My Shoots

Stella

Resultatet av portrettintervjuet med Bertine Zetlitz i Stella vi hadde i mars har allerede vært i butikkhyllene. For dere som ikke fikk kjøpt bladet så kommer et knippe av bildene her. Vakre bilder tatt av fotograf Julie Pike, hår og make-up av Linda Wickmann og jeg på styling.

Jeg synes alle bildene er fantastiske, men bilde nummer 2 med bukseskjørtet fra Whyred (er det ikke en drøm?) får jeg gåsehud av. Synes det er så vakkert!

Editorial Work

Husker dere jeg var i Miami i vinter? Nå har iallefall seriene begynnt å tikke inn i bladene her hjemme.. En jeg likte godt er denne som var i KK for et par uker siden. Mens vi tok bilder her kom det delfiner forbi!! ELSKER delfiner (, angrer fortsatt jeg ikke tok den hoppende delfin tættisen rundt ankelen i 1998 (hihi)) Modellen er iallefall nydelige Anna fra Elite i Miami, også var det flinke Janne på foto, og Corinne på Hår/Make. Jeg tok meg av klærne..

Ok, Natta :X

Electric feet

Det er lenge siden jeg har sittet med en ny cd i hendene. Jeg har gledet meg stort til å vise frem resultatet av bookleten (heter det ikke det?) som jeg har vært med på å lage! Pål Laukli har tatt bildene, og verdens beste Anne-Grethe har gjort hår og make-up. Jeg synes resultatet ble sååå bra! Er dere ikke enige?

Her i Spania spiller vi electric feet i den skranglete leiebilen vår, for fulle mugger!

HENNE

Jeg synes dere alle burde løpe og kjøpe denne månedens HENNE, og lese intervjuet med fantastiske Bertine Zetlitz.

Behind the scenes bilder fra shooten kan dere se her.

Linda Johansen

I don´t usually do this as you know, but in my profession I get to try out so many different beauty products, and I really wanted to share this with you. Linda Johansen has made this amazing product range of creams, serums, peelings and masks that has really cleared up my skin. I was so lucky to meet the lovely Linda at the TSH show, and I just have to recommend her products to you. They are luxurious, clean and will change your skin for the better, and give you a propper glow! These are my favourites...

PS. Am not sponsored to say this...

Remember This?

01 07 09 10 08 06 03 04

Remember this shoot, from past summer..? I was a lovely day around and about Frogner in Oslo, some of you might recognize Vestkanttorget. Unfortunantly it stays unpublished because it was too summerish for the magazine that was going to have it. I think its a shame, and its too beautiful not to be seen..Hehe, so here it is! 

I did the styling, Photographer Renate Torseth,  and Corinne did hair and Make-up. Gorgeous Hanna S from Team was modeling, and little miss Martine was our lovely assistant.

Source: Team

hits