New in

The best gifts


Syns det er litt kleint å legge ut gaver, men gjør det fordi det kanskje kan være et tips til gutta (og fordi jeg snart har bursdag :)

Det er ikke alltid de dyreste gavene som er best, nemlig. Jeg skal ikke snakke på vegne av alle jenter, men jeg har iallefall det jeg trenger av klær, sko og accessoirer og trenger egentlig ingenting. Det  jeg derimot ikke kan få nok av (og som jeg elsker å få i gave) er intrikate parfymer som er litt mystiske. Sjekk på Gimle parfymeri eller Heaven Scent på Egertorget, der er de megaflinke og har kjempeutvalg. Jeg fikk dette settet fra Jo Malone med de nye eksklusive parfymene til jul. Alle lukter himmelsk!

Ellers er deilige duftlys, sengetøy, fine kopper, vaser, god te og dekorative skåler fantastisk å få. Skal du kjøpe produkter og sminke bør du sette deg litt inn i hva hun liker og hvordan type hud hun har.

Ellers er en tur eller en annen opplevelse som man kan gjøre sammen den beste gaven jeg kan få ; )

Pre Fashion Week / ShoppingJeg har en lei vane av å shoppe før jeg drar ut å reiser. Denne gangen følte jeg det var helt innafor ettersom krona er så lav og jeg IKKE (kremt) har tenkt å kjøpe meg noe som helst på mine turer (les. New York). Disse smykkene av noen sko forelsket jeg meg helt i da jeg spottet de i vinduet til MA Vintage på Briskeby. De er helt fantastiske og heldigvis i min størrelse. I mitt hodet er disse "nøkkel"skoene som passer til alt i min garderobe. Og selvfølgelig har de fått bli med meg i kofferten til Stockholm Fashion Week!

Skoene er fra Dolce & Gabbana/ MA Vintage. Nå skal snart Stockholm oppleves og neste stopp er Zalando Fashion House of Now. Deretter skal vi bare smyge innom noen før butikker før vi starter for fullt med visninger. Følg meg også på instagram @lilisfashion og SnapChat: Side2mote.

Turen er sponset av Zalando.

New In / Sales shoppingJeg er fortiden i Stavanger og nyter late dager sammen med familien. Her har jeg kost meg på gladmatfestivalen med gode venninner og kvalitetstid to søte nieser, også klarte jeg  å lure inn litt salgsshopping. Jeg ELSKER salg, og har gjort flere av mine beste kjøp her. Mine faste shoppestopp er Vanessa, Høyer og Geddon på Torgterrassen. Denne herligheten fant jeg på Geddon og jeg er helt forelsket! Den passer til min basegarderobe og klarte ikke vente med å debutere den. Den er fra Philip Liim, perfekt farge og størrelse!  

LEO LOVERS


Dere aner ikke hvor lenge jeg har letet etter de perfekte leopard ankelbootsene. Egentlig hadde jeg sett for meg noe annet enn disse, men da jeg snublet over dem til 60% på Ganni butikken på Illums, og fikk prøvd dem på var det som om det var en long lost friend og jeg var forent.. Jeg har lyst å ha dem på meg hver dag, og selv om det fortsatt er klink is enkelte steder i Oslo, klarte jeg ikke å la være å begynne å bruke dem.. De passer min basic hverdags-stil helt perfekt. De er spisse og litt pyntet med en mini kitten hæl som er utrolig god å gå på..

Det dere ser i bakgrunnen er forresten pulten min på det nye kontoret til Side2. Er så fornøyd! Driver å diller og lager det litt hyggelig her, nå har jeg bladene rundt meg, favorittkoppen og søte blomster... Da er det ekstra digg å jobbe sent. 

Vintage shopping bonanzaI helgen tittet jeg innom MA Vintage på Briskeby. Det er absolutt verdt et besøk for bargain hunters og vintage lovers!

Jeg kom hjem med disse herlighetene.

Jeg har en forkjærlighet for TACKY, TACKY ting med dyremønster og store shiny gulldetaljer. 

Prada er en ny obsession, som jeg ikke får nok av og Moschino... 90-glam og logo bonanza.. Hehe, I´m in!

Så bare tenk dere hvor overlykkelig jeg ble, da jeg fikk disse for en slikk og ingenting. Woop!

