desember 2011

Uniform

Jeg føler jeg går med det samme hver dag, strikkegenser en eller annen jeans, yndlings belte og sorte ankel boots.. Men tok noen kjappis bilder allikevell da jeg sprang ut idag.. Jeg måtte ut og haste style en sak jeg skal gjøre allerede mandag, ikke så lett når det var så mye salg, men jeg tror det ordner seg! Ellers fikk jeg ikke med meg kofferten da jeg kom 15 mins før flyet mitt fra Stavanger skulle gå, så jeg mått også finne en kjole å ha på meg ikveld.. (god unnskyldning?) Fant to..Hehe

Har på meg H&M genser, nytt og superdigg rutete sjerf fra Custommade, jeans fra Gina Tricot, Belte fra Velouria Vintage og sko fra Carin Wester, armbåndet husker jeg ikke hva merket heter, men kan kjøpes på Magmalou.

251211

Første juledag på vei ut, litt trøtt i trynet, men veldig fornøyd med de nye skolettene og den fine genseren jeg fikk i julegave av Presskontakterna.

sko; Isabel Marant, strømper; Oroblu, kjole; T by Alexander Wang, genser; Marc O´Polo, vest; Finn Møller.

 

Black panther

 

Har hatt en hang-up på Givency sine panther trykk. Har lenge drømt om tskjorten, eller buksene på bildet under. Kom over denne tskjorten på BikBok i går, så den ble selvfølgelig med hjem.

 

New in!

New in, som det så fint heter! Selv om mannen allerede synes jeg har altfor mange sko, så lå disse fantastiske skolettene fra Isabel Marant under juletreet. Er han ikke snill!! I tillegg har jeg en veldig snill mamma, som hadde kjøpt Missoni pledd til meg. Er så fint at jeg faktisk vurderer å bruke det som poncho. Happy happy happy!

 

Et lite tips!

Et lite tips jeg tenkte å dele. Jeg kjøpte denne geniale iPad caseen på Zara Man til min far til jul. Tror jammen jeg skal skaffe meg en selv også. Så fin og perfekt til reiser med plass til dokumenter, lommebok, pass iPhone og iPad.. Også er den i fint skinn og passer med resten av reise effektene mine..

A little tip I´d like to share.. I bought this for my dad for X-mas, but I think I´d like one for myself as well. It´s from Zara Man and is perfect for traveling, with room for your iPad, iPhone, travel documents and passport, I also think the leather is nice and quite refined.

Polkadot Dress

Min søken etter den perfekte nyttårs kjolen er over... Elsker denne nydelige Stella MacCartney inspirerte Vero Moda kjolen jeg fant på Nelly.com. Hadde egentlig tenkt å finne en paljett kjole, men tror dette må bli Nytt Års kjolen i år.. Såå Søt, håper de har flere igjen, wish me luck!

My search for the perfect New Years dress is over.. I love this Stella MacCartney inspired dress from Vero Moda at Nelly.com! So cute!

Lazy christmas

Et lite livstegn fra meg, mens Line K er flink til å holde bloggen oppdatert. Jeg har selvfølgelig klart å rote bort overførselssledningen til kamereat mitt, så derfor har det blitt dårlig med blogging desverre. Jeg har lett høyt og lavt, men i morgen skal jeg løpe og kjøpe en ny så snart butikkene åpner. Nå skal vi haste ut i atter et hyggelig juleselskap (lutefisk på menyen -yes!), før vi reiser til fjells i morgen. Har hatt en strålende julefeiring så langt, og fått alt for mange fine pakker! Jeg har verdens beste familie og mann! Ingen tvil om det! Kos dere videre.

 

Behind the Scenes

Her er et par behind the scenes fra det siste shootet jeg hadde før jul.. Det var et ski sport shoot for Shape- up! Ikke alltid like glamorøst å være stylist, hehe. Iskaldt var det!! Elsker forresten Kari Trå sitt skitøy spesielt den fine fersken fargede dressen og superundertøyet i Missoni lignende print! I want! og nå er det ikke lenge til jeg skal på fjellet heller. Håper dere koser dere fortsatt, selv begynner jeg å bli en smule rastløs..

Christmas Eve Outfit

Tok en liten "Copy/Paste" av antrekket fra Mulberry festen under London Fashion Week. Jeg var så heldig å finne den fine Vivikes kjolen på halv pris også kjøpte jeg den i noen størrelser for stor for å kunne bruke den med belte sånn at den ble passe avslappet.. På beina har jeg pumps fra Kurt Geiger.. Den vakre mannen på det nederste bildet er min kjære bror.

