Press

Action

I morgen kommer første episode av min nye webtvserie for Nettavisen/ Side 2. Her tar for meg trender, favoritter og nye kolleksjoner. Forhåpentlig gir disse dere litt inspirasjon og styling tips!

StyleMag #8

Forrige uke fikk vi komme på the Thief for å være med å feire nye Stylemag. Lanseringen var i samarbeid med de luksuriøse smykkene fra Ole Lyngaard. Såååå mye vakkert snacks for øyet, og Stylemags nye cover med Georgia May Jagger er intet mindre nydelig! Vi koste oss, og siden det var midt i OFW (Oslo Fashion Week) slang jeg meg på en aldri så liten takfest med agenturet Kaare Lund på terrassen på the Thief etterpå.. (og sånn går nu dagan..)

Lilisene er forresten representert i den siste Stylemag utgaven. Her har vi plukket ut vår høst favoritt. Check it out!

 

Marlies dekkers

Meg og Julie

Fine Kristin og fine Julie

Startet forrige fredag på Onda for å se på den nye kolleksjonen til Marlies Dekkers. Jeg er allerede stor fan av undertøyet, og liker de små ekstra detaljene, som elegant kan stikke frem under en singlett eller inni en skjorte. En gledelig nyhet er at det nå kommer freshe farger som lakserosa, fuksia og lime. Passer perfekt til solbrun hud (når den tid kommer...).

Costume

Costume har vært en tur hjemme hos meg. Mine favorittbasics på bildet over er; luer fra FWSS, herre t-skjorter fra Arnie Says og sneakers fra Isabel Marant. Saken kan du lese her.

In Elle

Jeg er i nyeste utgaven av Elle, der jeg ble spurt om å style den rutete skjorten på tre forskjellige måter. Tusen takk til Elle som spurte meg om å bli med på denne saken!

God Morgen Norge

Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra da jeg var på God Morgen Norge litt tidligere i dag. Jeg snakket jeg litt om høstens forskjellige prints og mønster , og hvordan man kan style det. Jeg hadde litt dårlig tid da jeg kom så jeg klarte ikke få opp det store kamera, så ok, jeg burde kanskje ikke poste disse bildene engang, det er flaut at bildene mine er såååå kornete.. Men det får bare være (skal skjerpe meg..). Anyways, da er jeg på vei til dagens andre styling jobb..

Ha en deilig Torsdag! Snart er det helg gitt...

Me in MAG

Det er en liten sak på meg i det MAG et som er butikkhyllene nå, der skriver jeg litt om stilen min og sånn.. Tusen takk MAG jenter!

Bittelitt sliten etter dinner and drinks igår, så idag har ting gått saakte. Men så var det utrolig koselig da.. Jeg kledde meg selvfølgelig vårlig med korte bukser og pumps, og holdt på å pådra meg lungebetennelse, så kjæresten ble nødt for å ta med noen varme sko til meg. Han hørete jeg sa noe med pels, så han tok med seg mukluksene, så det så ut som jeg gikk i pysj og tøfler… (ingen worthy outfit, haha) Så det ble ikke noe bilde.. Nå må vi bare bli enige om hva vi skal gjøre denne påsken, så blir det bra!

Ha en fortsatt vakker onsdag!!

in Vogue

 

Gisele Kate Moss British Vogue Lilisfashion.comApropos å kjøpe alle blader med Gisele eller Kate Moss på coveret.. Noen husker Kanskje dette britiske Voguet med den uber fantastiske Kate Moss serien inni og nydelige Gisele på coveret? (Full pott for meg, hehe) Men jeg husker det egentlig best som mitt eneste "claim to fame" haha, fordi om du ser nøye på det nederste bildet så er det faktisk lille meg på As Seen siden (2002)Bildet ble tatt på en London fashion week etterfest.. Og gjett om jeg var stolt da jeg overrasket bladde opp på den siden rett før Kate serien.. Fant det i bladkurven hjemme hos mor og far, good times!

Kamille

I dette nr av Kamille´s Løp og Kjøp, får du en sniktitt inn i skapet mitt og se mine favoritter. Fra nå av skal vi i Lilisfashion skrive på både norsk og engelsk, så vi håper dere liker det:) I dag skal jeg plukke styling, på presselansering og i bursdag. Jippi!

In the last issue of Kamille´s Løp og Kjøp you get to have a sneak peek of my closet, and check out my favourites for the season. From now on, we are going to write in both Norwegian and English. Today is a busy day, pulling clothes, returns, press launch and a B-day. FUN!

hits