desember 2016

Glitter & Knit

Her er antrekket jeg viste en liten sneak på i forrige post. Syns det er sååå fint med strikk mot glitter og statement øredobber i strass. Hadde jeg hatt med meg en  hvit herreskjorte skulle jeg gjerne hatt på meg akkurat det samme og bare byttet ut genseren med den i morgen.

Hvis du vil få med deg mer er jeg superglad om du vil følge meg på Face: Lilisfashion, snap (linekirkhus) og insta (lilisfashion) også :) Er jeg ikke her, så er jeg der, som det heter./ Genser fra Allsaints (gammel), skjørt fra Gina Tricot Exclusive, sko fra Jimmy Choo, øredobber vintage /

It´s a bling thing

Jeg har lenge kun brukt helt minimalt med smykker og helst så diskret og tynne som mulig. Jeg har likevell opp igjennom tiden også vært som kråka og blitt dratt mot alt som glitrer og samlet meg en fin liten kolleksjon av statementsmykker. Heldigvis har jeg tatt vare på de fineste strass-smykkene mine for i år har jeg fått skikkelig dilla på det igjen! Spesielt er det fint med store øredobber til strikk, eller en krispy hvit skjorte. Det er en utrolig virkningsfull detalj i antrekket og drar opp glamour-faktoren betraktelig! Jeg var i barnebursdag igår og ville ikke pynte meg for mye (niesen min har gitt meg kallenavnet jåla.. : / ) Da ble det glitterskjørt, strassøredobber og strikket pologenser istedet. Legger ut antrekket litt senere.

Iallefall er det et lite tips fra stylisten i meg, så om du ikke har noe spennende å ha på deg i morgen, så er det bare å finne frem den lille sorte og lasse på med strassøredobber, statement sko, armbånd, ringer og en lekker jakke er alt du trenger for å bli festfin!

 
/ Øredobber vintage, neglelakk fra Essie, hårspenne fra Lindex, armbånd fra Dyrberg/Kern /

Cosy work wear


Det er nok ingen overraskelse for dere som har fulgt meg en stund at jeg falt pladask for denne kosedressen. Jeg ELSKER den og tenkte å tipse om den nå når det er romjul og vi med god samvittighet kan loffe rundt i huset i digge klær. Den er altså så myk også gir den alvorlige retro vibber fra tidlig 2000- tallet. Da studerte jeg i London og brukte studielån til å anskaffem eg en juicy-dress i mintgrønn. Denne er hakket vassere og mykere joggis skal man lete lenge etter. I tillegg syns jeg den er ganske fin også. Jeg har brukt jakken og buksen separat til hverdags. 

Når jeg ikke er på bloggen finner dere meg på mine sosiale medier som jeg har blitt riktig så flink til å oppdatere. Facebook siden min skal få mye nytt og variert innhold, så jeg blir utrolig glad om dere vil følge meg der også.

Lilisfashion heter jeg på Instagram og Facebook. Linekirkhus på Snapchat. / Kosedress fra Lindex øretelefoner fra Sony / 

JulaftenAkkurat nå befinner jeg meg på fjellet, og idag har vi vært på en nydelig langrenns tur. Det var altså så vakkert, og føret helt strøkent. For en fantastisk følelse det gir <3 Blir helt salig av det. Jeg har som sagt ikke kjempebra nett her, så må dra ned til "sentrum" for å laste opp bildene på en søt kafé, derfor kommer disse litt sent. Julaften feirte vi på landet, der mamma og pappa har et sted. Der storkoste vi oss med pinnekjøtt, og mye godt i glasset, hehe. Etterhvert fant jeg ut at jeg ikke hadde tatt bilder til bloggen, så dere får unnskylde rødvinstenner og kornete bilder.

Var forresten så fornøyd med julegave innpakningen min at jeg til og med tilbød meg å pakke inn de andre sine gaver, slik at hele treet skulle få se helt likt ut, haha. (#skada) Uansett funker denne innpakningen hele året, og et lite tips til interiør entusiaster. Min gaveinnpaknings arsenal bestod av matt papir i hvitt, sort og grovpapir, samt et dødsfint glitterpapir som jeg fant på notabene. Båndene er matte i sort, hvitt og glitter. 

