New Collection

In the Navy / Tommy Hilfiger

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

NEW YORK, NY - FEBRUARY 15: Model Gigi Hadid walks the runway during the Tommy Hilfiger Women's fashion show during Fall 2016 New York Fashion Week at Park Avenue Armory on February 15, 2016 in New York City. (Photo by Paul Morigi/WireImage)
Foto: Getty Images

Tommy Hilfiger har virkelig gjort en helomvending fra Jamaica vibes- visningen de viste oss på vår/sommer -16 kolleksjonen i høst. Da var det sterke primærfarger og heklede gavanter og total rastafari følelse. Idag viste Hilfiger sin høstkolleksjon under New York fashion week, og denne gangen var marinen helt klart den kjente designerens største inspirasjonskilde. Virkelig ikke meg imot kan du trygt si. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg er over gjennomsnittet opptatt av akkurat denne stilen, og elementer som skipsjakker, striper, mørkeblått mot gulldetaljer ligger nært mitt motehjerte. 

Kolleksjonen var feminin, søt og kul. Den var veldig preppy og anvendelig. Selv om jeg ikke nødvendigvis ville ha stylet den på samme måte var nesten alle enkeltplaggene noe jeg gjerne skulle hatt i garderoben. I tillegg er det jo i hvert fall godt at denne stilen holder nok et år fremover, da holder garderoben min seg i motebildet enda et år. Lol. 

Balmain X HM Favorites

I skrivende stund er jeg på vei til New York for å bli med på lanseringen av den nye HM X Balmain samarbeidet.

Jeg har allerede både sett og tatt på kolleksjonen og har lagt min elsk på en del av den. Noen av plaggene er litt kostbare, så jeg regner ikke med å komme hjem med mer enn 2-4 ting men har noen klare favoritter!

Den flaskegrønne skinnbuka er helt AMAZE! Den er smørmyk og deilig stretch. Alle marineinspirerte jakker har og er en favoritt i mitt klesskap allerede. Den store med belte vil jeg investere i. Den er så fin kvalitet, og belte kan man bruke om du vil (den er like fin uten.) De broderte plaggene er helt nydelige, disse er riktignok litt dyrere og litt tunge, men absolut en investering som du kommer til å være glad du gjorde i flere år fremover. De lårhøye bootsene er et must. Kommer jeg ikke hjem med dem, kommer jeg til å grine, haha!

Jeg har en tendens til å se på ting hos gutta, og den grønne uniformsjakka må prøves. 
(Jeg reiser til New York i samarbeid med H&M X Balmain som betaler turen. Jeg blir ikke betalt for å hverken skrive denne eller noen andre av de fremtidige sakene.) 

Camilla Pihl / BiancoIdag startet jeg dagen med fine Camilla på Kolonihagen på Frogner. Camilla Pihl skulle vise oss sin tredje skokolleksjon for danske Bianco. Ettersom jeg har elsket tidligere kolleksjonene og jeg liker Camillas stil så godt, gledet jeg meg til å se den.

Jeg har flere par fra de tidligere kolleksjoner og digger spesielt skoene jeg har fra den første høstkolleksjonen. De er fortsatt like tidløse og fine, selv om jeg har brukt dem masse. På Kolonihagen var vi et knippe motefolk som nøt deilig frokost mens Camilla snakket om skoene. 
Hvis du likte den første kolleksjonen vil du elske denne! Det er bare ankelboots i fine, tidløse og klassiske varianter som passer til alt. De gjenspeiler Camillas eleganse perfekt.

Camilla selv beskrev kolleksjonen som dette for meg :

-Jeg ønsket å lage en kolleksjon med klassikere som passer alle kvinner uavhengig av stil. Det er viktig for meg å designe sko som er gode å gå i , som er enkle å dresse opp og enkle å dresse ned og jeg føler selv at jeg har lykkes med det.

..og akkurat slik var det.

Noen av forrige sesongs bestselgere kommer også i nye varianter. Camilla sier  -De har rett og slett fått seg en liten makeover!

Kroko-favorittene fra ifjor kommer denne gangen også i brunt. Mine favoritter er de øverste semskede og de glatte med litt hæl. Jeg likte også godt den røffe vinterskoen som sikkert er kjempefin til skinntights og poncho.. Sånn ville jeg stylet den iallfall. Its a man thing


I går var vi på Whyreds sommer 2015 visning. Den ble holdt på Berns i en vakker og fullsatt sal. Selv om de ikke kom med noe banebrytende nytt, var det vakkert og fint stylet. Noe som egentlig gjelder den svenske moteuken jevnt over, iallfall sålangt. Det var oversize plagg, herreinspirerte dresser, ruter og rødt som preget catwalken. Selv likte jeg aller best antrekkene på bilde nr 3-4 og 9. Idag har vi sust fra visning til visning, med små stopp for å få noe mat og for å la beina få hvile. Jeg hadde på meg skyhøye platforms idag og nå måtte de rett og slett få ta kvelden og måtte pent bli byttet ut med flats, hehe... Det tar på dette her. Nå er det tid for Dagmars visining, en av de jeg har gledet meg mest til!


