This is what I wear..

MondaysHar dere hatt en fin helg? Min var ekstremt rolig og det var deilig for idag er jeg full av energi og klar for ny uke! Jeg har allerede solgt denne jakken på Tise forresten. Kommer til å legge flere ting ut der utover uken. (brukernavn: lilisfashion) Det er så gøy :D

Mine to-go-to plagg er definitivt sko og jakker. Ellers er stilen straight og enkel, men med sølvsko og leopardprint blir antrekket plutselig litt rampete. Idag er en nydelig dag her i Stavanger, solen skinner og det er faktisk et hint av vår i luften. (Bildet er fra forrige uke ;)

Jeg er ferdig med dagens gjøremål, så nå venter et par timer styrketrening på Elixia etterfulgt av hel oppryddning og en tur på posten for å sende litt greier jeg har solgt. 

Ha en deilig mandag!

/ Sko fra Zara, jakke fra Minimum, genser fra Lindex, bukse fra Gina Tricot /

Silver FoxGod torsdag! For øyeblikket sitter jeg og flasser over macen, hehe. Usj. Jeg hadde nemlig en kjemisk peel for noen dager siden, og den gjør at øverste hudlag forsvinner og ny babyhud kommer frem. Akkurat nå er det ikke så vakkert kan jeg love, men jeg tror det blir kjempefint etterpå. Skriver mer om behandlingen når resultatet kommer frem. (Jeg snapper forresten sånne digge opplevelser heftig, så de kan du se på snap: linekirkhus eller insta(stories): lilisfashion).

Har dere shoppet på salget eller? Jeg prøver å shoppe så lite som mulig om dagen, men husker dere jeg sa jeg hadde en hang-up på sølvskjørt for tiden? Her er mitt salgsfunn! Er så fornøyd med det. Jeg tror folk er så drittlei festklær, glitter og glamour at mange av disse godbitene henger igjen på salget og da jeg fant dette humret jeg av glede. Det er akkurat sånn jeg hadde sett for meg. Sølvskjørtet tror jeg faktisk jeg kommer til å bruke mest til hvedags, som her, jeg har allerede tatt det i bruk flere ganger. På vestlandet har det haglet, snødd, vært storm og regnet om hverandre i det siste, så det gjelder å helgardere seg med lag-på-lag, ull, regnjakke og det som er. 

Hele antrekket er fra kjedebutikker, og jeg siden det er fra høst/vinter kolleksjonene er jeg sikker på at de er på salg nå. Jeg har btw begynt å rydde i garderoben min og skal kvitte meg med endel klær på Tise. Sier ifra når det begynner å nærme seg ;) Ting tar tid, hehe. 

Ok, nå må jeg hoppe i treningstightsen og komme meg på trening, er noen dager siden sist så idag skal bli en bra økt. Ha en nydelig dag!/Skjørt fra Gina Tricot, genser fra Never Denim/Bikbok, sko fra Bianco/

Strikk mot LakkGod morgen dere! Idag har jeg vært oppe siden før fuglene kvitret og det føltes innmari deilig. Har nemlig hatt en nydelig lang morgen med X kopper kaffe og all mail undergjort før folk har kommet seg på jobb. Det er første gang på lenge må jeg innrømme, men såpass digg var det at jeg skal absolutt gjøre mitt beste for å fortsette med det. 

Igår var jeg på førstehjelpskurs som en del av kjøreopplæringen og herregud.. Midtveis i kurset hadde jeg ikke lyst å ta lappen lengre. Det er så mye skummelt som kan skje i trafikken altså, så kjør for all del forsiktig <3 

Det er jo endelig fredag og jeg feirer med å kjøre lakkbukser til hverdagsantrekket. Er så glad i disse buskene og syns de er kule når jeg styler dem som om det var vanlige skinnbukser. Det er fullt mulig de også blir tatt i bruk når jeg skal ut en litta tur i kveld, men da blir det høyehæler til. Først er det litt jobbing og en tur på trening. Føler jeg har kommet i en god rytme nå, og det har jeg godt av. 

Nyt fredagen, snart er det helg :) 

/ Bukse fra H&M, genser H&M (herre), skjorte fra Zara, sko fra Sapatos /

Zombie

Prosjektet mitt med å få igang en god søvnrytme har ikke vært en strålende suksess så langt. Enten legger jeg meg tidlig og våkner midt på natta, ellers legger jeg meg sent, sovner senere og våkner sent. Det stresser meg og jeg kjenner at nakken min stivner fordi jeg stresser med det. Nå går jeg litt i zombie modus for jeg er så trøtt.. Idag er en sånn dag. Fem netter med dårlig søvn og jeg merker at det er litt vanskelig å skrive. Til nå har jeg bare skrevet om søvn, haha. Beklager. Nå er i alle fall dagens jobb og mail unnagjort og jeg sitter med treningstightsen på. Tenkte jeg skulle ta meg en to timers økt på Elixia. Det pleier å hjelpe, også er det så deilig å trene midt på dagen, for da har jeg nesten hele studioet for meg selv, hehe. 

Er helt hekta på tweed om dagen og leter etter den perfekte dressjakka. Den skal bli så fin til våren, men enn så lenge er det for kaldt for det uansett, så jeg koser meg med Sherlock Holmes jakken min. Igår var jeg på mørkekjøring forresten, og det var veldig lærerikt, man ser jo ikke folk som går kledd i sort. Nå skal strikke meg lue i refleks som jeg kan ha på meg jeg glemmer alltid refleksene.

Håper dere får en flott dag idag, skal prøve å være litt mer inspirerende i morgen. Hilsen zombie-brain. 

/ Jakke fra Zalando/Mint & Berry, boots fra & Other Stories, genser Zara, bukse Frame / 

The TeddyJeg hadde helt glemt jeg hadde denne teddyen i garderoben, men plutselig ble den flittig brukt. Idag er det ruskevær så det blir øvelseskjøring og turgåing på meg idag. Jeg har vært ganske flink på gymmen i det siste også og vurderer om jeg skal ta en liten pause idag. Er jo gangsperr i hele kroppen :( I natt er det Golden Globes, og fra å jobbe i SIde2 var det noe av det kjekkeste jeg gjorde. Ha awards-vake. I år tror jeg at jeg tar det opp isteden, men jeg har faktisk en venninne av meg som er der, så jeg håper på litt ekstra sladder og bilder fra henne, hehe.

Ellers har jeg klart å bli hekta på kjendisfarmen. Etter jeg var på besøk hos søster som bor på gård, og ble matet med farmen ble jeg blodhekta først fordi jeg kjenner Stine. Det er sjeldent jeg syns det, for jeg liker vanigvis ikke sånne kjendis-ditt og datt, men denne er knallmorsom! Alle har jo så sterke meninger. Sålangt er Aylar, Tore og Vendela mine favoritter. Jeg hadde ikke noe veldig inntrykk av Vendela fra før, men herreguuud så søt hun er! Et skikkelig varmt og vakkert menneske. Så feil kan man ta, altså. Nok om det. Nå skal jeg ut på tur! 

Ha en nydelig dag dere :D / Sko fra Eurosko, jakke fra Monki, lue fra Samsøe & Samsøe /

Chill timeIdag skal jeg ikke gjøre en dritt, hehe. Bare kose meg. Jeg har hatt en superlang morgen og bare dratt meg å sett på dårlige tv-serier. Lagte meg en stor kopp te og salat til frokost, og nå skal jeg somle meg opp på Elixia for en skikkelig treningsøkt. Dette er favoritt antrekket om dagen og sånn så jeg ut igår. Idag er kosebuksa på og håret i en topp på hodet. 

Nyt lørdagen finfolk!

Følg meg også gjerne på Facebook: Snapchat: linekirkhus Instagram: @lilisfashion/ Genser fra Lindex, skjørt fra H&M, skjerf fra Beck Søndergaard, sko fra Proenza Schouler/Faded / 

The Hype

Shearling jakken er overalt om dagen. Men den trenger ikke å være svindyr for å være fet. Sjekk på loft og i bruktbutikker, de har garantert versjoner av denne herligheten. Min er en herrevariant kjøpt i Texas og jeg elsker den! Idag har det vært iskaldt! Til og med her på vestlandet frøs jeg flettene av meg. Så om dere syns jeg ser litt trist ut på bildene er det kun et uttrykk av min forferdelse for det kalde været. brr.

Må forresten si at jeg blir så innmari værsyk, eller nærmere bestemt lys-sjuk. Herreguuud så deilig det er når det er lysere lengre, jeg tror rett og slett jeg blir i litt dårligere humør når dagene er så korte. Idag var jeg og min kjære svoger fra Texas i Østre bydel en tur. Det er som Stavangers Grünerløkka med kule kafeer og yrende grunderliv. Etterpå stakk vi innom The Shack - som faktisk lager den beste burgeren jeg har smakt i hele norge! Det er et absolutt must om dere skulle befinne dere på denne kanten av landet. 

Når det er sånn vær er det bare denne uniformen som gjelder for meg, hehe. Den består i digge (skinny) jeans, (drit i at Minmote sier de er ut... De er ikke ut, det er bare det at andre typer jeans som er veldig IN akkurat nå. Hype. (Skinny)jeansen er minst like mye brukt av motefolk som de fleste andre) Ihvertfall, jeans og genser. I dette tilfellet en strikket pologenser. Trikset mitt er å pimpe det opp med sko og jakke. Det viktigste er altså å ha bra "basics" i bakhånd.

Følg meg også gjerne på Facebook: Snapchat: linekirkhus Instagram: @lilisfashion
/ Hatt fra H&M, bukse fra Frame, kashmirgenser fra Zara, sko fra Balenciaga /  

Perfect TweedAv og til er de beste skattene de andre har kjøpt før deg. I dette tilfellet pappa, for 20 år siden. Jeg har det med å kjøpe gamle herre-dressjakker på Fretex og noen av mine aller beste kjøp opp igjennom tidene har vært herfra. Denne perfekte lille tweedsaken har jeg nå overtatt, og selv om den trengs å sy inn litt, har jeg allerede begynt å bruke den. 

Da jeg var hjemme i julen fikk jeg streng beskjed om å rydde ut fra loftet, og som vanlig kom jeg ned med en liten kolleksjon med godsaker. Stilen min har ikke forandret seg veldig mye opp igjennom tiden, i hvertfall fant jeg mange ting jeg har letet etter i butikker idag. Deriblant en blå fløyelsbukse, tweedjakken til pappa, 90-talls gensere, Levi´s 501-jeans.

Snart blir det varmere i været, og da vil denne bli perfekt! Enn så lenge styles den med ull undertøy under , hettegenser, jeans og sølvsko, hehe. 

Loftsleting anbefales imidlertid på det sterkeste, om ikke annet for en innmari koselig "trip down memory lane". 
/ gesner fra Gina Tricot, bukse fra Acne, sko fra Zara /

New Year New MeJeg er så glad det er 2017! Fjoråret var et ganske turbulent år for meg, men selv om det var nok av utfordringer som når jeg var midt oppi det, kanskje ikke så mulighetene i, ble det så mye bedre etterpå. Når jeg dealet med alt jeg hadde utsatt og begynte å ta vare på meg selv ble jeg mye mer lykkelig. Nå har jeg med hånda på hjertet ikke hatt det bedre på mange år. Det er allikevell en ting jeg i allefall har fått konstantert, og det er at det er kun deg som jobber for deg. Det er du som må gjøre endringen om det er det du ønsker å oppnå og ikke la det avhenge av andre. De har vanligvis nok med seg selv og vil aldri jobbe like hardt for deg som du (bortsett fra noen foreldre da).

De fleste endringene jeg normalt ville ha satt på nyttårsforsettet har jeg faktisk allerede i hverksatt i 2016, så forsettet mitt er rett og slett å gjøre mer av de tingene. Gjøre ting som er bra for meg og som gjør meg glad. Det hørtes veldig egoistisk ut, jeg skal selvfølgelig også være snill og grei mot andre, men jeg merker at når jeg har det bra er jeg også et bedre menneske å være rundt. 

Så bring it on 2017! Jeg har en god følelse på dette året. Nå er jeg hjemme igjen fra fjellet og har en masse morsomme planer fremover, men først er det en tur på Elixia, hehe. Her er forresten nyttårsantrekket mitt. Denne kjolen er så feminin og komfortabel på.

Håper dere har hatt en nydelig romjul, nyttår og fine dager i 2017 og ikke minst tusen takk for at dere leser bloggen min!

Følg meg på snap: linekirkhus, instagram: lilisfashion, facebook: Lilisfashion/ Kjole fra H&M, sko fra Jimmy Choo, smykke fra Zara /

Glitter & Knit

Her er antrekket jeg viste en liten sneak på i forrige post. Syns det er sååå fint med strikk mot glitter og statement øredobber i strass. Hadde jeg hatt med meg en  hvit herreskjorte skulle jeg gjerne hatt på meg akkurat det samme og bare byttet ut genseren med den i morgen.