Ha en fortsatt nydelig jul!!

Here is what I wore at Christmas Eve.. Dress from Vivikes and pumps from Kurt Geiger..

in Vogue

 

Gisele Kate Moss British Vogue Lilisfashion.comApropos å kjøpe alle blader med Gisele eller Kate Moss på coveret.. Noen husker Kanskje dette britiske Voguet med den uber fantastiske Kate Moss serien inni og nydelige Gisele på coveret? (Full pott for meg, hehe) Men jeg husker det egentlig best som mitt eneste "claim to fame" haha, fordi om du ser nøye på det nederste bildet så er det faktisk lille meg på As Seen siden (2002)Bildet ble tatt på en London fashion week etterfest.. Og gjett om jeg var stolt da jeg overrasket bladde opp på den siden rett før Kate serien.. Fant det i bladkurven hjemme hos mor og far, good times!

Kate Moss & Paris Vogue

Da jeg bodde i London og var fattig student, kunne jeg ikke kjøpe alle de bladene jeg ville, men jeg kjøpte alle som hadde enten Kate Moss eller Gisele på coveret, hahaha.. Har de enda! Kate moss har prydet coveret til Franske Vogue 18 ganger, som en god gammel Moss fan plukket jeg ut de jeg likte best. Det fineste syns jeg er i Nike toppen og grønn pels, så fin og naturlig i ansiktet der og de to øverste er nydelige! Håper alle har en fortsatt nydelig jul og nyter roen og stillheten!

When I was a poor student I couldn´t get all the magazines I wanted, but I did however get all magazines with either Kate Moss or Gisele on the cover, haha.. I still have them. Kate har been on the cover of Paris Vogue 18 times, and as any true Moss fan I picked out my faves..

Source

X-Mas Outfit

Her er outfitten min på dagen idag, paljettbukser fra La Redoute, bluse fra Zara, krage/smykke fra Jenny Skavlan og sko fra Carin Wester.. Nå har jeg skiftet til paljett kjole og må tilbake til festen, bilde kommer i morgen. Kos dere alle så mye, god jul i stugo!

Here is my outfit from earlier today, now I´ve changed and have to get back to the x-mas party. Have a super lovely evening every one!

Outfit

Her er jeg idag. Skikkelig koseantrekk! Jeg var også superheldig og fikk verdens fiiineste julepresang av de snille jentene på pressekontakterna, tusen takk søtinger! Innimellom alle pakkene fikk jeg ikke med meg alt til Stavanger, men denne nydelige påfuglfjær printede buksen fikk selvfølgelig bli med, den er såå deilig å ha på. Idag hadde jeg den på med min nye favvo genser (Cashmere) fra Zara, krage/smykke fra Jenny Skavlan for Bikbok, mine trofaste vintersko som jeg drar frem år etter år, fra Carin Wester.. Jeg har forresten blitt litt lysere i håret, syns det? Også har jeg fått nye øyenvipper som dere kan lese mer om her!!

Sam Edelman Shoes

Elsker disse Sam Edelman skoene mamma har kjøpt, disse skal lånes flittig mens jeg er hjemme i Stavanger! Her er det full julestemning inne, men irr grønnt og 9 grader ute, I LIKE! Nå har vi akkuratt plukket opp pappa fra flyplassen, så da blir det jul! Utrolig deilig med fri, Yoohoo! Håper alle har en nydelig dag.

Love my mums Sam Edelman shoes, they are like a mix between the two Isabel Marant ones and in powder pink..

Christmas came early this year!

Juhuuu.....igjen! Jeg har fått verdens fineste julegave av Presskontakterna. I LOVE YOU!! Jeg lever i troen om at jeg må ha vært snill i år. Sjokoladen er spist opp, men nå lakker jeg neglene i fine Margit Brandt farger som matcher genseren fra Marco Polo (match-i-match, det liker jeg). Nå skal jeg kokkelere til kveldens julebord!

 

You made my day!

I går hadde tok jeg en liten runde for å levere tilbake styling. For å få tid til alt på agendaen, så var jeg tidlig ute for en gangs skyld. Tydeligvis var jeg den første som var innom Polhem jentene. Og vet dere hva det betyr? Jeg fikk dagens kalendergave -juhuuu!! Jeg gikk derifra smilende fra øre til øre med produkter fra Cosmobeauty. I kveld er det julebord, så da skal de testes ut.

