når jeg er i Kjøben, så er det Cafe Victor (&Other Stories også, men der er det fare for å bruke mye penger, hehe.) Iallefall er Victor på en av topp ti favoritter av kafeer jeg har vært på noensinne og vanemenneske som jeg er, drar jeg alltid ditt. Enten det er for å spise frokost, ta en kopp te, lunch, vin eller middag.

Det er så hyggelig der, maten er kjempegod og typisk dansk og servicen superhyggelig. Prisene ere bra også ligger et midt mellom Nyhavn og Strøget. Altså perfekt. Under fashionweek kreler det av motefolk her og da er det perfekt for peoplewatching, min favoitt hobby. Denne gangen var det litt for kaldt til å spise ute, men vi nøt en god lunch inne. Der er det en veldig fransk følelse og dermed måtte jeg bestille favoritten; Biff tartar.  

Når jeg dro dit denne gangen ble jeg forresten litt imponert av meg selv og det jeg hadde på meg. Jeg sjekket værmeldingen på forhånd, for ettersom det var dagstur, gidder man jo ikke gå rundt å drasse på for mye. Jeg hadde den digge stripegenseren under og en tynn, grå kashmir polo over, en semsket skinnjakke og en kåpe over. Skinnbukse og ankelboots er easy til et "storbybesøk", da er man passe påkledd og fin til enhver anledning. Hansker, skjerf, lue, regnkåpe og joggesko ble med i veska. Det skulle nemlig begynne å regne klokken 15.00, og akkuratt på slaget begynte det faktisk å regne, det må jeg si YR, første gang det har skjedd, hehe.

Idag er jeg tilbake i Stavanger og nå tenkte jeg at jeg skal prøve å ta en ordentlig styrketrening før helgen starter. Endelig har jeg kommet inni treningsmodusen igjen, og ingenting føles bedre enn det. Etter på blir det fest, påfulgt en tur til landet i morgen og Oslo på søndag. Yay!  Ha en nydelig fredag finfolk :D

Patent Party PantsEndelig fant jeg den perfekte lakkbuksa. Dere aner ikke hvor lenge jeg har lidd i stillhet etter søken på en sånn.. Jeg fant en på LaRedote for en stund siden, også ble den utsolgt, også fant jeg en på Mads Nøregård, men de sender ikke til Norge. Jeg har faktisk peilet inn lokale sex-shapper på Google i håp om at de skulle ha en. Helt til stylistvenninnen min Afaf dukket opp i denne lakk-herligheten på instagram, så dette er takket være henne. 

Igår var jeg jo i Kjøben der jeg tilbrakte timesvis i &OtherStories, min favorittbutikk over alle i hele verden. Der har de forøvrig også en rålekker lakkbukse, men den var ekte og myyyye dyrere enn denne. Jeg så iallefall H&M butikken lyse opp mot meg da jeg kom ut, og tenkte at i en så kul by som København er denne garantert utsolgt, men til min store glede hang de der, på rekke og rad. Nå er jeg en "happy camper" kan jeg love dere! 

Jeg rakk ikke å ta bilder av den før lyset gikk idag, så det måtte bli noen innebilder. Uansett er det nok slik jeg kommer til å bruke den mest. Med strikk, og lace.. Har fått litt dilla på det merker jeg og dette er perfekt for en vinkveld med jentene. Her finner du forresten oppskriften på strikkegenseren min. 

Om du liker bloggen min, er du en engel om du vil nominere meg til Vixen Awards :D! Det tar ca 1 min og det kan du gjøre her :D

/ Bukse fra H&M, bluse fra Zara (gammel), kashmirgenser fra Gina Tricot, sko fra Jimmy Choo /

Plissè

Om få strakser sitter jeg på flyet til København. Jeg skal være med på et event også skal jeg nyyyyte den fine byen. Elsker virkelig den danske hovedstaden, men ender ofte opp med å være litt trist når jeg har vært der en stund, for da kommer nemlig shoppingsyken over meg. Jeg vil ha alt, for alt er fint i Kjøben. Byen bugner jo av fantastisk interiør, ekslusive parfymerier, skobutikker, porselen, julepynt, klær.. Alt. Ender oftest opp med å ikke shoppe noenting for jeg blir så overveldet og lei meg for at jeg ikke kan kjøpe alt jeg vil ha, haha..