Vesken debuterte jeg på jobben idag, bildet kommer senere. I morgen skal jeg teste ut finskoa.

Gold X PalmsSitter å drømmer meg bort til sydligere strøk.. Enn så lenge har jeg kun klart å kapre til meg et par nye innskudd i feriegarderoben, MEN det er en start. Nå; Tan..

New Hair

Jeg er så glad, for jeg har funnet VERDENS beste frisør! Jonny som jobber på Siste Mohikaner i Hegdehaugsveien, er en superstar! Jeg har aldri hatt en frisør som forstår akkurat hvordan jeg mener jeg vil ha det, uten å egentlig vite det selv. Jeg er ikke flink med hår, og heller ikke glad i å bruke lang tid forran speilet hverken på sminke eller hår, men med Jonnys klipp er det bare der, helt  Vavavoom! Alt jeg gjør om morgenen er å føne det, ta i litt olje eller glitterspray fra fantastiske Miriam Quevedo også gjør klippen resten. Nå bestemte jeg meg for å bli enda litt kortere og mørk, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! 

@lilisfashion

Litt preppy


 
Jeg fikk så mange komplimenter for jakken min idag.. Derfor tenkte jeg å poste en liten sneak peak.

Jakken er fra MQ,jeg digger at den er både preppy og feminin.

God helg! (legger inn hele antrekket i morgen :))

Sales shoppingDa kom snøen gitt, så jeg får la disse finingene stå til pynt enn så lenge. Fant (endelig) de perfekte sorte bootsene, på salg! Jubidu!!

(Fra Rachel Zoe på Soul/Bygdøy Allé)

Hello Silver!

Jeg har villet ha et par sølvsko lenge, så da jeg fikk disse nydelige på salg (fra Soul Bygdøy Allè)  hoppet hjertet mitt (noen ganger gir shopping meg pur glede)! Nå står de fint til pynt i glasskapet så jeg kan se på dem helt til anledningen byr seg, for sølvsko er det jo alltid! Hehe #nøkkelplagg

Elle Party Outfit

 Nå begynner det å bli en stund siden Ellefesten, men kom plutselig på jeg helt har glemt å vise Vivikes kjolen som de har produsert i blått etter ønske fra meg! Den er helt perfekt, utrolig fin i snitt og farge (og veldig behagelig), elsker at den har dyp utrigning i ryggen.. Jeg var så heldig å få den levert rett til Gevir der jeg fikk hår og make-up fikset av flinke stylister, så vesken som jeg hadde tatt ut til det andre antrekket måtte bli med. (Den passet ikke helt, men sånn ble det, hehe.) Skoene er fra YSL (gamle).

New "in" Balance

Egentlig ikke så nye lenger (om ikke to måneder kan kalles nytt?) og har allerede blitt de mest brukte skoene i skapet. I tillegg til at de er de mest praktiske og behagelige. For en gangs skyld tok fornuften overhånd (i tillegg til en venninne som synes jeg var spik spenna gæærn som gikk på lang trilletur i boots). Joa, så nå er jeg både fornuftig og fin! Endte opp med svarte (selvfølgelig?!), men hadde ikke sagt nei takk til beige eller marineblå heller.

//New Balance fra Grensen sko.

Chanel espadrilles

Det kan være farlig å ha en mamma som er like klesgal som en selv. Jeg skrev om disse Chanel espadrillene her, for en veldig god stund siden, og har angret på at jeg ikke kjøpte de siden. Men det sier seg kanskje selv at jeg i London i november, gravid og i minus femten grader var i ett litt annet modus. Siden den gang så er det veldig mange som har fått seg skoene, og det pleier ofte å ha en motsatt effekt, men disse klarte jeg ikke helt å gi slipp på. Da de fikk inn sommerens parti i Frankrike dro mamsen på shopping. Med samme skostørrelse ble det jaggu noen par på deling...

Leo Love

3 favoritter som har vært ute og luftet seg i varmen i pinsen. Vesken fra Kenzo er et av de mest crazy veskekjøpene jeg har gjort, men i og med mesteparten av garderoben min er svart, og at jeg i tillegg går mest i jeans og hvite tskjorter på sommeren føler jeg den passer til nesten alt selv om den er fargesprakende. Av erfaring så vet jeg at det er de mest spesielle veskene jeg blir mest glad i, så denne er allerede en favoritt.

