This is what I did today

Dusky strolls & Mom jeans

De er så rare disse buksene, og jeg ser de sitter rart, men jeg kan ikke noe for det, "love them or hate them" jeg digger mom jeans. Igår var vi en tur til Gjestal spinneri, og tok turen innom Hafrsfjord for en liten spasertur i skumringen. Jeg liker regnet jeg. Nå skal jeg på mørkekjøring, det gruer jeg meg litt til for jeg har ikke øvet på manuellgir på lenge.. Ha en nydelig ettermiddag!/ Genser og bukse fra Gina Tricot, sko fra Balenciaga /

Cosy work wear


Det er nok ingen overraskelse for dere som har fulgt meg en stund at jeg falt pladask for denne kosedressen. Jeg ELSKER den og tenkte å tipse om den nå når det er romjul og vi med god samvittighet kan loffe rundt i huset i digge klær. Den er altså så myk også gir den alvorlige retro vibber fra tidlig 2000- tallet. Da studerte jeg i London og brukte studielån til å anskaffem eg en juicy-dress i mintgrønn. Denne er hakket vassere og mykere joggis skal man lete lenge etter. I tillegg syns jeg den er ganske fin også. Jeg har brukt jakken og buksen separat til hverdags. 

Når jeg ikke er på bloggen finner dere meg på mine sosiale medier som jeg har blitt riktig så flink til å oppdatere. Facebook siden min skal få mye nytt og variert innhold, så jeg blir utrolig glad om dere vil følge meg der også.

Lilisfashion heter jeg på Instagram og Facebook. Linekirkhus på Snapchat. / Kosedress fra Lindex øretelefoner fra Sony / 

JulaftenAkkurat nå befinner jeg meg på fjellet, og idag har vi vært på en nydelig langrenns tur. Det var altså så vakkert, og føret helt strøkent. For en fantastisk følelse det gir <3 Blir helt salig av det. Jeg har som sagt ikke kjempebra nett her, så må dra ned til "sentrum" for å laste opp bildene på en søt kafé, derfor kommer disse litt sent. Julaften feirte vi på landet, der mamma og pappa har et sted. Der storkoste vi oss med pinnekjøtt, og mye godt i glasset, hehe. Etterhvert fant jeg ut at jeg ikke hadde tatt bilder til bloggen, så dere får unnskylde rødvinstenner og kornete bilder.

Var forresten så fornøyd med julegave innpakningen min at jeg til og med tilbød meg å pakke inn de andre sine gaver, slik at hele treet skulle få se helt likt ut, haha. (#skada) Uansett funker denne innpakningen hele året, og et lite tips til interiør entusiaster. Min gaveinnpaknings arsenal bestod av matt papir i hvitt, sort og grovpapir, samt et dødsfint glitterpapir som jeg fant på notabene. Båndene er matte i sort, hvitt og glitter. 

Bror og jeg fikk med oss slekta på dansegulvet etterhvert, men alle disse bildene skal jeg spare dere for! Hadde på meg en favorittkjole fra Ricco Vero og sko fra Jimmy Choo. Håper dere nyter romjulen.

Vil dere ha mer? Husk at dere også kan følge meg på Facebook her, instagram: lilisfashion og snap: linekirkhus. 

 
Driving Home for X-Mas

I samarbeid med Skagen TrafikkskoleDere som følger meg på Snap og Insta har sikkert fått med dere at jeg driver å ta lappen? Jeg er nemlig så heldig å få ta den i samarbeid med Skagen Trafikkskole her i Stavanger og kunne ikke fått det bedre! Min fantastiske kjørelærer, Svein er en av de mest tolmodige menneskene jeg har møtt. Han hever aldri stemmen når jeg glir bakover i en bakkestart, glemmer at det er høyreregel, kjører i 20 i 80 sone på landeveien fordi jeg ser en trailer, og er livredd, eller kveler motoren i en rundkjøring. 

Bestemte meg etter mye om å men for å ta lappen med manuell gir som har vært litt kjedelig. For fra å føle jeg kan kjøre og ha kontroll har jeg måtte lære mye på nytt, da er det godt jeg har Svein! Nå virker det omsider som jeg begynner å bli klar for teoriprøve og det obligatoriske, og det i freshe BMW er. 

Fra før av har jeg lang erfaring med å øvelseskjøre BMW, og på Skagen Trafikkskole har de hele sortimentet. Nå får jeg kjøre en råkul 5-serie, og jeg skal visst også få lov til å teste deres flunkende nye El-biler som står så pent til lading på rekke og rad. 

Watch this space. i 2017 skal jeg i allefall ta lappen og det skal bli helt fantastisk!

( Husk at du kan følge meg på Snapchat : Linekirkhus og instagram: lilisfashion )

X-Mas Dinner

Innlegget er gjort i samarbeid med Frogner House Apartments / Ambassadør

Jeg har akkurat kommet hjem fra kjære Oslo og kan si med stolthet at jeg har blitt ambassadør for Frogner House Apartments. Det passer meg utmerket ettersom jeg pendler og har bodd i Oslo i ti år og Frogner er det vakreste stedet på jord. Jeg tester ut litt forskjellige steder og denne gangen falt valget på Colbjørnsgate 4. Jeg ELSKER denne leiligheten! Den er en av de mindre i bygget, men den har så fin planløsning og er helt ideell for meg og mitt bruk. Den var så innmari koselig at vi til og med valgte å lage julemiddagen her i år. Vi har som en tradisjon å lage ribbe før jeg drar til vestlandet hvert år. Der spiser vi nemlig pinnekjøtt.. Ribba har definitivt grodd på meg :D Elsker den virkelig!

Nå fant jeg også ut at jeg ønsker meg blits på kameraet til jul.. Det var jo de mørkeste dagene i året, så jeg beklager kvaliteten på bildene. Digger forresten denne kjolen som er som en pysj å ha på. Jeg har den både i leo og sort, men jeg syns den blir finest når jeg styler den med et belte på hoften.  / Kjole og øredobber fra Lindex, sko fra Jimmy Choo, leppestift fra Elisabeth Arden /  

So SimpleDa har jeg rukket en tur til Oslo og tilbake til Stavanger, og her er det ikke overraskende mildvær! Guuud så digg, bare håper det begynner å snø i morgen, så skal dette bli en perfekt jul, hehe. Jeg har 2000 bilder fra hovedstaden og gå igjennom, så nå lover jeg at postene kommer på rekke og rad gitt. I går feiret vi faktisk litt jul i Oslo, det får dere se hvordan ble litt senere i kveld.

Er så glad i tuxedo jakken om dagen, den strammer opp antrekket og setter en fransk vri på det meste. Denne looken trives jeg innmari godt i og sånn ble det når jeg måtte haste avgårde for å finne de siste julegavene idag. I morgen stikker vi på landet for å feire julaften, så bærer turen videre til fjellet. 

Håper dere ikke stresser rundt altfor masse og nyter de siste dagene før julen setter i gang :D

 

CPH with Ilse Jacobsen

Reise i samarbeid med Ilse Jacobsen


For de av dere som følger meg på Snap er det ingen overraskelse at jeg har hatt en aldri så liten bloggpause. Jeg fikk nemlig totallåsning i nakke og rygg for en uke siden etterfulgt av visdomstann operasjon. Trodde ikke det kom til å være så farlig men jeg fikk kembo hevelse, feber og et smertehelvete, jeg så helt seriøst ut som the fat bastard fra Austin Powers, hehe. Hevelsen gikk fra kinnbeinet og ned hele halsen.. AU! Nå er det heldigvis på bedringens vei og jeg klør etter å blogge. For noen uker siden var jeg i København invitert av Ilse Jacobsen. Hun hadde nemlig vært med på Danmarks svar på "Dragons Den" (Løvens hule), der suksessfulle entrepreneurer går inn i nyoppstartede selskaper og investerer slik at de kan dra nytte av deres erfaring med produksjon, merkevarebygging og å drive business generelt.

Ilse valgte ut to spennende "up and coming" designere som hun har investert i og i det var i denne forbindelse at de inviterte meg, slik at jeg skulle få se deres nye og spennende kolleksjoner. I tillegg fikk jeg møte flotte Ilse, som mildt sagt er inspirerende! Dere kjenner sikkert alle til gummistøvlene? For meg er de et must, spesielt nå når jeg tilbringer mye tid i Stavanger. Har også skaffet meg en regnjakke, for det må jeg også ha her, så denne tok jeg på meg da jeg skulle til Kjøben. Men i tillegg til det har hun en full kles- og sko kolleksjon, interiørbutikker, velværeprodukter som heter Ilse by Ilse Jacobsen. Hun har til og med sitt eget SPA på Hornbæk der hun kommer fra + mye mer!! Ilse strålte og var utrolig hyggelig :)

De to designerne som var så heldige å samarbeide med Ilse var streetwear merket Agurk og regntøy designeren Emma Jorn. Jeg fikk møte designerne, høre historien bak kolleksjonene, se og ta på plaggene. Den ene fra Emma Jorn var en innovativ regntøyskolleksjon med kule snitt og nytenkende design. Flere av plaggene kunne jeg brukt uten en regndråpe i luften. Agurk  sin kolleksjon var fargerik og "reversable" i superspennende design. 

Idag har jeg vært ute å laget et lite jule-DIY som jeg skal blogge i morgen, men hvis du ikke klarer å vente har jeg laget en "sneak-peak" på snap - @ linekirkhus.

Ha en nydelig mandag! 

Frogner Wear


For noen flotte dager jeg har hatt i Oslo sålangt. Dagene har vært fullstappet av møter og hyggelige randez vous og jeg er strålende fornøyd. Idag startet jeg dagen med en frokost med en god, gammel  kollega og venninne og masse skravlings etterfulgt av å gjøre en sak med en annen søt eks-kollega som laget en sak på julebordsstyling som kommer i Side2/Nettavisen neste uke. Deretter fortet jeg meg "hjem" til leiligheten der min gode venninne Silje kom på besøk. Vi snappet noen bilder rett utenfor Frogner House. Det er så fint i Bygdøy Allé asså, kunne ikke trivdes bedre! 

Nå sitter jeg benket i sofaen med et godt glass rødvin og kashmir joggedress på, også er det ut en liten tur ut, før jeg er på-an igjen i morgen :) Det er så gøy å både ha mye å gjøre og å møte gamle kollega/venninner at jeg føler at denne visitten godt vært noen uker ekstra. 

Ha en nydelig onsdag <3


/ kashmirgenser fra H&M, blondetopp fra Gina Tricot, jeans Bikbok/NeverDenim, strømpebukser fra Lindex, sko fra Riccovero, jakke fra Match / 

Foto: Silje

Checked in!

Annonse / Samarbeid med Frogner House Apartments
Endelig er jeg tilbake i favorittbyen på jord, kjære Oslo! Denne gangen fikk jeg sjekke inn på Frogner House Apartements i Bygdøy Allé 53. Jeg har faktisk bodd rett nede i gata, så dette området er lommekjent, og et av de fineste i hele byen etter min mening. Jeg kom sent i går kveld, men det gikk kjempefint ettersom Frogner House nå har fått noen superpraktiske automater som gjør det enda lettere og kjappere å sjekke inn. 

Som sagt kjente jeg til området godt fra før, og kafeen BA53 som ligger i førsteetasje har allerede blitt godt besøkt. Idag nøt jeg frokosten min der nede, også traff jeg på flere kjente som smatt innom for kaffeen her er fantastisk! I første etasje ligger også en super koselig bar og en knallbra restaurant som jeg skal besøke senere.

Ut fra vinduene på rommet har jeg nydelig med utsikt utover vakre Bygdøy Allé. Leiligheten er rålekkert og ligner et fint hotellrom, men med kjøkken intigrert i et skap som jeg garantert skal bruke masse. Nå skal jeg komme meg på Elixia som ligger bak Frognerparken som bare et steinkast herfra. Deretter skal jeg en tur innom lageret mitt der jeg har stuet inn alle vinterjakkene. Gleder meg til å få litt mer utvalg i jakker kjenner jeg, savner noen av dem sårt. 

Ha en nydelig mandag! 
Café Victor


Er det et sted jeg alltid stikker innom når jeg er i Kjøben, så er det Cafe Victor (&Other Stories også, men der er det fare for å bruke mye penger, hehe.) Iallefall er Victor på en av topp ti favoritter av kafeer jeg har vært på noensinne og vanemenneske som jeg er, drar jeg alltid ditt. Enten det er for å spise frokost, ta en kopp te, lunch, vin eller middag.

Det er så hyggelig der, maten er kjempegod og typisk dansk og servicen superhyggelig. Prisene ere bra også ligger et midt mellom Nyhavn og Strøget. Altså perfekt. Under fashionweek kreler det av motefolk her og da er det perfekt for peoplewatching, min favoitt hobby. Denne gangen var det litt for kaldt til å spise ute, men vi nøt en god lunch inne. Der er det en veldig fransk følelse og dermed måtte jeg bestille favoritten; Biff tartar.  

Når jeg dro dit denne gangen ble jeg forresten litt imponert av meg selv og det jeg hadde på meg. Jeg sjekket værmeldingen på forhånd, for ettersom det var dagstur, gidder man jo ikke gå rundt å drasse på for mye. Jeg hadde den digge stripegenseren under og en tynn, grå kashmir polo over, en semsket skinnjakke og en kåpe over. Skinnbukse og ankelboots er easy til et "storbybesøk", da er man passe påkledd og fin til enhver anledning. Hansker, skjerf, lue, regnkåpe og joggesko ble med i veska. Det skulle nemlig begynne å regne klokken 15.00, og akkuratt på slaget begynte det faktisk å regne, det må jeg si YR, første gang det har skjedd, hehe.

Idag er jeg tilbake i Stavanger og nå tenkte jeg at jeg skal prøve å ta en ordentlig styrketrening før helgen starter. Endelig har jeg kommet inni treningsmodusen igjen, og ingenting føles bedre enn det. Etter på blir det fest, påfulgt en tur til landet i morgen og Oslo på søndag. Yay!  Ha en nydelig fredag finfolk :D

Plissè

Om få strakser sitter jeg på flyet til København. Jeg skal være med på et event også skal jeg nyyyyte den fine byen. Elsker virkelig den danske hovedstaden, men ender ofte opp med å være litt trist når jeg har vært der en stund, for da kommer nemlig shoppingsyken over meg. Jeg vil ha alt, for alt er fint i Kjøben. Byen bugner jo av fantastisk interiør, ekslusive parfymerier, skobutikker, porselen, julepynt, klær.. Alt. Ender oftest opp med å ikke shoppe noenting for jeg blir så overveldet og lei meg for at jeg ikke kan kjøpe alt jeg vil ha, haha..

Jaja, der kommer det overfladiske frem i meg, jeg prøver å tvinge det bort, men det sitter fast i hjernebarken. Uansett skal det iallefall bli megadigg å komme seg dit. Vi skal besøke favoritt-spisesteder og butikker og derfor blir jeg veldig glad om du har lyst å følge med meg på snap (@linekirkhus) og instagram (@lilisfashion).

Idag var jeg altså hos Rolah som så på huden min, og vi kom frem til tre behandlinger som jeg skal ta. Den ene kalles en Skinbooster, og den har jeg virkelig tro på. Denne skal virke oppstrammende og foryngende og gi litt volum. I tillegg skal jeg teste en kjemisk peel, som også skal være anti aging og gi en generell bedre hudkvalitet. I tillegg har hun tatt inn en maskin som jeg klør i fingrene etter å teste. Denne behandlingen heter ultherapy og gi hele huden en oppstramming. Jeg gleder meg ihel. 

Er ikke dette skjørtet fint forresten? Jeg er ikke vant til å gå med denne lengden skjørt, men syns det er innmari fint på andre. Jeg husker at jeg forelsket meg i et lignende skjørt fra Mulberry da jeg så det på en visning i London for noen år siden, og siden har jeg ikke glemt det. For litt flere nerde referanser kom også Gucci med et lignende for et par sesonger siden, og igjen blusset min obsession for et bronsefarget plisséskjørt opp. Du kan tror jeg ble glad da jeg fant dette på Days Like this! Skjørtet er kult til flats og sneakers også, men så kul er ikke jeg at jeg kan "pull that off", kjenner mine begrensninger her altså. /Skjørt og genser fra Days Like This, sko fra Proenza Schoulder/Faded /
 

Leg Day

Oh lord, idag tryna jeg på trening, og det var ikke i trappen heller.. Jeg falt bakover fordi jeg hadde "leg-day" og det er innmari lenge siden, så jeg kjørte ganske hardt. Da jeg skulle gønne på i den siste øvelsen squats med vektstang (og for tunge vekter) var jeg så gele i lårene at jeg ikke kom meg opp, haha, så jeg rullet rett på rumpa med stanga som dunka hardt i gulvet. Hadde dødd av latter hvis det ikke var meg, Anyways.. Idag var jeg også hos tannlegen som sa jeg måtte trekke to nye visdomstenner, jeg har allerede trukket fire, og ja, jeg vet vi bare (vanligvis) får fire, men jeg er en av de 0.1% som er så heldige å få doble sett, hehe.. Så det så. Ellers øvelseskjørte jeg mer idag, denne gang med automat. Det er himmelsk! Måtte få opp selvtilliten litt etter girkjøringen igår. Det er fortsatt mange sløve trafikanter der ute asså, men blir ikke noe skremt av de med automat, det er jo som å kjøre en golfbil. 

I morgen skal jeg en tur til fine Rolah, som er en fantastisk og begavet engel og estetisk lege. Hun skal få se på huden min, den trenger nemlig hjelp! Jeg føler den trenger en ordentlig vitamin innsprøytning eller kanskje en heavy kjemiskpeel? Vet ikke hva jeg skal gjøre ennå, men skal høre med henne om hva hun anbefaler. Kanskje har dere noen bahandlinger dere sverger til? Setter veldig pris på tips :D Ellers har jeg en haug av kontorting å gjøre i morgen, også skal jeg få skvist inn noen timer på Elixia også. Det gjorde godt å ta seg ordentlig ut i dag, på tross av min pinlige squat-situasjon .

På onsdag stikker jeg en tur til kjøbenhavn også, det skal bli deilig! Inntil da, sov godt <3
/ Bukse fra Style Butler, sko fra Proenza Schouler/Faded, skjorte fra Lindex, kashmirgenser fra Riccovero /

Green, Leather & lace


Idag har jeg vært på farten i hele dag men rakk heldigvis en liten tur på Elixia selv om det fristet lite, også fikk vi handlet litt planter på et fint hagesenter rett her hvor jeg bor. Tidligere fortalte jeg dere at jeg endelig tar lappen, og etter mye om og men har jeg bestemt meg for å ta den på manuell gir, noe som er litt stress ettersom jeg kjører som en prest på automat. På manuell følte jeg meg helt ubrukelig først, men etter å ha hatt kjøretime på fredag (beste Skagen Trafikkskole) måtte jeg ut å øvelseskjøre idag og heldigvis gikk det mye bedre.

Et lite tips til dere som er ute i trafikken, er irriterte og har dårlig tid; Ser du en bil med en stor, feit L på er det til deres eget beste at dere ikke rævkjører denne bilen, jeg lover! Det er heller ikke spesielt snillt, men sånn uansett.. Når du har en L på er du noenlunde trygg i trafikken, men du lærer fortsatt, så om det man plutselig triller litt bakover i en bakkestart vil det muligens gå utover din bil, i tillegg er det veldig stressende som resulterer i at den som kjører blir en dårligere sjåfør :S Idag, opplevte jeg dette fire ganger på en halvtime (å bli kjørt helt opptil altså, ikke dulte borti). Jeg kjører ikke seint, jeg holder fartsgrensen og jeg kan kjøre. Det smerter meg imidlertid å si at hver av dem som kjørte aggressivt og dårlig var jenter på min egen alder (sorry). Ettersom jeg er over gjennomsnittet oppmerksom i trafikken i og med at jeg er i en læresituasjon ser jeg det hele tiden, men ikke så aggressivt som idag.. Så, ser du en L, prøv å ro deg litt ned og hold avstand :D 

Ikveld holder jeg forresten på å bake bollene til Trine.. Alt hun lager er så godt! Jeg vet at dette er et litt velkommen-etter tema, men må bare si det. Jeg har laget hennes gjærbakster en stund nå, og etter hun fikk meg til å oppdage kjøkkenmaskinen og hennes måte å bake på har jeg blitt helfrelst i baking. SÅ i kveld er det kanelsnurrer og med kakao til. 