Bror og jeg fikk med oss slekta på dansegulvet etterhvert, men alle disse bildene skal jeg spare dere for! Hadde på meg en favorittkjole fra Ricco Vero og sko fra Jimmy Choo. Håper dere nyter romjulen.

Vil dere ha mer? Husk at dere også kan følge meg på Facebook her, instagram: lilisfashion og snap: linekirkhus. 

 
Romjulsmodus


Håper dere har hatt en deilig julefeiring. Det har jeg selv om jeg må innrømme at jeg måtte bruke litt tid på å sørge over fantastiske Georg Michael i noen dager. Herregud for en mann og jeg blir så sur for at media kun fokuserer på det negative :( Freedom og To Funky var to musikkvideoer jeg elsket så hardt at det gjorde at jeg fikk en fascinasjon for supermodeller og mote, som igjen resulterte at jeg begynte å studere mote som jeg siden har jobbet med.. Det er rart. Jeg følte bare det var meg som hadde et slikt forhold til han, men det viser seg på sosiale medier at nesten alle jeg følger følte det samme. Liker alt han har laget, så det har gått på full blast her. Er så lei meg for jeg aldri fikk sett han live, men nok om det..

Vi har nesten blåst vekk her på vestlandet, men som alltid var uværet kraftig overdrevet og idag er fjellveiene åpne igjen og jeg sitter straks i bilen på vei til Rauland der vi skal være i romjulen og feire nyttår. Det skal bli fantastisk! Håper på masse snø og bra skiføre :)

Genseren jeg har på meg her har jeg hatt på meg siden jeg fikk den. Den er fin til alt og spesielt liker jeg å bruke den som her, til et lakkskjørt som gjør den mer rampete enn preppy. Da jeg var i Oslo fikk jeg gravd frem disse lårhøye bootsene fra lageret. De har vært savnet. Nå brukes også de i alle antrekk, haha. Nyt dagene videre, skal prøve å få lagt ut litt bildedryss fra julefeiringen min snart. Kommer litt an på nettet på fjellet. 

Hei så lenge <3/ Genser fra Lindex, skjørt fra H&M, skjerf fra Beck Søndergaard, jakke fra Match /

Black & Gold

Begynner dere å kjenne julestemningen i kroppen? Det gjør jeg! Selv om det fortsatt ikke er et snev av snø i luften så er heldigvis pakkene vakkert dandert, partykjolen i kofferten og sminketasken med i vesken for julefeiring på landet utenfor Haugesund, der besteforeldrene mine er fra. I år har det vært litt rart ettersom det er første år på lenge jeg ikke har bodd i Oslo den siste tiden. Der pleier det jo å være snø fra oktober som gjør at man ikke trenger å lete etter stemningen. Julebelysning skal jeg ikke si det mangler på i Stavanger, og det gir faktisk topp stemning likevell. Dette har jeg på meg idag, passe pyntet men ikke for formelt, hehe. Da får jeg spasmer. Skjørtet sikret jeg meg for noen måneder siden det gir meg ordentlige Gucci vibber, som aldri er helt feil. Iaf ikke i disse dager (når Gucci har oppnådd nye høyder). 

Håper dere nyter tiden, lar pusten synke og slapper av. Det skal iallefall jeg gjøre. Bloggen blir oppdatert i hele julen, så om du ikke har noe å gjøre skal jeg love nytt innhold om du titter innom iblandt. Ellers kan du også følge meg på snap (linekirkhus) og insta (lilisfashion), har forresten endelig fått sansen for instastories. Det er såååå gøy <3
/ Skjørt fra Vivikes, sko fra Proenza Schouler/ Faded, t-skjorte Balmain X H&M (gammel), jakke fra Lexington /

Driving Home for X-Mas

I samarbeid med Skagen TrafikkskoleDere som følger meg på Snap og Insta har sikkert fått med dere at jeg driver å ta lappen? Jeg er nemlig så heldig å få ta den i samarbeid med Skagen Trafikkskole her i Stavanger og kunne ikke fått det bedre! Min fantastiske kjørelærer, Svein er en av de mest tolmodige menneskene jeg har møtt. Han hever aldri stemmen når jeg glir bakover i en bakkestart, glemmer at det er høyreregel, kjører i 20 i 80 sone på landeveien fordi jeg ser en trailer, og er livredd, eller kveler motoren i en rundkjøring. 

