styling

Shoe Tips


 

Tenkte jeg måtte tipse dere om disse skoene som jeg virkelig har fått øynene opp for den siste tiden. Selv har jeg gått til anskaffelse av to par fra det norske merket Sapatos Premium og er virkelig storfornøyd. Jeg har brukt skoene til styling i flere anledninger og syns de gjør seg så innmari godt til alt. De er superfine til en straight stil med dressbukse og strikk og strammer opp en slitt boyfriendbukse som jeg gjorde HER. Se også bare for deg hvor kult det blir til våren og sommeren med culotter eller skjørt og bare legger!

 

S2Jeg er for tiden i full gang med å plukke styling til en ny moteserie for S2. Denne gangen er det vårmoten som skal skytes, som er litt av en utfordring i det været vi har i Oslo om dagen. Det siste man tenker på er jo vårplagg og varme. Personlig går jeg litt i hi om vinteren og alt handler om å ikke skli på isen eller å fryse. Jeg må derimot innrømme at jeg drømmer om varmere vær og lysere tider, så det å se på vår klær er en inspirasjon i seg selv. 

Dette er serien jeg stylet til forrige nummer med vakre Pia Wille som modell. Flinke Janne Rugland tok bildene og Corinne Alice gjorde hår og make-up. Hele utgaven finner du HER, med masse motesnacks som nå er på salg!

Jennifer BehrTidligere i uken har vi hatt flere shoot hvor jeg plukket disse herlighetene som en del av stylingen.

Har du sett noe så vakkert? Jeg klarte selvfølgelig ikke holde fingrene av fatet og måtte teste dem ut.

De er altså så nydelige! Litt stive i pris ettersom det er edle saker, men noe å tenke på om du skal i bryllup eller gifte deg?

/ Lånte hodesmykker fra Jennifer Behr/Gimle Parfymeri /

Patent / Perfection

Jeg har pakket så mye at jeg har nesten ferdig stylet antrekkene mine sammen denne moteuken. Vanligvis er jeg ikke så flink til det, men nå når jeg har gjort det gjør det alt mye lettere om morgenen. Det er jo brennende varmt her, så det er ikke alt jeg kan bruke da det rett og slett blir for varmt. Dette antrekket digger jeg, strikk mot lakk, er anmmenam i mine øre. Sånn gikk jeg ut i dag og følte meg fin, men det tok ikke mange minuttene før jeg pent måtte krype til korset og skifte til en lett sommerkjole.


(Antrkket er fra H&M, solbriller fra Kaibosh, og veske fra Philip Lim)

Last Week

Forrige uke tittet jeg innom God Morgen Norge og snakket om høstens varme tilbehør til han og henne. Det er alltid veldig koselig å komme i TV2 studioet, det er god stemning og en finfin start på dagen. Har ikke fått sett det selv ennå, er alltid litt redd for det, men tror det gikk greit, selv med noen sommerfugler i magen, hehe..

 

God Morgen Norge

I dag var jeg innom de fine menneskene på God Morgen Norge og snakket om feriekofferten, reisemål syden og storbyferie. Jeg hadde med meg altfor mye fint, men når det er på TV så blir det altfor liten tid til å snakke om alt. Så her er noen av mine favoritter fra innslaget (beklager den laaaange bloggposten!) :

Kjole fra Bikbok, sko fra Pedro Garcia/G12, og veske fra Adax

Tunica (Signes Favoritt) fra Bikbok, Shorts fra Rag´n Bone, sandaler (LILILOVES) fra Kenzo/G12

Heklekjole fra Bikbok, Blazer fra Høyer Trend, Vicer fra Glitter,

Topp fra Bikbok, Shorts fra Alexander Wang/Høyer Trend (Egertorget), Caps fra Freudian Kicks, Rachel Zoe sko fra G12, Malene Birger strandveske.

To av mine favoritter: Hatt fra Lacoste og veske fra Proenza Schouler (Høyer Luxury)

Sommer must: Tunika kjole far Bikbok, sandaler fra Kenzo.

Palme skjorte fra Høyer (Egertorget), shorts fra Rag´n Bone, sandal wedges (favoritter) fra Surface 2 Air/Freudian Kicks, solbriller (clubmasters) RayBans.

Jeg hadde på meg kjole og jakke fra IRO, sandaler (old) fra Friis.

Persol og Clubmasters fra Raybans.

Høyhælte sandaler fra Givenchy, veske fra Kenzo og loafers- alt fra Studio G12.

Praktisk rumpetaske fra Mardou & Dean, belte fra Bikbok, solbriller fra Prada.

Hawaianas, ASH/G12, sandaler fra Pedro Garcia.

Bikinier fra Bikbok, Badedrakt fra Scampi.

Kombo: Genser fra Freudian Kicks, skjørt fra Isabel Marant.