Min er fra studio G12, men de er dessverre utsolgt, men den kan også fåes kjøpt her og her.

Kimono

Jeg har verdens snilleste mamma, som har gitt meg en liten "du-er-så-flink-til-å-være-gravid" gave. Jeg gleder meg til å bruke denne silkekimonoen både til avklippede jeansshorts, og hvite singletter eller å bare tusle rundt i den hjemme. Jeg regner med at det blir mye tusling rundt hjemme fremover...

Følg Lilisfashion på instagram

Best buy

For en god stund siden kjøpte jeg disse Donna bootsene fra Acne. Det er sjeldent jeg har vært så fornøyd med et par boots, og jeg vet ikke hva som er den store hemmeligheten. Det må enten være at de er fantastiske å gå med (...hele dagen, og til og med med en tung gravide-mage) eller at de passer like bra til jeans som til strømper og skjørt.  Elsker også det grove røffe skinnet og boots fasongen. Tydeligvis er det ikke bare jeg som liker bootsene, for jeg har sjeldent fått så mange komplimenter for et par sko. Det er alltid hyggelig!

Du finner dem på Grensen sko, og på Studio G12.

Miami Heat

På vei ned til hotellfrokost og litt trøtt i trynet. Favorittgenseren er på, og jeg er klar for København. Jeg elsker denne byen, og hver gang jeg er her drømmer jeg om en mini-leilighet i Nyhavn slik at man kunne dratt ned oftere. Hmmmm...det er lov å drømme! I dag er det nok  en bra dag med fjonge mennesker, masse av inspirasjon, god mat og god drikke.

New in!

Bestilte disse jeg skrev om (her) fra Spektre før jul, så de er riktignok ganske så nye. Gleder meg til det blir litt lysere ute, og til å ta de ordentlig i bruk. Jeg lover at nå skal jeg ikke skrive mer om iridium-linser på en stund..... he he...

Moonwalk

En liten sneak peak på dagens. Resten av antrekket kommer i morgen. Jeg har lagt min elsk på Moonbootsene mine, og håper snart at det kommer mer snø. Jeg ser ut som en krysning mellom en Aspen-ski-wannabe-babe og en polfarer, men shit la gå, jeg synes de er superkule, og fryser ihvertfall ikke på tærne.

Scoop

Jeg må nesten vise dere et av scoopene jeg gjorde under Le Grand Braderie. Om man er heldig, og finner størrelsen sin (det lønner seg å være str 40 eller 41, og det er dessverre ikke jeg) på sko-fronten. Er man det kan man gjøre de største scoopene. Likevel fikk jeg med meg disse skjønnhetene hjem til kun 800 kr. JUBIDUUU!!

Beads and pearls

Det er lite strass og perler i garderoben min, men da jeg for en stund siden fant jeg disse buksene fra Cubus måtte de bli med hjem. Ganske så Balmain inspirerte, men til en veldig mye billigere penge. De har allerede blitt godt brukt med både hvit pusegenser fra Acne og med svart blazer og AC/DC t-skjorte. I tillegg hadde fine Bertine de på seg da hun sang for tv-auksjonen forrige søndag. Collagegenseren fra Zara har også blitt en favoritt.

Denim & Army

 Idag er det jobbings på plakaten, et intervju og en moteserie som skal planlegges.. OG så sitter jeg og skal booke moteuker, GØY! Er litt kjedelig i klesveien i det siste merker jeg, men denim og army grønt har blitt en favoritt (har vell vært det en stund). Ellers er skoene og beltet kupp fra Mango, digger begge deler!  Jakken er fra Zara, skjorte fra J Crew og bukse fra Gina Tricot, veske fra Gucci og solbriller fra RayBan.

Today it´s back to business for me.. I have an interview, an editorial to plan... AND I´m booking my fashion weeks, FUN! I've moved into a uniform this summer, denim and army. (A little boring maybe, but I like it).. The shoes and belt are both a sale finds I got from Mango, LOVE them both! The jacket is from Zara, shirt from J Crew and jeans from Gina Tricot, bag from Gucci and sunnies from RayBan.