Ellers håper jeg dere har en nydelig søndag! Jeg har en knallbra konkurranse som dere bør sjekke ut på instagram (@lilisfashion), ellers oppdaterer jeg hver dag på Snap (@linekirkhus) :D


Kenzo X HM

Annonse

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Hallo..? Gleder dere dere til Kenzo X H&M slippes på torsdag like mye som meg? Jeg er for tiden på vestlandet igjen og fikk en mild panikk da jeg kom på at den kanskje ikke slippes her, men det gjør den. Heldigvis! Kvadrat kjøpesenter i Sandnes er den eneste butikken i Rogalands området som får inn godsakene og i år åpnes butikkdørene kl 0800! Altså, du må være oppe før hanen galer, hehe. Det er imidlertid verdt det, kan jeg love, men trenger du noen flere tips til hva du skal kjøpe bør du titte innom bloggen igjen i morgen. H&M har nemlig utfordret meg til å plukke ut og style mine favoritter og i morgen skal jeg vise dere hvordan det ser ut. 

Jeg var innom Kvadrat idag og plukket litt klær til stylingen, og klarte rett og slett ikke vente med å prøve denne buksa og blusen. Det er så søtt! Skal få tatt litt bedre bilder av dette antrekket også til i morgen. I mellomtiden anbefaler jeg dere kjære med-rogalendinger å krysse av i kalenderen at salget starter åtte sharp. Gjelder å være tidlig ute, tro meg. Av erfaring vet jeg at det sjeldent nytter å komme dagen etter ;) 

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

KenzoXHM, H&M, Kenzo, KenzoXHM, H&M, Kenzo, Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot
/ Bukse, bluse KenzoXHM, sko Sapatos. Bildene er tatt på Bolia Kvadrat /

Room for Everything

    Sponset opphold/Kommersielt samarbeid​
 

Et av problemene mine i leiligheter jeg har hatt i Oslo er plassen, og da tenker jeg spesielt på oppbevaring og skapplass. Her på Frogner House er ikke dette noe problem for å si det sånn. Her har jeg plass til hele flyttelasset i de gedigne garderobe løsningene som leiligheten er utstyrt med. Det er som å komme til himmelen! Denne gangen har jeg forresten også perfeksjonert bypakkingen også så det er en ganske fornøyd Line her i Huitfeldtsgate. Jeg har kun pakket praktiske baseplagg, som alle passer til hverandre og da er det ikke noe stress med å finne noe å ha på seg. Heller ikke var det noe stress da jeg forlenget turen, for her er det jo vaskemaskin. Jeg blir innmari godt humør av å vaske tøy, så den har blitt brukt fire ganger allerede. 

Nå må jeg løpe i en middag. Følg meg på snap og insta for å se mer fra den. Gleder meg for å si det sånn :P (@linekirkhus og @lilisfashion heter jeg der) 

Sunday in Bed

    Sponset opphold/Kommersielt samarbeid​Håper dere har hatt en nydelig helg så langt! Jeg har sovet som en stein i den gode sengen og koser meg glugg i fin-leiligheten i Frogner House i Huitfeldtsgate. Igår testet vi kjøkkenet og jeg lagte supergod Taco og nøt kvelden hjemme. Herregud så kaldt og surt det er blitt forresten.. Da er det deilig å slappe av hjemme. Gikk en liten tur i området i dag morges og fant en superkoselig baker i Frognerveien, etterpå satt jeg meg i sengen med litt jobb. Nå er planen å stikke på trening på Sats som ligger rett oppi gaten, før jeg får litt besøk. Hadde egentlig lyst å gå en tur idag, men det er jo så kaldt. Mulig den får vente på seg. 
 

Ha en nydelig søndag!

Checked in!

                                                                                                       Sponset opphold/Kommersielt samarbeidJeg er så happy for at jeg har fått lov å bo på Frogner House under oppholdet mitt i Oslo denne gangen! Jeg har alltid bodd på Frogner og elsker området over alle steder i Oslo, så igår fikk jeg altså lov å sjekke inn her. Dere som følger meg på Snapchat (linekirkhus) så kanskje hvor sjukt fin leiligheten var? Herregud så digg. Det er helt ypperlig for her føler man seg virkelig som hjemme, men med litt ekstra luksus. I morgen skal jeg teste ut kjøkkenet mitt og vise dere mer av leiligheten, men i kveld skal jeg bare kose meg her.

Da jeg sjekket inn møtte jeg en kjempehyggelig jente i resepsjonen som ligger i Skovveien. Resepsjonisten sjekker deg inn som på et hotell, men man får friheten som om det var din egen leilightet. Resepsjonen er åpen fra 15-23 som var veldig praktisk ettersom jeg har vært litt busy siden jeg kom. Frogner House har forresten mange superfine leilighetshoteller rundt om i Oslo og alle er freshe. I den leiligheten jeg bor som ligger i Huitfeldtsgate 19 er det helt nytt og superfresht. Det er til og med vaske- og oppvaskmaskin slik at du kan leve akkurat som hjemme. Her får du nøkkelkort også kommer du og går som du vil. Jeg anbefaler på det varmeste å sjekke inn her om du skal til Oslo, det er så mye mer avslappende en et hotell. 

Viser dere mer i morgen altså, nå skal jeg bare nyte i den blå fløyelssofaen. Jippi! Ha en nydelig kveld!

Work Wear


Da ble jeg jammen syk gitt. Idag har jeg derfor gått til å ligge på sofaen og se på stormen som herjer utenfor vinduet i HELE dag. Så kjedelig det er! Jeg er ikke det mest aktive mennesket i verden, dvs jeg  kan godt like å slappe av, meeeen når jeg er nødt for å gjøre det, da vil jeg bare ut å trene, haha. Etterhvert tok jeg meg en paracet og benyttet sjansen å gjøre litt kontorarbeid, lese blogger og gå igjennom mine altfor fulle harddisker. Herregud så mye bilder det blir når man har blogget i 7år! 

Det har jeg faktisk ikke tenkt over.. Det er lang tid det, og bloggen blir liksom en del av livet. Her hadde jeg vært på en styling jobb. Etter shootet er ferdig er det endel arbeid som gjenstår foruten det å sortere returen. Shootet var rett ved solastranden, så jeg bestemte meg for å bruke det erverdige Sola Strand Hotell som kontor. 

Dere som kjenner stilen min vet at jeg liker at det jeg tar på meg er så komfortabelt som mulig. Derfor blir jeg ekstra glad når jeg finner bukser som ser ut som en sharp dressbukse, men som kjennes ut som en joggis. Jakken går under samme prinsippet. Den ser passe preppy og ordentlig ut, men så der den myk og deilig. 

/ Sko fra Ellos, solbriller fra Rayban, veske fra Jerome Dreyfuss, bukse, jakke, skjorte fra Lindex /

The Prince

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum

Jeg tror ikke jeg har sagt det før, men når jeg var liten var jeg en ordentlig hestejente. Den største lykken i livet var å få galoppere i naturen og kjenne manen vifte i ansiktet mitt i vinden. Etter jeg satset på rytmisk sportsgymnastikk måtte jeg imidlertid slutte, da jeg ble stivere av å ri, men heldigvis hadde søster kjøpt Prins. Prins er en hvit araberhest som er noe av det snilleste og vakreste jeg vet. Han har vært modell i flere fotoshoot jeg har gjort og prydet mangfoldige magasiner. Det er det ikke alle hester som kan skimte av, hehe. Da jeg var i bursdagen hos niesen min fikk jeg lov til å være med å ta inn hestene. Utenom prinsen har hun en vakker galopphest som heter Julliard. Jeg benyttet selvsagt sjansen til å ta en liten fotosession i solnedgangen..

PS. Jeg blir kjempeglad om du vil være med meg i hverdagen under litt mer uformelle omstendigheter på Snapchat og Instagram :D Ses vi der? (Snap: linekirkhus / Insta: lilisfashion)

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum, braid/ Jakke fra Minimum, bukse fra Bikbok, sko fra Alexander Wang, belte- pappas (polo/Ralph Lauren) /

Skumringstimen

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjellLine Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjellEn sort pologenser i kashmir er essensielt i min garderobe. Den er chic, varm og funker til alt. Jeg har ikke allverdens av klær med meg på fjellet, men en i sort og en i hvitt, er nesten alltid med meg når jeg er ute å reiser. Uansett sesong og location. Været vi har nå er fantastisk! Jeg elsker at det er blitt høst i naturen og at det fortsatt er vamt nok til å gå med bare legger, men at det er kaldt nok til å gå med strikk og jakke. Jakker, sko og vesker er det viktigste i min garderobe. Det er det jeg "styler" med.. Ellers sverger jeg til baseplagg som dette.  

De av dere som følger meg på snapchat kjenner kanskje igjen trappene (linekirkhus heter jeg der).. Jeg byttet nemlig til treningsklær og sprang i trappene etterpå. Det er heeeelt jæskli, men å trene i friluft er ubetalelig. Jeg trener nesten alltid i studio, men etter å være på fjellet så lenge har jeg blitt tvunget til og etterhvert virkelig begynt å sette pris på utetrening. Idag begynte jeg til å  med å dra og løfte på tunge stokker.. (På tide å dra tilbake til byen sier du :D ?)

Uansett kjenner jeg at jeg gleder meg til å komme til byen igjen . Det er noe eget med byhøst. Da skal det tørkes støv av jakkene mine igjen, men først er det bursdag på gården til søster og et par fjellturer til på kalenderen. Nyt dagen :D

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell 

/ Genser fra Zara, skjørt fra Acne, sko fra Alexander Wang /

Har du lyst å følge meg i sosiale medier? Facebook   Instagram: lilisfashion / Snapchat: linekirkhus

FjellheimenDet virker som halvparten av de jeg følger på sosiale medier er på Fashion Week i New York, men den andre delen er på fjellet. Det er jeg også, og jeg kan meddele at jeg har blitt et vaskekte naturbarn på mine eldre dager :D Det er innmari deilig å få all den friske luften, nyte vakker natur og å få bevegd seg fra morgen til kveld. Vi er på Rauland som de av dere som følger meg på Snap kanskje har sett (linekirkhus).

Igår var vi på to turer, og jeg med min ekstreme høydeskrekk overrasket meg selv da jeg ikke var så pysete som jeg trodde. Selv om jeg skapte meg litt etter en klatretur i heimen (flau snapstory der altså). Jeg er ingen Elisa enda, (blir så imponert av den dama!) , men jeg kjenner at juleønskene i år kommer til å bestå av mer frilufts utstyr enn fashion. Hadde du sagt dette til meg for to år siden hadde jeg ledd meg skakk..

Line kirkhus, stylist, fashionista, norwegian, blogger, fjellheim, fjelltur, fjell, fashion blog, moteblogger, mote, fjell, rauland, knitt, knitting, knitted, hjememstrikket, strikking, strikk,

Line kirkhus, stylist, fashionista, norwegian, blogger, fjellheim, fjelltur, fjell, fashion blog, moteblogger, mote, fjell, rauland, knitt, knitting, knitted, hjememstrikket, strikking, strikk,

Line kirkhus, stylist, fashionista, norwegian, blogger, fjellheim, fjelltur, fjell, fashion blog, moteblogger, mote, fjell, rauland, knitt, knitting, knitted, hjememstrikket, strikking, strikk,

Line kirkhus, stylist, fashionista, norwegian, blogger, fjellheim, fjelltur, fjell, fashion blog, moteblogger, mote, fjell, rauland, knitt, knitting, knitted, hjememstrikket, strikking, strikk,

Line kirkhus, stylist, fashionista, norwegian, blogger, fjellheim, fjelltur, fjell, fashion blog, moteblogger, mote, fjell, rauland, knitt, knitting, knitted, hjememstrikket, strikking, strikk, bok, lese, book

Nordsjøbad
Jeg er nok ikke den eneste i Norge som sverger til strikk om sommeren, men jeg er nok over gjennomsnittet avhengig av denne uniformen nå når mørket faller på. Oftest vinner det praktiske og komfortable over det mer utagerende og spesielle og da ender det som regel opp med et "same, same but different" antrekk til hverdags.

Elsker hvite jeans. Det er så crispy og gir et helt annet uttrykk enn vanlige blå jeans. Her kombinerte jeg buksa med favorittgenseren fra Holweiler og tennissko. Vi skulle egentlig ta en dukkert på det vakre sjøbadet, men jeg ombestemte meg i siste liten. Haha.. Det har vært så ruskete og et nordsjøbad i 12 grader var plutselig ikke så appellerende likevell. Neste gang :D

Nå har jeg tatt turen på fjellet, det er så deilig og avslappende! Følg meg gjerne på snapchat for flere oppdateringer :D  (snap: linekirkhus insta: lilisfashion)

/ Genser fra Holzweiler, sko fra Lacoste, jeans fra H&M, solbriller fra Raybans /

Hjemmestrikk / OsloI forrige uke tok jeg meg en tur til Oslo for å dra på en del møter og besøke gode venner. Det var enda koseligere enn jeg hadde trodd og var på farten fra morgen til kveld. Det gav virkelig mersmak, så når jeg kommer tilbake til Oslo skal jeg huske å være mer sosial. Jeg har slettes ikke vært god til å benytte meg av tilbudet den fine byen har i alle de årene jeg har bodd der. Denne gangen spiste jeg lunch med familie på Theaterkafeen, drakk prosecco på Tjuvholmen (akkurat det har jeg vært ganske flink til), oppdaget nye steder på Løkka, tatt ett glass på takterrassen på Grand og nøt finværet på Frogner. 

Her hadde jeg og Tine vært på en av stamplassene våre, Steam på Egertorget. Endelig fikk vi catche opp på alt hun hadde gjort i det siste, le og nyte en god cortado i det fine været.

Jeg hadde på meg mitt siste strikkeprosjekt som er så myk og varm at jeg kommer til å bo i den i høst. Å lage genseren tok ca en uke og hadde jeg visst at det var så lett, hadde jeg lært meg å strikke for lenge siden!Blue SuedeFørst av alt må jeg beklage den uanmeldte bloggepausen.. Som jeg sa på Snap ble jeg ganske umotivert av alt regnet som gjør at det ikke er så lett å ta bilder, men dette er jo selvfølgelig en dårlig unnskyldning som min gode venninne Tine minnet meg på da jeg var i Oslo forleden. Jeg har benyttet pausen på å ikke ta bilder av all maten jeg spiser, klærne jeg går med eller reisene jeg har vært på og i stedet har jeg lest bøker, trent, lært meg å strikke, malt og stort sett roet helt ned. Jeg tror jeg behøvde det, og for første gang på mange år har jeg ikke vært på noen moteuker og det har vært deilig. Det har vært utrolig bra å få en "reset" og tenke over hva som betyr noe og for meg.. Det ikke bare moteverden,kjendiser og eventer, selv om det selvfølgelig er innmari gøy. Alt har fått ligge, og det har dere som følger meg på sosiale medier kanskje sett. Tine inspirerte meg likevell til å ta begynne igjen og nå skal jeg prøve å oppdatere dere oftere.

Blir også veldig glad om dere vil følge meg på instagram og snap (jeg heter lilisfashion på insta og linekirkhus på snap) 


Idag var jeg mor og bror en tur på Ostehuset i Østre bydel. Vi nøt en deilig og supersen frokost bestående av croissant, juice og kaffe. I denne delen av Stavanger er det så kult, med mange nyåpninger i nær fremtid. 

/ Bukse fra Muuba, bluse fra H&M, sko fra Ellos /

Feriemodus

                                                                                                                      Samarbeid med BeWell/Make-up ArtFøler dere også at Juli er en skikkelig sovende måned. I fjor jobbet jeg i hele juli, og jeg holdt på å dø av kjedsomhet ettersom "alle" hadde forlatt meg og Osloby til fordel for sommerhytter eller ferier. I år har jeg vestlandsferie og det er så deilig å kunne kjenne at pulsen har senket seg helt. Jeg har begynt å lese igjen! Det er så lenge siden at jeg ikke engang kan huske det. Og jeg leser ikke moteblader heller, jeg leser bøker! Har glemt hvor gøy det er, jeg føler jo jeg lever inni boka og klarer nesten ikke tenke på annet. Andre ting jeg ikke har klart å gjøre når jeg har vært så stresset er en ting jeg har tenkt på så lenge, som å lære meg å strikke. Nå har jeg lært det.. Hvorfor har jeg ikke gjort det før, det er jo kjempeenkelt. Jeg har strikket i en dag og er ca en fjerdedel på en selvkomponert genser. Den blir ikke veldig spennende, men den virker veldig deilig og strikking er nesten terapautisk. I tillegg til at jeg snart har en ny genser fikk jeg en mestringsfølelse og en litt "strong independant woman" følelse av at jeg har lært med noe nytt. (Selv om sikkert noen vil argumentere mot at det å strikke er veldig feministisk, hehe ) Nå står akvarellmaling for tur.

Forleden var jeg en tur i Sandnes for å hilse på en fantastisk estetisk lege og for å snakke om hva man kan gjøre av forbedringer i huden nå som jeg er midt i 30-årene. Jeg vil ikke gjøre noe drastisk, men er veldig opptatt av å ha en sunn og spenstig hud. BeWell/Make-up Art heter klinikken jeg går på og her tilbyr de alt fra manikyr, tannbleking, make-up og bryn til mer medisinske behandlinger som kjemisk peeling og cellulitt behandling, fillere og behandling av pigmentflekker (som jeg vurderer). Du kan lese om alle behandlingene de tilbyr her.   

Jeg skal teste ut et drøss med behandlinger som vi har plukket ut sammen og vil dele mine ærlige erfaringer på bloggen etterpå. Er det noe dere vil jeg skal teste, eller har dere noen spørsmål til Dr. Rolah O. Lønning (les mer om henne her), så er det bare å si ifra i kommentarfeltet så kan jeg ta en skikkelig spørsmålsrunde med henne :) Dr. Rolah har forresten også skrevet denne boken, som er et must for deg som er opptatt av å holde huden frisk og lære mer om hvordan du gjør det. Jeg ha fått et par AHA opplevelser etter å ha lest den kan du si.. Først nå skal jeg teste negler, som jeg faktisk aldri har hatt, tannbleking (jeg har bare brukt whitening strips fra Crest tidligere og disse ødelegger tennene ifølge tannlegen min :S) og behandlingen de har skal være mye mer skånsom. Jeg skal også endelig få fikset brynene mine (disse er de kjente for på Make-up Art) og teste en voksetype som jeg ikke har hørt om før, som visstnok skal redusere hårveksten kraftig i tillegg, oh lykke! Nå blir jeg fin til høsten :P

Anyways, jeg har akkurat kommet meg til Stavanger igjen etter en deilig uke på feriestedet vårt utenfor Haugesund. Idag står det cardio på blokka og en haug med gjøremål som jeg har utsatt, men først skal jeg lese et par kapittel til i boka mi. God mandag :D

/Jakke - lillebrors fra High School, bukse fra Moods of Norway, genser fra American Apperal, sko fra New Balance /

Kjøretime og grønn bomberjakke

Igår hadde jeg kjøretime, og derfor øvelseskjørte jeg masse. Så mye at jeg kom forsent til kjøretimen, hehe. Timen gikk skikkelig bra og det er så digg å endelig være igang. Lappen er noe jeg har utsatt og utsatt i årevis, men nå skal den tas og det fort! Det føles også veldig bra å ta den i Stavanger, ettersom jeg kjenner byen så godt og den ikke er så stressende som Oslo. Er fortsatt litt i tvil om jeg skal ta den med automat eller ikke. Jeg kan egentlig ikke kjøre med manuell og er overhodet ikke komfortabel med det. Med automat kan jeg nesten begynne rett på det obligatoriske. What to do?