Har dere lagt merke til at vi har fått en hjelpende hånd med skjønnhetsbloggen vår? Vi er veldig stolte av å ha Corinne på teamet vårt. Hun er utdannet make-up artist og frisør, og fantastisk flink!

The winner!

Da har vi trukket ut den heldige vinneren av konkurransen. Gratulerer til Madeleine med denne kommentaren;

Enda en super fin giveaway! Prøver lykken igjen:)

Dere er til stor inspirasjon for en som prøver å hobbymoteblogge litt! Så fortsett med det! Aldri en kjedelig bloggdag på LilisfashionGod desember!

Klem fra Madeleine

 

Time for boot-cut?

Det er ingen tvil om at de svarte skinnbuksene er det mest brukte i skapet gjennom tidene. Nå kjenner jeg at det kanskje er på tide å bytte ut skinntightsen med en skinnbukse med litt mer benvidde. Den beste erstatningen jeg har funnet til Balmain sine er disse fra Current/Elliott.

//I think it´s time to change my leather leggings with boot-cut leather pants. 

Mint

Elsker Elsker denne nydelige mint fargen på flettestrikk, hadde passet såå fint når jeg skal til Miami etter jul... (glede glede )

Første er fra Zara, andre er fra Acne og See by Chloe (Net-a-Porter), og siste er nydelige Hanneli (via Vogue.com) for inspirasjon! Det er fryktelig mye jobb om dagen, men i morgen er siste foto shoot før jul, og etter det bærer det rett til flyplassen og Stavanger! Er sååå klar for litt ferie, og masse blogging selvfølgelig!! I det siste har det blitt mørkt før jeg rekker å ta bilder (dessuten går jeg i den samme svarte outfitten hver dag, så det hadde blitt litt kjedelig uansett!)  så beklager at bloggen har fått lide av hektiske dager, burde være mange flere timer i døgnet (og dager i helgen, hehe) .

Love this gorgeous mint color, it would be lovely wearing when I´m going to Miami after X-mas, Jibbie! Sorry about the slow updates, we are both swamped with work, but tomorrow is my last photo shoot before the Holidays, so I promise to be a better blogger after tomorrow.. Puh!

Ydsti & Maktabi

I tillegg til å ha verdens fineste teppebutikk, har Celine Maktabi nå også begynt å designe sin egen kolleksjon. Jeg elsker kelim, både når det kommer til tepper, vesker og bagger. Nå har jeg forelsket meg i denne fantastiske vakre jakken! Gå inn på bloggen deres for å følge med på de spennende prosjektene deres, eller titt innom butikken i Briskebyveien.

//I totally love this Kelim jacket designed by Ydsti & Maktabi. Check out their blog to see more of the amazing pieces they are designing.

Stars

Endelig fikk jeg tak i den fine stjerne skjorten jeg har ville hatt så lenge! Note to self: Nå mååå jeg slutte å gå innom Zara, alt er jo fint der om dagen...

I finally got a hold of the gorgeous star shirt from Zara that I´ve been wanting since forever! Note to self: Have to stop stopping by Zara, I want everything in that store these days...

Flower Bomb

Jeg er helt blomsterfrelst om dagen (hvem er ikke det?) og segnet nesten om da jeg fant den fin blazeren på Zara... Herregud, nå må de bare lage bukser og skjørt i samme print.. Skjorten nederst (også fra Zara) fant da sin make, og nå skal jeg prøve blomster på blomster.. Jeg blir i godt humør av å se på den også!

I´m totally into flowers these days (who isn´t) So now that my shirt found its mate I´m going to try flowers on flowers, it makes me happy, hehe..  Both the shirt and Blazer are from Zara (off course).

Jeans all the way..

Gud jeg gleder meg til å ta frem hullete jeansjakker, jeans, jeansshorts og jeansskjørt. Ære være Acne, som gjør det ekstra lov! Hei jakke og hei skjørt! Fra Acne sin SS12 kolleksjon.

//Looking forward wearing my messy denims...

 

Good news!

Husker dere disse? Chloe bootsene fra 2008 må være en av de beste kjøpene jeg har gjort. Den gode nyheten er at Chloe gir kundene sine årets beste julegave! Den populære Susan bootsen relanseres og har i denne anledningen blitt omdøpt til Susanna. Svarte, beige eller røde, perfekt til jeans og hvit tskjorte. Susanna vil være tilgjengelig i slutten av desember og vil bli gjenutgitt bare en gang. 