Min Nye Baby

Livet smiler igjen, for se min nye baby ! Solen skinner, kjæresten er hjemme, en snill postansatt gav meg iphonen min igjen og Oslo er digg! ( Kanskje fordi vi bestiller tur til varmere strøk idag)! Nå skal jeg på mitt nye favvo sted på Frogner, Fresko, og kjøpe meg en supergod og sunn lunch, ta sykkelen fatt og pakke med meg blader, solkrem og bikini, så bærer det til Bygdøy. Jippi!

Ha en super dag!

Vesken er fra 3.1 Phillip Lim

Nytt i Garderoben

Jeg har fått meg noe nytt i garderoben, og jeg er så fornøyd! Litt salgsshopping måtte nemlig til..

Dere har kanskje merket at vi har hatt en liten uanmeldt bloggpause. Beklager dette! LOVER at den nå er over nå. For min del, kom det av en aldri så liten sommerdepresjon, fordi:

A) Været (i Oslo jaffal) er heeelt #$@&%#"$=#%!

B) Fordi jeg har vært helt avskjermet fra virkligheten da jeg glemte iphonen i laderen i Stavanger, og ikke hadde tid til å snu for å hente den (måtte rekke flyet mitt). Heldigvis har jeg en snill mamma som sendte den i posten. Men nå har en %#&/&$# dust av en eller annen postansatt bøffa den!  Så nå..

B1) Får jeg ikke instagrammet (selv om det sikkert er sunt med litt avvenning)

B2) Ikke har jeg fine smileys og tegn.

B3) Ingen kontakter eller nr.

B4) Ikke klarer jeg å sette opp mail på denne innvikla telefonen.

C) Jeg tror jeg er den eneste igjen i Oslo... Ooog som ikke nyter late dager på strand, med palmesus, sjøskvulp og en kokosnøttdrink m/parasoll i.

D) Uinspirert (kommer nok av punktene over).

E) Kjæresten er ikke hjemme (savner han).

Men heldigvis kommer han hjem idag, og vi skal ut på vift. Jeg skal ta på meg litt av det nye i garderoben, og forhåpentlig veldig snart hoppe på en tur til et varmt sted.. (Jippi)

(Skoene er fra Mango, vesken og beltet fra Acne)

New in!

Hoho, det ble jo bittelitt shopping i Kjøben også da, men det var ting jeg hadde på lista! Jeg er nemlig så nørdete at jeg har en liste med ting jeg ønsker meg, også krysser jeg av på den ettersom jeg anskaffer meg det (dermed teller ikke det som shopping, for det er jo på LISTA..).. Dessverre så vokser lista 100 ganger fortere enn jeg får krysset av.. Meeen, er iaf ganske fornøyd med mine kjøp. Jakke fra Acne og de perfekte skoene fra COS.

New in!

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er fryktelig glad i Isabel Marant sneakersene mine. De svarte ble kjøpt for ca 2 år siden, og nå begynner de desverre å synge på siste verset. Det er de beste skoene jeg noen gang har hatt! Gode å gå i og med litt hæl. Perfekt! Fikk pakke på døren av FedEx med dette paret. Lenge leve Ebay!

Sunday

Hohoo, jeg har kjøpt meg sykkel, og idag er det ut på sykkeltur i finværet! Deretter er det ordnings i hus og hjem og forberedelser til uken som kommer. Happy søndag!!

(Sykkelen på bildet er desverre ikke min..)

FLUOR

Denne skjulte seg i posen. Kall meg gjerne spik spenna gæærn som har kjøpt en veske i neongult og neongrønt. Jeg er enig! Men likevel klarer jeg ikke å slutte å titte på min nye venninne fra Proenza Schouler. Den svarte PS11 har fått en lillesøster, nemlig PS11 mini classic. Nå blir det nudler og tomatsuppe et par måneder fremover, så jeg kan desverre ikke love altfor mange oppdateringer på Lilisfood...he he

pst... Sunnniva, det kommer en liten overraskelse i posten til deg (sender du oss adressen din på mail)!

Saturday Bliss

Egentlig skulle jeg bare være inne å rydde, gjøre regnskap og sånne kjedelige husmor ting.. Derfor tok jeg på meg mitt nye Marni for H&M sjal og knyttet rundt hodet for å bli litt husmor inspirert.. Men, når solen skinner og venninner ringer, kunne jeg ikke annet enn å ta en liten lørdags kaffepause i solen.. Ahhh ELSKER lørdager!!