Hvis du vil få med deg mer er jeg superglad om du vil følge meg på Face: Lilisfashion, snap (linekirkhus) og insta (lilisfashion) også :) Er jeg ikke her, så er jeg der, som det heter./ Genser fra Allsaints (gammel), skjørt fra Gina Tricot Exclusive, sko fra Jimmy Choo, øredobber vintage /

It´s a bling thing

Jeg har lenge kun brukt helt minimalt med smykker og helst så diskret og tynne som mulig. Jeg har likevell opp igjennom tiden også vært som kråka og blitt dratt mot alt som glitrer og samlet meg en fin liten kolleksjon av statementsmykker. Heldigvis har jeg tatt vare på de fineste strass-smykkene mine for i år har jeg fått skikkelig dilla på det igjen! Spesielt er det fint med store øredobber til strikk, eller en krispy hvit skjorte. Det er en utrolig virkningsfull detalj i antrekket og drar opp glamour-faktoren betraktelig! Jeg var i barnebursdag igår og ville ikke pynte meg for mye (niesen min har gitt meg kallenavnet jåla.. : / ) Da ble det glitterskjørt, strassøredobber og strikket pologenser istedet. Legger ut antrekket litt senere.

Iallefall er det et lite tips fra stylisten i meg, så om du ikke har noe spennende å ha på deg i morgen, så er det bare å finne frem den lille sorte og lasse på med strassøredobber, statement sko, armbånd, ringer og en lekker jakke er alt du trenger for å bli festfin!

 
/ Øredobber vintage, neglelakk fra Essie, hårspenne fra Lindex, armbånd fra Dyrberg/Kern /

Romjulsmodus


Håper dere har hatt en deilig julefeiring. Det har jeg selv om jeg må innrømme at jeg måtte bruke litt tid på å sørge over fantastiske Georg Michael i noen dager. Herregud for en mann og jeg blir så sur for at media kun fokuserer på det negative :( Freedom og To Funky var to musikkvideoer jeg elsket så hardt at det gjorde at jeg fikk en fascinasjon for supermodeller og mote, som igjen resulterte at jeg begynte å studere mote som jeg siden har jobbet med.. Det er rart. Jeg følte bare det var meg som hadde et slikt forhold til han, men det viser seg på sosiale medier at nesten alle jeg følger følte det samme. Liker alt han har laget, så det har gått på full blast her. Er så lei meg for jeg aldri fikk sett han live, men nok om det..

Vi har nesten blåst vekk her på vestlandet, men som alltid var uværet kraftig overdrevet og idag er fjellveiene åpne igjen og jeg sitter straks i bilen på vei til Rauland der vi skal være i romjulen og feire nyttår. Det skal bli fantastisk! Håper på masse snø og bra skiføre :)

Genseren jeg har på meg her har jeg hatt på meg siden jeg fikk den. Den er fin til alt og spesielt liker jeg å bruke den som her, til et lakkskjørt som gjør den mer rampete enn preppy. Da jeg var i Oslo fikk jeg gravd frem disse lårhøye bootsene fra lageret. De har vært savnet. Nå brukes også de i alle antrekk, haha. Nyt dagene videre, skal prøve å få lagt ut litt bildedryss fra julefeiringen min snart. Kommer litt an på nettet på fjellet. 

Hei så lenge <3/ Genser fra Lindex, skjørt fra H&M, skjerf fra Beck Søndergaard, jakke fra Match /

Black & Gold

Begynner dere å kjenne julestemningen i kroppen? Det gjør jeg! Selv om det fortsatt ikke er et snev av snø i luften så er heldigvis pakkene vakkert dandert, partykjolen i kofferten og sminketasken med i vesken for julefeiring på landet utenfor Haugesund, der besteforeldrene mine er fra. I år har det vært litt rart ettersom det er første år på lenge jeg ikke har bodd i Oslo den siste tiden. Der pleier det jo å være snø fra oktober som gjør at man ikke trenger å lete etter stemningen. Julebelysning skal jeg ikke si det mangler på i Stavanger, og det gir faktisk topp stemning likevell. Dette har jeg på meg idag, passe pyntet men ikke for formelt, hehe. Da får jeg spasmer. Skjørtet sikret jeg meg for noen måneder siden det gir meg ordentlige Gucci vibber, som aldri er helt feil. Iaf ikke i disse dager (når Gucci har oppnådd nye høyder). 

Håper dere nyter tiden, lar pusten synke og slapper av. Det skal iallefall jeg gjøre. Bloggen blir oppdatert i hele julen, så om du ikke har noe å gjøre skal jeg love nytt innhold om du titter innom iblandt. Ellers kan du også følge meg på snap (linekirkhus) og insta (lilisfashion), har forresten endelig fått sansen for instastories. Det er såååå gøy <3
/ Skjørt fra Vivikes, sko fra Proenza Schouler/ Faded, t-skjorte Balmain X H&M (gammel), jakke fra Lexington /

Dobbel Denim and Feathers

Har dere hatt en fin helg? Det har jeg med huset full av mine søte nieser. Idag startet jeg dagen tidlig med nok en kjøretime, og nå føler jeg at jeg begynner å bli klar for å ta lappen... Herregud så digg det skal være! Jeg skal dra rett på road trip, det er i alle fall sikkert :D Idag våknet jeg med totallåsning i nakken, så jeg må få prøvd å å komme meg til kiropraktor. Først skal jeg til BeWell i Sandnes å teste ut en ansiktsbehandling som heter skin boost, som skal stramme opp og gjøre meg vakker, hehe. Gleder meg stor til å se resultatet. 

Jeg har fortsatt ikke det største repertoaret av klesskapet mitt her i Stavanger, og har til gode å hente mine lårhøye boots fra lageret i Oslo, så gjett om jeg ble glad da jeg fant disse godbitene som jeg helt hadde glemt. Idag ble det dobbel denim og fjærjakken som jeg syns blir altfor lite brukt, og slettes ikke trenger å være forbeholdt party-antrekket :D

Ha en super mandag videre! 

Følg meg gjerne på Snapchat (linekirkhus) og Insta (lilisfashion) for flere oppdateringer igjennom dagen. 

/ jeans fra Frame, skjorte fra Rails, jakke fra Style Butler, sko fra Eurosko (gamle) /

Soft

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig er det fredag igjen og jeg er så klar for party i kveld! Jeg skal på Tusvik og Tønne show og gleder meg stort. Har forresten snakket litt om partyantrekk med Side2 idag som du kan sjekke ut. Jeg har fått besøk av søster og nieser og nå skal vi ta bussen til byen, (jentene har bare tatt bussen en gang så det blir stas). Vi skal se på julelys, pepperkakehus, julegran og selvfølgelig ta turen innom lekebutikken, hehe.  

Dette er for meg den perfekte fredagslooken. Komfortabel og kos, men litt pyntet med de høye hælene. Elsker denne softe pusejakken til. Den er så deilig og fin. 


/ Jakke fra Lindex, lue og cardigan fra Acne Studios, bukse fra Ricco Vero, sko fra Proenza Schouler/Faded /

Leo Lovers
 

Idag startet jeg tidlig med kjøretime.. Føler litt jeg har tatt ti skritt tilbake ved å velge manuell gir, pluss at jeg hadde et opphold på halvannen uke som gjorde at jeg ikke følte meg like flink idag. Nei, nå skal jeg intensivisere øvelseskjøringen og kjøretimene sånn det kommer litt mer på gli kjenner jeg.

De siste dagene har jeg vært barnevakt for mine skjønne nieser som bor på gård. Jeg som ikke har barn fikk kjørt meg for å si det sånn.. Mye å huske på med bleieskift, soving, mating til alle døgnets tider (det føltes sånn) og å ha konstant hjertebank for den minste som gjerne vil putte alt hun ser i munnen, hehe.. Er ikke så vant til at folk er avhengige av meg, så den ansvarsfølelsen var litt god å kjenne på og tør jeg si; mestre.

Dyreprint er noe jeg har likt så lenge jeg kan huske. Jeg kjøpte et par slangeimiterte lårhøye boots da jeg bodde i London i 2003 og syns alltid jeg var så fin når jeg tredde de på meg. Nå er jeg litt pissed for at jeg kvittet meg med dem for dyreprint går jo inn og ut av motebildet annenhvert år. De siste årene har jeg ikke blitt lei det, så nå får de henge konstant i garderoben. Denne kåpa er noen sesonger siden, men ALLE kjedene har dyreprint-pelser i sortimentet sitt. Det gir litt attityde til antrekket syns jeg. 

Nå er jeg tilbake i Stavanger igjen hvor det regner og er mildvær, akkurat sånn jeg liker det, hehe. Derfor holdt det med å slenge en kåpe over t-skjorta når jeg skulle en tur på lunch. Fortsatt har jeg en haug av ting å gjøre, for idag har jeg vært sykt sosete, så nå må jeg komme igang. 

Ha en nydelig onsdag :)


/ Jakke gammel, topp og jeans fra Gina Tricot, t-sjorte fra Rails, sko fra Ricco Vero /

Dress up!

Jeg tror på det å kle meg litt opp i hverdagene og spesielt nå når det er kaldt og mørkt. Jeg blir liksom litt gladere av det. Elsker komboen med blondetopp under en deilig kashmirgenser som dette jeg hadde på meg når jeg møtte Silje på Frogner. Når det blir kaldt har jeg innmari lett for å havne i samme antrekkene, varme boots, kåpe, strikkegenser og jeans, og det gjør jeg selvsagt fortsatt, men prøver å utfordre meg selv til å bruke skjørt eller kjole under strikk med strømpebukser når temperaturen tillater det. 

I kveld reiser jeg tilbake til Stavanger og det skal bli deilig å komme igang med treningen og kjøretimene igjen kjenner jeg. Det har blitt mye kosespising og lite trening på meg i det siste.Det er så viktig for meg å ha gode trening- og mat rutiner. Jeg blir rett og slett et bedre mennesket av det. I tillegg har jeg store planer om å få meg soverutiner. Jeg er en ordentlig natteravn og finner alltid på tusen ting å gjøre om kvelden. Det virker mye kulere å være en sånn som automatisk våkner klokken 0600.. Vi får se hva det blir til.

På fredag har søster, bror og jeg booket oss billetter på Tusvik og Tønne show forresten. Jeg er blodfan og gleder meg som en liten unge! Idag kommer det forresten en ny episode som jeg skal kose meg med når jeg spinner litt på treningssykkelen. Podcast er et supert tips til deg som syns det kan bli litt langtrukkent og kjedelig på sykkelen/mølla. Mine favoritter er Mediapuls, når jeg vil være oppdatert på den digitale verden, Tusvik og Tønne for å kose meg, Harm og Hegset for litt kjendis sladder og Brandi Glanville for litt reality trash :D Denne uken skal jeg også få meg en real ansikts peeling som jeg gleder meg til å se resultatene av. Føler det er så bra å ta litt ekstra vare på hud og kropp nå om vinteren. Følg meg gjerne på snapchat: linekirkhus og instagram: lilisfashion for å se hvordan det går.   

Ha en nydelig tirsdag!
/ Jakke og kashmirgenser fra H&M, blondetopp fra Gina Tricot, boots fra Bianco, strømpebukser fra Lindex /

Rock N´Roll pants

God lørdag fintfolk. Denne dagen er virkelig den beste i uka og å våkne opp uthvilt her kan ikke beskrives. Det er så deilig å være tilbake i hooden min her på Frogner, at jeg tenkte å lage en liten Frogner guide med mine favorittsteder der jeg liker å shoppe, henge, drikke kaffe og spise. Det ble litt stille på bloggen etter noen utrolig hektiske men spennende dager, med påfølgende migrene. Nå er jeg heldigvis bedre.  

Digger forresten mine nye Zara bukser. Det er så bra med klær som er versatile.  Disse er utrolig behagelige og perfekte til fest, men jeg syns også det er kult å bruke til strikk for eksempel. Her er i hvert fall et "after-work-drinks" antrekk med fløyel, metallisk, blonder og dyreprint i en deilig miks.. Haha alt på en gang!  

Foresten må jeg også anbefalte beina på disse. Jeg har et par andre bukser også med splitt nederst på innsiden og det gjør underverker om du som meg gjerne vil forlenge beina mest mulig. Med pumps eller hæler, ser myyye lengre ut. Dere kommer også til å få merke at jeg har fått dilla på blondetopp under alt om dagen, og skinnsmykke/choker. Det blir det mye av fremover. Var forresten ikke klar over hvor tydelig den kløfta var btw, de er umulig å temme dessverre :) 

Nyt lørdagen!

/ Bukse, choker og jakke fra Zara, sko fra Sapatos, skjorte fra La Redoute, veske fra Jerome Dreyfus, og topp fra Gina Tricot /

Patent Party PantsEndelig fant jeg den perfekte lakkbuksa. Dere aner ikke hvor lenge jeg har lidd i stillhet etter søken på en sånn.. Jeg fant en på LaRedote for en stund siden, også ble den utsolgt, også fant jeg en på Mads Nøregård, men de sender ikke til Norge. Jeg har faktisk peilet inn lokale sex-shapper på Google i håp om at de skulle ha en. Helt til stylistvenninnen min Afaf dukket opp i denne lakk-herligheten på instagram, så dette er takket være henne. 