Ellers er ikke været blitt så mye bedre på vestlandet, og igår dusket det ned hele dagen. På kvelden møtte jeg en god venninne. Vi stakk til "Fargegadå" (i Stavanger). Er du i området MÅ denne gaten oppleves. Her er det koselige kafeer, barer og restauranter på rekke og rad. Der koste vi oss på "Circus" mens regnet dryppet ned utenfor.  

/Jakken og buksen er fra Gina Tricot, sko er gamle, skjorte er fra Style Butler/

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Le Weekend

Håper dere har hatt en deilig helg. Jeg har som dere ser på bildene slappet av maks :D (Hvis dere følger meg på snapchat har dere kanskje fått med dere litt av hva jeg har gjort, linekirkhus heter jeg der). Helgen min har stort sett gått ut på å spise og drikke, haha. Igår fikk jeg over meg at jeg skulle lage drinker, det er noe jeg aldri gjør, men overraskende nok gikk det ganske så bra likevell. Jeg elsker friske drinker og selv om jeg ikke er noen mixolog vet jeg godt hva jeg liker. Vannmelon-drinken er innmari lett å lage. Der er det kun å frese melonen i mikseren med basilikum og lime. OG vodka om du vil da er den mye morsommere ;) Den andre drinken var enda lettere å lage, men vell så god. Det var agurk, lime, vodka og tonic. 

I helgen fikk jeg også omsider testet også selvbruning i og det gikk over forventning. Føler alltid det ender opp med søl og flekker og oransjepartier. Med sprayen fra Sunspa blir fargen naturlig brun og den blir jevn uten særlig mye arbeid. Ikke lukter den heller. Hvis du også er like newbe som meg på selvbruning vil jeg anbefale denne. Her kan du spraye hender og føtter med perfekt resultat.

Idag regner det i Stavanger, så jeg har vært en tur på Yoga og nå skal jeg henge med min fine venninne i hennes fine leilighet. Da står det film, sladder og smågodt på agendaen. 

Ha en nydelig søndag! 
 

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

CabinlifeFor tiden befinner jeg meg på det glade vestland, hvor det er langt imellom glimtene av skyfri himmel. Så snart jeg ser en glipe setter jeg meg ut for å få litt D-vitamin i skrotten og sol på kroppen, men når jeg har anrettet meg begynner det alltid å dryppe, det slår ikke feil, haha. Derfor tenkte jeg å ta meg en liten omgang med selvbrunings-testing litt senere idag. Mamma og pappa driver å pusser opp sommerhuset vårt, og det har blitt så fint her. Huset ligger rett ved en fjord utenfor Haugesund. Det er så stille og deilig, så nå ar jeg endelig fått sving på blogging også. Det er gøy! Etter en uke med trening og helsekost ble det igjen endelig tid for pizza. Jeg må forøvrig også meddele at kreasjonen har blitt riktig så godt mottatt. Bunnen er supertynn og krunchy uten gjær og den er superlett og rask å lage. Da er det ingen grunn til kjøpepizza. Oppskriften på bunnen består av 1/5l hvetemel, 2 ss olje, 1ts salt, 2-3 dl vann. La den godgjøre seg i ovnen på 200 grader i 10 min først, også ta på det du måtte ønske. La den da stå i ovnen på 220 grader i 10 min til, og vips så er den serveringsklar. 

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Summer whitesJeg elsker vestlandslandskapet. Igår tok jeg og mamma turen til et sted utenfor Sola som heter Ølberg. Her fant vi en supersøt restaurant med fantastiske rekesmørbrød, et must om du er i Stavanger området. Det var så idyllisk med fiskebåter og små trenaust at vi ble pent nødt for å utforske området med en aldri så liten tur. Idag har jeg hatt en lang morgen, der jeg har somlet bort masse tid fordi jeg ikke har funnet treningsmotivasjonen igjen, men nå bærer det opp til Sats også står middag og utgang i Stavanger på agendaen. Håper dere nyter fredagen!

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Mitt beste treningstipsFoto: Daniel Bratterud

Er å ikke slutte å trene, haha!! Det er så mye hard jobbing i å komme inn i det igjen. Jeg begynte å trene igjen for ca to måneder siden. Etter flere år med dårlig oppmøte kjentes på kroppen kan du si. Det er for eksempel ikke før nå, to måneder etterpå at jeg ikke føler at jeg kommer til å dø når jeg setter i gang med dagens treningsøkt. Kosten prøver jeg å holde sunn uten å forby meg noe. Det er så innmari mange dietter der ute, men jeg vet med meg selv at jeg ikke kan gå på en, jeg har nemlig så innmari liten selvdisiplin og gjør jeg det går jeg på en smell ti ganger verre enn om jeg lar meg spise det jeg vil. Derfor er planen å ikke haste seg inn i en dedre form og kropp, men å gjøre trening til en vane. Det tror jeg faktisk jeg har greid, for etter to måneder med 3-6 ganger i uken på Sats/Elixia føler jeg meg ikke bra om jeg lar det være, og det er et pluss for meg. I morgen er det trappetrening på blokka, og det er en treningsform som fortsatt ligger for hat hos meg... Heldigvis føles det fantastisk etterpå! 

Håper dere hadde en nydelig 17 Mai forresten. Bilder fra min grunnlovsfeiring kommer på bloggen senere.

/Jakke og bag fra Adidas, tights fra Gina Tricot, sko fra Ellos/
 

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Flowers on my mind

Line kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, scani, scandistyle, norwegian, blogger, moteblogg, moteblogger, fashionn, editor, Oslo, Norway, Domkirkeplassen, Blomster, marked, Flowers, flower,

Line kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, scani, scandistyle, norwegian, blogger, moteblogg, moteblogger, fashionn, editor, Oslo, Norway, Domkirkeplassen, Blomster, marked, Flowers, flower, Hortensia

Line kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, scani, scandistyle, norwegian, blogger, moteblogg, moteblogger, fashionn, editor, Oslo, Norway, Domkirkeplassen, Blomster, marked, Flowers, flower, Hortensia

Line kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, scani, scandistyle, norwegian, blogger, moteblogg, moteblogger, fashionn, editor, Oslo, Norway, Domkirkeplassen, Blomster, marked, Flowers, flower, Hortensia

Line kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, scani, scandistyle, norwegian, blogger, moteblogg, moteblogger, fashionn, editor, Oslo, Norway, Domkirkeplassen, Blomster, marked, Flowers, flower, Hortensia

Line kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, scani, scandistyle, norwegian, blogger, moteblogg, moteblogger, fashionn, editor, Oslo, Norway, Domkirkeplassen, Blomster, marked, Flowers, flower, Hortensia
Blomster har blitt en viktig del av følelesen av velvære og lykke for meg. Det er en luksusfølelse jeg får, som rett og slett lyser opp hverdagen og sinnet. Da jeg og Tine hadde vært på lansering av høstens nye H&M Studio kolleksjon med påfølgende kaffe-date stakk vi innom blomstermarkedet på Domkirkeplassen. Det er et av mine favorittsted for blomsterinnkjøp. Der har de alt, også er det så billig! Jeg er nemlig opptatt av at det ikke skal koste skjorta å dekorere hjemmet med vakre blomster og kjøper ofte blomstene mine her, eller Kiwien på hjørnet der jeg bor. Det viktigste er at jeg syns de er fine og komplimenterer hjemmet. Når jeg er i billig-blomstertips-hjørnet må jeg også anbefale Bunnpris hvor jeg blandt annet har kjøpt oliventre og palmer, og Joker som har vakre roser og pioner. 

/ Skjorte fra Lexington, skjørt fra Envii, solbriller fra Anine Bing, veske fra Beck Søndergaard /

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Local Heroes
I mitt nærområde på Frogner er det poppet opp utrolig mange søte kafeer, butikker og hang-outs. En av mine nærmeste lokalhelter er fine Osteklokken. Her nyter jeg titt og ofte en deilig kaffe og av og til hender det jeg flytter hjemmekontoret mitt hit. Det er et perfekt sted å stikke innom for å plukke litt snacks til tapaskvelden og i helgen tok jeg meg tid til å nyte et deilig glass ute i vårværet.

Idag har jeg en haug av ting på lista, og selv om dagen allerede har kommet halvveis har jeg kun rukket å tikke av to... Nå har jeg heller ikke kommet meg på trening på en uke, så det SKAL prioriteres. Helgen brukte jeg forresten på å rydde opp i klær og produkter, de av dere som følger meg på Snapchat (@linekirkhus) så kanskje kaoset som måtte sorteres. Det resulterte i at jeg måtte teste ut en hel del for å vurdere om det skulle i søpla, som igjen gjorde til at jeg fant frem og oppdaget en mengde nye produkter. Ikke så mye som havnet i søppelbøtta med andre ord :S Blandt annet oppdaget jeg noen "billigprodukter" som er mye bedre enn sine designer søstre! Mer om dette siden.. 

Igjen har jeg funnet frem mine skinnjakker og denne jeg har her er en favoritt som jeg alltid heller mest mot. Muligens er det fordi den er myk, stor og litt androgyn i snittet som gjør den veldig komfortabel. I min stil handler alt om balanse som dere vet, derfor syns jeg antrekket kom enda mer til sin rett med hæler til selv om jeg i hverdagsuniformen heller mer mot flats. Det var jo weekend after all :D

Ha en deilig mandag så lenge!

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Time Out


Jeg har tatt en ordentlig time-out, helt uten glamour og å tenke på mote og blogg.

Det har vært helt fantastisk og jeg har latt sosiale medier og blogg være, og kun slappet av.

Det blir derfor ikke mange fashionable bilder fra LA dessverre, men har et par likevell.

Her hadde vi vært innom Beverly Hills rett ved der vi bodde. Pådro meg en lei palmefetisj (om jeg ikke allerede hadde det) og ellers fikk vi oppleve noen av verdens beste rooftops OG starsightings, hehe. 

Hanging out with Khloe


Jeg og Tine var helt i vår egen verden etter Diesel visningen, og sulten tok oss nesten. Det er fortsatt kjempevarmt i New York, og etter å ha jobbet som helter trengte vi en digg lunch og noe å drikke på. Derfor bestemte vi oss for å sette nesen mot Soho og hotellet NOMO som jeg har bodd på flere ganger før for å ta en matbit.

Restauranten var skikkelig folketom og vi tenkte et par ganger at vi skulle stikke et livligere sted, men var så sultne at vi fant ut vi skulle bli. Litt slitne etter moteuken og endelig ferdig med siste visning satt vi å pratet om løst og fast, da jeg plutselig oppdaget at det foregikk en innspilling ved sidebordet.

Det er veldig vanlig under moteuken og kjendisene vrimler rundt oss, så jeg tenkte ikke veldig mye mer før jeg oppdaget at det var Khloe Kardashian som satt der og smilte.

Jeg ELSKER Kardashian-søstrene og som jeg sa til henne også, så aner jeg ikke hvor mange saker jeg har skrevet om dem. Er liksom helt umettelig.

Jeg smilte til henne og sa vell at jeg syns hun så bra ut og hun lurte på hvor jeg kom fra. Norge, sa jeg stolt og spurte pent om jeg kunne få et bilde.

Både telefonen og mitt store kamera var tomt for batteri, men heldigvis hadde jeg et lite kompaktkamera som jeg kunne bruke. Khloe var virkelig kjempesøt!

Seriøst, jeg har både møtt og snakket med mange stjerner, både under fashion week denne gangen og ellers, men hun stakk seg virkelig ut.

Selv om jeg var frelst fra før ble jeg med et ti ganger mer fan. Hun var helt nydelig, slo av en prat, gav meg et kompliment for stilen og ønsket meg en fortsatt god fashion week. ASSA... Er litt forelsket... Det blir ihvertfall ikke mindre Kardashians fremover. #girlcrush 

Could get used to this

 Assa, går det an å ha det mer luksus? Jeg fikk ha med meg råflinke og sykt morsomme Corinne til New York. Corinne jobber som Make-up artist og som frisør, men er også utdannet fotograf, så dette ble utnyttet på det groveste. Vi har en lang historie sammen faktisk. Da jeg jobbet som stylist jobbet jeg nesten alltid flinke Corinne, så vi har hatt mye morsomt sammen. Sånn du ser på bildet har vi startet hver morgen her i New York. Det var bare en kjapp dusj også denne luksusen sammen med morgen kaffeen klokken 08.00. Jeg nevnte jo at jeg for tiden jobber med et prosjekt ved siden av Side2 og Lilis, og derfor var det ekstra deilig å ha med en som gjorde oss fine hver morgen!

NYFW / Snaps

Etter flere dager med milde stressanfall og orging er vi endelig i New York. Fashion Week står for tur igjen og jeg er så heldig at jeg får dra her å se på. Det er forresten faktisk 32 grader idag. Noe jeg faktisk sjekket på forhånd, men var ikke forberedt på den hetebølgen som stod imot oss på New Ark flypass. Her er noen snaps fra dagen idag. 

Det hele begynte da jeg møte Tine på gardiss en helt grei tid. Vi har selvfølgelig benyttet oss maks av plassen i kofferten og dermed ble det jammen litt overvekt gitt. Vi skal være borte en uke, men det ser ut som om vi skal være borte resten av året når man ser på denne bagasjen. 

Tine var så snill og oppgradere oss, så flyturen gikk som en lek. Det var nesten som om det gikk litt fort. Etter en aldri så liten nap overtalte jeg Tine til å teste vidundermasken Pearl mask fra Sephora som jeg er helt avgengig av. Det er et stort tøystykke som er dynket i godsaker, du ser ut som Hannibal Lektor, men  huden føles og ser knallbra ut etter det. Jeg er småpanisk når jeg blir flytørr i huden, men denne redder selv det. 

Da vi ankom New York stod varmen mot oss som en vegg! Jeeezus, jeg har jo selvfølgelig pakket flere jakker og strikk, men det går rett og slett ikke i New York om dagen.Trøtte og og sultne ble vi fort, og da snek vi oss ned på The Standard Grill som ligger rett nedenfor vårt nydelige hotell Dreams. Vi avsluttet kvelden med et lite feirende glass. Endelig New York Fashion Week. Torsdag smeller det for vår del, og vi har masse på plakaten fremover. Selv om det blir enda et par timer forran macen før jeg kunne hoppe i denne her herligheten. 

Følg oss gjerne fra New York på @side2mote på insta og snap. 


Nå må jeg køye, og så ser jeg frem til en spennende og varm dag i morgen

Zalando / House of Now
Jeg reiser til Stockholm i samarbeid med Zalando som er hovedsponsor for moteuken i år. Rett ved shoppinggata på Stureplan ligger House of Now som er Zalandos time- out  pop-up sted. Der kan vi gå å lade våre tekniske duppeditter, ta noe å drikke, sjekke nyheter fra nettbutikken og møte hyggelige blogge kollegaer. Jeg og Tine måtte prøve en virtual catwalk også, som jeg "trainwrecket" skikkelig. (Om du ikke har sett den må denne filmen ses, helt fantastisk). 

I går var vi ute å spiste med bloggere og Zalando på Riche. De har utrolig god mat. Der møtte jeg venninner fra Finland og Danmark som jeg har blitt kjent med på eventer jeg har vært på tidligere. Det er noe av det jeg digger med jobben min, jeg får møte så mange morsomme mennesker fra hele verden, også møtes vi helt tilfeldig på ting rundt i verden. 

Turen er sponset av Zalando

SnapsVi hadde en nydelig første dag på moteuken her i Stockholm, vi så masse fint på catwalken, og kanskje enda mer fint i gata. Alle er på sin A -game, og jeg må si at det nesten er vel så inspirerende. Den norske pressen er godt representert med en haug av motebloggere og redaktører, og jeg om min "partner in crime" Tine har det som plommen i egget! Her er noen randomme snaps fra dagen vår i går. Nå har vi vært hjemom og skiftet fra skyhøye hæler til flats, og det føles fantastisk. 

Just Arrived / Stockholm Fashion Week


Da er endelig jeg og Tine på plass i Stockholm. Dette har vi gledet oss til. Vi har rukket å sjekke inn på hotellet og blogger litt til lunchen som vi får servert på en nydelig liten utekafé som hører til hotellet. Solen skinner og vi gleder oss til å ta fatt på dagen! Men først, mat (og to kopper cappuccino..)

/Har på meg genser fra Tommy Hilfiger (lånt), bukse fra Lindex, sko fra Ellos (lånt), solbriller fra Anine Bing, mine trofaste bringebær kofferter er fra Samsonite/

Turen er sponset av Zalando.

Frank Remme / ShowroomNå er det som sagt snart "fashion month", og jeg skal reise MYE. Det skal bli så innmari gøy, det er skikkelig lenge siden jeg har gledet meg sånn til å reise!

Samtidig som alle viser sine vår- og sommer kolleksjoner på catwalken inviterer merkene til at vi i motepressen også får en sniktitt på godsakene på nært hold.

Frank Remme er en fantastisk norsk designer som endelig startet eget merke i fjor, og jeg elsker dets enkelhet og estetikk. Det er rene linjer og deilige kvaliteter, og det er merker som dette som gjør med stolt av norsk design! Fargene er sterke, uredde og hele kolleksjonen er stilsikker og positiv. Om dere ikke har hørt om merket før, så anbefaler jeg dere å ta en titt. Jeg er skråsikker på at dette snart vil selges over hele verden!  

Nå må jeg løpe på en visning etterfulgt av en motemiddag, ha en nydelig torsdag!

Envelope / Bags

På visningen til Christina Ledang hadde hun stylet modellene med fine konvoluttvesker. Veskene er fra det norske merket Eben og er laget i lakseskinn og skinn og er som dere ser innmari fine!

De mer praktiske enn en vanlig konvoluttveske som man må ha under armen hele tiden. Veskene blir designet av Elisabeth Benonisen og jeg anbefaler dere å ta en titt på nettsiden hennes om dere liker disse veskene, her er det mye snacks. Elsker når jeg oppdager nye merker :) 

Behind / The Scenes


Før den siste visningen igår fikk jeg smette bakom og hilse på modellene. Alle modellene var fra Team (tror jeg) og ettersom jeg har jobbet som stylist i en halv evighet kjenner jeg mange av de, så det er alltid så koselig å se dem igjen.

Da jeg var der drev de med siste finishen før Epilogue showet, det er rett før showet begynner og alt er litt hektisk. Alle modellene står klar i riktig rekkefølge, make-up og hår passer på at alt ser perfekt ut og stylisten ser at klærne sitter sånn de skal. Jeg syns looken på denne visningen var helt on point, med sterk blå/turkis liner, og naturlig look og en halv bustete men alikevell perfekt dult i nakken. Det var flinke frisør Andres Kløvstad fra Adam og Eva/Redken og Sara Rostrup fra LÓreal som var ansvarlig for sminken.  Stylisten er Pauline Nærholm som også står bak PS Magazine. 

(de 3 siste bildene er tatt av Mari Torvanger Knap)

Watermelon / Drinks
Jeg har nettop oppdaget vannmelonen!

Egentlig likte jeg faktisk ikke vannmelon før inntil for et par måneder siden. Nå er jeg hooked for å si det sånn...

Det er så leskende og digg når man er varm eller bare fordi det er sommer. Jeg fikk servert en vannmelonslush for en stund siden, og da jeg var i Stavanger tok jeg sjansen på å lage min første drink (jeg kan kun lage GT og screwdriver, haha) og det for Jeff som er fra Texas og Watermelon "is his middle name".. :S.

Anyways, googlet litt og fant fort ut at vi hadde det som trengtes for å lage en digg vannmelondrink. Blandet sammen vannmelon i en mixer først, så puttet jeg oppi Limonichella og vodka(smakte det til uten mål). Mamma har en liten urtehage på terrassen, så det ble mye mint og isbiter oppi i tillegg. Jeff likte det! Han blandet en egen drink med basilikum også lagte han en deilig drink med vannmelon med salt i. Det var også helt nydelig!! Watermelon is summer in a glass..