17 Mai På God Morgen Norge

Igår var jeg på besøk hos God morgen Norge og snakket om 17 Mai antrekk, og litt tips og sånn.. Så har du fortsatt litt kleskrise kan du ta en titt på videoen her. Jeg hadde egentlig med meg masse fint, men som vanlig var det superhektisk og jeg fikk dessverre ikke vist frem alt.. Det er egentlig et under at jeg klarer å ta noen bilder i det hele tatt når jeg er der for jeg er så stresset, hehe.. Det ble jo litt så som så med kvaliteten da, men for mer updates fra oss Liliser så kan dere følge oss på instagram!

Ha en fantastisk 17 Mai!!

DBTV

For et par uker siden spillte jeg inn en liten snutt for stilskolen på DBTV om hvordan du kan kle deg i vårens trender om du er barmfager, og ikke vil ha fokus på det.

Du kan se klippet her

PS. Det er ikke ment som en kritikk på kvinnelige former, heller forslag på hvordan du best mulig kan fremheve de formene du er fornøyd med og skjule det du vil skjule... Mange spørr oss om tips om hvordan man skal kle seg om man ikke vil vise at man har en stor byste, så denne saken er ikke rettet mot dem som vil fremheve dem (bare så det er sagt..)

Har også fått spørsmål angående kjolen jeg har på meg, og den er fra Zara :X

Følg Lilisfashion på instagram

Behind the Scenes

Her er en liten sneak peek fra shooten jeg gjorde for Kamille med søte Johanna Grønneberg på fredag.. Hadde sååå mye fin styling, vil at det skal være vår NU! Johanna har forøvrig en blogg med superbra trenings tips! Se her.

Kvelden ble avsluttet med nydelige blomster på døra da jeg kom hjem fra shooten, med en koselig invite..

Fortsettelse følger...

Nyttårs antrekket!

Igår var jeg innom Nyhetskanalen og snakket om nyttårsantrekket, har dere funnet det perfekte? Jeg er syk med influensa, så for min del blir nyttårsfeiringen veldig rolig i år. Jeg hadde iallefall med meg så utrolig mye fint, Elsker spesiellt leopard jakken fra Malene Birger. Skal vise dere litt mer i 2013! Kos dere i kveld!

Få stylisten hjem

For en stund siden ble jeg spurt av Kamille om å være med på en sak der en leser fikk stylisten hjem til seg for å rydde opp litt i skapet. Jeg har ikke alltid full kontroll på når sakene jeg har gjort kommer på trykk, men nå kan du iallefall lese saken HER

Gårsdagens

Gårsdagens veskeinnhold.. Har dere sjekket ut det nye bladet Stylemag? Vi er forresten stolte av å meddele at vi er en av bloggerne på nettsiden Stylemag.no, og gleder oss stort til å jobbe med de freshe damene fremover!

Gårsdagens antrekk.. Måtte le da jeg traff på vakre modell Vibeke på Egertorget med akkuratt samme bukse og sko som meg

Gårsdagens selskap...Igår var det tid for nye Champions League sendinger, hvor jeg stylet vakre Guro og gutta..

Idag er det full rulle.. Ha en nydelig dag fininger!

GMN - The Looks

Skjorte fra Fall Winter Spring Summer (FWSS), Bukse fra Jofama, Lue fra FWSS, Sko fra Mango

Skjorte fra Ril´s, skjorte fra FWSS, skjørt fra H&M, belte fra Bikbok, sko fra Alexander Wang

Jakke fra Jofama (herre), genser fra H&M, bukse fra Current/Elliott, sko fra Alexander Wang

Topp fra Iro (Pre- SS13), Belte fra H&M, bukse fra Current/Elliott, sko fra Patrizia Pepe

Jakke og T-skjorte fra Iro, skinnbukse fra InWear, sko fra Topshop

Jakke fra Iro, skjorte fra H&M (herre), Skjørt fra Gina Tricot, belte fra H&M og sko fra Isabel Marant

For de av dere som så innslaget på God Morgen Norge i går, så sa jeg at jeg skulle legge opp streetstylebildene av Pia på bloggen etterpå, med beskrivelse av hvilke andre plagg jeg brukte.. Her er den!

Forberedelser

Idag driver jeg og forbereder til et besøk hos God Morgen Norge og et fotoshoot for Kamille i morgen, og ser ikke gulvet i leiligheten for alle klærne som jeg har plassert utover.. Litt digg å forberede styling hjemme kjenner jeg, får litt mer roen da. Snart kommer nydeligste Pia og skal hjelpe meg med et par ting, hva får dere se på God Morgen Norge, hehe.

Ha en super onsdag!