Igår var jeg jo i Kjøben der jeg tilbrakte timesvis i &OtherStories, min favorittbutikk over alle i hele verden. Der har de forøvrig også en rålekker lakkbukse, men den var ekte og myyyye dyrere enn denne. Jeg så iallefall H&M butikken lyse opp mot meg da jeg kom ut, og tenkte at i en så kul by som København er denne garantert utsolgt, men til min store glede hang de der, på rekke og rad. Nå er jeg en "happy camper" kan jeg love dere! 

Jeg rakk ikke å ta bilder av den før lyset gikk idag, så det måtte bli noen innebilder. Uansett er det nok slik jeg kommer til å bruke den mest. Med strikk, og lace.. Har fått litt dilla på det merker jeg og dette er perfekt for en vinkveld med jentene. Her finner du forresten oppskriften på strikkegenseren min. 

Om du liker bloggen min, er du en engel om du vil nominere meg til Vixen Awards :D! Det tar ca 1 min og det kan du gjøre her :D

/ Bukse fra H&M, bluse fra Zara (gammel), kashmirgenser fra Gina Tricot, sko fra Jimmy Choo /

Rusty Brown

Annonse

Idag er åpningen av den nye Riccovero butikken i Stavanger hvor jeg skal vise frem mine favoritter og hvordan jeg styler dem. For dere som ikke er i området tenkte jeg å vise dere disse favorittene. Blusen er helt nydelig i rustbrun silke og har et lekkert snitt og sløyfe i halsen som du enten kan knytte foran, ha rundt halsen og hengende ned på sidene som et skjerf eller som jeg gjorde her ved å knytte det bak slik at det ble litt choker-aktig.

Jakken er nydelig og myk (ikke ekte pels) og perfekt til hverdag som til fest. Culottene er i et tykt strikket materiale og føles ut som å ha på joggebukse, som dere vet jeg digger.. Bootsene er superkomfortable og lekre med en røff og tykk såle. 

Et sånn type antrekk kan brukes til det meste fordi det er passe pent, men kult. Der fikk dere dagens tips fra meg :) Nå skal jeg ned i butikken for å forberede meg. Håper å se dere der!


/ Alt fra Riccovero /

Best. Thing. Ever.

Annonse

For dere som måtte lure så snakker jeg ikke om Trump.. for det er helt uforståelig for meg..  Derimot snakker jeg om denne fantastiske luksus "joggedressen" fra Riccovero. Noen av dere som har fulgt bloggen min en stund vet kanskje at jeg alltid velger et antrekk utifra at det skal føles mest mulig som en pysjamas. Derfor er det sikkert ingen overraskelse at jeg mildt sagt kastet meg over denne herligheten da jeg kom inn i den nye Riccovero butikken (som åpner på MagasinBlå i morgen).

Helt ærlig har jeg drømt om en joggedress i kashmir siden jeg så det for første gang da jeg jobbet på Harvey Nichols i London i 2005. Meg og deg kommer til å bli gode venner! Den er myk og rålekker, og ikke klør den i den heller. Alle mine kashmir-drømmer er herved oppfylt og grunnen ser dere i dette antrekket. Passformen på buksa er nemlig som dere ser perfekt, den er ikke saggy og fungerer supert til et comfy-chic antrekk som dette. Hæler og skinnjakke gjør det etter min mening helt innafor å komme i joggedress til lunch. Tror nesten jeg kommer til å bruke den like mye til hæler som til joggesko. Skinnjakka trenger som dere ser ikke mye introduksjon. Den er i en nydelig grønnfarge som passer til alt jeg har i skapet fra før og er i hanskemykt skinn. Den blir superfin til våren også ;)

Ha en nydelig dag fininger og vær snille med hverandre.. Jeg skal ta meg en ørliten hvil etter en lang natt foran CNN, hehe.. 

Husk at om du vil komme på åpningen av Riccovero butikken i Stavanger i morgen, kan du melde deg på eventet her. Jeg kommer til å være til stede og snakke om sesongens trender, vise frem mine favoritter og gi styling tips. Håper vi ses der :D/ Alt fra Riccovero / 

LiliLoves RiccoVero

AnnonseJeg som trodde jeg hadde klart å lure meg unna kald været ved å migrere til vestlandet, men dengang ei! Idag var det nemlig bikkjekaldt her også, men idag var en fantastisk dag likevell.

På torsdag åpner RiccoVero sin første butikk på Magasin Blå i Stavanger, og idag tittet jeg innom for å se hvordan den kommer til å se ut, samt myse på alle godbitene. Butikken ligger perfekt til i andre etasje og er mildt sagt rålekker! Den er nydelig åpen og lys med utsikt ut til sjøhusene på Hundvåg, og jeg er sikker på alle du vil til å elske den, så det er et HOT tips om du er på denne siden av landet! 

Idag fikk jeg som sagt sett på plaggene ordentlig og det er innmari mange must-haves denne sesongen. Blant annet en joggedress i kashmir som jeg døde litt av (viser dere denne i morgen). Idag ville jeg vise dere et casual jobbantrekk som jeg plukket ut, bestående av grove og superbehagelige sko, et transparent skjørt med vakre detaljer (dette er minst like kult til julebordet), og en vakker sennepsgul strikkegenser som man vil flytte inn i. Kåpen falt jeg umiddelbart pladask for, fargen, snittet og kvaliteten skal du lete lenge etter. 

Idag måtte jeg ha litt tykke strømpebukser til, men dette antrekket blir aller finest med en som er hakket tynnere. Kombinasjonen mellom sennepsgult og svart gjør antrekket interresant og den delikate teksturen i det sorte skjørtet mot den grove strikkede genseren er balanserer uttrykket. Det feminine skjørtet mot den avslappede og koselige genseren, de robuste skoene mot den stramme kåpen. Magisk. 

På åpningsdagen arrangeres det forresten et kult event i butikken hvor jeg har fått det ærefulle oppdrag med å snakke litt om mote og stil. Det blir lett servering og shopping i de eksklusive lokalene også har jeg plukket ut mine favoritter fra kolleksjonen og skal snakke om hvordan man styler dem. I tillegg er jeg tilgjengelig for styling og shopping tips. Er du i området så håper jeg at jeg ser deg der :D Eventet kan du melde deg på her./ Alt fra RiccoVero /

Simple layers
God dag Friday People! Hvordan har dere det idag? Jeg koser meg på det glade vestland, med bror og mange prosjekter som skal landes. Jeg elsker å ha mye å gjøre, men å slappe av med strikketøy og en god bok er minst like viktig, hehe.. Det handler om balanse sier de.. Har ikke vært så flink på det egentlig. Blir så giret av jobb og har hatt vanskelig å legge det fra meg. Det har jeg tatt tak i her på vestlandet og det er mye lettere ettersom jeg ikke bor mitt i byen, men heller er omgitt av naturen. Det er så bra! Snart skal jeg tilbake til Oslo igjen, men først skal helgen nytes.

Idag kledde jeg meg i et helt typisk hverdagsantrekk, og ettersom det muligens fortsatt er litt mildere i Stavanger funker lag-på-lag konseptet ypperlig her.  

Ha en nydelig helg og husk å lade batteriene ;)

/ Jakke fra Ralph Lauren, skinnbukse fra Moods of Norway, skjorte fra Envii, genser fra Line of Oslo (alt er fra tidligere sesonger), veske fra Beck Søndergaard /

Kenzo X HM - My favorites

Annonse

Igår skrev jeg om at jeg har blitt utfordret av H&M til å plukke ut og style mine favoritter fra den kule Kenzo X HM kolleksjonen. Først må jeg si at kolleksjonen er i enormt bra kvalitet. Fine stoffer og forseggjorte detaljer. Den både ser og kjennes luksus ut, men prisene er veldig overkommelige. Jeg plukket ut fire antrekk som jeg digger og som passer min stil og garderobe. Håper du blir inspirert til å ta turen til Kvadrat i morgen (om du bor i Rogaland).. (Husk også at dørene åpner allerede kl 0800, så du får tid til å stikke innom før jobb ;)

Zebra Jakken og den blå zebra buksen

Den mønstrete pysjamasen

 

Collegegenseren med volanger og det korte skjørtet

Kjolen med lange armer
 

Den sorte blusen med volanger og den rosa zebraprint buksa

/ Alle klær fra Kenzo X HM samarbeidet, støveletter (høye) Bianco, lave sko fra Sapatos, ankelstøveletter fra Proenza Schouler/ Faded /

Plaid pants & knit


Line Kirkhus, Lindex, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, Lindex

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

I forrige uke tok jeg og Silje turen til ærverdige Pascal i sentrum. Der har de deilige smørbrød, kaffe og macaroner. Vi koste oss og mimret litt om gamle dager og oppdaterte hverandre om livet. Det er innmari koselig å ta seg en pust i bakken og få catchet opp skikkelig. Silje og jeg har lignende bakgrunner fra magasiner og jobbet som moteredaktører på nett og papir. Det er morsomt å se hvordan tiden endrer seg og hvor bransjen er på vei nå.

Jeg har forresten skaffet meg rutete dressbukser som jeg syns ble så fine mot de franske flisene på kafeen. Jeg har alltid vært glad i ruter og føler meg umiddelbart så ordentlig når jeg har på meg det. For meg har alt med balanse i antrekket å gjøre, så når jeg kler meg litt preppy med flettestrikk og rutebukser må jeg ta på meg en litt grovere sko med hæl og en deilig fuskepels. Dette antrekket var like komfortabeld som det ser ut.

 Håper dere nyter mandagen og tar dere tid en pust i bakken med gode venninner innimellom slagene. Det er godt for sjelen :D  


Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, Lindex
/ bukser, genser og jakke fra Lindex, sko fra Alexander Wang, solbriller fra Raybans/

Foto: Silje Pedersen

Think PinkLine Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, Days Like This

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, Days Like This

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, Days Like This

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, Days Like This

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, Days Like This

Jeg har fått helt dilla på rosa og ettersom det fortsatt er brystkreft måneden, tenkte jeg å bidra litt på tampen med et lyserosa antrekk. Da jeg var i Oslo trakk jeg på meg dette antrekket fra Days Like This som jeg har blitt så glad i. Alle jeg møtte kommenterte hvor fint det var med et helantrekk i lyserosa, og det syns jeg også! 

Etter å ha vært stylist i ti år har jeg også pådratt meg endel erfaringer når det gjelder shopping. Derfor tenkte jeg å dele noen av mine tips med dere:

Gå i butikken på hverdager. Om du ikke velger Karl Johan som ditt shoppingsted er det som oftest mye roligere da, og du kan meske deg i butikken i stillhet. Ta på deg noe behagelig og velg gjerne hudfarget undertøy som passer til alt. Vær uthvilt og i form. For meg er det også bra om jeg ikke har drukket ti kopper kaffe (blir ekstremt utolmodig, hehe ) eller at det er dagen derpå (da ser alt stygt ut på meg..) Sjekk nettbutikkene i forkant. Da vet du hva du skal se etter. Ta status på garderoben. Hva trenger jeg? Har jeg noe som ligner? Vil jeg bruke dette?

Er du ikke helt i form til å prøve på? Da hører du med personalet om bytteregler. Jeg kjøper nemlig ofte endel ting og prøver det hjemme i ro og mak. Da har du jo også hele arsenalet av sko og tilbehør, og det er lettere å finne ut om det er en HIT eller en MISS.. Men da må du ikke være redd for å levere tilbake - det kan lett bli dyrt, hehe. Her var jeg på den fine Days Like This butikken i Stavanger og fikk til og med mitt eget stativ til rådighet, det hjelper innmari for å kunne se plaggene!

Happy Shopping!
Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, Days Like This

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, Days Like This

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, Days Like This

/ Bukse og genser fra Days Like This, sko fra Alexander Wang/Converse /

Tweeded

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista
Man trenger ikke være så spennende i klærne for at det blir lagt merke til. Jeg er jo veldig glad i jeans og strikk, men med et element som denne kåpen blir det et litt morsomt antrekk likevell. Flere stoppet meg på gaten for å høre hvor den var fra, hehe. Her var jeg og Tine og spiste lunch på Kolonihagen som er et absolutt must når du besøker Frogner. Påfulgt av et besøk innom Mina Milanda (denne vakre blomsterbutikken). 

Idag har jeg sovet kjempelenge, spist en deilig frokost og nå skal jeg trene. Ingenting er bedre en søndager. Ha det nydelig! 

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

/Genser fra Gina Tricot, bukse fra Bikbok/Never Denim, sko fra Bianco, Jakke fra Mint & Berry/Zalando, veske fra Jerome Dreyfuss /

Foto: Tine Monsen

The Blue velvet sofa

 Sponset opphold/Kommersielt samarbeid​

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista
Idag har vært litt av en hektisk dag med mange møter og da er det deilig å komme hjem til leiligheten og slappe av i den fine fløyelssofaen. Faktisk har jeg brukt mest tid på "kontoret" her under oppholdet. Det er innmari praktisk å kunne sitte her å jobbe i fred og ro. Imellom slagene møtte jeg fine Tine idag. Så koselig å se henne igjen, vi nøt en digg lunch på Kolonihagen. Etter det var det å stikke innom et PR byrå for å levere tilbake litt styling også tok vi en lliten matbit på Prosecceria. Så godt! Nå er det et drøss av bilder som må gjennomgås, mails og jobb som gjenstår.. Ser for meg det blir en lang kveld. hehe. Idag har jeg insta-takeover på Frogner House sin instagramkonto forresten. Jeg blir supergald om dere vil følge dagen min der. (@frognerhouse heter de). 