Jaja, der kommer det overfladiske frem i meg, jeg prøver å tvinge det bort, men det sitter fast i hjernebarken. Uansett skal det iallefall bli megadigg å komme seg dit. Vi skal besøke favoritt-spisesteder og butikker og derfor blir jeg veldig glad om du har lyst å følge med meg på snap (@linekirkhus) og instagram (@lilisfashion).

Idag var jeg altså hos Rolah som så på huden min, og vi kom frem til tre behandlinger som jeg skal ta. Den ene kalles en Skinbooster, og den har jeg virkelig tro på. Denne skal virke oppstrammende og foryngende og gi litt volum. I tillegg skal jeg teste en kjemisk peel, som også skal være anti aging og gi en generell bedre hudkvalitet. I tillegg har hun tatt inn en maskin som jeg klør i fingrene etter å teste. Denne behandlingen heter ultherapy og gi hele huden en oppstramming. Jeg gleder meg ihel. 

Er ikke dette skjørtet fint forresten? Jeg er ikke vant til å gå med denne lengden skjørt, men syns det er innmari fint på andre. Jeg husker at jeg forelsket meg i et lignende skjørt fra Mulberry da jeg så det på en visning i London for noen år siden, og siden har jeg ikke glemt det. For litt flere nerde referanser kom også Gucci med et lignende for et par sesonger siden, og igjen blusset min obsession for et bronsefarget plisséskjørt opp. Du kan tror jeg ble glad da jeg fant dette på Days Like this! Skjørtet er kult til flats og sneakers også, men så kul er ikke jeg at jeg kan "pull that off", kjenner mine begrensninger her altså. /Skjørt og genser fra Days Like This, sko fra Proenza Schoulder/Faded /
 

Oppskriften

Her er oppskriften på genseren min. Den er utrolig lett å strikke og selv om det kun var andre tingen jeg strikket gikk det på rett over en uke. Jeg digger ikke at strikk klør, derfor var det viktig for meg at jeg brukte et garn som ikke stikker. Jeg valgte den tykkeste og mykeste garntypen jeg fant, Puno fra Rauma i baby Alpakka. Jeg tror også du kan bruke Cloud fra Drops eller Myk fra Sandnesgarn. Jeg brukte rundpinne 10mm. Jeg tror jeg brukte ca 10 nøster grått og 2 hvitt. PS. Jeg er altså helt ny på strikking og vet ikke hvordan man lager et mønster, men her skal jeg prøve å forklare så godt jeg kan hvordan jeg gjorde det. Det er superenkelt :D

Tanken var at jeg ville ha en genser som ikke klør, som er anvendelig og kan brukes til alt og som er lett å strikke. 

Bolen: Jeg startet med å legge opp 126 masker. Deretter strikket jeg en runde rett før jeg begynte på en vrangbord, en rett/en vrang. Jeg strikket frangbord ca 5 runder. Deretter strikket jeg rett til jeg syns den var lang nok..(?) Jeg målte min fra skuldre til midt på hoftene. Avsluttet med samme vrangbord som jeg startet med. 

Armene: Her la jeg opp 20 masker, disse strikket jeg med pinner 10 mm (i tre). Først strikket jeg en runde rett før jeg strikket en vrangbord, en rett/ en vrang i 5 runder. Deretter strikket jeg en runde rett før jeg økte til 40. Altså økning etter hver maske i en runde ( om du er like newbee som meg :D) Deretter økte jeg en maske i hver runde (på samme sted) til jeg kom opp i 60 masker. Begynn på den hvite når du har nådd 60, og strikk i hvitt i 12 runder. Deretter strikk grått i 12 runder før du strikker i hvitt i 6 runder. Deretter strikk igjen ca 20 runder med grått før du feller av.

Monteringen er superenkel: Ha alt på vrangen og mål opp armene på sidene på bolen, merk at med en tråkletråd i en annen farge, der hullet til armen skal være (på bolen). Sy med sikk-sakk sting på maskin rundt der hullet skal være, jeg syr gjerne to og tre ganger for å passe på at det holder. Klipp så opp i midten der armen skal være og håndsy armen på med  kastesting i samme garn som du strikket med. Deretter syr du halsen så langt inn du ønsker på samme måte (kastesting i garn) . Og vips så har du Lilis-genseren :D

Lykke til!