For oss som må nøye oss med sommer i Norge :(

Time / Out


Jeg er fortsatt i Stavanger, og selv om været ikke er helt på topp, er det utrolig fredelig og stille her. Jeg tror ikke jeg har sovet så godt som nå på nesten et halvt år.

Niesene mine, mamma og jeg har allikevel vært relativt aktive og som absolutt must når du er i Stavanger har det blitt opptil flere turer til Solastranda. VI pleier å stikke innom Strandhotellet for et rekesmørbrød også. Det er noe med sjømaten her på vestlandet som er vanskelig å toppe. Vi har faktisk nesten spist reker hver dag. Det er så sjarmerende når vi kan stikke ned til havna og kjøpe reker og krabbe rett fra båten også smaker det himmelsk! Idag har jeg hjemmekontor også blir det en tur på treningssenteret senere.. Har vært ekstremt slapp på det siden jeg kom hit, så nå er det sjerpings!

Ha en nydelig mandag :X 

Weekend/Breakfast
Helgen er for meg ensbetydende med late morgener, egenstell og lange frokoster.

I det siste har jeg konsentrert meg om å spise sunnere, og sluttet med raske middager og godis hver dag.. Derfor har lagt om kostholdet mitt litt, og det er jo virkelig ikke vanskelig! Først av alt er det mulig jeg er heldig, for jeg liker sunn mat veldig godt, drikker lite brus og bortsett fra godis på kvelden, bruker jeg ikke sukker i hverdagen, det er også ganske lax å dille på kjøkkenet .

En av de viktigste tingene jeg må forbedre meg på er imidlertid å alltid spise frokost (jeg er en av de som hopper over måltider, som visstnok er kjemedumt for fordøyelsen, ifølge min PT). Nå har jeg har fått helt dilla på "overnatta" blandinger. En av favorittene er denne med kokosmelk (bruker boks), chia frø, byggryn og havregryn. Den blir mye bedre med litt kanel, honning, blåbær og bringebær, men siden jeg ikke hadde det i kjøleskapet droppet jeg det, og brukte heller kokosflak til å gi litt sødme. Har forresten latt juicemaskinen fått kjørt seg i helgen. Det er jo så lettvint å juice, egentlig. Det trenger heller ikke være så innmari fancy for at det skal smake godt. 

Denne juicen her var for eksempel kjempegod og akkurat passe søt og syrlig! Det er nok en gang en blanding av det jeg hadde i kjøleskapet fra før, som var agurk, granateple, sitron, ingefær og eple. En leskende og en deilig måte å starte søndagen på.

Black/Fringes


Idag hadde jeg og Eline workshop. Vi driver å planlegger litt hemmelige prosjekter i SIde2, skjønner dere (ELSKER dere ikke når bloggere sier det? tsk) men det er noe som opptar tiden min mye også det er faktisk veldig gøy! (Nei, jeg skal ikke lage en kolleksjon, hehe..) Det er nesten enda morsommere etter min mening..

Etter sommerferien kan jeg endelig si det, holder jo på å sprekke, men enn så lenge er det fortsatt på planleggings-stadiet. Vi hadde altså workshop i hele dag, men lurte oss selvfølgelig ut på Joe & The Juice (igjen), er så sinnsykt hekta på "Prince of Green" med sitron at det ikke er morsomt engang lengre.

I morgen skal jeg juice selv, tenkte jeg. Har jo hatt juiser i et helt år, men ettersom Joes ligger så nærme både hjem og jobb er det skjeldent jeg tar den i bruk. Tenkte å gi dere min favorittoppskrift. Hvis dere ikke klarer å vente på oppskrift, laget jeg denne freshe middagen igår. Den er kjempelett å modifisere/kopiere i tillegg til at den er veldig sunn. 

//Skjørt; H&M, genser; kjærestens, veske Jerome Dreyfuss, sko; Adidas, solbriller; Elines//

Dinner/For OneDen tittelen er litt trist, men sånn er det altså nå når jeg er "alene hjemme" om dagen. Må innrømme at det blir litt stusseligere frokoster og middager, også er det så altfor lettevint å plukke med meg en Juice fra Joes på vei til jobb eller noe annet ferdig på vei hjem. Nå har jeg bestemt meg for å prøve å ikke sluntre unna, men heller lage meg noe godt og litt sunt hver dag. Da hjelper det faktisk å ha en blogg som "pusher" meg litt til å lage noe ordentlig, he, forhåpentlig gir det meg et lite spark til å være litt mer avansert i matveien også .

Selv elsker jeg jo å bli anbefalt oppskrifter fra bloggere og ofte trenger jeg inspirasjon til hva jeg skal lage også. I går ville jeg egentlig ha villris pilafen fra Flaneur, som jeg er dypt avhengig av. Den inneholder villris, rosmarin, usaltede pistasjnøtter, kylling i terninger og tørkede tranebær, belive me, den er helt villt god! Jeg var imidlertid for lat til å gå ut å handle så jeg tok det jeg hadde i skapene. Det vil si, det ble ikke som villris pilafen i det heletatt, men det ble ganske godt.

Kyllingen byttet jeg ut med laks, tranebær med granateple, jeg tilførte også en avokado og spinat, og sprutet på litt sitron. For å ha det ganske klart, jeg tror på ingen måte jeg er noen kulinarisk trollmann altså, men det var ikke så aller værst om du vil ha noe enkelt, rent, friskt og sunt..

Snapshots from press week

Dere som følger meg og andre bloggere på instagram fikk sikkert med dere at det var presseuke forrige uke. Denne sesongen virker det som om det er pressemåned ettersom det nesten er frokoster, luncher og go-sees daglig. Jeg skal ikke klage jeg asså, for det er driiiiitdigg å starte dagen med instagramvennlige frokoster og fine høst klær!

Her er et miniutvalg av det som ble dokumentert på telefonen min i uken som var. Det var utrolig mye fint å se. Det meste kommer ikke før i August, så først er det heldigvis vår, sommer, soling og bading!  

I Oslo er det ruskevær idag, og det betyr innevær med god samvittighet. Ha det nydelig dere!

 

24 Hours in LondonI forrige uke var jeg i London en tur.. Det føles som om det var årevis siden jeg var der sist, selv om jeg tror det er knapt et år. Ingenting er forandret, selv om alt virker helt anerledes allikevell. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet kanskje at jeg bodde og studerte i London i 5 år, og at jeg har hatt en form for kjærlighetssorg for byen i god tid etterpå. For et par år siden tenkte jeg at nå var det ferdig og at jeg ikke trenger å dra tilbake dit på en stund, men nå tror jeg det kun var en forsvarsmekanisme.

JEG ELSKER LONDON.

Og denne gangen fikk jeg se andre ting enn det jeg har sett før. Selv om jeg kun var der i 24 timer, rakk jeg å ta en del bilder og oppleve ting jeg ikke har opplevd i London før. Jeg tok meg selvfølgelig tid til å dra innom Liberty´s som er en av favorittstedene mine der. Jeg hasteshoppet på Topshop (snakk om kaos... Nå husker jeg brått hvorfor jeg kun var der på tirsdag rett etter de åpnet), kjøpte meg en ukes rasjon av Pret-a-Manger og hadde en syk hotell opplevelse på The Edition Hotel som bare kan beskrives som nydelig (kommer en egen post på det). London viste seg fra absolutt beste side og våren i London er ikke annet enn magisk!

Nå er jeg tilbake i Norge og har endelig hatt tid til å gå igjennom bildene derfra og skal prøve å ta meg tid til å oppdatere litt oftere.. I morgen skal jeg på Grand Hotell og filme styleguides og på torsdag bærer det avsted til Berlin igjen.. Hvis du vil følge med kan du følge meg på @lilisfashion og @side2mote på insta!

Herregud, nyt solen da dere, er det ikke deilig!? 

FlaresFor tiden sitter jeg på flyet til London, og gleder meg (MYE MER enn det ser ut på dette bildet :D) Jeg skal være der i et par dager og har laget planene klare over ting jeg vil se og steder å besøke. Skal til London på grunn av jobb, men ettersom jobben min er mote og blogg, så går jo litt shopping og vindutitting innimellom slagene inn under det.. Ikke sant, hehe? 

Jeg skal bo på et kjempefint hotell som jeg gleder meg til å vise dere.

Har på meg slengbuksen fra MiH som har blitt en storfavoritt i skapet mitt.

Dere kan også følge meg på instagram på @lilisfashion og @side2mote og snapchat side2mote!

Ha en vakker onsdag 

X

Le Grand HotelIgår filmet vi styling videoer på erverdige Grand Hotel i Oslo... Kan jeg bare si at jeg ELSKER det hotellet, ikke bare er det norges fineste hotell, alle er så innmari hyggelige!!

Snart kommer filmene på Side2, jeg er såååå fornøyd! 

Her er noen "behind the scenes" mens vi venter på å legge ut videoene. 

Nå er det Side2s 10års jubeleumsfest! #what2wear ??? 

Passe Temps

Det er ingenting som topper min favoritthobby som er å bedrive peoplewatching under store solbriller med et glass hvitvin på bordet. Jeg storkoser meg når jeg kan gjøre det, og er jeg i tillegg i favorittbyen er det ingenting som kan få meg i dårlig humør! Så da Celine fartet rundt på et par butikker valgte jeg å roe helt ned med favvohobbien min. 

Vi var rett utenfor favorittbutikken Colette, og der er det alltid så mange freshe mennesker å se på også. Veldig mye bra streetstyle og kule enkle sammensetninger som bare funker. Jeg vil vel egentlig beskrive min stil som ganske franskinspirert, så da er det kanskje ikke så rart dette var på toppen av listen på "things to do".. 

Colette ligger i Rude de St Honore som er en av de beste shoppinggatene i hele Paris, så jeg anbefaler å ta turen dit om du skulle befinne deg i Paris. 

L´Amour


At Paris er kjærlighetensby er det ingen tvil om, når du vandrer gatelangs blir du minnet på det over alt. Kjærestepar sitter på fanget og råkliner, og gamle ektepar holder hånd mens de ler til hverandre. Det er så innmari vakkert og denne byen bringer nok det ut av folk. Jeg blir så lykkelig av å se på de flotte bygningene, fargene menneskene og alt er så vakkert i denne byen. Ja, jeg er totalt forelsket i Paris. Jeg skal nok dra tilbake hit med kjæresten snart, og da skal vi henge en lås på kjærlighetsbroen over Seinen og råkline, hahaha! Superklissete, I know, men som sagt, denne byen drar det ut av meg.. 

Hotel Life pt 2

Hvis dere skal til Paris med venner eller kjæreste eller familie, anbefaler jeg hotellet vi bodde på på det varmeste, det ligger rett ved Operaen og er kjempenerme alt du har lyst å dra til når du er i Paris. Det er også superbra for people watching (my favourite sport, haha). Jeg kunne bodd der i en måned, det er så bra!

Håper dere har en nydelig mandag!

This Week


TDenne uken har vært så fantastisk!! Har blitt så inspirert, engasjert og flink til å oppdatere, haha..Sorry selvskryt,det til det også med innimellom..

Eline som har begynt å jobbe med oss i Side2 er en jente det virkelig er verdt å sjekke ut som du kan gjøre  HER, det samme er selvfølgelig Celine som du finner HER som jeg har hengt mye med denne uken.

Ellers kan dere følge meg i hverdagen på instagram @lilisfashion og @side2mote

Goood Fredag fintfolk!

Le Weekend


Denne helgen har jeg tilbrakt mye av tiden i sengen, det er så deilig å kunne bruke timevis å sitte å surfe uten å ha dårlig samvittighet. Eller det har jeg jo litt, jeg burde sikkert brukt tiden min mer konstruktivt, men det er jo viktig å slappe av litt også, ikke sant?

Uansett det er få ting jeg liker bedre enn å ligge lenge i sengen med en megakopp presskannekaffe, nytt sengetøy og Mac-en... Vesken er en fritidsfavoritt som kommer frem i helgen innimellom. I helgen fikk den bli med meg ut å lufte seg litt.

Ha en nydelig søndag!

Fashion Week snaps
Her er et par snaps fra moteuken sett fra mitt ståsted :D Jeg hadde bursdag den dagen vi kom så vi snek til oss et glass bobler på Cafe Victor før vi begynte å jobbe på showene. Jeg er så heldig å ha med meg medjournalist fra Side2, Guro og vi har storkost oss sammen. Denne gangen bor vi på Hotell Kong Fredrik som er koselig og ganske sentralt på Rådhusplassen. Det ligger dessverre farlig nære Strøget og Illums :S Idag er showene ferdig, men jeg har en haug av bilder på dataen som jeg lover å poste her, eller på Side2 veldig snart. Nå skal jeg ut å møte en dansk bloggevenninne og snuse litt på butikkene før jeg vender nesen hjemover og skal feire meg selv.. 

Easy start


Mandager er da jeg planlegger uken over en kopp kaffe for at den skal få en rolig start.. Denne uken er full av spennende ting. Blandt annet skal vi Nettavisen/SIde2 flytte!!! Aaaah, som jeg gleder meg!

Nye, freshe lokaler supersentralt midt i Oslo sentrum. Da er det kort vei til å ta en kaffe/lunch, fine steder å ta bilder og så blir det mye lettere å stikke ut fra kontoret for å style eller å gå på eventer. Jeg kan til og med gå til jobben. Det skal bli så deilig og en perfekt, ny start på 2015.

På torsdag skal Side2/Bikbok ha et morsomt event også, som dere lesere kan få bli med på.. Forteller mer om det litt senere idag.

Ha en super mandag dere!

One HOT ticket

Etter en deilig frokost, stikker vi til pressekonferanse med Alexander Wang, forhåpentligvis får jeg noen bilder av klærne også etterpå #fingerscrossed.

Idag regner det, så da er capsen på.

Ellers har jeg på meg; skinnbukser fra Moods of Norway (L O V E), skjorte fra Wang, genser fra Joseph, jakke fra Zara, kamera fra Fujifilm, sko fra A Pair, veske fra Alexander Wang, caps fra Varsity. 

(Jeg reiste til New York i samarbeid med H&M, som betalte turen.)

Clear skies and crystal glasses


Jeg sjekket inn på The Mondrian som ligger i Soho i går kveld, også tok jeg meg en kjapp tur ut i området for å kjøpe ting jeg alltid glemmer.

(Tannbørste, adapter, hårbørste- som man liksom alltid har med seg.. Jeg glemmer selvfølgelig det jeg..)

 As we speak sitter jeg med mac´en i senga som jeg akkurat har våknet i. Klokken er 06.30 og jeg har sovet som en stein i den beste sengen noensinne.

Turen over dammen var nesten litt for rask forresten, jeg digger sånne langflyvninger, for man blir tvunget til å slappe av.  

Plutselig skulle vi lande, og jeg hadde ikke sovet noe, eller fått sett halvparten av av alle filmene jeg skulle se...hehe.

Uansett, jeg landet i fantastiske New York, og her er det 23 grader! FOR en lykkefølelese det var å kjenne varmegradene på kroppen, droppe strikkegenseren og skjerfet!

Hotellrommet er lyst og vakkert og området er helt genialt, Opening Ceremony ligger RETT ved siden av! Yikes, det er en av de kuuuleste sjappene i hele New York!

Det er også romantiske, vakre, koselige og kule spisesteder på rekke og rad her, og igår stakk vi på en rustikk restaurant der vi hadde nydelige østers og biff tartar med himmelske, hjemmelagde fries.

Idag er det den store dagen, først er det pressekonferanse med Alexander Wang (som vi streamer LIVE på Side2, Fashion Show, party OG preshopping :D

Ha en fortsatt bra dag ! 

X

Yesterday  I checked in at the Mondrian in Soho here in New York. I arrived in the afternoon, and it was amazing 23 degrees (celcius).

This area is amazing, amazing Opening Ceremony is just next door!

Today is the big day however, with pressconferance with Mr. Wang, show, party and pre-shopping!

Stay tuned! 


(Jeg reiste til New York i samarbeid med H&M, som betalte turen.)

TBT #2 New York


I´m on my way! Kan ikke vente med å lande i denne fantastisk inspirerende byen. Denne gangen skal det visst være greit varmt også.. Glede glede!

Er så glad jeg får bli med som en av to stykker som får bli med på denne turen, og kan ikke vente med å dele den med dere!

PS. Husk at dere kan følge meg på Instagram også :) Nå har jeg blitt ganske så flink å oppdatere :D

Disse bildene er fra jeg har vært der på moteuker tidligere.

I Could Get used to this..Forrige uke fikk jeg og Side2s motebloggere være med på et spennende fotoshoot. Under shootet fikk vi i oppgave å style et vakkert skjerf, i hever vår stil.

Skjerfet er designet av Nina Skarra og er laget i 100% kasjmir.

Skjerfet er laget i samarbeid med Blindforbundet og deres fantastiske kampanje, iCare, som du kan lese om her.

Prosjektet går ut på å gi blinde synet tilbake. Herregud, hvor bra er ikke det?

Over 30 millioner mennesker i verden idag er blinde uten å måtte være det. Bare en enkel operasjon til 250kr kan gjøre at man kan gi dem synet i gave. 

Kjøper du dette skjerfet er du derfor med på å bidra til å forandre livet til et menneske. Er ikke det fantastisk? Ikke nok med det, skjerfene er også RÅFINE!

 Jeg skal vise bildet fra fotoshootet litt senere og skjerfet, men er noen behind the scenes bilder fra de flinkeste frisørene hos Siste Mohikaner.

Vi fikk sminke av L´Oreal og stylet håret av siste Mohikaner.

Bildene er tatt av Janne Rugland

Under ser dere mitt favorittskjerf. I denne linken kan dere kjøpe skjerfet og se på utvalget
In the Studio
Mitt beste kjøp ever / Herrejakke fra Fretex til 98kr for 7 år siden!

Over og ut! (Bitch-face.. Hehehe... :S)Igår hadde jeg to shoot, et med video og et i studio i samarbeid med Blindeforbundet og den fine saken iCare (forteller mer om den senere).

Her er en smakebit av resultatet av interiørstylingen jeg gjorde på fredag, Alt interiøret er fra Janathan Adler/Missoni fra fantastiske Milla Boutique.

Igår laget jeg nemlig stylingvideo med mine favoritter fra Jean Paul Gaultier for Lindex´kolleksjonen. Videoen kommer ut på SIde2 i kveld (og i butikk i morgen).

X

Yesterday I had two shoots, one webvideo in our Side2 studio where I´m styling the Jean Paul Gaultier for Lindex collection,and one stills campaign for iCare

(fantastic charity campaign, Ill tell you more about later).

Fashion for Breakfast

Hello mobilbloggen.. Idag startet jeg dagen hos Jan Gunnars Showroom for å se på SS15 kolleksjonen til danske Bitte Kai Rand. Jeg kjenner ikke særlig til merke fra før av, men syns det var så mange pieces jeg gjerne kunne tenkt meg.

Nei, ække så kjipt å starte dagen med mote og en fantastisk frokost, i tillegg fikk jeg møte min kjære (modell) venninne Pia igjen.. Dessverre ble det bare mobilbilder idag, da jeg stakk fra kamera fordi jeg ble sent ute etter at jeg nøs rett etter jeg hadde puttet på mascara (very messy, haha). Sparer dere for det bildet.. 

 

Leather on Leather on Leather

Mandager ass.. I helgen bestemte laderen til macen min for å nesten ta fyr, så da jeg så at det røk og gummien begynte å smelte forstod jeg at det ble fint lite bloggings på meg i helgen, tror det begynner å bli på tide å skifte ut hele maskinen (babyen min :( ).

Uansett, idag startet jeg dagen hos H&M for å titte på Alexander Wang kolleksjonen igjen. Den er sykt kul kan jeg røpe, men den er også helt ny, så om du ønsket at den skulle være retrospekt a la Isabel Marant kolleksjonen, må jeg dessverre skuffe deg. Jeg kan dessverre ikke vise noen bilder fra den enda, men gled deg!

I god mandags ånd hadde på meg en blå semsket skinnbukse og jakke fra Muubaa, sko fra Zara, genser fra AllSaints og skjerf fra Envii.

