Party Party

Partytime!To julebord to antrekk... Kjole fra Diane Von Furstenberg, sko fra Jimmy Choo og øredobber (gamle) fra DK.

Nederst : Kjole fra Wonhundred, vintage kjede og sko fra Valentino. 

Håper dere alle nyter juletiden!

 

Mary Kate & Ashley Oslen for Bikbok Preview

Var på Mary Kate & Ashley Olsen for Bikbok skiktitt forleden dag. Var så kos å få se fine bloggevenninner igjen etter sommerferien... Fra toppen er fineste Ulrikke , Hedda, Annabel og Maria med på bildene. Digger kolleksjonen, den er ikke overraskende, men har utrolig fine (og rimelige plagg i god kvalitet) som passer til ethvert klesskap til høsten. Absolutt noe å stå i kø for...

(Lånte noen bilder fra Ulrikke og Maria)..

Elle Summer Party!

Sent, men godt.. Hehe. Her er noen stemningsbilder fra midt ståsted fra Elle ´s sommerfest på taket på Grand Hotell.. Jeg hadde det sååå sykt gøy, med bare hyggelige mennesker, fantastisk mat, musikk OG strålende sol! Eneste demperen (den kom sent) var da jeg oppdaget at både mobil og lommebok ble stjålet.. Jeg klarte ikke ta så mange bilder av meg selv med kameraet, men hadde masse bilder på iPhonen, Buhu. Nå er det glemt så jeg lager en egen outfitpost veldig snart.

(På bildene; Marianne, Maria, Pia, Hedda, Maria, Victoria og Annabel)

Dinner @ Nina Jarebrink

Igår var jeg så heldig å fikk sniktitte på Nina Jarebrinks Høst/Vinter 2013 kolleksjon sammen med et knippe andre motefolk. Kolleksjonen oste glamour med et par marine inspirerte plagg (som jeg ELSKER!) Les den røde jakka. Sammen med blandt annet finingene Marianne og Janka, koste vi oss med supergod mat og drikke, men for min del ble allikevell kvelden littkort, for formen er ruskete og jeg har IKKE tid til å bli forkjølet igjen! I morgen er det nemlig moteshoot, møte OG Costume Awards, What to wear??

Ps. Husk å følge oss på instagram for flere updates utover dagen.. (@lilisfashion)

hits