Da håper jeg dere har hatt en nydelig torsdag :D

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista
 

Tokyo-time

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Idag har jeg ingen møter før til lunch, og derfor myser jeg hjemme så lenge som mulig. I morgen drar jeg tilbake til Stavanger allerede og det føles sånn helt passe. Igår sjekket jeg ut Noodee i Barcode. Sykt digg mat kan jeg meddele :D Her hadde jeg og Corinne nytt en bedre lunch. Er ikke genseren kul? Fant den på Gina etter jeg soste innom før trening en dag. Kjøpte den i XL og da er den perfekt og oversize i størrelsen. Ser du også at jeg har blitt kortere på håret? Var innom mine faste frisører på Siste Mohikaner for å få frisket opp farge og cut før jeg drar hjem. Fikk en real keratin behandling også, så nå er håret så blankt og glatt at du vil ikke tro det! 

Idag skal jeg møte fine-Tine, men først skal jeg nyte.  

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

Line Kirkhus, Lilisfashion, fashion blogger, moteblogger, moteblogg, blogger, norwegian, stylist, fashionista, gina Tricot

/ Genser fra Gina Tricot, skjørt fra  Pulz, boots fra Dr. Martins, solbriller fra Rayban /

The Blues


Det er så deilig å være tilbake i byen min, jeg kan ikke få sagt det nok! Her hadde jeg møtt min skjønne venninne Corinne som er en av de beste make-up artistene i Norge og som jeg har jobbet med i mange år. Ikke bare det, hun er også rå på foto (som jeg benyttet meg grovt av) også har en superfin salong i sentrum (sjekk ut Wickedhouse!) Vi hadde en lang kaffedate, et spennende møte og stakk innom pressebyråene som i disse tider viser vårkolleksjonene. Alltid så rart å titte på vårklærne når kulda begynner å sette inn. 

Jeg er ganske heldig med akkurat det om vinteren, for jeg er så unaturlig varm av meg, så selv om folk pakket seg inn i boblejakker, kunne jeg lett springe rundt i bare legger. Hemmeligheten er å holde seg være varm på beina og i toppen, hehe. (#ullsokker) Jakken har jeg blogget allerede. Den har blitt min absolutte favoritt i høstgarderoben og er den eneste varme jakken jeg har med meg. Skoene er fra et tidligere samarbeid mellom Eurosko og Epilogue som jeg har funnet frem fra skapet. Det er jo som å finne gull!

Håper dere har en fin søndag!

 

/Jakke, skjørt og strikk fra NeverDenim/Bikbok, sko fra Eurosko/ Epilogue, veske fra Alexander Wang, lue fra FWSS/

The Smoking Jacket

Dressjakker minner meg om chice damer fra Paris som Caroline De Maigret og min "all time style icon", Emanuelle Alt. Sistnevnte hadde jeg et starstruck møte med etter et show under moteuken i New York i fjor. Hun var så kul og jeg jattet med henne om fransk stil (som dere kanskje har fått med dere at jeg er en smule inspirert av, hehe! I tillegg gikk hun i det samme antrekket bestående av kroppede gråslitte jeans og en stripegenser i tre dager på rad. Det var en forfriskende kontrast mot alle influencerne som kler seg etter alle kunstens regler under moteukene. Dette gjorde selvfølgelig også at jeg digger henne enda mer. Hun trenger ikke bevise noe for noen. 

En liten digresjon der, men iallefall dressjakker... Det er så kult å kombinere en stram dressjakke med et avslappet antrekk. Her skulle jeg på middag og debuterte min nye smokingjakke, som jeg kommer til å bruke hyppig igjen til våren, kjenner jeg.

Idag er jeg tilbake i min kjære Osloby! Kjenner det kribler i magen, det føles som en evighet siden. Dagens plan er møter, PR-byråer og dater, så om du følger meg på instagram (@lilisfashion )eller snap (@linekirkhus) så får du det med deg :D 

Ha en nydelig dag!

 

/ Jakke fra Lexington, genser fra T by Wang, bukse fra Never Denim/Bikbok, sko fra Alexander Wang, veske fra Beck Søndergaard, klokke fra Dyrberg/Kern /

Camel coat and Killer HeelsDa jeg begynte å style som freelancer i slutten av 2000-tallet fikk jeg ofte beskjed om å "ta med mye styling" som betydde mye stæsj. Smykker, skjerf, øredobber - rot.. På den tiden stylet jeg ofte 4 shoot i uken og jeg tror det er etter det at jeg rett og slett jeg ble allergisk mot mye stæsj (også det å bære på massevis av poser og gå i butikker, men det er en annen story, haha. )

På meg selv er det iallfall alltid det enkle som vinner. På den samme tiden valset jeg alltid rundt i høye hæler, det har jeg også sluttet med, selv om jeg gjerne skulle ønske jeg var flinkere til det. Det gjør mye med holdning og antrekk. Med mine "nye" Proenza Schoulers blir det endring på dette, antrekket blir så mye fetere med kule sko. Her var jeg iallefall en tur innom sentrum for å sjekke ut en street food greie, men endte opp med å heller få smake på en av verdens beste burgere på The Shack. Stikker du innom dit må du forresten bestille parmasan fries, de var gode de! 

Skoene kjøpte jeg forresten på en dritsøt vintage butikk som heter Faded. Hun som driver butikken jobbet i en av mine favoritt vintage butikker i Oslo for lenge siden, så babla gikk jo i ett da jeg forvillet meg inn i skattekammeret hennes. Jeg fant så mange fine skatter. Deriblant en silkebluse fra Sonia Rykiel med volanger, en perfekt Burberry trench, Chanel sko og Celine veske, men denne jenta skal ikke shoppe, så det fikk bli med skoene. De var så kule og helt ubrukte, så jeg klarte ikke la være. 

I morgen stikker jeg endelig til Oslo igjen og det gleder jeg meg sinnsykt til. Ha en fin tirsdag da.


/ Kåpe fra Ralph Lauren, genser fra Lindex, bukse fra Gina Tricot, sko fra Proenza Schouler/ Faded /

New In


Det er så innmari lenge siden jeg har shoppet! Så endelig tok jeg meg en liten snus rundt i Stavanger. Jeg har jobbet en del med styling i det siste og har derfor hatt uforskammet god oversikt på hva de har i butikkhyllene. Nå sprakk det altså og endelig har jeg skaffet meg favorittbuksene. Disse har jeg har brukt på flere shoot, og hver gang jeg tar dem ut ender modellen opp med å kjøpe dem. Jeansene er fra Never Denim/BikBok og jeg har brukt dem nesten hver dag i ti dager, haha. Digger at de er så høye på livet, og i superdigg stretch! Med meg fra Bikbok kom også denne jakken som jeg har forelsket meg i og genseren som jeg har lett etter i hundre år.

Nok om det. Jeg har blitt syk.. Jeg blir ALDRI syk. Idag var jeg og kjære Jeff en tur på kafé, men jeg klarte såvidt å drikke ferdig kaffien før jeg måtte kaste inn håndkleet. Jeg følte meg så blæh! Mest sannsynlig er det borte til i morgen (knock on wood), men iallefall er jeg fryktelig pjusk med halsvondt og hjerne i full dvale idag.  Det er ikke så kult for jeg skal på universitetet i morgen og da vil jeg være frisk i hodet igjen. Inntil da får jeg iallefall oppdatert meg på alle mine guilty pleasures, haha.. Hjernen klarer ikke annet enn Real Housewives idag. 

Ok, natta! 

/ Caps i kashmir fra Varsity, genser fra Bikbok, bukse og jakke fra Never Denim, sko fra New Balance, klokke fra Dyrberg/Kern, veske fra Beck Søndergaard, smykke og øredobber fra Pernille Corydon /

Black & Blue

Her på vestlandet har været smilt de siste ukene og til idag har det vært helt innafor med bare bein, endelig! Så de siste dagene og helgen har jeg nydt Stavanger, det er så innmari fint her. Det gjør også at det er mye morsommere å kle seg. Sensommer antrekk er det beste! 

Som stylist har jeg alltid vært opptatt av å mikse klær fra kjedebutikker med designerklær. Slik at leserne av magasinet ser at alt slettes ikke trenger å koste skjorta. Sånn er det med min garderobe også, mesteparten av plaggene vil jeg si er rimeligere, men hemmeligheten er å se etter plagg som ikke ser billige ut. Da gjelder det å sette seg litt inn i tekstiler og snitt. Kan du det, vil ethvert antrekk se ut som en million dollars. Her for eksempel, med unntak av solbriller, veske, klokke og sko, er alt fra Lindex. Genseren for eksempel er så fin i snittet at den kunne vært fra hvilken som helst designer. 

Nå skal jeg få meket meg opp på Elixia, jeg har slettes ikke vært særlig flink til det i det siste.. Skjerpings! Ha en nydelig dag og husk å sjekke lappen på kjede-klærne, da kan du gjøre noen ordentlige kupp som varer i årevis!

Mixing it up

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, bø, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

I går var jeg i bursdag til min niese Frida som ble ni år. Vi koste oss med taco og kaker og etterpå gikk jeg og Frida ut for å ta bilder. Tenk at hun knipset disse av meg, hun er så flink! Barn idag ass.. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg liker å mikse stiler. Det glamorøse skjørtet fikk en ny vri med jeans skjorte, joggesko og en grov linjakke. På en-to-tre ble et festplagg perfekt til hverdags. 

Om litt vender jeg snuten vestover til sydentemperatur og jobb igjen, men først venter nok en fjelltur og litt mer hyttekos. Nyt torsdagen!
Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

/ Jakke og skjørt fra Gina Tricot, sko fra Lacoste, skjorte fra Lindex /

Le Oversize KnitJeg hadde seriøst aldri trodd at jeg skulle være en av dem som fikk strikkedilla, men etter søster insisterte på å lære meg kunsten som hun mente alle burde kunne, tenkte jeg at jeg skulle vise dem en gang for alle ved på strikke en genser. Da ville de la meg være i fred etterpå, tenkte jeg.

Etter litt fundering kom jeg frem til at jeg ville lage en genser som jeg trengte, og som passet til alt i garderoben. Ikke en som var komplisert å strikke slik at jeg mistet motet halvveis. Jeg ville ha en i rettstrikk, fordi jeg syns det er ryddigst også ville jeg ha en i tykt garn med tykke pinner. Jeg hadde nettopp kvittet meg med noen stripete gensere og trengte en. Er avhengig av å ha noen stripete gensere. Denne er strikket med 10mm rundpinne og Air garnet til Gjestal som er et av de tykkeste. Det at garnet og pinnene er så tykke er enormt positivt om du ikke har strikket før fordi det er innmari takknemlig å strikke. Etter ett nøste er du nemlig allerede kommet 1/5 del av genseren.

Iallefall hadde jeg hørt om Linelangmo genseren og syns den var fin i formen og så noenlunde ukomplisert ut. Denne genseren er direkte strikket etter målene til den genseren som ligger på minmote (Bortsett fra stripene. Her har jeg brukt en stripe - et nøste, så det er lett å holde styr på).

Jeg digger denne genseren og blir alltid stoppet på gata av folk som liker den når jeg har den på meg, men den er noe upraktisk fordi den er så gigantisk, spesielt  på armene. Derfor strikket jeg genser nummer to tilpasset litt mindre og i et annet og mykere garn, (den ser dere her). Legger ut mine mål litt senere ( må sjekke at de er riktige først) . Når jeg har på meg denne kreasjonen trenger jeg ikke jakke iallefall, den både lufter/puster og holder varmen ettersom den er så stor. Den er kjempefin til stramme skinnbukser f.eks, da gjør den at beina ser ekstra lange og tynne ut. 

Street safari

Å gå tur er noe jeg virkelig setter pris på og da er det samme om det er i by eller i natur. Begge deler er som et friminutt der jeg får luftet tanker og beveget meg litt. Noen ganger går jeg i timevis, andre ganger i 20 minutter. Da jeg studerte i London gikk jeg ofte hjem fra skolen i 3 timer, jeg har aldri vært så tynn som jeg var da, haha. Når jeg vandrer gatelangs i storby, glemmer jeg helt tid og sted og plutselig har jeg gått hele dagen. Det er en ypperlig måte å bli kjent med en ny by på, om du har tid da vell og merke. Forrige gang jeg gikk tur i disse skoene var i LA. Da viste iPhonen 36k skritt og jeg hadde kjøttsår på begge hælene, haha.  (TMI- I know). 

Anyways. Den grønne safarijakken minner meg om old school Yves Saint Laurent, og hans nydelige old school kolleksjoner. Sånne jakker er tidløse og et must have i garderoben etter min mening..