I morgen tidlig er det endelig klart for PTtrening og hardkjør med Lene, det blir deilig/stress, hehe.. Godt å komme igang igjen.

Legger ut litt flere bilder fra Zalando Blog Awards/Kjøben i kveld.

X

Today started with looking at the Alexander Wang collection at H&M again. It´s so cool, but it´s brand new, and not a retrospect like the Isabel Marant pour H&M collection was. Unfortunately I can´t show you any pictures yet, but it´s worth the wait!

Wearing pants and jeacket from Muubaa, shoes from Zara, sweater from AllSaints and scarf from Envii.

Ill post some more pictures from Copenhagen and Zalando Blog Awards later tonight.

24 Hours

Wææ, som jeg har kost meg i Kjøben med de fineste reisebuddies(ene) Det har i tillegg vært strålende vær hele turen, sykt god mat, 2 stk Cafe Victor besøk, bloggawards med 2 stk norske vinnere. Perfekt!

Nå setter jeg snart nesa hjemover til Osloby, det blir digg det og, hehe.

Ha en nydelig fredag!

Hello Copenhagen!

Nå har jeg akkurat ankommet fine kjøben for å være med på Zalando Bog Awards i kveld. Det er strålende vær og bor midt på fineste Nyhavn.

Så jeg gleder meg stort til de neste 24 timene. Nå skal kjøben hastenytes før finstasen skal på til gallaen i kveld. Kamera er med, så mer bloggings blir det i morgen.

Ha en fin torsdag, så lenge!

Jakken er fra H&M, skinnjakken fra Muubaa, genser fra Wild Wool, bukse fra Never Denim/Bikbok, sko fra Camilla Pihl/Bianco, min flunkende nye og shiny carry-on koffert (min nye bestevenn) er fra Rimowa, solbriller fra Celine og veske fra Alexander Wang.

Sneak peek from aboveIdag har jeg vært på min nye favorittbutikk. Altså, det var som å gå inn i mitt eget drømme-basis-skap , så jeg har nesten ikke lyst å si hvor det er.. Hehe.

Men jeg skal det, assa.

Idag har jeg på meg min nye skjønne høstkåpe i de deiligste farger. Fikk så mange kommentarer på den at jeg følte den nesten ble enda finere... Rart det der.

Uansett, legger ut bilder av antrekk og butikken litt senere, jeg røpte noen bilder på Instagramen min forresten. (Må bare jobbe litt først.) 

Ha en nydelig dag så lenge!

Kilted upSkal jeg fortelle dere en hemlighet? Jeg er sykt glad i kilt, har alltid vært det, og alpelue, hehe. Det er jo ingen hemlis at jeg digger ruter, men kilten sitter altså veldig høyt.

Jeg skaffet meg denne fra Monki, som jeg syns hadde så fine farger og bra lengde. Kilten er også som min møtepartner Marthe poengterte "very saint Laurent" som aldri er kjipt å høre. I forrige post nevnte jeg at jeg har hatt en del kule møter, og et av dem var med denne damen, som eier butikken Magmalou og merket med samme navn.

X

Let me tell you a secret, I love kilts! So i got myself this one from Monki, which I´ve already used several days in a row and love the colour combo.

As i mentioned last post, this week was filled with interesting meetings, and one of them was with this lovely lady, Marthe who ownes the boutique, Magmalou.

Beautiful Days


På fredag fikk vi starte dagen med en deilig Yoga session på plenen forran slottet, etterfulgt av en superdigg frokost og aktiviteter rundt om på slottet.

Vi hadde det fantastisk deilig og jeg nettet umiddelbart med de herlige og superflinke nordiske bloggere Janni, Christine og Julia.

Det var utrolig inspirerende å henge med så mange flinke, hyggelige, vakre og motiverende jenter. Vi utvekslet tips om foto, redigering, apper og bloggere fra hverandres land, men best av alt var å få så mange gode og likesinnede venninner.  

Den mørke hårfargen min gjør at jeg ser ENDA bleikere ut, så nydelige Janni tipset meg om spraytan.. Så nå skal jeg teste det, er det noen av dere som har vært på et bra sted i Oslo?

X

It was so amazing to stay at the Zalando castle in Berlin. I met som wonderful, talented and beautiful bloggers, and I instantly bonded with the Nordic girls Janni, Christine and Julia.

On Friday morning we got to have a Yoga session in the beautiful garden in front of the castle, followed by a fantastic breakfast.

It was such an inspirational trip and best of all was all the lovely bloggers from all over Europe. 

Miss it already!


Zalando Bloggers HouseIgår kom vi til VERDENS fineste slott utenfor Berlin. Det er jeg fra Norge og noen av de største bloggerne i Europa, som alle koser oss sammen her i forbindelse med Zalandos Summer House.

Hele opplegget er fantastisk,  maten, bloggerne og klærne er er bare vakre.. Det eneste er at selv om det er 38 routere her så funker ikke internett.. Errrh..

Disse bildene er fra igår da vi kom og fikk BBQ i hagen.

 

Stockholm Fashion WeekDa var jeg på plass i Stockholm, og her skal jeg være til i morgen før turen går videre til Berlin!

Jeg kom nettopp til denne nydelige byen, men det posregner og jeg har bare missmatch klær som er beregnet på myyye varmere klima.. (Skal snart begynne å sjekke været før jeg drar på tur, istedet for å bare anta at alle har samme temperatur som Oslo.. Eh

Har hatt litt dårlig samvittighet for at jeg har vært en dårlig blogger siste dagene, så fant ut at jeg måtte titte innom Lilis en tur, før jeg løper ned til middagen, før det bærer ivei til (motevisning).

Iallefall, ha en nydelig Tirsdag så lover jeg å blogge mer i morgen!

Jonathan Adler og Milla BoutiqueFor en hektisk uke det har vært med eventer, visninger, intervjer og jobb.. Men fy feen så gøy :)

Her er jeg med Jonathan Adler, jeg fikk også møte mannen hans som er sjefsinnkjøper hos Barneys, veldig, veldig kult.

De var er i anledning Milla Boutiques nyåpning ved Latter, Aker Brygge.

Er dere i Oslo er dette must butikken å dra innom, den er helt gigantisk og vidunderlig!

Man vil bare flytte inn der. 

I kveld er det Moods fest og avslutningen på moteuken, i morgen...Fjellet! 

Yesterday through my iphoneSom jeg sa i forrige post så la jeg kamera hjemme igår, derfor må jeg bare unnskylde for grumsete mobilbilder.

Må si at selv liker jeg blogger med litt uproffe bilder innimellom, det er liksom litt mer personlig da... Eller hva syns dere? 

Uansett, Jeg ble ikke mindre shoppingsyk av å springe rundt å titte på og låne klær, og spesielt ikke da jeg ikke klarte motstå å prøve ting (som den fantastiske brune teddygenseren fra Acne) og den er enda bedre i virkeligheten enn det jeg trodde.. Klær asså, jeg skjønner jeg ikke kunne valgt å jobbe med noe annet, jeg blir så oppspilt av fine ting.. 

Også fikk jeg meg "noen" nye sandaler idag.. Shitt, jeg gleder meg til å bruke dem.

Har dere forresten noengang sett noe så sweet som Karl dukka? De hadde en av Coco også (som jeg la ut bilde av på instagramen min), jeg begynte nesten å grine da jeg gikk fra dem, de var så søte.. 

Da jeg kom hjem tok jeg meg en liten vellvære time for å roe meg, haha. Anbefaler sterkt de øyelappene.. Jeg husker ikke helt hva de heter, men skal ta ordenlig bilde av dem i morgen.

Følg meg på instagram

Salg
Idag har jeg fartet rundt i butikker og pressebyrå for å style en greie jeg skal gjøre i morgen og på fredag.. Og selv om jeg skal bruke høstvarer gikk det jo ikke an å unngå å ta en titt på salget..

På Eger var det så mye salg, herrejemini så vanskelig det er å holde seg i selen når de selger favorittene mine på 60% og alt er alltid i min størrelse... A curse and a blessing, hehe..

Jeg gadd ikke ta med det store kamera siden jeg skulle ut og style, for det blir så mye å drasse på etterhvert som man går rundt, så det blir noen mobilposter på Lilis nå.. Lager en litta diary om noen få, imens kan dere sikle litt på salgskuppene (jeg ikke gjorde, #gråter)

Blomsterveske fra Givenchy, sko fra Celine, sølvveske fra Proenza Schouler. 

4th of JulyJeg har besøk fra USA, så i kveld skal jeg ut og feire 4th of July. Jeg har aldri gjort det før så jeg gleder meg stort til å oppleve det av Amerikanere. 

Planen er å grille i parken og etter å ha fått noen sneak previews av noen syke cupcakes, så kan ikke dette annet enn å bli bra! 

Jeg ble fortalt at jeg måtte representere flagget, og at alle kom i rødt, hvit og blått. Da skal ikke jeg være dårligere, hehe!

Hjemmetrening


Jeg er en stor fan av hjemmetrening, og husker utrolig godt min første treningsvideo. Det var Cindy Crawford på VHS, som nærmest ble slitt ut, for jeg pliktoppfyllende gjorde som Cindy sa og tok "High kicks" og  "Lounges" i stua hver dag etter skolen. 

Det gjør jeg forresten fortsatt, dog uten Cindy, og kanskje ikke like ivrig hver dag, men med mine nye freshe hjemmetrenings gadgets er treningen mer effektiv, og alt hjelper! Medisinballen er super til sit-ups, squats og er enda morsommere å bruke om du har noen å trene sammen med.

Strikken bruker jeg til å trene armer og utside lår. Jeg prøver å bli konsekvent med å bruke dem, derfor ligger de konstant i stua og lyser mot meg, så jeg ikke "glemmer" det, og havner på sofaen med en Pizza istedet.. 

Tightsen er fra Gina Tricot og apparatene fra Abecita.

@lilisfashion

Blåmandag


Hei og hopp! Håper alle har hatt en nydelig helg! Jeg hadde det supergøy med de fineste jentene fra Stavanger, med jentesnakk og tulleri hele helgen.

På fredag stakk vi innom Mardou & Dean som hadde shoppingkveld, der fikk vi en sniktitt på høstkolleksjonen, og tror du ikke jeg klarte å bestille meg noe fint..(Hjælp!)

Denne olajakken falt jeg helt pladask for, den minnet meg så mye om ungdomskoletia, da jeg hadde en sånn en fra Levi´ s.

Ellers satte helgens strabaser sine spor allikevell, med en telefon i minus, og en lettere blåmandagsangst i magen ser jeg frem mot en hvit måned med grønn juice og hardtrening.

@lilisfashion

BalloonsI går var jeg så heldig å få komme på The Grand Opening av Gina Tricots nye butikk i Bogstadveien, jeg hadde selvfølgelig på meg GT fra topp til tå (bortsett fra skoene som er fra Tag Oslo).

Yesterday I attended Gina Tricots Grand Opening of their new store in Bogstadveien in Oslo, so pretty. I managed to steel some of the balloons for my enjoyment. 

@lilisfashion

Lapland DiaryEr så takknemlig for alt jeg får bli med på i jobben min, men denne turen toppet seg for meg. Jeg var så heldig å få bli med Nokia til Nord-Finnland og bo på en fantastisk villa midt i mørkeste finskeskogen. Vi spiste reinsdyr til frokost, middag og kvelds. Vi fikk SPA, sauna, kose med hunder og reinsdyr, dra på hundespann og ICEcart (!). Helt fantastisk! Forresten så var det så utrolig godt å komme seg litt bort fra moteverden et stakket sekund, og roe tanker og puls. Anbefales!

Im so happy for everything I get to do in my job, and this trip was one of the high lights. I got to go to Lapland in Finland with Nokia, and stayed i an amazing villa in the middle of a forrest. We ate reindeer and raced ICE carts and cuddled up to alaskan huskies. Recommended for everyone who needs a time out.

@lilisfashion

Yesterday through my phone


Igår dro jeg til hjembyen min Stavanger for å delta i en begravelse, jeg skal ikke si så mye om det utenom at det er så ufattelig trist.

Uten å bli for filosofisk minnner det meg på at man må ta vare på de man har aller kjærest, for man vet virkelig aldri. 

Etterpå ruslet jeg og mamma rundt i byen og tok oss en varm sjokolade.

Ha en nydelig helg!

Until next timeDet føles faktisk kjempelenge siden jeg var i New York allerede, alt har gått i ett siden jeg reiste. For en by, jeg savner utsikten, det yrende livet, kule stedene og ikke minst butikkene!

MEN, det tar på å jobbe 24/7 og det var det skrekkelig kaldt, så nå skal jeg lade batteriene, bli kvitt en heavy jetlag og holde meg helt i ro for en liten en stund (før det bærer ut på flere eventyr..)

 

It already feels like ages ago that I left New York. What an amazing city! I already miss that skyline, the ambiance, the shopping, the eating and Fashion Week.

BUT working 24/7 does take a toll on me, so now, with both feet planted on Norwegian grounds, I´m going to recharge my batteries and hopefully get rid of that nasty jet lag.

Tommy Hilfiger

Jeg koste meg på Tommy Hilfiger visning på Park Avenue i går. Han hadde bygget et magisk vinterlandskap og man fikk følelsen av å være i Aspen.

Der var det mye ruter, strikk og noen fantastiske jakker! Spottet også Anna Wintour på Front Row, hehe.

Se video fra visningen på Side2.no

New York I love you!
Gud som jeg elsker denne byen! Så full av liv, posivtive mennesker, ambisjoner og inspirasjon. Jeg og en kollega er for tiden her for å overvære New York fashion week, og for et sirkus det er! Vi har sett kjempemye fint, kult og noe helt crazy! Mer om det kommer om litt på Side2.

For hyppigere oppdateringer, følg meg på instagram

Checking in

Booket meg inn på Rica Holmekollen Park hotell i helgen, for å feire bursdag og lade opp batteriene til nye moteuker..

Er stor fan av å være turist i egen by, og dagen idag har gått med på å kjelke ned korketrekkeren og henge på hotellets deilige Spa. Nå venter middag.

God helg fininger! 

Getting ready


I morgen (gry)tidlig drar jeg til Stockholm for å dra på Fashion Week. Hver gang jeg har dratt på moteuker før, har jeg bare stuntet pakkingen med å ta med meg det jeg vil, også tenke at finner jeg utav det der. (Syns det er litt vanskelig å vite hvilket humør jeg er i).. Det ender ofte opp med endel last minute krise shopping og noen kjedelige sammensetninger.. SÅ idag har jeg planlagt.. Fortsatt er alt i hodet mitt og ingenting i kofferten, så vi får se hvordan det går, hehe. Men følg meg til Stockholm da, jeg oppdaterer enda oftere på instagram

Karl Lagerfeld for Specsavers

Inneholder Adlink

Moteikonet Karl Lagerfeld er kjent for å alltid kle seg i svart og hvitt, og med hansker. Uansett vær og vind. Jeg har flere ganger sett han i Frankrike ikledd det samme selv om det er 30 varmegrader ute. Han sier selv at det er tilbehøret gjør hele antrekket, og du ser han derfor aldri uten et par briller. Det siste samarbeidet han nå har gjort er med Specsavers, og han har laget en superfin clean kolleksjon med innfatninger. Jeg startet dagen med Stylemag gjengen, og fikk tatt en titt på de fine brillene. Det var flere par der jeg kunne tenke meg, og jeg liker de stramme enkle linjene.

Kolleksjonen kan du ta en titt på her

Bildet av meg, Janka og Celine er lånt av Janka

Supertirsdag
Idag var jeg innom noen fine jenter på PR byrået Mildhpress, og der jeg fant lekker skoa (fra Diemme) Det er ikke så ofte jeg får tatt turen ut å se på klær og produkter lengre, men jeg koser meg glugg når jeg gjør det, (og jatter masse), gøy!

Så var det tilbake på jobb, det kjekkeste jeg vet, så alt i alt hadde jeg en supertirsdag! dag hadde jeg på meg genser fra FWSS, digg teddyjakke og caps fra Minimum.

Nå kommer bror på besøk og vi(han) skal lage tacos Texas style , PS. Er du en taco lover, så må du prøve deg på det, det er MYE bedre en norsk vanlig kjøttdeigtaco (fant inspirasjon her)

God Jul

Jeg forbinder julen med glede, kjærlighet og en samling av hele familien som er spredd rundt om i verden. Denne julen tilbringer vi i Bø, der min kjære søster akkurat har flyttet inn i nytt hus. Ettersom jeg har en lillebror i Brussel og en pappa i Texas, måtte vi ha en aldri så liten feiring i hjembyen min Stavanger med mammas (verdens beste) pinnekjøtt, det er tradisjon det!

Julen er også for nye tradisjoner, så etter en laaang og stormfull roadtrip til Bø (som endte i grøfta  2 minutter unna destinasjonen) er vi nå i nyinnflyttet hus, der jeg fikk oppgaven å pynte selvhugget gran. I kveld skal vi spise ribbe fra gården. Glede!

Det er dessverre ikke alle som har gode minner fra julen, får feire med de de er glad i, eller oppleve varmen som jeg opplever..

Mine tanker går til dem.

Gledelig Jul til hver og en av dere fine lesere! 

Efva Attling

For litt siden ble Lilisene reunited på presselansering for Efva Attlings nye parfyme, den luktet ganske riktig av roser og flankongen er et smykke i seg selv. Vakre Efva er selv modell for duften som hun har vært med på å utforme i alle ledd.. Duftelyset ble en favoritt som jeg tror må investeres i nå som min nye leilighet begynner å komme i orden..Lille Olivia er en selvskreven gjest på mote eventer rundt om, og blir selvfølgelig lett midtpunktet på enhver lansering, hehe..

 

Saturday St Tropez market

Tar dere turen til rivieraen anbefales lørdagsmarkedet i St.Tropez på det sterkeste. Jeg har skrevet om det tidligere, men for meg blir det ikke en ferie uten, så jeg nevner det igjen. De andre små byene har også sine markeder, men det er noe eget med det i St. Tropez. Markedet "åpner" kl 08, og det lønner seg å være tidlig ute. Her blir det fort folksomt! 

Vi starter alltid dagen på Tarte tropezienne med fransk enkel frokost. Kaffe, juice, croissant og baguette. Thats it! Viktig å ha litt god fransk frokost i magen før vi skal gå løs på alle bodene. Her finner du alt, og da mener jeg alt. Både nytt og gammelt. Det lønner seg å vite litt hva man leter etter, og etterhvert har jeg funnet mine favoritter. Jeg har en gammel søt dame jeg kjøper nydelige marinerte oliven av, i tillegg til artiskokk tapenade med parmesan og en spicy tomattapenade. Jeg må alltid innom boden med vintage vesker der man finner alt fra Hermes til Chanel. Mange dyre fristelser. I tillegg til dette har jeg funnet en bod som selger nydelige cashmere gensere, og en med de fineste panamahattene. Og selvfølgelig, sist men ikke minst, fyller jeg opp kurven med meloner, store tomater, artiskokker, asparges og blomster! 

Run and relax

Det er utrolig deilig å begynne å trene igjen, etter noen ganske rolige måneder. Det er også noe som sier at man skal vente 5-6 uker etter fødselen før man kan begynne å trene igjen, og det passer bra i og med det hverken frister og at fokus er på helt andre ting. I frankrike startet jeg dagene med morgenyoga i dette fine treningstøyet fra Run&Realx ("Lillebor" er selvfølgelig også med). Som jeg skrev om her, så er dip-dye tightsen en absolutt favoritt i kolleksjonen. Nå gleder jeg meg bare til mer yoga, og min snille venninne Vibeke, har lovet at hun skal hjelpe til med å få meg back-on-track igjen. Jubiduu!!

Beitostølen

Vi har hatt en nydelig tur til Beito i helgen.. Der vi har lagt fishtacos (LILILOVES!) gått tur, drukket vin og instagrammet, hehe. Så her er bildene jeg hadde på telefonen fra helgen. Klesmessig var turen ikke så fashionabel, men når vi er fire jenter som alle jobber i motebransjen på tur, ble det selvfølgelig litt fashionsnakk allikevell... Nå er batteriene ladet og vi er klar for en ny bissi uke!