 

Leg Day

Oh lord, idag tryna jeg på trening, og det var ikke i trappen heller.. Jeg falt bakover fordi jeg hadde "leg-day" og det er innmari lenge siden, så jeg kjørte ganske hardt. Da jeg skulle gønne på i den siste øvelsen squats med vektstang (og for tunge vekter) var jeg så gele i lårene at jeg ikke kom meg opp, haha, så jeg rullet rett på rumpa med stanga som dunka hardt i gulvet. Hadde dødd av latter hvis det ikke var meg, Anyways.. Idag var jeg også hos tannlegen som sa jeg måtte trekke to nye visdomstenner, jeg har allerede trukket fire, og ja, jeg vet vi bare (vanligvis) får fire, men jeg er en av de 0.1% som er så heldige å få doble sett, hehe.. Så det så. Ellers øvelseskjørte jeg mer idag, denne gang med automat. Det er himmelsk! Måtte få opp selvtilliten litt etter girkjøringen igår. Det er fortsatt mange sløve trafikanter der ute asså, men blir ikke noe skremt av de med automat, det er jo som å kjøre en golfbil. 

I morgen skal jeg en tur til fine Rolah, som er en fantastisk og begavet engel og estetisk lege. Hun skal få se på huden min, den trenger nemlig hjelp! Jeg føler den trenger en ordentlig vitamin innsprøytning eller kanskje en heavy kjemiskpeel? Vet ikke hva jeg skal gjøre ennå, men skal høre med henne om hva hun anbefaler. Kanskje har dere noen bahandlinger dere sverger til? Setter veldig pris på tips :D Ellers har jeg en haug av kontorting å gjøre i morgen, også skal jeg få skvist inn noen timer på Elixia også. Det gjorde godt å ta seg ordentlig ut i dag, på tross av min pinlige squat-situasjon .

På onsdag stikker jeg en tur til kjøbenhavn også, det skal bli deilig! Inntil da, sov godt <3
/ Bukse fra Style Butler, sko fra Proenza Schouler/Faded, skjorte fra Lindex, kashmirgenser fra Riccovero /

Green, Leather & lace


Idag har jeg vært på farten i hele dag men rakk heldigvis en liten tur på Elixia selv om det fristet lite, også fikk vi handlet litt planter på et fint hagesenter rett her hvor jeg bor. Tidligere fortalte jeg dere at jeg endelig tar lappen, og etter mye om og men har jeg bestemt meg for å ta den på manuell gir, noe som er litt stress ettersom jeg kjører som en prest på automat. På manuell følte jeg meg helt ubrukelig først, men etter å ha hatt kjøretime på fredag (beste Skagen Trafikkskole) måtte jeg ut å øvelseskjøre idag og heldigvis gikk det mye bedre.

Et lite tips til dere som er ute i trafikken, er irriterte og har dårlig tid; Ser du en bil med en stor, feit L på er det til deres eget beste at dere ikke rævkjører denne bilen, jeg lover! Det er heller ikke spesielt snillt, men sånn uansett.. Når du har en L på er du noenlunde trygg i trafikken, men du lærer fortsatt, så om det man plutselig triller litt bakover i en bakkestart vil det muligens gå utover din bil, i tillegg er det veldig stressende som resulterer i at den som kjører blir en dårligere sjåfør :S Idag, opplevte jeg dette fire ganger på en halvtime (å bli kjørt helt opptil altså, ikke dulte borti). Jeg kjører ikke seint, jeg holder fartsgrensen og jeg kan kjøre. Det smerter meg imidlertid å si at hver av dem som kjørte aggressivt og dårlig var jenter på min egen alder (sorry). Ettersom jeg er over gjennomsnittet oppmerksom i trafikken i og med at jeg er i en læresituasjon ser jeg det hele tiden, men ikke så aggressivt som idag.. Så, ser du en L, prøv å ro deg litt ned og hold avstand :D 

Ikveld holder jeg forresten på å bake bollene til Trine.. Alt hun lager er så godt! Jeg vet at dette er et litt velkommen-etter tema, men må bare si det. Jeg har laget hennes gjærbakster en stund nå, og etter hun fikk meg til å oppdage kjøkkenmaskinen og hennes måte å bake på har jeg blitt helfrelst i baking. SÅ i kveld er det kanelsnurrer og med kakao til. 