Bestemte meg etter mye om å men for å ta lappen med manuell gir som har vært litt kjedelig. For fra å føle jeg kan kjøre og ha kontroll har jeg måtte lære mye på nytt, da er det godt jeg har Svein! Nå virker det omsider som jeg begynner å bli klar for teoriprøve og det obligatoriske, og det i freshe BMW er. 

Fra før av har jeg lang erfaring med å øvelseskjøre BMW, og på Skagen Trafikkskole har de hele sortimentet. Nå får jeg kjøre en råkul 5-serie, og jeg skal visst også få lov til å teste deres flunkende nye El-biler som står så pent til lading på rekke og rad. 

Watch this space. i 2017 skal jeg i allefall ta lappen og det skal bli helt fantastisk!

( Husk at du kan følge meg på Snapchat : Linekirkhus og instagram: lilisfashion )

White X-masJeg har snakket om dette paradiset før, men tenkte å gi dere muligheten til å la dere inspirere litt sånn rett før gjestene kommer. Jeg syns jo dette fungerer vell så godt hele året, men spesielt nå i vinter har jeg fått en hang-up på helhvitt julepynt. Jeg har allerede tatt sprayboksen i bruk og sprayet på både kvister og blader. Det er såååå vakkert. Også kan du pynte de med litt julepynt, eller la være som her hos Mina Milanda. Den og andre favoritter kan du forresten lese om i Frogner Guiden min her  <3

 
 

X-Mas Dinner

Innlegget er gjort i samarbeid med Frogner House Apartments / Ambassadør

Jeg har akkurat kommet hjem fra kjære Oslo og kan si med stolthet at jeg har blitt ambassadør for Frogner House Apartments. Det passer meg utmerket ettersom jeg pendler og har bodd i Oslo i ti år og Frogner er det vakreste stedet på jord. Jeg tester ut litt forskjellige steder og denne gangen falt valget på Colbjørnsgate 4. Jeg ELSKER denne leiligheten! Den er en av de mindre i bygget, men den har så fin planløsning og er helt ideell for meg og mitt bruk. Den var så innmari koselig at vi til og med valgte å lage julemiddagen her i år. Vi har som en tradisjon å lage ribbe før jeg drar til vestlandet hvert år. Der spiser vi nemlig pinnekjøtt.. Ribba har definitivt grodd på meg :D Elsker den virkelig!

Nå fant jeg også ut at jeg ønsker meg blits på kameraet til jul.. Det var jo de mørkeste dagene i året, så jeg beklager kvaliteten på bildene. Digger forresten denne kjolen som er som en pysj å ha på. Jeg har den både i leo og sort, men jeg syns den blir finest når jeg styler den med et belte på hoften.  / Kjole og øredobber fra Lindex, sko fra Jimmy Choo, leppestift fra Elisabeth Arden /  

So SimpleDa har jeg rukket en tur til Oslo og tilbake til Stavanger, og her er det ikke overraskende mildvær! Guuud så digg, bare håper det begynner å snø i morgen, så skal dette bli en perfekt jul, hehe. Jeg har 2000 bilder fra hovedstaden og gå igjennom, så nå lover jeg at postene kommer på rekke og rad gitt. I går feiret vi faktisk litt jul i Oslo, det får dere se hvordan ble litt senere i kveld.

Er så glad i tuxedo jakken om dagen, den strammer opp antrekket og setter en fransk vri på det meste. Denne looken trives jeg innmari godt i og sånn ble det når jeg måtte haste avgårde for å finne de siste julegavene idag. I morgen stikker vi på landet for å feire julaften, så bærer turen videre til fjellet. 

Håper dere ikke stresser rundt altfor masse og nyter de siste dagene før julen setter i gang :D

 

CPH with Ilse Jacobsen

Reise i samarbeid med Ilse Jacobsen


For de av dere som følger meg på Snap er det ingen overraskelse at jeg har hatt en aldri så liten bloggpause. Jeg fikk nemlig totallåsning i nakke og rygg for en uke siden etterfulgt av visdomstann operasjon. Trodde ikke det kom til å være så farlig men jeg fikk kembo hevelse, feber og et smertehelvete, jeg så helt seriøst ut som the fat bastard fra Austin Powers, hehe. Hevelsen gikk fra kinnbeinet og ned hele halsen.. AU! Nå er det heldigvis på bedringens vei og jeg klør etter å blogge. For noen uker siden var jeg i København invitert av Ilse Jacobsen. Hun hadde nemlig vært med på Danmarks svar på "Dragons Den" (Løvens hule), der suksessfulle entrepreneurer går inn i nyoppstartede selskaper og investerer slik at de kan dra nytte av deres erfaring med produksjon, merkevarebygging og å drive business generelt.