/Jakke fra Gina Tricot, skinnbukse fra H&M, sko fra Balenciaga, veske fra Stella McCartney, strikk fra All Saints /

Velvet obsession


Fløyel er overalt om dagen og jeg ELSKER det! På møbler, klær og accessoirer, I want it all! Jeg tror forresten jeg alltid har vært glad i fløyel, helt siden mine glansdager som rytmisk sports gymnast med heldekkende fløyels- turndrakt, til vintage kjoler jeg har samlet på fra studietiden i London. Opp igjennom årene har jeg hatt utallige dressjakker og bukser som har gått inn og ut av garderoben. Denne buksen føles som en pysj å ha på, og er kjempefin til høye hæler og utgang. Her prøvde jeg imidlertid å springe mellom regndråpene (mislykket forsøk..) for å shoppe litt garn til en ny genser. Bomberjakken er en ny favoritt som jeg liker å bruke både til hverdags og fest.  

Jeg myste på fine Benedictes vårkolleksjon også forresten, hvor hun hadde flere nydelige fløyelskreasjoner som jeg ikke klarer å vente med å få klypene i. Enn så lenge koser jeg meg i denne buksa som pynter opp litt i regnværet. 

/ Bukse fra Samsøe & Samsøe, jakke fra Gina Tricot, veske fra Stella McCartney / 
Mais Oui OuiI det siste har jeg blitt opphengt i rødt og putter støtt og stadig røde detaljer inn i antrekkene mine. Den enkleste måten å innføre fargen på i et relativt fargeløst antrekk er i form av et skjerf, sko eller neglelakk. Det er selvfølgelig også kjempefint med hele fargeantrekk, men i et baseantrekk som jeg hadde på meg her, får det røde skjerfet full fokus. 

Genseren har dere som leser bloggen fast sett mange ganger, den er et av de mest brukte plaggene i skapet mitt. Den er så innmari myk og god og jeg bruker den til absolutt alt. Buskene fant jeg på min favvo-nærbutikk på Frogner, Gathering Objects. Hvis du er i området bør du absolutt ta en tur innom. Der har de nemlig alt fra interiør, klær, deilige produkter, bilder og planter og alt er delikat og vakkert anrettet. Buksen er i silke og jeg ser for meg at den blir minst like fint til mine røde pumps som til flats. 

/ Genser fra T by Alexander Wang, Bukse fra Masscob, sko fra Superga, skjerf vintage /

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

The corner flower market

Line Kirkhus, Stylist, Norway, Blogger, Fashion blogger, moteblogger, blogg, blog, moteblogg, fashionista, oslo, norway, flowers, peonies, blomster, pioner, redaktør, mote, sapatos, eurosko, becksøndergaard, minimum, Lindex, jeans, poncho, loafers, choker, celine, solbriller, sunglasses,

Line Kirkhus, Stylist, Norway, Blogger, Fashion blogger, moteblogger, blogg, blog, moteblogg, fashionista, oslo, norway, flowers, peonies, blomster, pioner, redaktør, mote, sapatos, eurosko, becksøndergaard, minimum, Lindex, jeans, poncho, loafers, choker, celine, solbriller, sunglasses, frogner, blomsterbutikk, roser, pioner, salg, norge, norway, norwegian, eurostyle, scandistyle, scandinavian

Line Kirkhus, Stylist, Norway, Blogger, Fashion blogger, moteblogger, blogg, blog, moteblogg, fashionista, oslo, norway, flowers, peonies, blomster, pioner, redaktør, mote, sapatos, eurosko, becksøndergaard, minimum, Lindex, jeans, poncho, loafers, choker, celine, solbriller, sunglasses, frogner, blomsterbutikk, roser, pioner, salg, norge, norway, norwegian, eurostyle, scandistyle, scandinavian

Line Kirkhus, Stylist, Norway, Blogger, Fashion blogger, moteblogger, blogg, blog, moteblogg, fashionista, oslo, norway, flowers, peonies, blomster, pioner, redaktør, mote, sapatos, eurosko, becksøndergaard, minimum, Lindex, jeans, poncho, loafers, choker, celine, solbriller, sunglasses, frogner, blomsterbutikk, roser, pioner, salg, norge, norway, norwegian, eurostyle, scandistyle, scandinavian

Line Kirkhus, Stylist, Norway, Blogger, Fashion blogger, moteblogger, blogg, blog, moteblogg, fashionista, oslo, norway, flowers, peonies, blomster, pioner, redaktør, mote, sapatos, eurosko, becksøndergaard, minimum, Lindex, jeans, poncho, loafers, choker, celine, solbriller, sunglasses, frogner, blomsterbutikk, roser, pioner, salg, norge, norway, norwegian, eurostyle, scandistyle, scandinavian

Line Kirkhus, Stylist, Norway, Blogger, Fashion blogger, moteblogger, blogg, blog, moteblogg, fashionista, oslo, norway, flowers, peonies, blomster, pioner, redaktør, mote, sapatos, eurosko, becksøndergaard, minimum, Lindex, jeans, poncho, loafers, choker, celine, solbriller, sunglasses, frogner, blomsterbutikk, roser, pioner, salg

Line Kirkhus, Stylist, Norway, Blogger, Fashion blogger, moteblogger, blogg, blog, moteblogg, fashionista, oslo, norway, flowers, peonies, blomster, pioner, redaktør, mote, sapatos, eurosko, becksøndergaard, minimum, Lindex, jeans, poncho, loafers, choker, celine, solbriller, sunglasses, frogner, blomsterbutikk, roser, pioner, salg

Line Kirkhus, Stylist, Norway, Blogger, Fashion blogger, moteblogger, blogg, blog, moteblogg, fashionista, oslo, norway, flowers, peonies, blomster, pioner, redaktør, mote, sapatos, eurosko, becksøndergaard, minimum, Lindex, jeans, poncho, loafers, choker, celine, solbriller, sunglasses,

Line Kirkhus, Stylist, Norway, Blogger, Fashion blogger, moteblogger, blogg, blog, moteblogg, fashionista, oslo, norway, flowers, peonies, blomster, pioner, redaktør, mote, sapatos, eurosko, becksøndergaard, minimum, Lindex, jeans, poncho, loafers, choker, celine, solbriller, sunglasses, frogner, blomsterbutikk, roser, pioner, salg

Jeg koser meg veldig i området der jeg bor. Her er det søte kafeer, og små, magiske butikker. En av favorittene er en bitteliten blomsterbutikk som frister meg på veien til Kaffebrenneriet. Her bugner det alltid over av vakre pioner, nelliker, tulipaner og roser som du får i alle farger du kan tenke deg. Ikke er det veldig dyrt heller. Etter en kafétur måtte jeg stikke innom for å plukke med meg noen nye blomster som jeg kunne freshe opp hjemmekontoret med. 

Ett av de mest anvendelige plaggene nå i sommergarderoben er etter min mening faktisk ponchen. Jeg har rukket å samle meg opp en liten kolleksjon etterhvert, og de er perfekte i varmere temperaturer. Her kombinerer jeg den med enkel jeans og t-skjorte, men den er like kul over shorts og singlet. Eller som kjole med et belte i livet og boots. Fresht. 

Fortiden er hodet mitt litt på et annet sted, og jeg må konsentrere meg mye om det akkurat nå, derfor har jeg ikke fått blogget så hyppig som jeg skulle ønske. Jeg vil jo at bloggen skal være så inspirerende og fin som mulig, og da er det viktig at jeg har tankene med meg, men snart kommer jeg tilbake til en bloggpost om dagen.

I går var jeg og klippet meg og idag skal jeg til frisøren for å teste ut noe som høres ut som en mirakelkur for slitt hår! Det gleder jeg meg veldig til å prøve. Jeg lover å legge ut før-, under og etterbilder og snutter på Snap. Jeg blir også veldig glad om du vil følge meg der, Linekirkhus heter jeg ; ) 

/ Poncho fra Beck Søndergaard, jeans fra Lindex, sko fra Stockholm Design Group, t-skjorte fra Minimum, solbriller fra Celine /

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Wednesday / Lovers

Lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris minimum copenhagen london new yort street style

Lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris minimum copenhagen london new yort street style

Lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris minimum copenhagen london new yort street style

Lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris minimum copenhagen london new yort street style

Lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris minimum copenhagen london new yort street style
God morgen! Jeg er så glad flere og flere av dere leser bloggen min etter jeg har begynt å oppdatere oftere! Det betyr i mine øyne at det er noe jeg gjør som er bra :P Si gjerne ifra om det er noe dere vil ha mer eller mindre av :) 

Her er nok et eksempel på at et helt enkelt jeans og strikkegenser kan bli mer interressant med en litta dose animalprint. Jakken er dessverre ikke å få tak i før oktober (vareprøvesalg), men dere kan kommentere så ser vi hva jeg kan gjøre :D 

Ha en nydelig lillelørdag!

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /Wedn

 

Back / In Black
 

Endelig er jeg tilbake til hverdagen i Oslo by. Jeg har hatt en fantastisk påske på fjellet med verdens beste familie, men må innrømme det er kjempedeilig å være tilbake i byen også, heldigvis. Idag var jeg innom Sienna Miller lanseringen til Lindex og etterpå tok jeg en etterlengtet kaffedate med min kjære Tine. Det føltes som vi ikke hadde sett hverandre på et år, det var så mye å catche opp om. Elsker venninner som man sitter og jatter med i ett så man helt glemmer tid og sted. Sånn er det med Tine! 

(Jeg var jo så heldig å møte Sienna Miller i London. Det kan dere lese mer om her)

Jeg var fortsatt i feriemodus da jeg stod opp idag og antrekket er heller laid-back. Som dere kanskje har fått med dere har jeg en stor elsk på bomber-jakker. Det er nemlig noen ting som har blitt trend igjen som jeg alltid har hatt i garderoben, og dette er en av dem. Sist jeg skrev om bomberen tipset jeg om at det kan være lurt å ta en titt i herreavdelingene på Zara og H&M. Denne er nemlig et sånnt kupp. Jakkene der blir i en fin "oversize" versjon som egner seg perfekt til sen-vinterværet vi har nå. Med denne får jeg plass til en tykk strikkegenser om det skulle bli nødvendig, eller som jeg gjorde idag; lag-på-lag.

Jakken kjøpte jeg på herreavdelingen på Zara til 50% i fjor, og den er superdeilig og varm, og ser mye dyrere ut enn 300kr, mener jeg :)

Jeg har forresten også kommet meg på Snapchat som jeg har rukket å bli "veldig" aktiv på og bittelitt hekta på. Linekirkhus heter jeg der :D 

/ Boots fra Tony Mora, bukse fra Never Denim/Bikbok, jakke fra Zara/Herre /

Everyday / Pyjama

Her i på sør-vestlandet kvitrer fuglene om at det er vår, og det har jeg hør de gjør på østlandet også. Der er en sånn deilig følelse når det skjer og man kan nyte solnedgangen ute. Disse bildene tok jeg for et par uker siden i Frognerparken, men antrekket funker vell så bra i varmere klima, bare dropp lua :) Vide bukser kommer det mer og mer av og spesielt om du vil pynte deg. Det er råfint til en liten badedrakt eller en slinky topp som viser litt hud. Disse buksene er en perfekt kontrast til en mer avkledd overdel. Her var det altfor kaldt for det, men digger den enkle og komfortable outfiten likevell. 

/ Bukse og kåpe fra By Malene Birger, sko fra Reebok, genser fra Samsøe &Samsøe, lue fra H&M Herre / 

Boots / Knit

Egentlig skulle jeg bare hjemmom til Stavanger en tur for en stylingjobb, men da en annen tur ble avlyst bestemte jeg meg for å bli noen dager ekstra. Jeg pleier nesten aldri pakke noe særlig når jeg skal hjem for mamma har akkurat samme klesstil som meg, så jeg snoker bare i klesskapet hennes om det skrunter i kofferten. Her har jeg lånt hennes boots og pappas gamle arangenser :) Sammen med mine favoritt skinnyjeans, solbriller og sauepelsvest funket det helt greit.. Idag er det hjemmekontor også har jeg virkelig fått treningsånden over meg, endelig, derfor blir det en tur opp til Elixia etterpå. Det føles så bra å endelig finne formen. Men det er ingen dum ting å roe helt ned og komme igang med gode rutiner både i kosthold og på treningsfronten etter å ha hatt en veldig hektisk hverdag med MYE reising og heavy dealines i flere år. Det er virkelig ikke noe jeg har trodd vil hjelpe mot stress og angst før, men det gjør faktisk underverker for kropp og sjel. At man blir strammere er bare en bonus til alt det andre fysiskaktivitet gjør med sinn.

/ Genser fra pappa, vest fra FWSS/ Fontana Kvadrat, jeans fra Never Denim, boots fra Acne / 

Mountain Chilling / French Braids

 
Halleluja jeg har lært meg å flette, helt av meg selv! Jeg er sååå stolt! Nå kan jeg både flette og kjøre bil (noe de fleste av dere sikkert kan allerede, hehe). Men det er noe med mestringsfølelsen av å lære seg nye ting. Jeg har lenge visst hvordan man fletter franskefletter i teorien, men har vel aldri hatt ro i meg til å prøve. Da jeg var på hytta bestemte jeg meg for å ikke gi meg, og dette var første forsøk som jeg syns ble ganske bra, haha. Er klar over at jeg skryter av meg selv om noe som kanskje er litt flaut å ikke kunne. Testet også ut kardashianflettene (der det er to franske og midtskill) og det var til min store overraskelse heller ikke så vanskelig. Har liksom alltid trodd det. 