Husk at dere kan følge meg og tine på snapchat. Har jeg akkurat oppdaget at jeg faktisk digger den + at jeg har funnet ut hvordan lyden funker.. SORRY!

ses der: side2mote

Mary-Kate & Ashley Fever

 

I går var det Preshopping for Mary-Kate & Ashley Olsen kolleksjonen, og selv om jeg ble litt skuffet over å ikke få snakket med dem ble det en kul opplevelse. Følte meg litt som en crazy belieber da vi stod og tok bilder av dem idet de kom ned trappen, ble litt flau og litt starstruck på samme tid, hehe. (Hva vi ikke gjør for våre fine blogglesere.) Jeg hadde for anledningen kledd meg i Mary-Kate & Ashley skjorte (og nei, jeg kjøpte den ikke og tok den på med en gang.. (Fikk flere spm om det. Hehehe..)

Husk at dere kan følge oss på Instagram for flere updates utover dagene! 

Lindex - AW 2012

Høsten blir sååå bra! Alle kjedebutikkene stepper opp gamet sitt nå og vi har sett så mye fint på pressevisningene rundt om. Her var vi på Lindex´pressevisning hos This is Pr, og jeg fant noen favoritter med en gang. Elsket jakken, buksen og pusegenseren.. Også er det alltid så hyggelig å jatte med vakre Kathrine, vi er jo fra nesten samme sted så skravla går i ett når vi  snakker sammen, og vips så er dialekten min som jeg aldri flyttet fra Stavanger, hehe. Nok om det... Er ikke kåpen fin..? For meg er det ikke så viktig hvor klærne er fra så lenge de ikke ser billige ut, og denne ser kjempebra ut.. Nå har vi også Missoni å glede oss til, døøør etter å se plaggene, komigjenda.. vis oss!!!!!

Thank You!

Se hva som kom på døra mi idag! Dere har vel fått med dere at Gwyneth Paltrow er Lindex nye ad girl? Iallefall syns jeg at den preppy, og avslappet sofistikerte stilen passer Gwyneth som hånd i hanske.. Også var jeg så heldig å få denne fine genseren, jeg elsker striper så denne var perfekt. Thank You, Lindex

Bianco Fall 2011

Yesterday I was invited to have a look at Bianco´s new collection, besides Alexander´s pretty princess shoes in white, all the shoes you see here is from the Bianco fall collection. I got to take a pair home with me and I choose the lovely ankle wedges. I have to say I was wearing them last night, and they are super comfortable and well made, a new favorite!

Denim & Supply by Ralph Lauren

Denim & Supply er den nye jeans linjen til Ralph Lauren, den har tatt mye inspirasjon fra hovedlinjen,  Ralph Lauren Collection men prisene er MYE bedre! Dette er mine tre favoritt looker, men det er mye kult i denne kolleksjonen så det er verd å ta en titt!

Denim and Supply is Ralph Lauren´s new jeans line with a lot of inspiration is taken from their main line, but the prices are much more affordable. Check it out here!

Vanessa Bruno for La Redoute

Hele grunnen til vi var i Stockholm var jo i anledning at Vanessa Bruno, har designet en gjestekolleksjon for La Redoute som vi var så heldige å fikk bli med å se på, med Kristin fra Pressekontakterna. Vi fikk en presentasjon av kolleksjonen samt La Redoutes egen kolleksjon, og fikk smake verdens herligste deserter som var inspirert av de forskjellige kolleskjonene, naammm! Mine favoritt pieces var definitivt de to puse strikkegensrene, den ene i mosegrønn og den andre var grå med broderte perler på, nydelig!

The reason for us being in Stockholm was to attend the Vanessa Bruno for La Redoute collection launch. We got a presentation from the lovely ladies at La Redoute accompanied by delicious deserts inspired by the different collections, Yummi! My favorite pieces from the collection was definitely the moss green knit sweater and the grey beaded one, gorgeous!

Conscious Collection

H&M is releasing a new collection called the Conscious Collection. I love the colour palette -different shades of white, nude and beige.

Here are some favourites. Also love the plain white blazer and the long white pants.

A press release from H&M says that its a minimalist, tailored look that is combined with romantic lace, Broderie Anglaise, frills and draping. Its made from environmentally – adapted and greener materials such as organic cotton, Tencel® and recycled polyester. H&M’s designers have been inspired by different shades of white, one of the most important colours this Spring. The Conscious Collection will be on sale in all H&M stores from 14th April. Looking forward seeing the collection in "real life" tomorrow!

Hugo Boss & Coco Sumner

We were lucky enough get invited to an exclusive show by Hugo Boss at Nimb hotel, with Coco Sumner singing in the background. It was so beautiful, Coco´s voice the atmosphere and clothes was working together in such an harmony.

Just Lovely

H&M Spring Preview

I´ve been very busy lately, with shoots every other day.. So, I was away on a job when all the good press events went on, but I was lucky enough to get a Pre Preview of H&M´s spring collection. Unfortunately though, when moving my poor little camera lead got lost, so I havn´t been able to post this until now.. Anyways,here are my favorites, I especially love the bikini and the duo coloured shoes!

Mulberry SS2011

I will start saving for this real beauty from Mulberry SS2011 collection that will hit the stores in February

...and I wouldn´t say no to the shoes to the left similar to these blue ones to go with the bag (shame on me for still matching my shoes with my bag...I am working on it...)

New Shoes!!

Got these amazing new shoes from Carpe Diem the other day.... They are from My Favourites by Friis and are just incredible to walk in. I wear them with socks right now, but come spring this is all I want to wear. Wehee!

hits