Ilse valgte ut to spennende "up and coming" designere som hun har investert i og i det var i denne forbindelse at de inviterte meg, slik at jeg skulle få se deres nye og spennende kolleksjoner. I tillegg fikk jeg møte flotte Ilse, som mildt sagt er inspirerende! Dere kjenner sikkert alle til gummistøvlene? For meg er de et must, spesielt nå når jeg tilbringer mye tid i Stavanger. Har også skaffet meg en regnjakke, for det må jeg også ha her, så denne tok jeg på meg da jeg skulle til Kjøben. Men i tillegg til det har hun en full kles- og sko kolleksjon, interiørbutikker, velværeprodukter som heter Ilse by Ilse Jacobsen. Hun har til og med sitt eget SPA på Hornbæk der hun kommer fra + mye mer!! Ilse strålte og var utrolig hyggelig :)

De to designerne som var så heldige å samarbeide med Ilse var streetwear merket Agurk og regntøy designeren Emma Jorn. Jeg fikk møte designerne, høre historien bak kolleksjonene, se og ta på plaggene. Den ene fra Emma Jorn var en innovativ regntøyskolleksjon med kule snitt og nytenkende design. Flere av plaggene kunne jeg brukt uten en regndråpe i luften. Agurk  sin kolleksjon var fargerik og "reversable" i superspennende design. 

Idag har jeg vært ute å laget et lite jule-DIY som jeg skal blogge i morgen, men hvis du ikke klarer å vente har jeg laget en "sneak-peak" på snap - @ linekirkhus.

Ha en nydelig mandag! 

Dobbel Denim and Feathers

Har dere hatt en fin helg? Det har jeg med huset full av mine søte nieser. Idag startet jeg dagen tidlig med nok en kjøretime, og nå føler jeg at jeg begynner å bli klar for å ta lappen... Herregud så digg det skal være! Jeg skal dra rett på road trip, det er i alle fall sikkert :D Idag våknet jeg med totallåsning i nakken, så jeg må få prøvd å å komme meg til kiropraktor. Først skal jeg til BeWell i Sandnes å teste ut en ansiktsbehandling som heter skin boost, som skal stramme opp og gjøre meg vakker, hehe. Gleder meg stor til å se resultatet. 

Jeg har fortsatt ikke det største repertoaret av klesskapet mitt her i Stavanger, og har til gode å hente mine lårhøye boots fra lageret i Oslo, så gjett om jeg ble glad da jeg fant disse godbitene som jeg helt hadde glemt. Idag ble det dobbel denim og fjærjakken som jeg syns blir altfor lite brukt, og slettes ikke trenger å være forbeholdt party-antrekket :D

Ha en super mandag videre! 

Følg meg gjerne på Snapchat (linekirkhus) og Insta (lilisfashion) for flere oppdateringer igjennom dagen. 

/ jeans fra Frame, skjorte fra Rails, jakke fra Style Butler, sko fra Eurosko (gamle) /

Soft

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig er det fredag igjen og jeg er så klar for party i kveld! Jeg skal på Tusvik og Tønne show og gleder meg stort. Har forresten snakket litt om partyantrekk med Side2 idag som du kan sjekke ut. Jeg har fått besøk av søster og nieser og nå skal vi ta bussen til byen, (jentene har bare tatt bussen en gang så det blir stas). Vi skal se på julelys, pepperkakehus, julegran og selvfølgelig ta turen innom lekebutikken, hehe.  

Dette er for meg den perfekte fredagslooken. Komfortabel og kos, men litt pyntet med de høye hælene. Elsker denne softe pusejakken til. Den er så deilig og fin. 


/ Jakke fra Lindex, lue og cardigan fra Acne Studios, bukse fra Ricco Vero, sko fra Proenza Schouler/Faded /

hits