Husker dere jeg sa det var jul og bursdag i ett denne uken? Disse supercomfy og kule skinnbuksene var en av de tingene jeg fikk.. De er fra Redefine Your Identity, og er i mykt skinn forran og stretch stoff bak, skoene kjøpte jeg i Austin og er fra Balenciaga, og sjalet er som sagt fra Marni for H&M..

Saturday bliss! The sun is out in Oslo town, and even though I´m supposed to have a cleaning weekend inside, I had to have a tiny break to enjoy the Saturday (spring) sun! The leather pants are from Redifine your Identity, the scarf is from Marni for H&M, the shoes are Balenciaga and the Sunglasses are from Rayban.

New in!

New in, som det så fint heter i bloggeverden. Disse to hårstrikkene fra Etsy.com kom i posten i går. Jeg føler jeg har ventet en evighet på de, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!

New in: All Saints

Sikret meg verdens mykeste angora genser og pelsboots på All Saints salget. Herregud, alt i den butikken er jo fint! Må innrømme at jeg ikke har  hatt veldig bruk for det her enda, men i New York er jeg sikker på at det flittig skal brukes! Nå er det ikke lenge igjen før jeg vender snuten mot kaldere strøk, og selv om det er super deilig og jeg blir helt bortskjemt her, må jeg jo si at jeg begynner å savne kjæresten litt (hadde sikkert vært litt rart om jeg ikke gjorde..) Men nå er det snart helg, happy Friday allemann!!

Got these lovely boots and angora sweater from the All Saints Sale. I L O V E that store! Haven't really had the need for them yet, but I´m sure they´ll come in handy in New York... Happy Friday everyone!

New in:

Klarer dere gjette hva det er? Hehehe (glad.) PS. Jobber med en Miami reise guide som jeg håper jeg får klar i løpet av noen dager.. Herreguuud så mange bilder vi tok!

251211

Første juledag på vei ut, litt trøtt i trynet, men veldig fornøyd med de nye skolettene og den fine genseren jeg fikk i julegave av Presskontakterna.

sko; Isabel Marant, strømper; Oroblu, kjole; T by Alexander Wang, genser; Marc O´Polo, vest; Finn Møller.

 

Black panther

 

Har hatt en hang-up på Givency sine panther trykk. Har lenge drømt om tskjorten, eller buksene på bildet under. Kom over denne tskjorten på BikBok i går, så den ble selvfølgelig med hjem.

 

New in!

New in, som det så fint heter! Selv om mannen allerede synes jeg har altfor mange sko, så lå disse fantastiske skolettene fra Isabel Marant under juletreet. Er han ikke snill!! I tillegg har jeg en veldig snill mamma, som hadde kjøpt Missoni pledd til meg. Er så fint at jeg faktisk vurderer å bruke det som poncho. Happy happy happy!

 

Stars

Endelig fikk jeg tak i den fine stjerne skjorten jeg har ville hatt så lenge! Note to self: Nå mååå jeg slutte å gå innom Zara, alt er jo fint der om dagen...

I finally got a hold of the gorgeous star shirt from Zara that I´ve been wanting since forever! Note to self: Have to stop stopping by Zara, I want everything in that store these days...

Flower Bomb

Jeg er helt blomsterfrelst om dagen (hvem er ikke det?) og segnet nesten om da jeg fant den fin blazeren på Zara... Herregud, nå må de bare lage bukser og skjørt i samme print.. Skjorten nederst (også fra Zara) fant da sin make, og nå skal jeg prøve blomster på blomster.. Jeg blir i godt humør av å se på den også!

I´m totally into flowers these days (who isn´t) So now that my shirt found its mate I´m going to try flowers on flowers, it makes me happy, hehe..  Both the shirt and Blazer are from Zara (off course).

New in!

God morgen! Jeg hadde på meg denne fra Zara på lørdags kveld, men da glemte jeg å få et skikkelig bilde av den.. Syns fargen er så fin, også tenker jeg at den like godt kan brukes til hverdags. Skal teste det ut+ ta et bilde sånn dere ser den litt bedre ved neste anledning.

 

New In!

Så enkle og elegante, elsker mine nye Zara sko og komboen mellom semsket og glatt skinn!Også passer de til absolutt alt.