Champions League

Champions League er nok en overskrift dere sikkert ikke trodde dere skulle få se hos Lilis, hehe, men for de av dere som følger oss på Instagram har kanskje sett at jeg har stylet superflinke og nydelige Guro til Champions League sendingene. Det er så utrolig morsomt og spennende, og nå ser jeg ikke bort ifra at jeg blir å frekventere fotball stadioner fremover.. (Hmm..) Vi får se.. Hehe.. Nå skal jeg ut å se på klær (suprise suprise)

Ha en super Torsdag!

Kamille

Denne uken har jeg denne Denim serien i Kamille. Som dere som har fulgt Lilisene vet har jeg en stor forkjærlighet til dette temaet, så denne serien virkelig elsket jeg å gjøre! Alle antrekkene er stylet slik jeg selv ville ha brukt dem.. Nå må jeg stikke på jobb, busy week.. Men lover å oppdatere mer i kveld!

Ha en fin mandag (i regnet)!

Foto: Renate Torseth, Modell Silje/Team

Stylin´

Idag har jeg vært rundt å plukket styling til en annen vakker jente, E L S K E R sånne jobber! Vi skal på shoot i morgen, og jeg er langt forbi lalletid.. (Tyv)lånte cammo jakken til LineLove...ELSK

Iallefall var jeg innom This is Pr og må si at Lindex blitt sååå mye bedre, den hullete genseren for eksempel er dødsdigg! Et annet merke som dere kan glede dere til høsten er InWear, det også har blitt såååååå fint!!!

Bianco

Maria Black og Dyrberg/Kern

Var nydelig vær idag, det er så fint med blomsterhavet på domkirkeplassen (gjør meg glad)

En annen ting som gjør meg glad er den syke lavkarbo burgeren på MAX, den er uten brød med salat rundt. Så enkelt, men så genialt! Naaaam

Og i morgen er det Elle fest, det virker som folk har planlagt antrekk i over en uke.. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal ha på, kan bli hva som helst, haha. Men en ting vet jeg med meg selv, det funker aldri å planlegge sånnt, for jeg vil aldri ha på det jeg har planlagt..

Natta!!

God Morgen Norge

Idag husket jeg å dokumentere besøket mitt i studio hos God Morgen Norge, og sånn ser det altså ut når jeg styrer litt i forkant av sending.. Jeg hadde funnet en del klær i Isabel Marant/boho/chic stilen på budsjett, og syns selv det var såå mye fint i kjedebutikkene! Noen favoritter er den røde baseball trøyen fra Zara, den lyse røde batikkbuksen og den hvite blondekjolen fra Gina Tricot! Nå er jeg helt pumpa, så ikveld venter badekar og en bok, så håper jeg energien er på topp i morgen!

Oh, happy day!

Early bird! Etter åtte år som butikkeier, og en arbeidsdag fra 10 til 19, så synes jeg det er veldig tidlig å måtte stå opp klokken 06.30. Jeg blir alltid like overrasket over hvor mange mennesker som er våkne i syv tiden, og over hvor mye trafikk det er?! Jeg får alltid følelsen av at jeg skal ut på reise når jeg må stå opp så tidlig. Når jeg først kommer meg opp, er jeg våken som et lys, og bestemmer meg alltid for at dette skal bli en vane, en god vane... Det er heller ikke feil å stå opp så tidlig, når man vet man har en inspirerende, arbeidsom og morsom dag foran seg! I dag skal det nemlig lages musikkvideo for Bertine og Samsaya sin nye låt, Electric feet (check it out!). Legger til et knippe av inspirasjonsbilder, så da får dere en mini-sneak-peak..

..også skal jeg ta backstage-bilder da. Lover!

Early bird

Opp og hopp og ut i snøstormen. Nå skal jeg pakke bilen med x-antall poser, med masse fin styling, og haste avgårde til en veldig kul sak som skal lages i dag. Her er noen av inspirasjonsbildene. Skal ta masse behind-the-scenes bilder!

Jackpot organic

I forrige uke arrangerte  Presskontaterna presselunsj med visning av Jackpot Organic sin kolleksjon..

..på kolonihagen på Frogner.

Det ble servert nydelig smoothies..

..og økologisk frokost.

Modellene tar en velfortjent matbit etter showet.

Marthe fra Presskontakterna.

Søte og sprudlende Kristin og Lory fra Presskontakterna.

Gode og fine kvaliteter på plaggene.

Vakre Vibeke Klemetsen blir stylet av flinke Thomas Erdis.

Fredrik Konradsen spilte fengende rytmer.

My favorite styling pieces

styling3styling4styling6styling5styling1styling8styling7These are my favorite pieces from the styling on the shoot yesterday. I´m in love with the tights from Patrizia Pepe, I used the white ones, but the black ones are just as nice. The vest is from American Retro and has tiny chain details on the shoulders. The amazing nude shoes are show pieces from Fift Avenue Shoe Repair, and the whole wedge is wood, so they feel like clogs really..

Unfortunately the shoes are not for sale, but everything else you can get from Carpe Diem if you are in Oslo

hits