Ha en nydelig mandag!

Copenhagen snapshots

Et lite tilbakeblikk på noen fantastiske, men hektiske dager i København. Det ble tid til både messe, visninger, litt shopping, bra lunsjer og middager og noen viktige møter. Kort oppsummert;

1. Danske blader må til, og Costume, Cover og Eurowoman er favorittene. Legg merke til vår gjesteblogger Hanna på Eurowoman sitt cover.

2. Messeprogram og oversikt over arrangementer sammen med verdens beste (litt sunnere) sjokoladebarer fra SimplyChocolat (det er obligatorisk med en bar eller to i vesken, når det er som mest hektisk. Life savers!).

3. Morgenmad på Cafe Norden. Alltid et must når vi er i København.

4. Nye Celine espadrilles. Jeg er forelsket!

5. Litt instagramming må med. Følg oss på @lilisfashion.

6. Fin stand med fine sculls.

Kjøben

Etter å nesten ha stått opp drittidlig for å nå flyet til kjøben, og tidenes mest shaky overfart, er jeg nå trygt ankommet i den fine byen, innkvartert på Tivoli Hotel. Nå står det en aldri så liten powernap på agendaen før en forhåpentlig inspirerende og morsom dag!

Dere som følger oss på Instagram har sikkert sett skoene fra Eurosko allerede... Er så førnøyd!

 

Hjemme hos

I går hadde jeg besøk av en trivelig gjeng som tok bilder av hus, interiør og klær til en hjemme-hos-reportasje. Her er noen "behind-the-scenes-bilder". Om du lurer på hvordan vi har det hjemme hos oss, så kommer det endelige resultatet i Stylemag i februar.

Balenciaga rings

God søndag alle sammen. Rolig helg for min del, før det store julerushet starter til uken. Da er det både konserter, ut å spise, jentejulebord nr1 og masse annet morro på agendaen. I tillegg til jobb da selvfølgelig. Jeg elsker hektiske dager. Prøver å være litt føre var og kanskje få planlagt hva man skal ha på seg til de forskjellige anledningene, for jeg har ikke tid til å stresse fem minutter før slik jeg pleier. Da ender jeg alltid opp litt utilpass eller med den lille sorte. Nå, når kroppen lever sitt eget liv, er det enda viktigere å ha på seg noe en føler seg komfortabel i. Kan hende jeg tyr til Costume for BikBok kjolen min om det ikke dukker opp noe annet spennende. Hadde heller ikke vært feil å pimpe opp det ellers så svarte antrekket med disse ringene fra Balenciaga.

Ha en strålende søndag -jeg har vært ute i kulda med moonboots og boblejakke!

Stylemag #3

I forrige uke var det duket for en liten sammenkomst i anledning Stylemag #3. En fin fasjonabel gjeng ble samlet på rom 324 på Comfort Grand Hotel, der bildene til portrettintervjuet av Lise Karlsnes hadde blitt tatt. Rosa plysj, frynser og fadet belysning skapte den riktige atmosfæren.

Kveldens antrekk bestod forøvrig av kjole fra Costume for BikBok og sko fra Isabel Marant.

London

Et par snapshots fra juleshopping i London. Vi fikk gjort mesteparten av det som stod på agendaen, men med mange steder som skulle besøkes så strekker ikke tre dager til. Det var deilig å bli ferdig med julegaver så tidlig, og det er vel første året det har skjedd. Kjenner jeg meg selv rett så slipper jeg nok ikke unna stresset i år heller, og finner ut i siste liten at det er en eller annen gave jeg har glemt. Jeg er i alle fall godt i gang, og det hjelper.

Nå skal jeg pakke meg inn og begi meg ut i kulden. Med fire lag ull, uggs og stor jakke så ser det dårlig ut med outfit bilde i dag dessverre.... he he...

Off to London

I dag går turen til London. Julegaveshopping, hygge, god mat og drikke er det som står på agendaen. Planen for langhelgen er allerede (nesten) lagt. Liberty´s, Portobello Market på lørdag, julevinduene på Harrods, skøyter på Sommerseth House og musical. Jeg har booket bord på Sketch, Hakkasan og Spice Market, og i tillegg er Burger and Lobster og YoSushi på besøkslisten. Tar veldig gjerne imot bra tips om ting som er verdt å oppleve eller få med seg. Sees i London!

Austin

Jeg ELSKER Austin! Her er det en fantastisk bohem atmosfære, med avslappede (og morsomme (rare)) mennesker overalt! Utrolig mye god mat, spesielt alle TexMex variantene som finnes, som absolutt bør komme til Norge asap. Hadde meg en utsøkt champagne og passionsfrukt drink ved poolen på sjarmerende hotell San Jose på South Congress, som absolutt er verdt et besøk!

Den fine boken Parisian Chic av den franske stylisten Ines De La Fressange fant jeg på Anthropologie. Jeg kjøpte den faktisk i Miami i fjor, men klarte å gå fra den på en restaurant, siden har jeg lett og lett. Den er iallefall full av nyttige tips og en perfekt venninne julegave!

Ha en nydelig mandag!

Gårsdagen

Igår fikk jeg meg en etterlengtet mani-pedi på den lokale neglesjappa som jeg alltid drar til.. Her er de super effektive, søte, dyktige og grisebillige (just how I like it!)

Lillebror kom i går, så måtte vi dra på favoritt TexMex stedet vårt Lupe´s (er mecca for en Tacolover som meg,hehe).

Hadde på meg jakke og T-skjorte fra Zara, shorts fra Mos Mosh og boots fra Isabel Marant..

Var innom et annet av mine faste stoppe (shoppesteder) Pottery Barn, der de hadde tatt inn julen for fullt! Så myyyye fint, fikk helt vann i munnen.. Skal lage en post på Lilishome derfra...

Ikke Så Dumt

Da har jeg vært her i en dag og jeg kjenner at pulsen synker (litt)..Etter den lange flyturen var det digg å kunne kaste av seg klærne til T-skjorte og nyte VERDENS beste gulrot cupcake på SWEET på City Centre (Houston). I går begynte jeg min helse camp med trening og sunn mat, det er så deilig å kunne ta litt vare på seg selv, og få litt sol på kroppen. Etter hardkjør med jobb i en drøy måneds tid har egenpleie luksus dessverre blitt litt nedprioritert , så nå har jeg tenkt å ta igjen og lade batteriene MAX til en busy vinter!

Ha en super onsdag!

Later Skaters

Etter å ha gått (løpt vettet av meg) rundt sånn som dette i de siste ukene, kald, stresset, trøtt, bleik og småtrist..

...Skjedde dette:

Og nå venter dette på meg:

Ok, disse var fra Miami..

og dette er hotte Line L

Jeg skal til Texas! Yohoo! C u there :X

Le grand Braderie

Selv om man kanskje ikke skulle tro det kan man merke at det er høst og kjøligere i luften her nede i Frankrike. Selv om det er 15 grader på dagtid (og ganske varmt i solen, spør du meg) går franskmennene i store boblejakker og pelser. Den første helgen i høstferien, hvert år, har butikkene i st. Tropez stort stengesalg. Butikkene stenger i vinterhalvåret, og må kvitte seg med alt av varer før de åpner igjen etter påsketider.

Om man vet hva man skal se etter er dette dagene for å gjøre store scoop. Designervarer selges til sterkt reduserte priser. For et par år siden fikk jeg tak i et par Balmain sko, som var nedsatt fra 16 000 til 800 kr. Det er det største scoopet jeg har gjort, men det var mange fristelser i år også.

StyleMAG + DAY launch

I kveld tittet jeg innom det nye StyleMAG launchen i sammarbeid med en ny Day butikk åpning på Sjølyst. Jeg har så utrolig mye å gjøre, og prøver å minne meg på at jeg må puste med magen, så det ble en kjapp affære denne gangen. Men veldig hyggelig å møte så mange kjente! Jenny ser heller ikke så sabla værst ut på Coveret heller.. (Stunning)..

Fine bloggere Janka, Marianne, Annabel og Ada..

Sjefen sjæl

Vakre jenter, Hedda, Jenny og Stylemags superflinke moteredaktør Julie... Julie har stylet Jenny til coveret og portrettet inni (DRITFINT)..

Ok, nå skal jeg lalle! Call time på shoot i morgen er 0600.! Natta!

I´m off...

Da har jeg pakkert kofferten og er klar for å stå opp grytidlig. En impulsiv tur til Frankrike venter, og jeg gleder meg til total avslapping (litt jobbing), strikkeprosjekter, boklesing og nydelige franske fristelser. Temperaturmessig skal det lite til for å glede meg. Jeg er fornøyd bare man kan gå med bare ben til dagtid. Mac´en og kameraet er selvfølgelig med. Med andre ord -det er dere også!

Like barn leker best!

Like barn leker best sies det.. Vi vet ikke, men av en eller annen grunn troppet Lilisene opp i samme Mango jakke idag.. DIGGER den, kan vi innrømme! Her er vi på Pressekontakternas pressedag fra tidligere idag. Nå er det ut på middag på Hotell Continental.

Ha en super kveld!

Moods of Norway

Har dere fått med dere den nye Moods of Norway butikken i Karl Johan? Superfin er den! Og jeg må si at disse gutta får det til, de har klart å eksportere merkevaren sin i det store utland (og det kan dessverre ikke mange norske merker slå i bordet med), og er utrolig fine ambasadører for Norge! De har også fått nye designere som har gjort om på jente kolleksjonen, og jeg gleder meg til å se den berømte Moods drakten til jente, med sigarettbukser, og dressjakker til. Den vil jeg ha, hehe.

Silje og Simen fra Moods of Norway.

 Forrige uke var en soft start på hva denne uken har å tilby.. Dere som har fulgt bloggen en stund vet kanskje at to ganger i året så skifter kolleksjonene, og for oss (som er motepresse) betyr det at  vi får se og jobbe med disse nye kolleksjonene ca 4 måneder før de kommer i butikk.. (Derav alle disse kjedelige postene med klær som ikke har kommet i butikk enda (klarer ikke la være..))

Anyways, nå er det klart for sesongskifte for oss, og denne uken er det Presseuken der alle klesmerkene viser oss nyhetene som kommer til våren/sommeren (glede,glede!) Vi lover selvfølgelig å ha med kamera og telefoner overalt. Klarer dere ikke vente på at vi poster det her, kan dere få fortløpende oppdatering på Instagram (der heter vi Lilisfashion).

Singing in the rain?

Jeg skrøt vell nettopp at jeg ikke skulle ta mer kornete iphone bilder, hehe.. Jaja.. Må bare unnskylde meg med at jeg er litt stresset når jeg skal på God Morgen Norge siden det er live tv, og at jeg husker å flekke opp telefonen i ny og ne er et lite under (hjernen min er litt i høygir).. I går snakket jeg iallefall om regnklær, litt rart når det var stålende sol, men det skal jeg ikke klage over! Jeg har ikke fått sett klippet selv enda og det er litt nervepirrende, men håper det gikk bra.. Jeg ble iallefall helt forelsket i de nydelige gummistøvlene fra Givenchy (G12/Eger).

Imens Line L og alle de andre fine bloggerne flottet seg på Missoni visning i Stockholm, møtte jeg min søte venninne Janicke på mitt nye yndlingsted Le Bouchon (LOVES IT!) som snappet et bilde av genseren jeg hadde på meg på sendingen, den er fra IRO. Jeg hadde også på meg mine nye Isabel Marant sko og Never Denim bukser, som jeg skal lage en post om asap!

Ha en nydelig torsdag!

Bloggers fun

Da har jeg endelig kommet meg hjem etter en fantastisk tur til Stockholm med en super gjeng. Det kan ikke annet enn å bli vellykket når man reiser med så bra folk. I tillegg hadde Lindex lagt opp et imponerende opplegg for oss, og vi storkoste oss fra ende til annen. Litt morsomt er det at når man reiser med en gjeng med bloggere, så skal alt dokumenteres. Ingen skal ihvertfall beskylde oss for å ikke holde leserne våre oppdatert på alt det morsomme vi får være med på, både på instagram og på nett. Da jeg gikk gjennom bildene mine fra turen ser jeg at jeg i alle fall har vært flink til å dokumentere andre bloggere ( Celine, Camilla, Janka og Sara) som dokumenterer. Hva vi har tatt bilder av skal dere få se i morgen.

Tusen takk for en fantastisk tur!

Missoni for Lindex

I morgen er jeg så heldig å få ta turen til Stockholm for å få en liten sneak peak på Missoni for Lindex kolleksjonen.Vi har allerede fått en liten forsmak på og det er bare å glede seg til 25 september. Det er så utrolig mye flott, både til liten og stor.

Oppdatering fra Stockholm kommer i morgen.

Issue 1.3

God morgen! Klokken er syv  og jeg er snart på vei til Stockholm med en gjeng med fine mennesker. Vi skal få lov til å se på den nye kolleksjonen Issue 1.3, som er et helt nytt merke fra Nelly.com. Av det jeg har sett foreløpig har kolleksjonen et androgynt og eksklusivt utrykk, der grov strikk kombineres med lakk og blanke stoffer. Gleder meg til å se mer, og flere oppdateringer kommer selvfølgelig i løpet av dagen.

Today

Fin gradert pusegenser fra Cubus

Skal- Skal ikke..? (Isabel Marant fra Høyer Eger Torget

Vin på pressevisning fra min store helt! (Oppdaget nettopp at Masterchef Norge ligger på TV3 play.. Yaaay!!)

Var på superfin pressevisning med Jule tema hos Polhem PR (Kommer egen post..)

Møtte nydelige Julie fra sporten i TV2.. Er noe med disse flotte sportankerne, hehe

Hun fikk med seg noen poser som glitrert fra meg..

Også åpnet jeg en av de fantastiske goodie bagene jeg fikk med meg i dag, og klarte ikke dy meg med å prøve klisterneglene fra Nail Wrap (skal lage egen post på Lilisbeauty..

Nå skal jeg farte på butikk åpning av nye Ganni butikken i Bogstadveien.. Gleder meg!

 

Beck Søndergaard

Forrige uke var jeg innom This is PR og så på Beck Søndergaards nye skjerf. Denne gangen kom de også ut med en herrekolleksjon, og for meg som frekventerer herreavdelingen like ofte som dame (ihvertfall nesten) og faller gjerne for det som er minimalistisk, med mindre fuzz, og som jeg liker å tenke; avslappet chic..(Hehe). Likte spesielt det stripete- og møstrete skjerfet.

Wedding bells

Brudeparet.

Klanen av tanter og søskenbarn og vakreste Frida..Noen snapshots fra Instagram

Litt personlig denne posten visst, men jeg klarte ikke å la være.. Jeg var jo som sagt i bryllup hos min søster i Bø i helgen, og det var som  et stort nasjonalromantisk postkort! I kirken var nesten alle gjestene bunadskledde, inkludert megselv. Brudeparet ble hentet i hest og kjerre, og festen fortsatte på låven (på gården) (!). SIden jeg skulle være toast master byttet jeg til noe litt mer komfortabelt under middagen, så da tok jeg frem en kjole som har hengt i skapet en stund.. Kjolen er fra Halston Herritage, og som dere ser så er den perfekt om du vil fremheve puppene, hehe. (Har ikke tatt noen inngrep, lover!)

in my bag

//jeans fra Gina Tricot og ny favoritt-skjorte fra FWSS

//buksedress fra Oysho og armbånd fra Cocoo.se

//sko fra Acne, jeans fra Acne, hvit kjole fra Acne og genser fra BikBok.

Da er det endelig tid for litt etterlengtet sommerferie for min del. Bagen er pakket og vi har vendt snutene mot sørlandet. Selv om været ikke er så mye å skryte av hjelper det på å kun ha ferie. Late dager med lite på agendaen, båtturer, kortspill, lese bøker og strikke. Total avkobling med andre ord. Selv om jeg sliter med et aldri så lite virus på stemmebåndet (har nesten ikke sagt et ord på 3 dager nå..), så ser det ut som om jeg er på bedringensvei. God sommer alle sammen!

Midsummer

I dag er det Skt Hans, eller midsommar som de sier i Sverige. Det henger ikke helt på grep for meg da jeg hverken kan si at jeg føler at det er midten av sommeren (sommerferien har så vidt begynt) eller at jeg har fått de etterlengtede solstrålene jeg drømmer om. Men, i og med jeg elsker tradisjoner, og alt man kan gjøre stas av; bursdager, halloween, valentinesday, morsdag, farsdag, julaften, påske, nyttår, navnedager, babyshowers og 17mai. You name it! Listen er lang.

Vakre Maria Skappel har inspirert meg til å gå ut å sanke blomster, og lage blomsterkranser. Selv om vi skal ut på båttur, og det ikke passer seg med blomsterkrans (den blåser vel bort i første sving?!) skal jeg ta med meg disse inspirasjonsbildene, flettefingre og gjøre det beste jeg kan.

Avenue Hotel

Vi storkoser oss på det hyggelige boutique hotellet Avenue. Interiøret er en drøm, her er det Missoni på gulv, pledd, senger og vegger! Blir så inspirert av å være her, så nå har vi bare lyst til å dra hjem å ominnrede begge to. Også er de så søte de som jobber her! Nå er det litt blogging i loungen etter morgenmad. Yummi! Danskene kan det å servere god fresh frokost. En liten tur på strøget før vi vender snutene hjemover. Må besøke favorittbutikkene, Gossip, Holy Golightly, ParisTexas, Kassandra, Pede og stoffer, Line&Jo, Lot #29, TopShop og COS, før vi avslutter med Coppola og Carpaccio på Cafe Victor.

Filming at Blender

Idag har jeg vært på klesagenturet Blender og sett på godsaker fra noen av mine favoritter som bla. Alexander Wang, IRO, Current/Elliott og det nye Norske og superkule merket FWSS (Fall Winter Spring Summer)(skal lage egen post på det)! Vi filmet også en liten snutt til God Morgen Norge som kommer om ikke så lenge, så gøy!!

Jeg har på meg bukse fra Mardou & Dean, boots fra Replay, topp fra Malene Birger (høst 2012) smykker fra Dyrberg/Kern, Just Female og SuMisura!

Håret fikk jeg hjelp til å gjøre av en GHD ekspert, som jeg skal skrive mer om på Beauty om litt.. Nå skal jeg gjøre meg klar til Lilisene skal på Volvo V60 Hybrid lansering, WroomWroomWroom!!

good life

Har endelig kommet i ordentlig feriemodus, og nyter late dager på stranden. Startet dagen med en joggetur, deretter litt tanning og boklesing ved poolen før vi tok turen videre til en fantastisk strandklubb, der de selvfølgelig serverte grønne og blå paraplydrinker. Er man på Gran Canaria så er man på Gran Canaria....

insta-week

En helg og en halv uke kort oppsummert. En bursdagsfeiring i helgen, fineste kjolen på H&M, en tur til verdens beste frisør, AG på Gevir også har jeg fått dilla på å lage buddah armbånd. Instagram gjør det så mye enklere å huske å ta bilde av det man opplever i dagliglivet. Ikke alltid man har kamera så lett tilgjengelig, og telefonen tar nogenlunde ok bilder. I og med vi er to stykker på samme instagram virker det kanskje som om dagene er dobbelt så hektiske (de er hektiske nok for hver av oss..he he) Følg oss da vel, på lilisfashion.

Nå er kofferten pakket, kaffen er i koppen og jeg har litt reisefeber av en eller annen merkelig grunn. Sees i varmere strøk!

Husk Bianco konkurransen vår. 

Electric feet..

Bertine gleder seg til å få lakris-saus i nesen...

oljen renner..

Samsaya er så heldig å få bade i olje

Jeg overtok ansvaret for pipetten, og ble lakris-saus sjef

Bertine varmer seg i sin fine Fleischer Couture jakke.

Happy campers! Moi, Bertine og Anne Grethe

Mathias&Mathias sjekker videoen..

Samsaya

Den riktige industrielle og 70/80 talls stemningen fikk vi under dagens musikkvideo innspilling. Forholdsvis enkel styling, med høyhalset a la Nico fra Velvet Underground. Derimot viste det seg å ikke være like enkelt å sprute lakris-saus inn i nesen, for å få den rette olje-feelingen. Stakkars Bertine måtte gjennom noen runder, før vi endelig fant en grei måte å gjøre det på. Jeg ble lakris-saus -og sprøytesjef, og jeg tror det er lenge til neste gang jeg spiser lakris....

Gleder meg til å se resultatet av videoen, regissert av Mathias&Mathias. De kan virkelig sakene sine, og jeg vet den kommer til å bli helt insane kul!

ønske outfit

Det har blitt dårlig med outfit oppdateringer fra min side for tiden. Grunnet flytting, så ligger alle klærne mine nedpakket i esker og poser, men de er snart på vei inn i nytt hjem. Da skal jeg komme sterkere tilbake, for en gang for alle skal walk-in drømmen bli oppfylt og jeg skal få litt oversikt over hva som finnes i skapet! I dag har jeg gjort et salg scoop, og kjøpt nesten tilsvarende skjorte som på bildet (fin-fin Marant!). Om du legger godviljen til, så jeg nesten slik ut i dag bare at buksene var byttet ut med hullete malingsbukser og den fine luen var byttet ut med snekkercaps. Skulle gjerne hatt smykket til Miroslava Duma også, men i mellomtiden drømmer jeg om et av disse fra Shourouk.

Drinks @ Delanos

Kun en kveld orket vi å kle oss opp, og det var da vi bestemte oss for å ta drinks på lounge baren på kjempe hotellet Delano. Om du skulle befinne deg i Miami er dette stedet absolutt verdt et besøk, superfint, hyggelig betjening og vakre omgivelser! Jeg har sett nå i ettertid at ca 40% av bildene jeg har fra Miami er av palmer (ELSKER palmer!) Så jentene lo seg skakke da jeg oppdaget at det jeg trodde var tidenes regnstorm (er jo fra Stavanger tross alt) bare var palme sus, og så pur lykke ligge plastret over ansiktet mitt. Den vakre jenta i dyreprint har dere kanskje sett før..? Det er frisør og make-up artist Corinne som skal hjelpe oss med Lilisbeauty

På meg har jeg ny genser fra AllSaints, Smykke fra Noa Noa, Sko fra Whitney Port for Bikbok, og veske fra Lanvin..

Snapshots of Miami

Nok en deilig endt dag i Miami!! Dagene flyr så fort forbi. På første bildet er den superfine shortsen med frynsene fra Munthe Plus Simonsen (den kommer i sort også) den gule capsen fra Lacoste og solbrillene fra Bikbok.Bootsene (en absolutt must have) er fra Tony Morra. Ellers består dagene våre her av starbucks, jobbedager, strender, inspirasjon, jogging, shopping og ren livsnytelse. Håper dere alle har det bra!

Hello Miami!

Etter det som føltes som VERDENS lengste flytur ( jeg smiler på bildet, men har aldri kjedet meg såå mye), kom vi oss endelig til Miami.. Idag hadde vi en deilig frokost på News Café, og så la vi oss på stranden.. Deretter ble det bittelitt shopping og en veldig etterlengtet Starbucks frappuchino. Bare i Miami finnes det rosa politi biler vil jeg tro. Også forelsket jeg meg... (Mulig kjæresten blir bittelitt irr når jeg kommer hjem med et nytt medlem (I wish), også har jeg funnet en finfin 30års gave til LineLove (lukk øyene, hehe).

God Morning

God morgen! I dag er det siste dag med forberedelser før jeg stikker til Miami, det er mye å huske på og myyyye å pakke.. Men først skal jeg titte innom å se på vakkert undertøy fra Marlies Dekkers. Kamera er med!

Today is the last day of prepping before Miami, so much to organize and pack! But first I´m going to have a look at the new lingerine from Marlies Dekkers..

Woop Woop

Gjett hvor jeg skal, hehe.. Jeg har vel også nevnt det før, men nå er billetten booket og jeg har virkelig begynnt å glede meg til strender, pastellfargede hus og palmer, ELSKER palmer! Jeg skal style moteserier så det blir en del jobb, men det er så gøy med nye (og varme locations) og selfølgelig skal dere bli med både bakom shootene og alt annet vi finner på.. Er det noe dere vil jeg skal blogge om i Miami, så er det bare å legge igjen en liten kommentar. Woop woop!

Guess where I´m going, hehe. I just booked my ticket and I really can´t wait to get som sun and sand under my feet. Just one week left.. Woop!

2012

Nytt år og nye muligheter! Jeg for min del har få nyttårsforsetter, men noen blir det alltids, så vi får se om jeg klarer å holde dem. 2011 var et bra år, men 2012 kommer til å bli enda bedre! Vi skal flytte (juhuu), jeg fyller 30 (iiiik), jeg har mange reiseplaner (jippijee) og sist men ikke minst, så er det skuddår. Det må bli et kanon-år! Etter en knall nyttårsfeiring på Geilo med gode venner merker jeg at jeg var klar for å begynne på hverdagen igjen. I dag har jeg jobbet med to humoristiske karer til en Nrk produksjon, som kommer i midten av Januar. En bra start på året med andre ord!

source; awelltraveledwoman

Behind the Scenes

Her er et par behind the scenes fra det siste shootet jeg hadde før jul.. Det var et ski sport shoot for Shape- up! Ikke alltid like glamorøst å være stylist, hehe. Iskaldt var det!! Elsker forresten Kari Trå sitt skitøy spesielt den fine fersken fargede dressen og superundertøyet i Missoni lignende print! I want! og nå er det ikke lenge til jeg skal på fjellet heller. Håper dere koser dere fortsatt, selv begynner jeg å bli en smule rastløs..

Top Team

Noen dager må man faktisk klype seg selv i armen, og minne seg selv på at man har verdens beste jobb og får jobbe med fantastiske mennesker. En liten sneak-peak fra onsdagens shoot -mer kan jeg ikke vise desverre, men lover at dere skal få se resultatet. Med smykker og sko fra G12 (som by-the-way er verdens beste skobutikk i mine øyne, og i tillegg har de har et utrolig bra utvalg av Bjørg smykker), smykker fra Cooee (som snart kan bli kjøpt i Lilisshop), Isabel Marant, Acne og Helmut Lang på låns fra Mark and Brandy.  To be continued.....Peace out....

Keep me warm..

Enn så lenge klager jeg ikke over det milde Osloværet, er faktisk sjeleglad i pluss grader og å kunne gå i høye hæler, åpen jakke og slippe å gå rundt å ha dødsangst for at man skal få et isras i hodet! MEN, jeg vet at vinteren kommer, og når det gjelder boblejakker så er jeg veldig svak for denne unisex Parkas varianten til Canada Goose, også holder den på varmen da.. Julenissen..???

Dagen i dag..

I dag har flotte Vibeke og jeg vært på en liten photshoot. Som dere ser var det sporty, behagelige plagg i lilla/grått/beige som var med av styling. Vi ble ferdige i rekordfart (takket være en veldig fotogen vakker dame foran kamera og en flink fotograf), og resultatet ble kanon! Gleder meg til jeg kan vise dere resten av bildene. Nå er det planlegging til morgendagen som står på agendaen. Flere antrekk skal planlegges i tillegg til at Line K og jeg skal på en haug av pressemøter. Wow, for en jobb jeg har!

 

VGTV

Idag har vært en travel dag med møter, og pga. tekniske problemer, som dere sikkert har merket så har vi ikke kunne oppdatere, men nå skal alt være oppe å gå igjen! Jeg skal ta en tidlig kveld,  men her kan dere sjekke ut hvordan jeg stylet den lille sorte på VGTV ! Ellers får dere ha en fantastisk aften, så lover vi å være flinke og oppdatere masse i morgen, da er det såååå mye som skjer. Puh!

VGTV, Image: Tumblr

Sunday stroll

Woooho, jeg har fått meg den nye iPhone 4s!! Tenkte jeg måtte teste ut å blogge med den, da den skal ha et helt ok kamera.. Her er jeg iallefall fra dagens deilige søndags tur i det nydelige høstværet vi har hatt i Oslo. Håper alle har hatt en nydelig søndag!

Lue fra H&M, briller D&G, jakke Muubaa, bukse Zara og sko fra Benedicte Ferner

Bik Bok shoes..

Bedre sent enn aldri. Her er bildene av torsdagens presseevent på Bolivar, der Bik Bok viste frem sin nye sko kolleksjon. Den er å finne i butikker fra i morgen. Mye fint og glede seg til!

Fikk servert god frokost.

Julie i den fine jakken sin, titter på sko.

Fine sko..

...men dette var favoritten.

Og et bilde av Moi.

 

A Day with Hermès

Jeg beklager det er såå mange bilder, men jeg klarte ikke ta bort noen. Dette eventet var et av de mest interessante og inspirerende jeg har vært på på lenge!

Først møttes vi i Hermés butikken, så ble vi hentet i ett supersøtt lite Hermés tog! Det tok oss til Opraen og der ventet Hermés teamet på oss!

Tenk at det går med 355 timer for å lage ett silkeskjerf..? Utrolig ikke sant, da skjønner vi kanskje litt bedre hvorfor de er så dyre. De blir i alle fall først designet, så tracet som dere ser på bildet 5 og 6, så skal det screenprintes (printing for hånd). Han som viste oss dette hadde 25 års erfaring. Det trengs absolutt konsentrasjon og nøyaktighet, for hvis et skjerf ligger littegran skjevt så ødelegges hele skjerfet og det må kastes. Skjerfene lages med mellom 10 og 45 farger, det betyr at de med ti farger skal printes som på bildet nr 8, 10 ganger (men vi fikk vite at det printes en egen gang for logo, copyright C en etc). Silken som brukes er fra silkelarven jeg tror de trengte noe som 30 silkelarve kokonger til ett skjerf. Etterpå fikk vi en chic fransk dame som var ekspert på å knytte sjerf til å gjøre det for så å ta bildet i fotoboothen.  Fint? Ehh.. Uansett kjempebra event!

Bonjour

Plutselig er jeg i Frankrike. Pakket kofferten, og tillot meg en impulsiv tur ned hit, en ferie etter ferien. Det var rart å dra fra nattefrost til 26 grader og sol. Jeg skal jobbe og lade batteriene. I dag er det overskyet, så turen går til Cannes, og jeg skal lage en liten sak til Lilistravel. Har også tatt bilder til Lilishome fra huset, så da får dere også ta del i franske følelser. Om jeg får på meg noe annet en jeans-shortsen og den hvite singletten, så kommer det noen outfit bilder.

Morning sunshines

Jeg er visst plutselig i Stavanger, og startet mandagen for noen timer siden allerede, da jeg sa farvell til min kjære far som måtte dra tilbake til Texas. Siden jeg ikke har shoot før senere i uken bestemte jeg meg for å bli her en dag og to, (deilig å være litt impulsiv!)..Nå har jeg hatt en god kopp morgenkaffe/te, gått igjennom mails, lest mine faste nettsider/blogger, og planlagt uken… Så da er det bare begynne å jobbe å være glad jeg kan jobbe på nett når det øs-pøser som værst ute. Ha en super mandag!

Whitney Port

Tok håret i en dusk rett før jeg skulle ta bilde, så jeg ser helt rar ut, men men…Her er meg og Whit.

Siljes nye catch, perfekt størrelse!

Søte Camilla, var så fornøyd med den fine organizeren sin som selfølgelig var rosa.

Ser ut som vi har det såååå gøy mens vi venter… (Vi hadde faktisk det.)

I går ble Whitney Ports kolleksjon for Bikbok lansert. Jeg har aldri sett en jente med lengre bein! Hun var veldig søt, men sliten etter mye reising og intervjuer. I kolleksjonen er den hvite dressen min absolutte favoritt, strikkegensrene var veldig fine og buksen hun selv hadde på er kjempefin! Verd å sjekke ut.

Yesterday I got to meet Whitney Port who designed a collection for Norwegian label Bikbok. These were my favorite pieces, the white silk suit and the knit sweater..

Saturday

Imens Line L var på moteuken i Milano i helgen hadde jeg et mini foredrag om mote i Trondheim i sammarbeid med Kamille. I morgen er det fotoshoot, så nå skal jeg slappe av, og lade batteriene resten av kvelden.

@ the Mulberry party

Her er noen bilder fra Mulberry festen i London søndags kveld. Jeg forelsket meg helt i denne gamle søte mannen, og Line K forelsket seg i dopapiret. Nå er det ut på middag her i Milano. Har tatt masse bilder, shoppet litt, blitt inspirert av de freshe italienske damene, så med andre ord -Det kommer mange Milano bloggposter.....

 

Yesterday´s

Idag, når jeg skulle rundt å plukke klær til ukens foto opptak, hadde jeg egentlig bare lyst å gå rundt i kosebukse, og derfor ble looken veldig avslappet med ny pusehettegenser fra COS (egentlig en London gave til kjæresten, men tror nok aldri han får den..) Jeg tok på meg ny innkjøpte Sigerson Morrison sko. Buksen er eld gammal fra MET og sjerfet er noe av det deiligste og fineste jeg har sett, fra Natura Cashmere. Også digget jeg den morsomme rumpetasken fra Munthe plus Simonsen,

 

 

Mulberry

Yesterday was fantastic, we did so much fun stuff. Here we are at the Mulberry show. Let´s just say animals, ice cream and fashion mix well together..

With lovely Rumy

the VIP´s the dogs!

Olivia Palermo looked impeccable

Celine from MAG was wearing the mod amazing vintage snake skin jacket.

Line gets interviewed by Elle.com

Linelove….

Mulberry Show Outfit

Beklager dårlig oppdateringer fra London! Vi farter rundt og har det super gøy! Her er vi fra Mulberry visningen idag som var kjempe morsom, vi har tatt masse masse bilder og lover en lang oppdatering i morgen tidlig. Nå er vi off til Mulberry fest.

Day 1

It´s official -we LOVE London!!

Vi har akkurat sjekket inn på et fantastisk hotell, som ligger midt i smørøyet! Jeg har herved blitt tildelt oppgaven som lilis-hotell-booker i fremtiden, da vi er så strålende fornøyde med både servicen, den store dobbeltsengen, fluffy badekåpe, Molton Brown på badehyllen og vår egen lille terasse med utsikt over London by. Startet dagen med et ikke så hyggelig møte med Ryanair (da jeg selvfølgelig hadde klart å printe ut feil boardingkort, noe de tok seg klekkelig betalt for!!!), men det ble fort glemt da vi kom oss på toget, og fikk kjøpt morgenkaffen.

Har vandret i butikker og vært shoppe-stoppere for hverandre, men vi endte selvfølgelig opp med et par nye sko begge to. Vi var veldige enige om at sko, det får vi aldri nok av. Og en storbyferie uten skoshopping....hva er vel det?

Må tilføye to outfitbilder fra i dag; Line K i skjerf; Becksøndergaard, Vest; Muuba, Genser; Acne, Bukse; Gina Tricot og sko; Nelly

..og jeg smiler fra øre til øre med dagens sushi-fangst i poncho fra Ralph Lauren, skinntights; J Dauphin, veske; Chanel, genser; Acne og sko; Converse.

Nå er det takeaway sushi på rommet mens vi lader opp til morgendagen da vi har tett program.

Gleder oss spesielt til Mulberry showet!

Off we go...

Da har jeg akkurat pakket London kofferten, og er klar til avreise. Jeg vet ikke hvor klar jeg er for å stå opp klokken fire i natt for å kjøre til flyplassen. Men en ting er sikkert! Vi skal holde dere oppdatert på alt som skjer og rører seg i London-by. Det blir noen hektiske dager, med visninger og people-watching, og er vi heldige klarer vi nok å få tid til litt shopping også. Weeee, jeg gleder meg!

 

 

Diamonds are forever...

Nå skal jeg løpe avgårde for å ordne de siste detaljene til kundekvelden vi skal arrangere i kveld med armbåndene fra Nature Rocks (Shamballa). Først en tur på Gardermoen for å hente vår danske leverandør, så innkjøp av blomster, vin og snacks. Er vi heldige blir det tid til en kjapp lunsj på Nodee før vi starter. Er du i Oslo, og vil komme innom å ta en titt holder vi til på Beddingen 24, Aker Brygge, mellom 18 og 21. Velkommen!

Last Night

Av og til er det beste jeg vet en skikkelig innelørdag, med tente lys, masse mat, snop og en ordentlig hjemmespa behandling med ansikts maske og hele røklet! Så det tilbrakte jeg kvelden på, og deilig var det!

Her er noen av mine nye beauty favoritter. Skin Vivo serien til Biotherm, serum fra Zen Obagi(Heeelt fantastisk!!), thermal spray fra Babor og en utrolig god øye treatment fra Carita.

Også plukket jeg opp en liten ting til meg selv...

Elle´s siste Iselin Steiro cover er så fint… Kjøpte med meg en av Sally Hansen´s miracle nail treatment sist jeg var i statene også, den må anbefales, neglene blir skikkelig sterke og vokser seg fine 0g lange. Også er jeg blitt helt obsessed med kjærestens iPad, litt vanskelig å blogge på, men artig lell..Sjoko måtte med på bildet for det var det største delen av kvelden bestod i.. God søndag!

Happy weekend!

God helg alle sammen, jeg drømmer fortsatt om sommeren som aldri kom... Her går lørdagen i hjemmespa, nye blader, updates fra fashion week på style.com på den nye ipad appen min og masse god mat

Source: fashiongonerogue, oraclefox

Blood, Milk and Honey

Var en tur på åpningen av utstillingen Blood, Milk and Honey som åpnet i går på Galleri A i går. Tre sterke og flotte kvinner, som gjennom ulike kunstneriske uttrykk hyller mødre og morsrollen. Fantastisk kunst av Mia Gjerdrum Helgesen og malerier og grafikk av Gro Mukta Holter. Camilla Prytz lanserte sin nye smykkekolleksjon ALIVE. Personlig la jeg min elsk på den nye madonna figuren fra kolleksjonen hennes. Alle var ikledd nydelige plagg designet av TSH i silke med trykk fra Mia sine malerier. Vakre Camilla selv var iført en drøm av et skjørt...

Utstillingen holder åpent frem til 18 September, og jeg anbefaler sterkt å ta turen innom.

Yes, I do!

The happy couple!

Nina and me.

Balenciaga bonanza..

Beautiful girls, Chikki and Nina.

mmmm....salmon sashimi

Delicious desert..

Noen få bilder fra forrige helgs bryllup. Endte opp med vintage kjolen, som har reddet meg flere ganger. Og for en dag! Fantastisk vær, fantastisk stemning og fantastiske mennesker. Kan ikke huske sist jeg danset til solen stod opp.

A few pics from last weeks wedding. What a day! Fantastic weather, fantastic atmosphere and fantastic people. I can´t remember the last time I was dancing till sunrise.

weddingbells

I am going to a wedding today, to celebrate some of our best friends! I don´t know what to wear, but it´s a garden wedding so I might go for the same sequin dress I wore in a wedding last September.

Skal i bryllup i dag for å feire det mest fantastiske paret! Har ikke antrekket klart enda, men i og med det er et utendørs hagebryllup kan det hende jeg sverger til samme kjole jeg hadde på i bryllup i September.

The last day!

Rart å tenke på at det er siste dag her nede -kunne vært her en måned til. Nå er det hjem til hverdagen, men jeg hører rykter om strålende sol hjemme i Oslo, og det er det ikke helt feil å komme hjem til. I går vandret vi gatelangs og så på livet, spiste middag på verdens hyggeligste restaurant (skulder mot skulder med Karl Lagerfeld. Jeg ble selvfølgelig starstruck, men hadde ikke samvittighet for å bryte opp i middagsselskapet for å be om et bilde) og avsluttet med imponerende fyrverkeri.

Sunny Saturday


Spent the day at my favourite beach. Sunbathing, eating mussels and "crudites", people watching (...and then I mean Jared Leto and Victoria Silvstedt) and now I am watching the sun go down. This is life!