//remember these boots from Chloe? Must be one of the best investments I have ever done. The good news is that Chloe is relaunching these boots, in red, beige or black in the end of December. 

Kazai vareprøvesalg

Har hjulpet til på Kazai sitt vareprøvesalg i dag. Det er fortsatt mange godbiter igjen, slik som sko fra Celine, Givenchy, Marc Jacobs, Giuseppe Zanotti i tillegg til klær fra Missoni, Celine og Givenchy. Det er siste dag i morgen, og bor du i Oslo anbefaler jeg å ta turen innom. Om den er ekstra heldig den som har str 36, for da står nemlig drømmeskoene fra Celine (på bilde nr 2), og venter på deg.

//For those who live in Oslo, Kazai design is selling out a lot of great stuff such as shoes from Celine, Givenchy, Marc Jacobs and Giuseppe Zanotti to reasonable prices. It´s the last day tomorrow and if you are so lucky to have a shoe size 36, my dreamshoes from Celine (second picture) is waiting for you.

WIN WIN WIN

Legg igjen en liten kommentar i kommentarfeltet, og du kan være med å vinne; skjerf fra Vanessa Bruno for La Redoute, topp fra La Redoute, liten veske i skinn fra Monki, neglelakker fra Lancome og produkter fra Babor.

 

Julestemning

Wohoo, nå er det ikke lenge igjen, jeg har vært på julekonsert og julebord og merker at julestemningen sniker seg innpå.. Spesielt syns jeg å gå i de belyste julegatene er topp. Men aller best er det når jeg kommer hjem til Mamma og Pappa i Stavanger, da er det jul.. Nå er det bare å ferdigstille 10 jobber (føles det som).

Forresten, er det noe dere har lyst at vi skal skrive (mer)om, hva liker dere å lese osv..? Merker jeg har litt bloggetørke her!

Source: Fashiongonerogue

Lililoves IRO

Beklager laber blogging de siste dagene, det er super hektisk nå før jul med foto opptak nesten hver dag.. Jeg forelsket meg imidlertid i disse fantastiske IRO jakkene da jeg stakk innnom Mildh Press her en dag, alle er like fine på hver sin måte.. Perfekt til vår garderoben, hehehe (Ja, drømmer allerede om våren). Nå er det å køye fort, for i morgen(grytidlig) er det tid for ny Styleguide!

Comfy cool

Når gradestokken kryper nedover så blir jeg mer opptatt av å holde meg varm enn å se fin ut. Jeg hater å fryse. Det er ikke feil å være både fin og varm heller. Det nye merket Wooland lager fresht ullundertøy i merinoull. Jeg har satt denne toppene på ønskelisten til jul. Det er nesten som jeg er fristet til å kjøpe den med en gang, vet ikke helt om jeg klarer å vente helt til jul, selv om jeg har fått streng beskjed om at jeg ikke får lov til å kjøpe en eneste ting før den 24.

Skoene fra Diemme er også varme og fine. Minner meg farlig mye om Art skoene jeg hadde på 90-tallet, og hadde aldri trodd at jeg skulle bevege meg i den retningen igjen. Aldri si aldri! Klumpete og søte, med mykt fòr. Ja, da vet dere hva jeg ønsker meg av "fornuftige" gaver til jul, i tillegg til ny stekepanne, kjeler, nye vannglass og popcornmaskin. Noe jeg håper jeg ikke får, selv om jeg trenger det. Eller jo, forresten den popcorn-maskinen, den er jeg keen på!

Styling inspiration

Elsker stylingen på disse bildene, det er så fint med denim, skjorter, Louis Vuitton, litt Celine (selvfølgelig) skinn og juvelene som prikken ogver i-en.. Idag er det igjen en hektisk dag der jeg skal finne klær til morgendagens trenings shoot. Også er det et release party senere, what to wear? Nei, det gidder jeg ikke tenke på før jeg må, hehe. Ha en super mandag!!

It's Monday!

Jeg er fortsatt sliten etter helgens julebord, noe som tyder på en bra fest. I går ble det tid til en lang søndagsfrokost, en søndagstur og julegaveshopping. I tillegg bakte jeg LCHF brød (modifisert med valnøtter) og vaniljekarameller (oppskrift kommer). Sniker inn et bilde av et antrekk fra forrige uke, som jeg glemte å poste. Håper alle har hatt en strålende helg! God mandag!

//genser; Acne, jeans; Joes Jeans, sko; Isabel Marant, jakke; Caan.

A little tired after a great Christmas party yesterday. Woke up early anyway and had a long Sunday breakfast before shopping the last Christmas presents. Hope you all had a great weekend!

The winner is...

Da har vi trukket vinneren, og denne ganger gratulerer vi heldige Tone!!! ( kommentar nr. 31) Send oss en liten mail med størrelse og adresse, så får du plutselig en finfin Goodiebag i posten!

Klem fra Line & Line

Ela Collection

Høyt på ønskelisten står denne clutchen fra Ela! Gjerne i lime eller den nederste i leopard. Julenissen, fikk du med deg det?

Jeg skal lage skrive litt mer om disse veskene siden, for det er sinnsykt mye fint! Verdt å sjekke ut.

Love the clutches from Ela. The one in lime is on the wishlist. I´ll write more about these bags later beacuse there are so many nice bags in the collection. Absolute worth checking out.

 

Julebord Kjole

 

Julebord kjole - Billig vs. Dyrt!

Da var det julebord sesong igjen, shitt det har gått fort!! Jeg har bestemt meg for å gå for en blonde versjon av Den Lille Sorte som årets julebord kjole ,( som du kan se hvordan jeg stylet på VGTV her). Men jeg kommer nok til å gå for en mye mer nedtonet styling på megselv… Fant den nydelige første blonde kjolen fra Stella MacCartney på Net-a-Porter (den koster dessverre skjorta), den andre er den jeg forelsket med i på Bikbok styleguide shootet. Leste forresten på Bikboks julekalender at det er 50% på kjoler IDAG, så første mann til mølla! 

Surfet i en evighet på nettet etter kjoler i går og fant et par andre favoritter på Nelly som jeg tenkte jeg kunne dele..Den første er favoritten!

Top Team

Noen dager må man faktisk klype seg selv i armen, og minne seg selv på at man har verdens beste jobb og får jobbe med fantastiske mennesker. En liten sneak-peak fra onsdagens shoot -mer kan jeg ikke vise desverre, men lover at dere skal få se resultatet. Med smykker og sko fra G12 (som by-the-way er verdens beste skobutikk i mine øyne, og i tillegg har de har et utrolig bra utvalg av Bjørg smykker), smykker fra Cooee (som snart kan bli kjøpt i Lilisshop), Isabel Marant, Acne og Helmut Lang på låns fra Mark and Brandy.  To be continued.....Peace out....

Goodiebag Giveaway #2

Denne ER SÅÅÅ BRA! I denne goodiebagen kan dere nemlig vinne en fantastisk fin klokke og ring fra Dyrberg/Kern! En nydelig mørkegrønn flettestrikket poncho fra La Redoute OG favoritt bukser nr 1, nemling Kick fra Bikbok!!

PS. På bildet er det mine bukser (for å vise).. Dere kan også se dem på her, her og her  hehe. Den som vinner får selvfølgelig et rykende ferskt nytt par!

Det du trenger å gjøre for å bli med i trekningen av denne fantastiske Goodiebagen er som følger, Post denne linken på Facebook siden din, og legg igjen en kommentar under.

Lykke til!!!

Last Week

Ja, da var det slutt på tørre fortauer og plussgrader.. Her er et av forrige ukes outfits, (beklager det ble så blurry, men jeg tenkte det var bedre enn ingen outfit ) tenk at jeg hadde bare føtter og en tynn blazer, må innrømme at jeg ble litt for vant til det..Brrrr! Skoene og strikkejakken er nye fra La Redoute, bukse fra Acne, blazeren Vintage og blusen fra Zara.. Idag skal jeg ha litt R&R (rydding og regnskap) + Også har jeg storeplaner om å ta meg en joggetur... Wish me luck!!

THE WINNER!!

Da har vi trukket den heldige vinneren av ukens goodie bag, og denne gang ble det Hilde (kommentar nr 58) som vant! Send oss en liten mail med adressen din, så kommer plutselig gaven i posten.

PS: Vant du ikke denne gang, så kommer det en ny sjanse i morgen. Ha en super dag!!