Ellers har jeg fått nye camo-treningstights fra Gina Tricot som både er rå og veldig deilige på med en strikk i livet. Disse føler jeg meg faktisk overraskendekul ut i når jeg peser på mølla og hører på Tysvik og Tønne :) Fjelluniformen min består ellers av en digg, tynn kashmirpolo som jeg anbefaler alle å ha i skapet. Denne bruker jeg til alle anledninger og alle antrekk. 

/ Genser fra AllSaints, treningstights fra Gina Tricot, boots fra ikki, jakke fra Minimum / 

 

MA / Vintage

Jeg skal tipse dere om et sted i Oslo som jeg ELSKER og som jeg sikkert burde holdt hemmelig. Nemlig en av Oslos beste vintage butikker! Jeg titter innom MA Vintage på Briskeby titt og ofte, og hver gang er det en haug av ting jeg har lyst på. Altfor ofte kommer jeg hjem med noen skatter jeg har spanet meg ut. Heldigvis er det ikke alt som er i min størrelse, så fristelsene blir av og til med det. Denne gangen falt jeg pladask for den mest perfekte leo-print jakken jeg har sett. Skoene har jeg siklet på for noen sesonger siden, og er minst like kule nå. De er fra Stella McCartney. Jeg skal lage en egen post på noen andre scoop jeg gjorde fra MA som er en av mine absolutte favorittbutikker i morgen. 

/Sko og jakke fra MA Vintage, bukse fra Just Female, genser fra Wild Wool, solbriller fra Ray Ban/ 

Friday / Outfit

Inni meg er det vår! Og dette er det jeg helst vil gå med. Det funket helt fint til det begynte å snø.. Et lite tips til å fiffe opp jakken er å ta en liten pels rundt kragen. Da ser den med ett mye mer ekslusiv ut. En fin fake eller sau som jeg har på meg her gjør susen, og safarijakken får et nytt preg. Jeg liker komboen av det straighte mot litt rampete detaljer som den utslitte favorittbuksen. Idag har jeg hatt det superdeilig, med en tur i Frognerparken og påfølgende kafé med mine kjære foreldre, før de dro videre til vestlandet. Det er litt kjipt at de bor så langt borte, men alltid max kvalitetstid når vi er sammen. Nå bærer det videre på gymmen også er det fredagsdrinks!

Ha en nydelig dag i "vårværet", hehe.

/Jakke fra Gina Tricot, skjorte fra Frame, sko fra Sapatos/lånt, jeans fra Gina Tricot (gamle)/

 

New York / Fashion Week


For tiden er det New York Fashion week, men jeg er så langt borte fra det som overhodet mulig. Dette var fra da jeg og Tine var i New York i høst, hvor varmegradene nærmet seg 30 og vi gikk å svettet rundt i Meatpacking district hver dag. Neida, VI svetter ikke altså. Elsket denne vakre kjolen fra Ganni og jakken fra Second Female er helt perfekt!

Akkurat nå sitter jeg på vinterfjellet med dårlig nett og prøver så godt jeg kan å følge med på det som kommer ut fra moteuken i New York. Må ærlig innrømme at så langt er det ingen visninger som har gitt meg frysninger, selv om det ser det så innmari kaldt ut å være der. Selv har jeg vært på moteuken i New York mange ganger når det er bikkjekaldt. Det er en kjempeutfordring. Det kan blåse så innmari i New York, typ isvind som går igjennom marg og bein. Derfor er det litt av et kunststykke å være fashionabel i den bitende kulden. Jeg har gått rundt med doble sett med superundertøy under antrekket, men vært en frossenfisk allikevel. Derfor må vi gi all cudos til alle de stilsikre bloggerne som trosser kulden for å se moteriktig ut på bilder. 

Dette var imidlertid ikke tilfellet her. Her var det godt og varmt!

/Jakke fra Second Female (gave), kjole fra Ganni (lånt), sko fra Ellos, veske fra Stelle McCartney/

Camo / KnitOm få strakser er jeg på vei til hytta! Først skal jeg stikke innom Sats å få meg en liten trenings økt og før jeg kommer meg opp på fjellet skal jeg en sniktitt innom Bø for å hilse på søster og nieser. Fikk en ny niese forrige helg og hun er såååå søt! Deretter bærer det opp på fjellet for max nyting. Da er det ski, spill, joggis og masse digg mat på planen. Er ikke sikker på om vi har nett der, men skal se om jeg ikke skal få ordnet noe. Litt mer Valentines Day tips kommer senere.

Jeg er helfrelst i strikkekjoler om dagen. Denne er fra Weekday og jeg tror jeg kjøpte den på salg for sånn ca 150kr, da snakker vi bargain. Jeg har to mønster som går inn og ut av stilen min år etter år. Derfor prøver jeg å ikke kvitte meg med for mye av disse tingene, for det er alltid gøy å stikke ned i boden å finne gamle skatter man har glemt. Det er noe med leo/dyreprint og camo som jeg syns passer så godt inn i min stil, og jeg liker det! 

/Jakke fra Canada Goose, kjole fra Weekday, strømpebukse fra Pierre Robert, sko fra Mango, belte fra H&M/

Winter / Lights  

Det er så fint å kle seg i lyse toner om vinteren. Dessverre er det jo ikke like lett å holde buksa hvit når bakken er dekket av snø og slaps. Derfor dristet jeg meg til å ta på meg et hellyst antrekk da jeg så at bakken var bar. Fargene lysner opp gatebildet og jeg føler meg lettere til sinns. Når det er sagt kan jeg ikke vente til varmere vårvær. Hver gang jeg åpner opp balkongdøra for å snuse på temperaturen før jeg stikker ut, prøver jeg å lukte etter om det er vår i luften. Jeg syns jeg kjenner den idag. Ha en nydelig fredag!

// Buksen er fra H&M (gammel), sko fra Bianco / Camilla Pihl (sponset), skjorte fra Rails (sponset), Strikk fra Samsøe & Samsøe (sponset), Kåpe fra MSGM // 


Foto: Janne Rugland

London / Spring

Turen er sponset av Lindex

Når man er så lite bortskjemt med været som man er i Norge, føler jeg at når jeg kommer over pluss 5, da er det vår. Som du ser på antrekket mitt utnyttet jeg de 6 gradene jeg hadde i London til det fulleste og benyttet sjansen til å lufte litt ankler! Jeg elsker småsko og det er noe av det som irriterer meg mest med det slapseværet vi har nå (i Oslo), er at man ikke har så mange alternativer i skotøy. Sko og jakker er virkelig det som utgjør antrekket for min del. Jakken er jeg fortsatt forelsket i også btw.  

/Jakke fra Balmain X H&M, sko fra Ellos, topp og bukser fra Lindex (sponset)/

All Black / Lindex Shoot

Turen er sponset av Lindex


Dette hadde jeg på meg da jeg var på jobb i London. Hun jeg intervjuet (som jeg må holde hemmelig enn så lenge) er en jeg har beundret i mange år. Å få møte henne i en avslappet setting med luktelys, fine sofaer og kaffe i en hel halvtime og at hun i tillegg var superhyggelig var ubeskrivelig.

Jeg har jo etterhvert møtt endel kjente fjes, men hun her ble jeg ganske så starstruck av må jeg innrømme! Også følte jeg vi var så like i tankemåte.. Hun satt hele tiden med dobbeltkryss på beina som jeg også gjør og blir mobbet for, det var gøy!

Bildene til den nye Lindex kampanjen ble tatt på vakre Spring Studios i Camden og da jeg kom var de akkurat ferdige. Studioet er kjempestort og når de lager en sånn kampanje er det fullt av mennesker som jobber der. Det er alltid så gøy å se og være med på sånne store produksjoner. På våre editorial shoot er vi vanligvis ikke mer enn 5-6 stykker. Jeg skulle gjerne vært der lengre kjenner jeg.. 


Travel Light

Jeg er veldig enten eller når det kommer til pakking. Skal jeg på moteuker går jeg helt bananas og pakker med meg tre kofferter, men skal jeg bare på en kort reise er det kun håndbagasje som gjelder. Jeg har faktisk blitt flink å pakke også. Det er mye mer plass i en sånn liten en enn man tror. 

Tenk igjennom hva du skal og sjekk temperaturen. Når jeg skal til en storby tar jeg alltid med meg 3-4 t-skjorter, en collegegenser til å slappe av i, en strikkegenser, en skjorte og en dressjakke. Denne gangen pakket jeg med meg et par skinn culotter, en topp til kvelden og en mørkeblå velour dress. Kun et par høye hæler fikk bli med. Produkter og sminke blir jo til et minimum, men det er ikke så farlig når det er så kort uansett.

Vesken min prøver jeg å organisere ved å bruke små mapper til nøkler, kort, kvitteringer og andre småting (også har jeg en til minnekort, ekstern harddisk, diverse ladere og lignende). Da er det mye lettere å finne frem. Ansiktsmasken er alltid med. Gode øretelefoner er et must det samme er en miniveske, slik at man slipper å drasse på for mye. 

Reiseantrekket mitt er alltid komfortabelt som nesten alltid innebærer stramme stretch jeans, t-skjorte eller skjorte og en kashmir genser. Jeg reiser aldri i hæler og tar selvfølgelig det største plagget (kåpa) på meg. 
Getting ready for Vixen Blog Awards

Behandlingen er sponset
Jeg har lagt meg til en litt overdådig vane som er å booke inn hår og make-up hos min flinke faste frisør Siste Mohikaner før et større event. Det er så deilig å bli dullet med og så slipper man å tenke på at det ikke blir fint. Svetlana og Tanja som jeg går til er superflinke.Til Vixen ville jeg gjøre noe jeg ikke vanligvis gjør og kjørte på med tung liner og mørke lepper. Håret fikk jeg flettet i skikkelige Kardashians fletter. Er fortsatt litt usikker på om jeg passer denne frisyren men den ble iallfall veldig fin, syns jeg.

Jeg gikk for Ganni kjole og prinsesse sko som du kan se bedre i dette innlegget. 

Nå har jeg akkurat ankommet hotellet mitt i London. Det er superkoselig og ligger i Covent Garden. Hva jeg skal gjøre her kan jeg dessverre ikke fortelle enda, men jeg har gledet meg til det i en hel måned, så det skal bli så kult! Nå skal jeg ta på meg gå skoene og suse litt rundt i gamle trakter. Blogges fra London i morgen.

Im Back

Se der! Plutselig gikk det en måned før jeg blogget igjen, tror jeg ble litt bitt av feriemodusen.

Jeg håper alle har hatt en nydelig jul- og nyttårsfeiring, selv om det føles som en evighet siden. Jeg hadde det superdeilig i julen og koste meg med hele familien i Stavanger, hos søster i Bø og så på fjellet.

Etter en god lang ferie er det allikevell faktisk jammen godt å være i Oslo også. 2015 bød på en haug av fantastiske reiser, kule intervjuer og jeg fikk møte et drøss spennende folk, Derfor gleder jeg meg til veldig å se hva 2016 har i gjerde.

Her var jeg og venninnen min på roadtrip til Silverlake i LA. Da vi så Hollywood skiltet måtte vi bare stoppe å ta et obligatoriask peace bildet. Elsker forresten den kule Moods of Norway skinnjakken min! Lover at 2016 skal bli et bedre blogge år :P !  Winter / Uniform

Herreguud så kaldt! Lever dere? Jeg er en stakkars (sør)vestlending som aldeles ikke er vant til kulden. Den kommer til meg som kjerringa på julenatta hvert år, og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Heldigvis har jeg funnet en liten hjelper, og dette er et tips om du skal til utlandet. (jeg er ikke sponset) Jeg oppdaget med et uhell noe som heter Heat-tech fra merket Uniqlo (som vi ikke har i Norge selvfølgelig :S) Det er et tynt, tynt og deilig superundertøy, med understrek på super.

Jeg kjøpte nemlig en pologenser i dette deilige materialet som kjennes ut som en tynn silke/kashmir blanding for lenge siden. Da jeg skulle ta den på meg (om sommeren) merket jeg at jeg ble unaturlig varm. Etter å ha googlet fant jeg ut at dette er Uniqlos revolusjonerende superundertøy som kommer i alt fra tightser, t-skjorter, gensere. Da jeg var i kokvarme LA hamstret jeg noen plagg, og nå bruker jeg dem dag som natt, under klærne. 

Ellers er de lårhøye bootsene praktisk talt de varmeste skoene jeg har, de holder veldig godt på varmen. Jakken har jeg nærmest flyttet inn i. Luen og genseren er klassikere fra tidligere sesonger. /Jacket/ Minimum Knit/ Play Comme des Garcons/Fraudian Kicks Hat/H&M  Boots/ & Other Stories Jeans/Never Denim/Bikbok/

Foto: Eline Varmo

New York / On My mindI morgen drar jeg til New York igjen!

Da skal jeg få overvære H&Ms lansering av samarbeidet med ikoniske Balmain. I kjent stil skal det bli et moteshow og vi får sitte side om side om Balmain-armyen som mildt sagt er stjernespekket.

