desember 2013

Romjul

Jeg banner sikkert i kirka når jeg sier dette, men jeg ELSKER at det ikke er så kaldt i år, og i Stavanger var det som en fin høstdag i julen. Har på meg herregenser fra Zara og skjørt fra H&M. Bootsene er gamle og jakken er mammas fra Ralph Lauren.

Party season beauty essentialsI julesesongen kan huden fort bli gusten av sene kvelder, kaldt vær, lite søvn og for min del, forkjølelse.. En redning denne høsten/vinteren har vært Clarisonic børsten som jeg bruker til å vaske ansikt og hals sammmen med Dr. Schrammek sin skum rens. Jeg har nå brukt vidunderbørsten i tre måneder, og huden har ikke bare fått bedre kvalitet og mindre porer, men den har blitt merkbart strammere! I tillegg bruker jeg Skin Science Bio Active Quicklift mask en gang i uken. Etter å ha fylt 30 (for noen år siden) har jeg blitt forsiktig med sol pga. pigmentering, derfor bruker jeg La Roche-Posays selvbrunings krem. Jeg er i utgangspunktet litt redd selvbruningskremer, for jeg syns de fort kan gjør huden litt gulaktig, men denne er tynn, lukter lite og gir en naturlig glød som gradvis kan bygges opp med flere påføringer.

In the dark
Det blir så fryktelig mørkt for tiden, og det blir desto værre å ta bilder. Det resulterte i et par mørke outfit-bilder i yndlingsparkasen fra FWSS. 

Håper alle har hatt en strålende jul og nyter romjulen. Selv har jeg tatt turen til fjellheimen der langrenn, frisk luft og fyr i peisen skal nytes!

//Parkas; FWSS, Støveletter; Diesel, skjørt; ByTiMo, genser; kjøpt på nett, kjede; Dolce&Gabbana og solbriller; Spektre. 

God Jul

Jeg forbinder julen med glede, kjærlighet og en samling av hele familien som er spredd rundt om i verden. Denne julen tilbringer vi i Bø, der min kjære søster akkurat har flyttet inn i nytt hus. Ettersom jeg har en lillebror i Brussel og en pappa i Texas, måtte vi ha en aldri så liten feiring i hjembyen min Stavanger med mammas (verdens beste) pinnekjøtt, det er tradisjon det!

Julen er også for nye tradisjoner, så etter en laaang og stormfull roadtrip til Bø (som endte i grøfta  2 minutter unna destinasjonen) er vi nå i nyinnflyttet hus, der jeg fikk oppgaven å pynte selvhugget gran. I kveld skal vi spise ribbe fra gården. Glede!

Det er dessverre ikke alle som har gode minner fra julen, får feire med de de er glad i, eller oppleve varmen som jeg opplever..

Mine tanker går til dem.

Gledelig Jul til hver og en av dere fine lesere! 

Partytime!To julebord to antrekk... Kjole fra Diane Von Furstenberg, sko fra Jimmy Choo og øredobber (gamle) fra DK.

Nederst : Kjole fra Wonhundred, vintage kjede og sko fra Valentino. 

Håper dere alle nyter juletiden!

 

Stylesecrets

Yves Rocher sin hjemmeside deler jeg og en rekke andre bloggere sine stylesecrets. Klikk deg inn og ta en titt, og del gjerne din Stylesecret så kan du være med i trekningen av å vinne en tur til Paris verdi 10000kr.

Blir veldig glad om du gir meg en liten stemme også.  

Mine Juleønsker!

Det er ikke så lett å si hva jeg ønsker meg lengre.. Jeg blir jo bare særere og særere, og de fleste syns det er vanskelig å kjøpe klær og slike ting til meg, for helt ærlig så begynner jeg å få nok klær. Og de tingene jeg ønsker meg er så dyre at jeg ikke tør å sette den på noen ønskeliste til folk som spørr.. Men her er altså den usminkede sannheten, den umodifiserte lista..

Høyest står YSL veska jeg prøvde i Texas..

Jeg trenger en ny juicemaskin, har ikke så mye peiling på hva som er bra og ikke, men viktigst for meg er det med en som er lett å rengjøre...

Hvite Nike Airs- Just because...

Tablebok fra min favorittfotograf Peter Lindberg, det er noe så tidløst over sort/hvitt bildene hans.

Gull iPhone, bombe at jeg vil ha gull, men min kjære HTC har dessverre fått knust skjerm og da er det bare å krype tilbake til gode gamle Apple..

Portrait of a Lady fra Frederic Maille, jeg nedstinker kontoret etter å ha besøkt Heaven Scent på Eger i dag, og blir litt forelsket i megselv av godlukta.

Tyrkis/Gullvase fra Jonathan Adler.

Fashion week agenda fra Smythson, jeg ELSKER små notatbøker!

Perfekte hverdags boots fra Saint Laurent, er de gode å gå i så er disse vært penga!

Øredobber fra Maria Zabel, har lagt min elsk på det merket, alt er så sart og fint, MEN ikke ille i pris! 

grått og rødt

Størstedelen av garderoben er svart og grå, og da hjelper det ofte med en liten fargedetalj for å piffe opp det hele. Rødt er aldri feil!

Nytt tilskudd i garderoben er denne hettegenseren fra Current/Elliot (fra Carpe Diem). Jeg elsker hettegensere, og jeg elsker leopard, og det slår aldri feil. Du finner den her

Jakke fra Vivikes (her), sko fra Debbie, og skjørt fra Zara. 

Et lite stykke IRO
Et av de første stoppene jeg MÅ gjøre når jeg kommer til USA er å dra innom cupcakemekka Sweet, jeg er helt hekta og får vann i munnen bare jeg tenker tanken på gulerotcupcakene..

Her måtte jeg bare ta en liten avstikker midt i shoppingen. Jakken er en ny favoritt fra IRO, dessverre er det jo altfor kaldt å bruke den her hjemme, men i Texas gikk det helt greit.

SparklingEn liten outfit post fra forrige helgs by TiMo event. Paljettjakken funker like fint til hverdags som til fest synes nå jeg. Gleder meg spesielt til å bruke den til hvite singletter, baggy boyfriend jeans og enten mine Nike liquid eller hvite retro reebok.

Her i høyhalser fra byTiMo, skjørt fra byTiMo, skjorte fra Ralph Lauren og sko fra Balenciaga. 

hits