PS. Litt senere idag kommer vår nye SUPERBRA konkurranse. Ha en super dag!

Today...

..Har vært en hektisk, men veldig koselig og inspirerende dag, og har hundrevis av bilder å sortere som bevis. Nå sitter jeg og ser igjennom alle og gleder meg til å poste de fine tingene vi har sett idag! I mellomtiden må jeg vise mitt nye og etterlengtede iPhone cover (er superfornøyd!) fra Benedicte Ferner.

Couldn´t help it!

Det hadde seg sånn at disse skjønnhetene ble med hjem. Crazy in love!

Nettet er ikke helt med meg her nede i Frankrike, men nå ser du ut som at det har stabilisert seg. Endelig får jeg gjort jobbene som venter på meg, og selvfølgelig blogget. I dag var det La Grande Braderie i St Tropez. Galskap, shoppingbonanza og litt for mye mennesker. Det ble med noen scoop hjem, og nå sitter jeg og regner over hvor mye jeg har spart (mye bedre enn å bekymre seg over hvor mye man har brukt?!). Men jeg var flink og begrenset meg. Men to-tre småting ble med hjem, og med 90 prosent avslag, så kunne jeg nesten ikke la godbitene gå fra meg.

Ikke glem å bli med på konkurransen om det superfine Beck Søndergaard skjerfet, alt du trenger å gjøre er å trykke på denne linken og følge reglene

The bag in the bag

Jeg har lenge lett etter en rød veske. En rød Chanel 2.55 har lenge stått på ønskelisten, men den er nesten umulig å oppdrive. Jeg har funnet ut at de veskene jeg bruker mest, og de som jeg bruker år etter år er Balenciaga sine vesker. Da jeg var i Milano måtte vi en tur innom Balenciaga butikken, og jeg stod mellom denne i semsket skinn og den samme modellen i rødt glatt skinn. Er veldig fornøyd med at jeg endte opp med den semskede.

Nå er det opp og hopp, og rydding i klesskapet står på agendaen (følg med på lilisshop), selv om det egentlig frister mest å sette seg i sofaen med en kopp te og se på en film. Etterhvert blir det nok en søndagstur i duskregnet også...

 

New in!

Metalltupper til skjortekragen, de jeg skrev om her

Jeg har ventet i evighet på disse tingene jeg bestilte fra Asos, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

 

Milano day 2

Da er det siste dagen her i Milano. I går startet vi dagen på CorsoComo med brunch i den fantastiske hagen. Det var virkelig en butikk som levde opp til forventningene! Deretter ble det litt shopping, en tur på four seasons hotell etterfulgt av middag på Cavalli restauranten. Veronica har tatt meg med rundt, og vist meg det som er å se her. Milano er en fantastisk by!

Nå går turen til Whiite messen. Ciao!

 

Lucky me!

 

Av og til er jeg såååå heldig, også må jeg klype meg selv i armen for at jeg har denne jobben! Idag fikk jeg nemlig den nydelige Vanessa Bruno for La Redoute, og verdens fineste blåsvarte jeans med hull på knærne fra BikBok/Never Denim, siden jeg ikke shoppa noe særlig i London, så tror jeg jeg skal ha på det i morgen, alltid kjekt å gå med noe nytt!

Har forresten kanskje ikke vist frem disse, som faktisk kom med meg hjem i bagasjen fra London, de er fra Kurt Geiger og er like gode å gå i som de ser ut...

New in!

Det er ingenting som varmer mitt lille motehjerte mer enn når jeg syns jeg har gjort et skikkelig scoop. Disse nydelige pumpsene ventet på meg på posten i dag. De er ganske små, men det er verdt noen vannblemmer, Oh Lykke!!

Nothing warms my little heart more then when I do a proper shopping scoop. These lovelies was waiting for me at the post office today. Now, they are pretty tiny, but it´s worth a few blisters. Oh happiness!!

New in..

Here is another Zara-scoop I did in France this summer. Love the silver collars.

Her er et annet Zara-scoop jeg gjorde i Frankrike i sommer. Elsker sølvbeslagene på kragen.

New in.

Wanted the white one from Chloe last year, but this year I´ve had a hang up for black bikinis, and was extatic when I found this one from Chloe in St. Tropez..

hits