Jeg gleder meg så innmari og vil selvfølgelig dele det med dere på instagram og snapchat (side2mote). 

Disse bildene er fra jeg og Tine var der for bare en måned siden, da var det ca 30 grader, men nå må jeg nok finne meg i å kle meg litt bedre!

(Turen til New York er i forbindelse med lanserigen av det nye designsamarbeidet og blir betalt av H&M)

Poncho / Thigh highs
Endelig fant jeg de perfekte semskede, lårhøye bootsene! De har jeg lett etter lenge må jeg innrømme.

Jeg har flere ganger vurdert å gå til innkjøp av noen lignende og altfor dyre Stewart Weizmann boots, men har alltid tenkt at nei, snart kommer det vel noen som har laget noen lignende bare "littegranne" billigere.

Vel, disse er i smørmykt semsket stretchskinn og går akkurat så høyt på låret som jeg ønsker.

Jeg drømmer fortsatt om Weizmann boots, må jeg innrømme. De har lit høyere hæl. Men disse egner seg supert som hverdagssko.

Sånn så jeg altså ut på jobb igår. Jeg var så trøtt og sliten at jeg aller helst ville ha på meg joggings... Derfor ble det solbriller, superstretchy jeans, kashmirgenser og deilig poncho. 

/ Jeans fra Never Denim, solbriller fra Giorgio Armani, genser fra Wild Wool, poncho fra Glitter (!!), boots fra & Other Stories, belte fra Moods of Norway, veske fra Jerome Dreyfuss / 

Fuzzy / BurgundyEndelig er høsten her med alle de deilige plaggene og fargene det bringer med seg. Jeg elsker at det er litt kaldere. Den crispe luften minner meg om da jeg skulle begynne på skolen etter en lang sommerferie. Kanskje også for at det betydde nye skoleklær.

Jeg får alltid en syk shopping trang på denne tiden også, sikkert på grunn av alle fargene, strikket og min hang-up på vinterkåper. Det er allikevel noe jeg heldigvis har klart å unngå (klapp på skulderen), enn så lenge.

Da er det jo selvfølgelig litt greit at det finnes poser på poser med klær fra styling jeg har lånt til det nye prosjektet som kan pynte opp et heller sort antrekk.

Denne cardigan er en av favorittene fra stylingposene. Den har en helt nydelig farge i tovet strikk. Jeg stylet den med tykt belte som gir den en fin form.

De siste to dagene har jeg forresten frisket opp gamle kunster og fått stylet editorials. Har fått en sniktitt på alllerede, og jeg kan røpe at de ble så fine. Gleder meg veldig til å kunne vise dere.  

/ Hatt fra H&M (gammel), skinnbukse fra Moods of Norway, sko fra Zara, sjal fra Gina Tricot, jakke fra Mariette (lånt), belte fra H&M (lånt) /

White / FringesJeg er egentlig ikke så veldig frynsete av meg, iallfall ikke i form av en boh stil.  Men styler du den litt ned som her, keep it clean altså, da blir den med et kul og virkningsfull uten å bli "too much". Her var vi på Standard Grill og jeg hadde turens første østers, gud det er godt det! 

/Jakke fra Hunkydory, kjole fra Seconr Female/

Shades of Black


Under denne moteuken har jeg pakket så riktig, jeg sjekket temperaturen på forhånd, slik at jeg ikke tok med meg en haug av unødvendige klær. Det er for det meste dressbukser og skjorter, t-skjorter og bluser, med disse kan alt mikses og matches, og det er et supert utgangspunkt for en velpakket koffert. Her ble jeg og Tine snappet på vei fra visning til middag i går. 

/Genser fra H&M (lånt), shorts fra Cubus, sko fra Gucci, veske fra Stella McCartney, solbriller fra Raybans/

Todays / Details


Oh lord! Idag har virkelig alt gått i ett. Jeg har 3000 bilder på kamera, men ingen tid til å gå igjennom alt før neste event. Her er imidlertid antrekket mitt for dagen, og dette trasket jeg med i hele dag, så det var en befrielse å komme hjem å skifte nå!

Buksen er dritdigg, men er aller finest når den er plassert høyt i livet og ordentlig snurpet igjen. Idag kombinerte jeg den med en høyhalset genser og favvo skinnjakken.

Må stikke. Kommer mer i morgen.

Ha en nydelig tirsdag!

Silver / ShoesPlutselig var alle tilbake på jobb, inkludert meg, og ettersom det fortsatt er drittvær valgte jeg et realt "all black" antrekk idag. Resten legger jeg opp siden, men tenkte å sette fokus på mine gyldne sko et lite sekund.

Jeg syns det er så kult å tilføre et ellers kjempeenkelt antrekk noe som er litt ekstra. Disse skoene kjøpte jeg på måfå på Zara i Paris da jeg var der for et halvt år siden.

Jeg grabbet med meg en haug av ting som jeg tenkte jeg skulle returnere om jeg ikke likte dem, men jeg beholdt alt allikevel .

Det var ikke fordi jeg ikke turde komme tilbake med dem, for "believe me" etter syv år som stylist så er ikke det så farlig. Denne gangen var det rett og slett for jeg digget alt jeg kjøpte på krise-måfå, IGJEN.  Har blitt god på det si.. (Her er noen bilder fra Paris)

Uansett.. Sølvsko er ikke så dumt som man skal ha det til.. Eller rettere sagt "statement" sko. De var kjempefreshe idag, og når mitt antrekk ellers var helsort så ble det en subtil statement... Tror det var en som kommenterte at jeg hadde sølvsko på (mot syv som kommenterte mine gull "lame" bukser en annen dag.. Hehe. )

/Photo: Tine Monsen/

Army Jacket / Brown bootsMandager assa.. Endelig har jeg kommet meg litt over treningskneiken fra å ha det helt uutholdelig forferdelig, til å syns det er digg etterpå og idag, for første gang siden mine glansdager i rytmisk sportsgymnastikk har jeg gledet meg til å trene etter jobb, typ hele dagen. Men hva gjør jeg når det begynner å nærme seg?.. Surfer (og blogger, hehe). Nei, det er bare å ta seg i det og komme av gårde. Mitt beste tips til trening så langt er; ikke slutt å tren!

Det er alltid så sinnsykt tiltak å begynne igjen. 

Antrekksmessig var det ikke rare greiene som kom utav vestlandsoppholdet mitt. Det gikk som det oftest gjør hovedsaklig i koseklær, null sminke og håret permanent i en tofs på hodet. Her gjorde jeg et lite unntak og tråkket oppi høyhælte støvletter kjørte dobbel-denim, militærjakke (som jeg bor i) og debuterte min nye veske. 

Nå er det ingen flere utsettelser! Elixia neste (blæh).

Night/Out


På fredag fikk jeg besøk av en venninne som er like glad i taco som meg, herreguud det er så godt, og jeg spiser det altfor sjeldent! Uansett, vi lagte den med tilbehør som pico, guac og det vi liker å ha på og koste oss på balkongen med vin og Sangria.

Vi bestemte oss for å ta en drink i solen etterpå det er jo tross alt sommer, og etttersom temperaturen er litt skiftene og og jeg som vanlig liker å være komfortabel landet jeg på dette antrekket. Jeg har lenge hatt buksen i skapet, den er av lin og er kjempefin og digg å ha på, men den er IKKE kul med flate sko. Jeg har prøvd flere ganger, og det blir veldig feil.. Sånn typisk norsk Svinesund-shopper og charterturist. lol.

(Jeg drar både til Svinesund og på charter selv assa, men dere vet sånn piratbukse ALLE nordmenn går med, it´s not pretty.).

Nok om det, kjørte lyse sko, hatt, bluse og knallrøde lepper til. 

Street/Walking

Oh lord, for et vinglende vær vi har. Skulle nesten tro jeg var tilbake i hjembyen min Stavanger, hehe. Da jeg og Eline var ute og tok en lunch igår måtte vi stoppe opp og søke ly for en pøs-skur som gjorde at det ble en wet-shirt tur tilbake til kontoret etterpå, morro. Har begynt å ta ibruk dette skjørtet som er av deilig stretch-jersey kvalitet. Liker så godt at det er såpass langt, det blir liksom litt mer "classy" enn de andre korte jerseyskjørtene jeg så trofast tyr til på denne årstiden. 

Har forresten såvidt begynt å snuse på en sydentur, orker jo ikke være i Oslo hele sommeren om det ikke blir noe mer badevær enn dette.. Har tenkt litt på Kroatia eller Mallorca, har dere noen erfaringer med disse stedene, evt. kan anbefale et annet sted?

The wedding/Got my dress on


OMG, årets kuleste bryllup! Det har allerede gått en uke side vi forgjeves prøvde å synge "All my life" med KC & JoJo i kirken( /har den fortsatt på hjernen..) Jeg har vært i mange fantastiske bryllup, og forventet ikke mindre, men jeg hadde ikke trodd at dette skulle bli så personlig.

Jeg snakker selvfølgelig om bryllupet mellom vakre Anne Berit og Simen. For å være helt ærlig trodde jeg dette kom til å bli et kjendispækket bryllup med 3000 gjester, men der tok jeg grundig feil. Det var fullt av kjente fjes, men de var gjester og det hele sa litt om paret, de trenger ikke fronte..

Som vanlig når jeg skal på et større event, er jeg helt blank nå det gjelder hva jeg skal ha på meg. Jeg pleier alltid å tenke at det ordner seg, også ender jeg opp med å stå der når dagen kommer, fortvilet og forvirret mens jeg kaster kjolene mine ut av skapet. Denne gangen, som et par ganger før kledde jeg meg i et antrekk jeg var sånn passe fornøyd med. Men da mannen var seint ute snek jeg meg lynkjapt innom Magmalou, som heldigvis ligger rett ved siden av og snappet til meg en Gannikjole jeg har sett på flere ganger. På få sekunder hadde jeg byttet til den blå/sorte blondekjolen og kastet glitterblazeren over skuldrene. Som jeg sikkert burde ant på forhånd, var det selvfølgelig en annen gjest som også hadde sikret seg blondekjolen, så jeg byttet til en indiskinspirert gull kaftankjole til festen (den glemte jeg å ta bilde av.) Vi hørte på rørende og morsomme taler, spiste deilig tapas, drakk masse vin og danset til danseband til de sene nattestimer.

//Kjole fra Ganni, jakke fra Zadig & Voltaire, solbriller fra Celine, veske fra Jerome Dreyfuss, sko fra Patrizia Pepe//

I don´t speak italian


BUT I do speak Moschino! Dere er kanskje lei av Moschino-hypen allerede.. Jeg er litt det jeg også, men jeg setter pris på de små og morsomme accessoirene Jeremy Scott har tilført det ikoniske merket. Så da jeg (nok en gang) måtte levere inn min kjæreste iPhone6+ på grunn av knust skjerm og jeg igjen må ty til trofaste 5 (den blir jo aldri ødelagt), trøstet jeg meg selv med et nytt t-skjorte cover fra 90-talls helten Moschino. Ikke bare er det fint, det er også veldig digg å holde, det liker jeg :D

Av en helt uplanlagt grunn gikk jeg for "all white" idag. Syns det er fresht innimellom, selv om jeg glemmer jeg har hvite bukser på og setter meg ned overalt. Det gikk fint idag, og mitt helhvite antrekk gjorde at jeg fikk litt sommerfølelse i kaldoslo allikevell. 

//Genser;Envii, bukse;H&M, sko;Superga, veske;Stella McCartney, solbriller;TOMS

When in doubt/ Wear heels
Flere av dere er sikkert på ferie og nyter glassevis med rosé og lytter til bølgeskvulp... Det er altså ikke jeg, som dere ser er jeg fortsatt i Oslo, men jeg koser meg for det. Siden sist har jeg flyttet fra Frogner til en litt mindre, dyrere men sykt mye koseligere leilighet på Frogner.

Smått om smått begynner jeg å komme meg i orden, og etter mange klessalg og garderobe oppryddning har jeg faktisk plass til klærne mine i klesskapene i leiligheten. Endelig SER jeg klærne mine! Det gjør det myyye kjekkere å kle seg om morgenen.

Dere ser nok ikke store forskjellen akkurat her, siden dette er typ uniformen som jeg går med når jeg føler meg litt giddalaus og slæsk, hehe, men det er rart hva hæler gjør med antrekket og følelsen. Så mitt tips er, føler du deg litt pjusk, pynt deg litt med hæler, da retter du deg litt ekstra opp i ryggen og alt blir litt bedre.

Foruten at jeg på nåværende tidspunkt blogger (/har bare hatt en ørliten pause på to måneder, eh) er jeg på kontoret å skriver om fine klær og moteuker, så det er ikke veldig synd på meg. Fine kollegaer har jeg også, og en sinnsykt kul ny arbeidsoppgave, som jeg forhåpentlig snart kan dele.. Det er så spennende at jeg går og smiler for meg selv.. 

//Skjorte, bukse; Bikbok/NeverDenim(old), sko; Celine, veske; Jerome Dreyfuss, solbriller; Dolce & Gabbana//

My SecretDet er ikke sååå fryktelig hemmelig da, mer et tips egentlig. Jeg shoppet denne skjorta på Gina Tricot i fire farger. Den er helt perfekt i 100% lin og som dere ser er det en skjorte som passer til alt!