I dag har jeg tilbrakt dagen på en av mine favorittstrender. Soling, bading, spist de beste blåskjellene og selvfølgelig det obligatoriske grønnsaksfatet, tittet på folk (måtte jo titte litt ekstra da Jared Leto stod foran meg og flashet de nye tattoveringene sine, og Victoria Silvstedt spankulerte i sanden med verdens høyeste hæler!?). Nå er vi "hjemme" igjen, og ser på solnedgangen. Kanskje jeg bare blir her nede for godt?

Sardinia - Day #2

Aaaaah, det er så deilig her! Perfekt temperatur, mye god mat og drikke, kjekk kjæreste og en ufattelig spennende bok. Pluss, jeg har til og med fått overtalt han til å bli med å leie en Fiat 500 (Den er sååå søøt!).

Jeg ligger på stranda mens han kiter, iallefall noen dager, derfor har jeg ikke fått outfit bilder for idag, men lover det kommer så snart han er ferdig med å sjekke vindretningen, hehe..Kjøpte en ny neon rosa lakk fra Depend før jeg dro fra Norge, som jeg liker kjempegodt! Det er så fint med den fargen til brun hud, så nå er det soling som er Pri 1 ! Lakken på tærne er den nye 511 fra Chanel, den passer fint når vi skal besøke Line L på Rivieraen... Kos dere masse!!!

Sandalene er fra Zara, skjørtet fra Marant, Armbåndet fra H&M og Solbrillene fra RayBans.

Sardinia

Da er det ENDELIG ferie, og jeg har akkuratt ankommet vakre Sardinia, så nå skal det soles,leses,kites og koses! Gleder meg til å farge på kroppen og total relaxation, hehe. Ha en super ferie alle sammen, vi kommer til å oppdatere som vanlig. Nå stikker vi på stranden, JIPPI!!

Oslo Live

Er ikke egentlig en festival jente, men når man kan dra hjem å sove i sin egen seng er det ikke så feil.. Her er jeg iallefall på Oslo Live på Lørdag, som endte med morsom fest på taket på Stratos med Oslo Nights.

I´m not really a festival person, but when you can sleep in your own bed it´s really not that bad.. Anyways, this is what I wore last Saturday at Oslo Live.. (The summer is still not here yet)

Stockholm Randoms..

Det Nye´s nye moteredaktør, Rubi unnet seg litt velfortjent Marant luksus på lankene

KK´s moteredaktør Ellen Anna viser frem nye scoop

Jeg og Line fant en super fin Vintage butikk, Line viser frem ett Alaia sett. "Dette hadde vært fint å skøyte med i Central Park?"

Details..

Første bilde er lånt av Camilla!

Lovely day!

En liten solskinnspost i dag! Skal ut å kjøpe hagemøbler, sitte barnevakt for min søte niese og ellers ikke gjøre noen verdens ting (regner med en 4 åring holder oss i aktivitet). Ha en fantastisk dag i solen (for dere som bor i Oslo..)

A sunshine post today! The only things on the agenda are buying garden furniture and babysitting my 4 year old niece. The sun is shining and it´s going to be a fantastic day!

Stockholm

En liten bloggepause før vi skulle ut og utforske stockholm.

Line K is doing some blogging before heading out to town.

En liten lunsjpause på Bistro Berns.

Lunch-brake at Bistro Berns.

Spiste en fantastisk endive/blåskimmel/valnøtt salat.

Had an amazing endive/bluecheese/walnut salad.

Måtte selvfølgelig stoppe en tur innom nyåpnede COS.

Had to make a stop at the new COS store.

Sunday market

Line and photographer Renate.

Dreamcatchers and a beaded longhorn.

I am totally obsessed with longhorns. Need to bring one home!

Today we went to a Sunday market. We were kind of disappointed that we didn't find the perfect vintage boots with silver hardware. Crossing our fingers that the perfect pair might show in Austin. Ended up buying some Indian feathers, earrings and handmade bracelets. Had the best enchiladas, fajitas, burritos and tacos for dinner at a Mexican restaurant!

Now I am sitting at the hotel room, eating popcorn while getting some work done. So happy with the hotel room (we have our own micro oven! How amazing is that when you are a totally popcorn freak?). Tomorrow we are going on location spotting..

Out and about

After a hot sunny working day at the port we we went out for dinner and ate delicious seafood. Finished off with drinks at Mona Lisa bar. Today we are heading to a Sunday market and hopefully we will find some cool vintage cowboy-boots or other Texas stuff!

Montrose

We are enjoying ourselves so much over here! The weather is warm and sunny and spring is in the air...Unfortunantly our camera died, so these are the only pics we have from yesterday, but today our camera is fully loaded..! Promise a full update soon.

On our way to Texas!

I laughed when I saw Line L  dressed in a fur coat going to Texas, it´s so warm over here, hehe! But we finally arrived, and it is lovely ( as always!)  We were sort of brain dead leaving the apartment to have a look around yesterday, and forgot to bring a camera, but today we are both armed with our G12´s and ready to blog!

Surface 2 Air Pandoras

As you know I´m pretty fed up with snow, so on Wednsday I was singing in the rain and desided to get myself a pair of Pandoras for spring! I love everything about these, but as I left the store it started snowing again, so I guess I still have to wait to wear them.. Arhhh!

H&M flagship opening

Yesterday we attended the New H&M flagship opening in Bogstadveien in Oslo. It was impossible to get a proper look as it was absolutely packet, but it was huuuge, and included an H&M Home floor, which we like! Alexandra Richards DJ´ed, Eva and the Heartmakers impressed us with their mini concert. We thoroughly enjoyed our window spot for people watching and gossip, and can´t wait to check it out on a quiet day...

Dinner with My Wardrobe

Sunday was another inspiring day at LFW. Started with breakfast in the hotel room (a great mix of Starbucks and Pret) -Yummi! Then we went to the Mulberry show that was absoloute amazing! After a quick shopping spree we went out for dinner at Pizza east with the lovely girls from my-warderobe and a couple of other international bloggers.

Line K with gorgeous Andy.

Eating pizza and chatting.

Line K and lovely Sidsel from Denmark.

Celebs and fashionistas

Burberry was so starstudded today, so we brought our camera to snap a few. From the top, The queen herself, Emanuelle Alt (Editor Vogue Paris), Julia Restoin Roitfeld and boyfriend, Alexa Chung, Joe Zee ( Elle US),  Lily Donaldson, Mario Testino, girl with fantastic jacket, Kate Lanphaer, beautyful girls and lovely Sandra from 5 inch and up.

Today pt. 1

A few snapshots from our day so far, love love love London Fashion Week. Line L was so nice and bought me a surprise pressie from Jo Malone, yum!I´m wearing Alexander Wang jacket, Isabel Marant boots, Elin Kling for H&M shorts, Benneton sweater and Biba bag. Line L is wearing Isabel Marant shoes and white top, American Vintage sweater, collar from Caan, jacket from Topshop, pants from Current Elliott and Proenza Schouler bag. We are off to the Bora Aksu show, laters!

London Baby!

We finally arrived in London, aaah my old home town. I am going to make Line L sick of my telling her that´s where I used to this, and that´s where I used to do that.. We, have been stuck in our room, with work obligations, but are now ready to see wonderful L - town. Best of all, the pavements are dry, the sun is up, and all we need to wear is a little jacket! Not missing Oslo yet, haha.

Elin Kling for H&M in Malmø!

We did something a little crazy today... We had a few hours off before the shows starts here in Copenhagen, so we decided to jump on the train over to Sweden, to get our claws on some of the Elin Kling for H&M pieces! It was really insane, I havn´t ever qued up to shop before, but it was well worth it, we came home with so many goodies. It was all done within one and a half hour, and now we are back in Copenhagen, getting ready, we just might wear some Elin Kling today for the shows!

Copenhagen fashion week

First day in Copenhagen. We are so happy to be here. Love this city! Arrived early this morning and have been tired all day (had to get up at 5 o clock this morning). Had breakfast at Cafe Europa, did some shopping and ate lunch at cafe Victor. Now a shower and a little break before heading out to sushi dinner at Umami. Tomorrow we have a tight schedule and we promise updates on the fashion shows.

Dries...

I´m in Austin today, the sun is up and I´m super excited! On our way here we stopped at a massive outlet called San Marcos where they have insane prices. I only went to Barney´s and Ralph Lauren, and here is one of the things I went home with. They are super comfy, with a python heel, from Dries Van Noten.

I´m told Norway is absolutely freezing now, and on Sunday it´s supposed to be 21 degrees below, I´ve started dreading coming home to UGG´s and down jacket weather for the next Three moths, ugh..! I´ll post more photos later.. Have a good one!

Black Friday

I managed to forget the charger for my camera at home, and of course went out of battery the first day. Typical! Have bought a new charger today so more New York photos is coming.

Got up early and was ready for shopping, but Black Friday did not live up to expectations. Instead, we had a long lunch at Mercer Kitchen, and sat next to Kanye West (my brother was soooo excited!).

Have a great weekend!

Affordable Luxury

Last week I attended Lindex´ Affordable Luxury line lingerie launch. I have to say, give me ten of that first set please! Am absolutely in love with the bra. Kathrine Sørland, Lindex gorgeous spokes person was there wearing all Lindex off course.

The collection was beautiful, luxurious and delicate. The jewellery as well(, forgot to take pic).I espescially loved the Kimono inspired gowns, and imagine my ecstasy when I discovered it in the goody bag, lucky lucky...

Early Saturday

Woke up so early Saturday morning to go to the market in St.Tropez. It was less crowded than in the middle of the summer, but still a lot of people. I was looking all over to find the sweet little lady Line K bought her beloved bracelet from, planning to buy her a new one, but I couldn’t find her anywhere. Instead I ended up with a bunch of fresh artichokes, olives, tapenade, pink roses, ´herbes des Provence´, a new straw bag and of course the new edition of Jalouse.

I could not leave this hat either because the lady I bought it from was so eager to sell it to me that she gave med 60 percent off. Since it’s the end of the season I’ll probably go next Saturday for more bargains.

I also had to visit my favourite second hand store and ended up with this vintage Gucci blouse.

Stockholm

I was wearing an Isabel Marant dress. Gorgeous Kathrine Sørland was wearing all Lindex. All the beautiful girls, Linda, Hillevi, Julie, Camilla and Vibeke made the overnight stay magical. Kathrine Sørland and Carmen Kass star studded the evening for us...

THE wedding..

Here are some more pictures from the gorgeous wedding in France this weekend.

I am trying not to let the rose leaves blow away....

Me, Celine and Bjørn Erik.

Waiting for the bride...

The beautiful bride in a stunning Fendi dress..

Lovely Line K in her Isabel Marant dress.

Karoline in her fantastic Marlene Birger dress..

Happy girls!

The happy couple.

Trying to get the flowers...

Line K is the happy one!!!

....which means she is the next one out??

Pretty Nina!

Happy honeymoon!!!

Copenhagen

Every time I am in Copenhagen, I always have to stop by my favorite flower shop.

The outfit; Jacket; Henry Cotton, Tank; T by Alexander Wang, Necklace; Barbara I Gongini, Bag; Chanel, Jeans; Current/Elliott, Shoes; Buttero

The best Carpaccio in the world at Cafe Victor

The outfit for the night; Shirt; Current/Elliott, Skirt; tube top by Patrizia Pepe, Shoes; Isabel Marant, Bag; Hermes

And of course we had to have the danish "rødspette med remoulade og kartofler"

Today

A full day of fashion shows, parties, lunching and dining is over... Puh!... Eh.. This is last nights outfit, the dress is from Weekday, the shoes from Roots and the hat is from Malene Birger a few seasons ago.

At work

Today I thought I´d be good and blog while at work... So this is what I´m doing right now, making a jeans guide for MAG magazine. Our lovely model is Juliane from Team, and photographer is Corinne.

Pull and Bear

This was what I was wearing on Saturday, when I was pulling for a shoot I did yesterday, and for one I have tomorrow. This hat is from Pendleton, from the Henrik Vibskov boutique ( its already mine...) The denim shirt is an old men's H&M, the tights are Lindex, the shoes are My Favorites (not Friis as I said before). Scarf is from Zara, gilets are from Vivikes Luxe and second hand( two on top of each other). Hope you are enjoying the holidays everyone!

Today

Had a great and creative day today. And my moodiness is gone now the sun is up on a clear blue sky, third day in a row! I will never take walking on dry asphalt for granted again. Bliss!! Anyways this is what I wore, Carin Wester boots, Gestuz Leggings and Warehouse fuzzy wool sweater. Had an amazing shoot yesterday by the way, am still high on that. Only took a few photos, but´ll post the later on. Enjoy Spring guys. Bisous!

Pssst!

Julie is looking trough the collection I love blue, especially midnight blue, this jacket caught my eye, and had black sequences all over it, beautiful... Studded blue bag... Mix it with some of your none blue pieces... If you have some..

Me and lovely Stine from Pressekontekterna. Love you my dear...

Me and Julie, tried on the Paul Ka for La Redoute Eyeshadows, pretty nice, don´t you think? Jan Gunnar, the lucky bastard had just been vacationing in Thailand. He always looks super fresh though.. And Louis Vuitton upd..Haha

Julie is on TV in Norway all the time, and had no problems answering some questions for the local station.Santa made interlay of Legos!!!!I realize this tree doesnt´ look so big, but honestly you guys, I was just in Texas, where everything is bigger than what it seems, this is huge!This top looks a little like Alexander Wangs...Me and Stine had a Wine break, Stine had another go at the shopping streets, but my feet said no, so I was just watching the spot at Riche...

Photo Source: Line and JoliOslo

Today

idag3idag4I was asked to show a little more of what Im doing during the day, and today I met photographer Veslemøy to plan exciting future projects. Looking at pictures, magazines and googled. Ill tell you more about our plans when I can.idagDid I show you my great new tights from one of my absolute favorite Norwegian designers Elton & Jacobsen. It is so comfortable, and really is a party in a pant..idag1Weather is getting cooler, so I wore it with my boyfriends wool sweater, Carin Wester Boots and Second hand fur. (I only use second hand...) Cant remember where the scarf is from..

Double Tonica..

today today2

idagtoday4Today I went to lunch with lovely Silje from minmote, weather is cold, but sunny and it was a perfect opportunity to premiere the jacket. Silje was looking lovely as usual in her new suede skirt from Divided Exclusive, jacket from Tonica Vintage, Zara bag and Acne boots. Her sunglasses are perfect too, but I forgot to ask..

I was also wearing a jacket from Tonica Vintage which I L O V E, the tights are from Gestuz and the booties are from Carin Wester. Now, its me and my boyfriends anniversary, so I need to pamper myself for tonight's date...

Thomas Sabo Event

It has been a lovely and sunny day in Oslo, and I was lucky enough to attend jewelry and watch designer Thomas Sabos press launch of their new range of jewelry, and brand new line of watches. TS3Spalt PR agency, that arranged the event had chosen the beautiful National Gallery as the venue. (This is one of the places OFW should use, erhm)TS4This Edgar Poe inspired line was my favourite, I love the raven and rock crystal necklaces TS7The rings are great (and a little scary..)TS6TS5Editor of Vixen Magazine, Marianne had the best shoes on, they were from TopShop, and was absolutely smashing!TS2Julie from Spalt PR, that arranged the event, was relaxed, happy, and off course wearing a necklace from Thomas Sabo. She had gotten a hold of the new wedge heels from BiancoTS1Silje looked casual cool in her ripped denim shorts, miu miu bag, blazer and slouchy T-shirt. It´s a perfect combo. The shoes are from Bianco, and in addition to being cool, they are very comfortable, she promised. TSI was in a comfortable mood today, and wore flats. Being at an event with flats however makes me feel uncomfortable... It will be the last time.

So today I wore my beloved moss green suede trousers from salvation army in Stockholm, Top from Weekday, Cardi from Whyred, bracelet from Karma, necklace from Celine Engelstad, and shoes from Diesel Style Lab (RIP).

Todays shoe shoot

skoLike on any normal shoot the most important thing one needs is hey...sko1Newspaperssko2Feelt like art and crafts classes again, had to drop my head out after all the glue. sko9These are the best Chloe copies I´ve seen. They are from Bronx.sko3H&Msko4Can´t wait to get my hands on these, from H&Msko5I´m a little obsessed with snake prints and things as of late, so these will be in my closet in a very short time.sko6Veslemøy shot the shoe specialsko12And we both fell in love with these from Roots, the leather is marvelous, and looks genuinely worn already. They look a little like last years Gucci must haves, but I promise you these are better, cheaper, and thigh high, yeah!sko10sko7sko8These are from Bianco and are actually quite bright blue, and I loves them too..

Late last night...

Me and Lena was actually going to see the Coco before Chanel film yesterday, but decided to postpone sitting inside in a dark theater to a rainy day. After a few glasses of Prosecco at Aker Brygge, posing feels so natural, hehe...linek1Lena was wearing shoes and top from TopShop, jeans from Gina TricotlinekI wore a tee from Zara, shoes are H&M, belt and leather pants are second hand, bag is from Rokit, and the necklace is from Urban Outfitters.

Working at MAG

I promised you some behind the scenes pictures from the magazine I work at, so here it ismegidagI was wearing the Gap shirt with sharp shoulder pads, jeans from H&M, Bag is from Rokit in Brick Lane.megidag6I love this necklace so much, its the cutest thing. I has this little lettre inside, that says Je t´aime.. Ahhh. From Urban Outfittersmegidag1My shoes are really old. From Diesel Style lab (remember that) Anyway got them in like 2004, but really love them (still..)megidag4Sweet journalist Mari, is working hardmegidag8The girls are checking out the cover for the next issue.megidag7Editor in chief Lise impresses with her posing skills

megidag9Our little goody drawer..megidag11I scored a new foundation from Chanel and a gorgeous eyeshadow from Mac

Vintage and Rosé in Brick Lane

brick7Rocket Vintage has almost everything you want. They are pretty cheap and they have a reconstructed own brand ( I got a little bag) They have two departments right next to each other, an I think the one on the picture below is more of a retro store.  Brick4brickI have a lot of sunglasses, but somehow I always seem to forget to pack them, just like my tooth brush ( that always tend to find its way home with me though, and I could start a shop). Anywho, I got these granny ones at Mango, and I kind of like them.

The jeans are BikBok, my Shoes are Acne, the long top/dress is from Samsøe & Samsøe, the shirt is from GAP. Ouh and again, I don´t know what Laila is wearing, but she looked hot as usual!brick2In the middle of the car parc we found this genious café/Restaurant where everything is organic, and made on the Bus!brick1brick9Never mind the 80s Mullet... I got myself some vintage sunglasses from Rokit. They are black and Silver, not black and white. brick6

brick8Lailas studded horse necklacebrick5Wearing my new sunnies and bright bright purple leather vintage jacket from Rokit.

A good hair day

corinfixcorrihaarTomorrow I´m going to Greece, so I decided to color my brows and lashes, as they usually turn white in the sun, and lucky for me, my good friend and hairdresser, Corinne had time to cut and highlight my hair too. So now I´m coiffed and ready for the hot Greek sun, with hair SPF off course.

PS. The weather in Oslo is so hot, I keep having to change clothes, have a cold shower and head out again. So here I´m wearing a souvenir T-Shirt from somewhere in New Orleans (slightly customized gift from mum) Levi´s cut-offs, Acne Sandals (my blisters almost cover my heels) And thin braided belt from Lindex

Yesterday...

marieI did an extensive jeans guide, and this time I even photographed it... But lovely Marie from Team(pictured)made my job very easy. So surprisingly photo/make-up/styling/writing isn´t such hard work after all. Maybe I shall start modeling too, and make a one woman magazine...

My Triumph

underI haven´t shopped for a while so imagine my excitement when I found a forgotten gift certificate, when cleaning my room yesterday.. I got this pretty undergarment set without loosing spending points, thats the way we like it! Its from Triumph, hense the title.. hee

This was my day..

meToday I got this amazing beauty treatment from Dermalogica, I got massages, peeling, scrubs and masks, and honestly my skin has never felt this soft and energized before, I highly recommend it. I am sold!dermoHere are some of the products I brought home from the session... I am a very lucky and happy girl! 

hits