Ellers håper jeg dere har en nydelig søndag! Jeg har en knallbra konkurranse som dere bør sjekke ut på instagram (@lilisfashion), ellers oppdaterer jeg hver dag på Snap (@linekirkhus) :D


Rusty Brown

Annonse

Idag er åpningen av den nye Riccovero butikken i Stavanger hvor jeg skal vise frem mine favoritter og hvordan jeg styler dem. For dere som ikke er i området tenkte jeg å vise dere disse favorittene. Blusen er helt nydelig i rustbrun silke og har et lekkert snitt og sløyfe i halsen som du enten kan knytte foran, ha rundt halsen og hengende ned på sidene som et skjerf eller som jeg gjorde her ved å knytte det bak slik at det ble litt choker-aktig.

Jakken er nydelig og myk (ikke ekte pels) og perfekt til hverdag som til fest. Culottene er i et tykt strikket materiale og føles ut som å ha på joggebukse, som dere vet jeg digger.. Bootsene er superkomfortable og lekre med en røff og tykk såle. 

Et sånn type antrekk kan brukes til det meste fordi det er passe pent, men kult. Der fikk dere dagens tips fra meg :) Nå skal jeg ned i butikken for å forberede meg. Håper å se dere der!


/ Alt fra Riccovero /

Best. Thing. Ever.

Annonse

For dere som måtte lure så snakker jeg ikke om Trump.. for det er helt uforståelig for meg..  Derimot snakker jeg om denne fantastiske luksus "joggedressen" fra Riccovero. Noen av dere som har fulgt bloggen min en stund vet kanskje at jeg alltid velger et antrekk utifra at det skal føles mest mulig som en pysjamas. Derfor er det sikkert ingen overraskelse at jeg mildt sagt kastet meg over denne herligheten da jeg kom inn i den nye Riccovero butikken (som åpner på MagasinBlå i morgen).

Helt ærlig har jeg drømt om en joggedress i kashmir siden jeg så det for første gang da jeg jobbet på Harvey Nichols i London i 2005. Meg og deg kommer til å bli gode venner! Den er myk og rålekker, og ikke klør den i den heller. Alle mine kashmir-drømmer er herved oppfylt og grunnen ser dere i dette antrekket. Passformen på buksa er nemlig som dere ser perfekt, den er ikke saggy og fungerer supert til et comfy-chic antrekk som dette. Hæler og skinnjakke gjør det etter min mening helt innafor å komme i joggedress til lunch. Tror nesten jeg kommer til å bruke den like mye til hæler som til joggesko. Skinnjakka trenger som dere ser ikke mye introduksjon. Den er i en nydelig grønnfarge som passer til alt jeg har i skapet fra før og er i hanskemykt skinn. Den blir superfin til våren også ;)

Ha en nydelig dag fininger og vær snille med hverandre.. Jeg skal ta meg en ørliten hvil etter en lang natt foran CNN, hehe.. 

Husk at om du vil komme på åpningen av Riccovero butikken i Stavanger i morgen, kan du melde deg på eventet her. Jeg kommer til å være til stede og snakke om sesongens trender, vise frem mine favoritter og gi styling tips. Håper vi ses der :D/ Alt fra Riccovero / 

LiliLoves RiccoVero

AnnonseJeg som trodde jeg hadde klart å lure meg unna kald været ved å migrere til vestlandet, men dengang ei! Idag var det nemlig bikkjekaldt her også, men idag var en fantastisk dag likevell.

På torsdag åpner RiccoVero sin første butikk på Magasin Blå i Stavanger, og idag tittet jeg innom for å se hvordan den kommer til å se ut, samt myse på alle godbitene. Butikken ligger perfekt til i andre etasje og er mildt sagt rålekker! Den er nydelig åpen og lys med utsikt ut til sjøhusene på Hundvåg, og jeg er sikker på alle du vil til å elske den, så det er et HOT tips om du er på denne siden av landet! 

Idag fikk jeg som sagt sett på plaggene ordentlig og det er innmari mange must-haves denne sesongen. Blant annet en joggedress i kashmir som jeg døde litt av (viser dere denne i morgen). Idag ville jeg vise dere et casual jobbantrekk som jeg plukket ut, bestående av grove og superbehagelige sko, et transparent skjørt med vakre detaljer (dette er minst like kult til julebordet), og en vakker sennepsgul strikkegenser som man vil flytte inn i. Kåpen falt jeg umiddelbart pladask for, fargen, snittet og kvaliteten skal du lete lenge etter. 