Så det var mitt lille tips, flere på jobben måtte ut å sikre seg den også, buksen kjøpte jeg også der. 

Idag er det ganske dritvær her i Oslo, men det går greit for det er jo tacotorsdag! Så det er planen og netflix i heve/senkesenga til mannen.

Solbriller fra MAX&Co/ Spercksavers, sko fra Superga, skjorte og bukse fra Gina Tricot, jakke fra H&M.

Oldies and goodies
Jeg er en av dem som alltid tar på meg det nyeste jeg har. Ja, det som ligger øverst i skuffen helt øverst i skapet. Har jeg valget, havner det sjeldent (les: aldri) på det jeg kjøpte for et par måneder siden.. Det ligger bakerst i skuffen (trist, jeg vet det).

Derfor testet jeg min egen komfortsone da jeg pakket til Berlin. Tanken var, om jeg ikke gir meg selv særlig med valg, ja da må det selvfølgelig bare gå (og for all del, styr unna desposhopping på & Other Stories)

Uansett jeg har aldri pakket så lite i hele mitt liv! Selv om jeg kun skal være borte et døgn må jeg vanligvis alltid ha tusen forskjellige ting med meg, sånn "just in case" .

Just in case hva da, sier dere.. Jo, det kan jo plutselig bli isstorm, plutselig skal vi på en giga kjendisfest (LOL), en sykt "up scale" middag, eller skal vi gå i ti timer..

Alle disse tingene skjedde i Berlin, men vet du hva? Jeg klarte meg med mine oldies for de var goodies allikevel!

Et stykk storby-pakketips kommer på bloggen veldig snart, jeg er superstolt!

Har på meg kjole fra H&M trend (gammal) jakke fra Zara (gammal) og sko fra Alexander Wang (litt gamle)

Monday BluesVæret har vært så skitzo den siste uken og jeg syns det er sykt vanskelig å kle seg, egentlig. Varmt, kaldt , regn/snø og vonde vannblemmer går alle med på å definere min antrekkshverdag. Jeg digger faktisk litt regn egentlig, men at det lavet ned den dagen jeg bestemte meg for at det var vår og tok på med loafers, var litt strek i regninga.

Håper dere hadde en nydelig helg! Det hadde jeg, jeg elsker å være i Oslo i helgene, og denne var fylt med kos og kjærlighet egentlig. Helt greit at det snødde litt også, for da slapper jeg av litt ekstra og koser meg hjemme med god samvittighet.

Jeg har blitt veldig glad i lange kåper og digger min nye kåpe fra Minimum, dressbukse fra Zara, genser fra Moves, sko fra Prada, veske fra Stella McCartney.

Ha en fin start på uken!

Leo and stripes
Jeg fortalte dere at vi var innom et showroom som var president Mitterands tidligere leilighet? Herreguud, for et sted, det var en hel etasje i en nydelig bygård i Marais.

Rom på rom her var fylt med kule klær fra mange forskjellige merker. Under moteuken er det høytid for innkjøperene fra de forskjellige butikkene og varehusene verden over, og da kommer de altså til et sånnet jeg var i og ser og tar på klærne de kjøper inn til butikken. Det er ganske spennende egentlig, for de må kjenne kunden sin så innmari godt, og vite hva som funker og ikke. Vi var der som presse selvfølgelig, og det er også kjempeviktig for merkene av vi får se og ikke minst liker kolleksjonene. 

Jeg fant denne leopardjakken som jeg forelsket meg i(selvfølgelig digger jo leoprint) , den var fra et merke som lager klær til rockere som Mick Jagger og Karl Lagerfeldt var også fast kunde, for han digget studsbeltene.

Jeg hadde på meg den superkomfortable Mih-buksen igjen og stripegenser fra T by Wang.

Le Shoes

Det er ingen hemlighet at det er kjempevanskelig å pakke til moteukene, etter jeg har vært med på det et par ganger, vet jeg at det nesten er viktigere med flats enn med hæler, og denne gangen hadde jeg faktisk valgt helt riktig. 

Hæler første dagene, så flats og de siste dagene blir det sneakers, haha..!

En annen ting som er superviktig, er gnagsårplaster, og mange av de, føttene mine er ikke så glad i meg idag, for å si det sånn..

HeyHey Silver!


Wowsa! Plutselig hadde jeg tatt en megalang bloggeferie og levt et avstengt liv nesten helt uten internett, mail, sosialemedier og (sorry) blogg.

Det var sykt deilig å være litt utilgjengelig og endelig fikk jeg ladet batteriene helt ut, men siste dagene av ferien begynte jeg å klø i fingrene etter å komme hjem og igang, med jobb, blogg, trening og rutiner (og et par morsomme prosjekter.) 

I tiden jeg har vært borte har jeg samlet opp en halv ikeapose med boardingkort, og kan faktisk med hånda på hjertet si at jeg håper jeg skal være i ro her hjemme og ikke reise så mye nå (ihverfall litt fremover).. Uansett om jeg tok fri så fikk kameraene bli med, og ettersom det nå har blitt kaldt (ELSKER det!) kan jeg se tilbake på bildene og blogge minnnene fra ferien.

Disse bildene er fra New York, da vi skulle ut og se på Alexander Wang X HM visningen i et treningsanlegg i Bronx, fyfeen så sykt kult det var. Jeg satt med springende hjertet en meter fra catwalken, overfylt med supermodeller og bare få meter fra Kate Mara, Solange, Mary J Blidge og Dakota Fanning. Det var en helt ubeskrivelig stemning.

Vi fikk dessverre ikke ta med kamera, men jeg sniktok 500 kornete iPhone bilder, som jeg skal luke igjennom og legge ut imorgen tidlig.

Festantrekket mitt var så casual som det går an, ettersom det er sporty Wang, tenkte jeg det var helt innafor med sølvbukse fra Marou & Dean SS15 (lånt), genser fra American Apparel, jakke fra Muubaa og sko fra Jimmy Choo. 

Er det noen av dere som skal stille seg i kø for kolleksjonen i morgen? Sjekk videoen jeg har laget om samarbeidet her.

(Jeg reiste til New York i samarbeid med H&M, som betalte turen.)

Friday FundayEndelig Fredag!

Idag har jeg kost meg skikkelig. Jeg har vært rundt omkring i byen og plukket styling, for jeg skal lage motevideoer på mandag. Har så masse fine klær i studioet nå, det er så inspirerende! 

Etterpå tok jeg en tur for å plukke litt Jonathen Adler og Missoni Home til studio også, herregud det er så mye fint. Blir nesten litt dårlig av det. Jeg anbefaler på det sterkeste å stikke innom Milla Boutique på Aker Brygge om du også liker de merkene, det er sykt farlig for lommeboka, men også fantastisk inspirerende. 

Endte opp med å kjøpe meg noe interiør stæsj på tampen, gleder meg til å få ting på plass i helgen. 

Uansett, er ikke denne jakka heeelt amaze? Dævver av den, den er så perfekt. Fra IRO.

Ha en nydelig helg dere! Jeg skal være flink å blogge masse :D

Powder Pink

Da jeg var på Blog Awards i Kjøpenhavn fikk jeg låne med meg noen kjoler å ha på meg. Jeg skulle egentlig ha en kort sort gjennomsiktig kjole i netting med applikéer på, men så glemte jeg underkjolen.. Orker ikke gå halvnaken så valget falt på denne fra H&M. Det er så sjeldent jeg går i stramme plagg, men denne var deilig og behagelig, også liker jeg lengden og fargen utrolig godt, så det var egentlig helt greit at jeg glemte underkjolen.

Ellers er det så mye som skjer nå, reiser som bookes og spennende planer som legges, så jeg gruer meg slettes ikke til vinteren i år.

Kjole fra og jakke fra H&M, sko fra Valentino, strømper fra Pierre Robert.

X

This is my Zalando Blog Awards outfit. I was supposed to wear a totally different one, that was short, black and transparant, but I forgot the underdress.

I didnt like the idea of running around half naked, so I choose this instead. I don´t usually wear tight clothes but this was super comfy and I really love the length and colour. The dress and jacket is from H&M and shoes from Valentino.  

 

Monday - back to School

Har dere hatt en fin helg? Usj, jeg ble syk forrige uke og det har dratt så lenge utover, at jeg ble temmelig lei i helgen.. Men altså derav så stille på bloggen.

I helgen våget jeg meg ut på lunch, som var utrolig deilig. Elsker lørdagslunch!

Jeg gadd ikke vaske håret, så jeg fant frem kapteinhatten igjen som en kriseløsning. Innser imidlertid at jeg går veldig "all in" når jeg får på meg sett, så her så jeg ut som en skolejente, som er strålende glad for å starte med leksene sine... Haha

Håper dere har en fin start på uka!

X

Did you have a nice weekend? I got the flu last week, but I still managed to sneak out for a quick lunch on Saturday.  

I realize I look like a a happy schoolgirl here, I tend to (unconciencly) go "all in" when I put on a set.

Hope you are having a nice start of the week. 

Orange and Blues..Her er dagens noen snaps av dagens antrekk, selv om jeg nå sitter i joggis og jobber, hehe, men sånn her så jeg da altså ut da jeg var på pressemøter tidligere idag.

Nå må jeg si været er helt perfekt, for endelig får jeg brukt de nye høstjakkene/kåpene, denne årstiden er aller best! ELSKER høsten jeg, håper det varer helt til Mars.

Idag hadde jeg på en ny favoritt i jakkegarderoben min. Denne er fra Moods og har allerede rukket å bli veldig glad i den.

Elsker virkelig den fine farge komboen oransje og sjøblått. 

X

This is what I wore to some pressmeetings earlier today. I love the colour combo with orange and blues. I think it suits my basic wardrobe perfectly. 

Photos by lovely Katinka

Autumn feelings

Endelig får jeg tatt i bruk den nye kamelkåpa mi fra Zara. Den er så deilig og avslappet, og passer til det meste. Men aller helst liker jeg å bruke den akkurat sånn..

Til jeans og boots.

 X

I finally got to use my new coat from Zara. It´s so wonderful and comfy!

I would style it with anything, but I perfer it just like this.. Basic and simple.

Photos by lovely Katinka

RockstudsDette ser ut som et bryllupsbilde, haha. Jeg har ikke giftet meg (med en jente), men da jeg var på Zalando huset utenfor Berlin fant mine grønne Valentino rockstuds en søt knallrosa lillesøster.

Mine er høye og fanstastisk gode å gå i, men jeg mistenker de små for å være enda bedre. Blir ikke lei disse jeg, selv om de er overblogget og instet.

De rosa tilhører Christine 

X

I realize this looks a little like a wedding photo, hehe. I didn´t get married (to a girl) but my green Valentino rockstuds found a cute pink little sister at the Zalando house in Berlin. 

Mine are the tall ones and are actually really comfortable, but I suspect the smaller ones are even better. I just don´t get tired of these..

The pretty pink ones belong to Christine

God MorgenDet var en fantastisk trollsk stemning etter det hadde regnet utenfor slottet, og alle bloggerne gikk bananas for å utnytte det vakre lyset og solnedgangen som etterfuglte.

Idag er det tilbake på jobb, med noen hyggelige avstikkere. Håper alle får en fantastisk mandag!

X

It was such an amazing athmosphere in the garden after it had rained, that all the bloggers went bananas with their cameras to capture the gorgeous light followed by the sunset. 

Today I ´m back in business, with a few fun distractions. 

Have a beautiful Monday!

Put a bow on it!Dere som følger meg på instagram har sikkert sett disse. Sjokkrosa, sjokksøte og sjokkvanskelige å style, hehe.

Jeg har jo som dere har sett ikke slikket særlig med sol denne sommeren, og til disse søtingene hadde jeg jo tenkt å ha knallanes brune bein i en søt sommerkjole.

Jeg må allikevell si at jeg syns de er kule til slitte jeans også, som jeg hadde på meg i går..

ballerinas fra Miu Miu /Icon

SøndagssysselFor en deilig helg det har vært dere! Veldig varmt men så utrolig digg.

Må innrømme at jeg syns det var litt ok at temperaturen gikk ned noen hakk i kveld, så slipper man (jeg) å ta 5 kaldedusjer midt på natten, hehe.

Idag hadde jeg på meg skjortekjole fra Vivikes, belte fra Mos Mosh, veske fra Gucci, sko fra Addidas og solbriller fra RayBans.

Blogges mer i morgen, da er det tilbake på jobb, og godt er det!

Nyt de siste timene av helgen, fintfolk 

XXX

Beach Bum

Håper dere alle koser dere max i finværet, her er dagens beach bag..

Håndkle fra Missoni, bikini fra Cubus, shorts fra Minimum, sandaler fra Aldo, hårolje fra Miriam Quevedo, solkrem fra Dr. Schrammek, solbriller fra Ray Ban, smykke fra Dyrberg/Kern.

Nyt dagen fininger!!! 

Kaftan Love

Jeg har dilla på kaftaner om dagen. Dette er et vintagefunn fra mange år siden. