desember 2012

Happy New Year!

Jeg liker at nyttår er den tiden hvor man føler man kan starte med blanke ark, og rette opp de tingene du ikke følte du fikk helt til i året som gikk..Selv har jeg mange fortsetter, de fleste av dem klarer jeg ikke holde, men de viktigste for 2013 er å være sunn, trene (kanskje SATS kortet endelig blir tatt i bruk),  være mer med gode venner, jobbe og blogge masse (og forhåpentlig bli fullt med masse kjærlighet).. Jeg har har troen på at 2013 blir et A M A Z I N G år! Bring it on!

Måtte dere ha en fantastisk feiring og et godt nyttår alle våre fantastiske blogglesere, vi setter enormt pris på dere!!

 

Nyttårs antrekket!

Igår var jeg innom Nyhetskanalen og snakket om nyttårsantrekket, har dere funnet det perfekte? Jeg er syk med influensa, så for min del blir nyttårsfeiringen veldig rolig i år. Jeg hadde iallefall med meg så utrolig mye fint, Elsker spesiellt leopard jakken fra Malene Birger. Skal vise dere litt mer i 2013! Kos dere i kveld!

X-Mas Eve

Selv om jeg har de fleste gavene klart før Jul, sparer jeg i tradisjon tro å handle mine siste julegaver til i dag, hehe. Jeg og pappa gjør det hvert år, og det er ikkeno stress! Det er nesten ingen mennesker ute, jeg har selvfølgelig funnet ut hva alle skal få på forhånd, så da går alt unna på en time. GØY! Nå er grøt inntatt, kirke besøkt, så nå skal jeg kjevle ut litt pepperkaker med mine supersøte nieser før pinnekjøttet skal inntas. Pakkene sparer vi til i morgen når bror kommer hjem, så i år blir det X-Mas American style på oss, i pysj og greier... Gleder meg!

PS. Håper alle har det bra og nyter denne kvelden

Bluse fra FWSS, Skjørt fra J.Crew, jakke og sko fra Zara

Arm Candy from Vita Fede

Det er morsomt hvordan Instagram har forandret måten vi får inspirasjon på, de siste ukene har jeg sett mer og mer av disse fine armbåndene fra LA merket Vita Fede. Aller finest er det i kombinasjon med andre armbånd, men det er superfint alene også! Jeg ønsker meg et i hver farge, godt jeg har bursdag i januar, hehe..

Er du keen på å ha et Vita Fede armbånd i ditt ArmParty (@manrepeller) så kan de kjøpes HER, HER, HER, HER, HER og HER.

Ha en nydelig kveld og FØLG OSS PÅ INSTAGRAM HER! 

Images: Instagram

 

Få stylisten hjem

For en stund siden ble jeg spurt av Kamille om å være med på en sak der en leser fikk stylisten hjem til seg for å rydde opp litt i skapet. Jeg har ikke alltid full kontroll på når sakene jeg har gjort kommer på trykk, men nå kan du iallefall lese saken HER

Casper the Friendly Ghost

Det finnes ikke deiligere genser enn denne superoversize kashmiren jeg sikret meg fra samarbeidet mellom Margiela & H&M!  Er sååå glad jeg kjøpte den, for jeg har bodd i den siden (derav ikke så mange outfit bilder)... Ser ut som Casper the Friendly ghost, hehe..

Wishing for

 

Jeg har fått høre at jeg har verdens kjedeligste ønskeliste i år. Selv synes jeg den er ganske så fin da både eggeglass, mortel, badeskum og duftlys er noe jeg vet jeg har bruk for. For å være helt ærlig synes jeg det også er litt tullete å ønske seg klær til jul, da mye kommer på salg allerede 1 januar. Måtte inn å titte på diverse nettbutikker på nyheter som har kommet, og her er et lite knippe av hva som kanskje burde stått på ønskelisten (..om jeg ikke hadde vært så veldig fornuftig....he he)

Strikket genser Isabel Marant, bukse Isabel Marant, veske Givenchy, solbriller Alexander Wang.

Blurry

Lilisene er i samme funk om dagen, de kalde og mørke dagene har gjort at jeg helst vil være inne med en god bok og et glass rødvin i kosedressen, fremfor å løpe rundt i hæler på glattisen.. Her er et blurry bilde fra en lunchdate med lillebror forrige uke. Skal prøve å ta litt bedre bilder snart..

Ha en nydelig tirsdag!

Moonboots

Som nevnt har jeg lagt min elsk på Moonbootsene mine, og de sørger for at jeg holder meg god og varm.

Jakke fra Caan, Genser fra Arnie Says, Lue fra FWSS, Skinntights fra Munderingscompagniet og mine elskede Moonboots (fra Grensen sko).

Hugouts

Etter en lang dag og mye på to-do listen har jeg endelig fått satt meg ned for å pakke inn de siste julegavene. De var kjøpt inn for en god stund siden, men så skal de pakkes inn også, og det liker jeg å gjøre selv. Synes det er så koselig med julemusikk, gløgg i koppen (har dere smakt Ringi sin eplegløgg?? Den er HEEELT fantastisk!), duftlys og fyr i peisen. I tillegg skal jeg pakke inn mange gaver til fattighuset. Dette har jeg gjort de to siste årene, og jeg oppfordrer alle til å gjøre det samme.

Jeg må bare beklage at jeg ikke er like aktiv på bloggfronten. Det er en fin kombinasjon av at det blir mørkt før jeg i det hele tatt får tenkt på outfit bilder, og at jeg er litt uinnspirert for tiden. En fin måte å sanke innspirasjon på, er da diverse Tumblr. En jeg besøker ofte, og det har kanskje noe med at det er den kreative broren min sin, er Hugouts. Verdt en visitt!!

LEOPARD

Denne skjorten har dukket opp både på nett og på trendavdelingen på H&M. Du finner den her. En fin erstatning til Philip Lim genseren jeg drømmer om....

København og kulde

Hei!

Det er ikke bare i Norge det er kaldt for tiden! Jeg var i København for å jobbe først for to uker siden, da var det relativt varmt, og så på fredag. Da var det ikke varmt! Selv om gradestokken viste "kun" -4 grader, så føltes det mye kaldere på grunn av vinden. Jeg var der bare en kort dagstur for å shoote et cover, men fikk allikevel litt tid til å gå rundt i byen. Bildet over er fra en økologisk cafe som heter Kompa9. De har utrolig gode rugbrødsandwicher med all slags varianter av pålegg! Slik så det ut der vi jobbet, det var et showroom som en venn av fotografen eide:

Når jeg vandret rundt i København var jeg også innom butikken WoodWood. Utrolig kul butikk, med merker som Kenzo og Commes des Garcons, samtidig som de fører sine egne merker. Kjøpte en genser fra WoodWood.

Ps har også nettop klippet meg! Fantastisk med kort hår når det er vinter, ingen skjerf-floker.

The Lace Suit

Jeg har skikkelig hang-up på denne lace drakten fra samarbeidet mellom Stine Goya og Weekday som kom ut for noen uker siden, og i år tror jeg jaggu det blir juleparty outfiten! Festantrekket er et evig hodebry, jeg vil være fin (selvfølgelig), men også varm og litt komfortabel (uff, jeg er kjedelig, lover å bli mer ukomfortabel i klesveien til våren!)..Fade to W heter kolleksjonen som er en limited kolleksjon med flere godbiter.

Spektre

Når  vi først er inne på solbriller med Iridium linser, så ble disse fra Spektre sett på mang en fashionista under moteukene. Har vært riktig så glad i broren min sine Oakley frogskins, men synes kanskje det er på tide at han får de tilbake. Jeg har akkurat skaffet meg et par, og gleder meg til de kommer hjem i posten.

Moonwalk

En liten sneak peak på dagens. Resten av antrekket kommer i morgen. Jeg har lagt min elsk på Moonbootsene mine, og håper snart at det kommer mer snø. Jeg ser ut som en krysning mellom en Aspen-ski-wannabe-babe og en polfarer, men shit la gå, jeg synes de er superkule, og fryser ihvertfall ikke på tærne.

Balenciaga rings

God søndag alle sammen. Rolig helg for min del, før det store julerushet starter til uken. Da er det både konserter, ut å spise, jentejulebord nr1 og masse annet morro på agendaen. I tillegg til jobb da selvfølgelig. Jeg elsker hektiske dager. Prøver å være litt føre var og kanskje få planlagt hva man skal ha på seg til de forskjellige anledningene, for jeg har ikke tid til å stresse fem minutter før slik jeg pleier. Da ender jeg alltid opp litt utilpass eller med den lille sorte. Nå, når kroppen lever sitt eget liv, er det enda viktigere å ha på seg noe en føler seg komfortabel i. Kan hende jeg tyr til Costume for BikBok kjolen min om det ikke dukker opp noe annet spennende. Hadde heller ikke vært feil å pimpe opp det ellers så svarte antrekket med disse ringene fra Balenciaga.

Ha en strålende søndag -jeg har vært ute i kulda med moonboots og boblejakke!

Last Days

Nope savner det ikke i det hele tatt(buh). Hadde glemt hvor kaldt 15 minus faktisk er! Tror jeg må benytte meg av egne tips når jeg nå for første gang siden jeg kom hjem skal begi meg utenfor døren..Brrrr.. Her er siste dagene i Texas i bilder, ikke si at man ikke kan få julestemning i 28 grader ihvertfall, texanerne kan å pynte til jul! Kommer til å savne maten, temperaturen, lyset, og Barney´s (og pappa da), skulle ønske leo Pradasene ble med meg hjem, men de ligger kanskje under juletreet?? Hehe (SMISK).

Ps. Flere av bildene er fra Instagramen vår, superhyggelig om dere vil følge oss der også! @lilisfashion

Blææh!

Sorry altså, men nå skal jeg faktisk klage litt.. Jeg som hadde fått ladet batteriene i Texas, var fit for fight og på en kjempefin helse og treningsbølge, så kom matforgiftningen/mageinfluensaen fra helvete to timer før jeg touchet bakken i Amsterdam.. Jeg vet ikke om noen av dere har hatt det før, jeg har ikke det (og kan ikke fatte og begripe at det ikke er mer snakk om det..) Jeg trodde jeg skulle dø!!! Jeg hadde heller ikke spist eller sovet særlig på flyet fra Houston så jeg var max svak, i tillegg så hadde jeg selvfølgelig kjøpt med meg mye knuselig i glass som jeg måtte ha i håndbagasjen.. URK! Den værste turen evver! Den endte med rullestol på Gardemoen hvile på ambulanserommet.. Siden har jeg ligget strekk ut med feber og ikke vært i stand til å spise en smule! Idag føler jeg meg bedre, men jetlagen har kicket inn for fullt, så jeg fikk ikke sovet et sekund i natt.. Buuhuu, men en freelancer kan ikke være syk særlig lenge, så nå er det mye som må tas igjen..Helst har jeg lyst å ligge under dyna..

Ha en fin torsdag a dere, hehe ! (Dagens gla´post!)

Iridium

Det er ingen tvil om at iridium linser er det nye hotte på solbrillefronten. Vi så allerede mye til det under moteukene, og broren min har vandret rundt med sine Oakley frogskins et par år nå. Under pressevisningen til Luxottica/Mildh press i forrige uke viste RayBan sin elskede pilot modell med nye fargesterke iridium linser. I og med jeg er en evig og trofast RayBan fan (jeg inbiller meg at det er de eneste brillene jeg kler) klarer jeg nesten ikke å vente til disse kommer i butikk. Julie og jeg måtte prøve de på, og det ser ut som om vi må investere i hvert vårt par...

Stylemag #3

I forrige uke var det duket for en liten sammenkomst i anledning Stylemag #3. En fin fasjonabel gjeng ble samlet på rom 324 på Comfort Grand Hotel, der bildene til portrettintervjuet av Lise Karlsnes hadde blitt tatt. Rosa plysj, frynser og fadet belysning skapte den riktige atmosfæren.

Kveldens antrekk bestod forøvrig av kjole fra Costume for BikBok og sko fra Isabel Marant.

Bik Bok

Det har vært pressevisninger mange steder nå, og jeg merker at jeg blir mer og mer klar for sommeren. Må tilføye at jeg er veldig glad i vinteren også da, og uten den hadde jeg ikke satt like stor pris på sommeren. På BikBok sin pressevisning i forrige uke var det så mange godbiter at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Tegneserieprint og fine collage-gensere, inkamønster, army og blomsterprint. Den delen jeg falt mest for var uten tvil den som var mest Marant-inspirert; armygrønt, aztek-mønster, broderte bukser, florlette hvite bluser med broderier. U name it! Det er bare å glede seg...

London

Et par snapshots fra juleshopping i London. Vi fikk gjort mesteparten av det som stod på agendaen, men med mange steder som skulle besøkes så strekker ikke tre dager til. Det var deilig å bli ferdig med julegaver så tidlig, og det er vel første året det har skjedd. Kjenner jeg meg selv rett så slipper jeg nok ikke unna stresset i år heller, og finner ut i siste liten at det er en eller annen gave jeg har glemt. Jeg er i alle fall godt i gang, og det hjelper.

Nå skal jeg pakke meg inn og begi meg ut i kulden. Med fire lag ull, uggs og stor jakke så ser det dårlig ut med outfit bilde i dag dessverre.... he he...

hits