Idag måtte jeg ha litt tykke strømpebukser til, men dette antrekket blir aller finest med en som er hakket tynnere. Kombinasjonen mellom sennepsgult og svart gjør antrekket interresant og den delikate teksturen i det sorte skjørtet mot den grove strikkede genseren er balanserer uttrykket. Det feminine skjørtet mot den avslappede og koselige genseren, de robuste skoene mot den stramme kåpen. Magisk. 

På åpningsdagen arrangeres det forresten et kult event i butikken hvor jeg har fått det ærefulle oppdrag med å snakke litt om mote og stil. Det blir lett servering og shopping i de eksklusive lokalene også har jeg plukket ut mine favoritter fra kolleksjonen og skal snakke om hvordan man styler dem. I tillegg er jeg tilgjengelig for styling og shopping tips. Er du i området så håper jeg at jeg ser deg der :D Eventet kan du melde deg på her./ Alt fra RiccoVero /

Simple layers
God dag Friday People! Hvordan har dere det idag? Jeg koser meg på det glade vestland, med bror og mange prosjekter som skal landes. Jeg elsker å ha mye å gjøre, men å slappe av med strikketøy og en god bok er minst like viktig, hehe.. Det handler om balanse sier de.. Har ikke vært så flink på det egentlig. Blir så giret av jobb og har hatt vanskelig å legge det fra meg. Det har jeg tatt tak i her på vestlandet og det er mye lettere ettersom jeg ikke bor mitt i byen, men heller er omgitt av naturen. Det er så bra! Snart skal jeg tilbake til Oslo igjen, men først skal helgen nytes.

Idag kledde jeg meg i et helt typisk hverdagsantrekk, og ettersom det muligens fortsatt er litt mildere i Stavanger funker lag-på-lag konseptet ypperlig her.  

Ha en nydelig helg og husk å lade batteriene ;)

/ Jakke fra Ralph Lauren, skinnbukse fra Moods of Norway, skjorte fra Envii, genser fra Line of Oslo (alt er fra tidligere sesonger), veske fra Beck Søndergaard /

Kenzo X HM - My favorites

Annonse

Igår skrev jeg om at jeg har blitt utfordret av H&M til å plukke ut og style mine favoritter fra den kule Kenzo X HM kolleksjonen. Først må jeg si at kolleksjonen er i enormt bra kvalitet. Fine stoffer og forseggjorte detaljer. Den både ser og kjennes luksus ut, men prisene er veldig overkommelige. Jeg plukket ut fire antrekk som jeg digger og som passer min stil og garderobe. Håper du blir inspirert til å ta turen til Kvadrat i morgen (om du bor i Rogaland).. (Husk også at dørene åpner allerede kl 0800, så du får tid til å stikke innom før jobb ;)

Zebra Jakken og den blå zebra buksen

Den mønstrete pysjamasen

 

Collegegenseren med volanger og det korte skjørtet

Kjolen med lange armer
 

Den sorte blusen med volanger og den rosa zebraprint buksa

/ Alle klær fra Kenzo X HM samarbeidet, støveletter (høye) Bianco, lave sko fra Sapatos, ankelstøveletter fra Proenza Schouler/ Faded /

Kenzo X HM

Annonse

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Hallo..? Gleder dere dere til Kenzo X H&M slippes på torsdag like mye som meg? Jeg er for tiden på vestlandet igjen og fikk en mild panikk da jeg kom på at den kanskje ikke slippes her, men det gjør den. Heldigvis! Kvadrat kjøpesenter i Sandnes er den eneste butikken i Rogalands området som får inn godsakene og i år åpnes butikkdørene kl 0800! Altså, du må være oppe før hanen galer, hehe. Det er imidlertid verdt det, kan jeg love, men trenger du noen flere tips til hva du skal kjøpe bør du titte innom bloggen igjen i morgen. H&M har nemlig utfordret meg til å plukke ut og style mine favoritter og i morgen skal jeg vise dere hvordan det ser ut. 

Jeg var innom Kvadrat idag og plukket litt klær til stylingen, og klarte rett og slett ikke vente med å prøve denne buksa og blusen. Det er så søtt! Skal få tatt litt bedre bilder av dette antrekket også til i morgen. I mellomtiden anbefaler jeg dere kjære med-rogalendinger å krysse av i kalenderen at salget starter åtte sharp. Gjelder å være tidlig ute, tro meg. Av erfaring vet jeg at det sjeldent nytter å komme dagen etter ;) 

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot
/ Bukse, bluse KenzoXHM, sko Sapatos. Bildene er tatt på Bolia Kvadrat /

hits