Lililoves Notabene

Jeg startet dagen i dag med å bestille meg et par av disse loveliesene. Vi har jo (som dere som har lest en stund sikkert har merket) hatt en "liten" obsession med sølvtupp sko, og jeg har saumfart land og strand etter de vakre Givenchy ene.. Også får jeg litt noia av sånne bloggehyper som Nowhere skoene har blitt (innømmer vi var med på å hype).. Men, jeg klarte iallefall ikke å bestille dem, så her er et hett lite tips for de av dere som heller ikke bestilte dem.. Den finfine Danske skobutikken Notabene har nettbutikk som også sender til Norge, de har selvfølgelig mange andre fristelser også, men det var disse som fikk bli med i handlekurven min i første omgang..

Sjekk ut Notabene her!

Lindex Store Opening

Glemte å poste disse fra Lindex åpningen, hva er det nå, to uker siden? Tiden går såååå fort, for det er så mye å gjøre før jul, ferie og alt det der... Her har jeg iallefall Jenny Skavlan for Bikbok skjørtet. JEG ELSKER DET! Kombinert med Muubaa jakke, Cubus polo og H&M pusegenser. Tigthsene er fra Pierre Robert (hot tips!) og skoene fra Surface 2 Air..

Early bird

Opp og hopp og ut i snøstormen. Nå skal jeg pakke bilen med x-antall poser, med masse fin styling, og haste avgårde til en veldig kul sak som skal lages i dag. Her er noen av inspirasjonsbildene. Skal ta masse behind-the-scenes bilder!

LOVE

Torsdag var det LOVE fest! Lilis love LOVE. Gode drinker og masse fint-folk!

1. LOVE Magazine med Elle Fanning på coveret.

2. Fotograf Margrete og Celine.

3. Line K og Line Lislerud (som lager de flotte Goldmine smykkene) i fine paljettjakker.

4. Celine og meg.

5. Celine i verdens fineste paljett-haremsbukser.

6. Line K sine fantastiske Kurt Geiger sko fra London.

Monday blues

Håper alle har hatt en super helg! På fredagen var vi på Chateau Neuf på Idol (heia Jenny!). Artig! Ellers har det gått i ett med rydding og vasking av leilighet i tillegg til visning. Det blir litt vemodig å flytte, nå som leiligheten er så fin som den aldri har vært før, samtidig som jeg gleder meg masse til å begynne å innrede og flytte inn i nytt! Ellers har jeg vært på tur med ullteppet mitt, som egentlig er en Poncho! Vesken er ikke min, den er mamasen sin julegave til seg selv. Tror nok kanskje jeg må spørre pent om jeg kan få låne den i ny og ne! Nå er det på med treningstightsen. Viktig med en ordentlig start på uken!

..og ikke glem den fine goodiebagen vi deler ut.

//sko; Isabel Marant, bukse; Joes Jeans, genser; Acne, poncho/teppe; BikBok, veske; Celine, ringer; Cooee.

Goodiebag Giveaway!

Hei dere, da er det da klart for første goodie bag giveaway! Denne blir trukket på tirsdag, ettersom den ble så forsinket. Beklager dette! Den ene heldige vinneren får en parfyme fra Lancôme Trèsor Midnight, ring og smykke fra Dyrberg/Kern,  shower gel og hånd krem fra Declarè og neglelakk fra Essie. Foruten dette får vinneren et nydelig supersoft skinnskjørt og en deilig ultramyk stripet 3/4 arm stripete genser begge fra La Redoute!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med str. og hvorfor du liker Lilisfashion, så trekker vi ut den superheldige vinneren på tirsdag!!

Julekalender

Hei fininger, vi har bestemt oss for at vi ikke skal ha en vanlig julekalender i år, MEEEEN vi skal dele ut en megasuper goddiebag til en heldig Lilis leser hver søndag ut Desember!!! Den første legger vi ut i morgen, og da trekker vi altså vinneren på søndag.. Bare å glede seg, vi har SUPERMYE fint!!! Nå er det tid for venninnefors og LOVE fest!

Source

Keep me warm..

Enn så lenge klager jeg ikke over det milde Osloværet, er faktisk sjeleglad i pluss grader og å kunne gå i høye hæler, åpen jakke og slippe å gå rundt å ha dødsangst for at man skal få et isras i hodet! MEN, jeg vet at vinteren kommer, og når det gjelder boblejakker så er jeg veldig svak for denne unisex Parkas varianten til Canada Goose, også holder den på varmen da.. Julenissen..???

hits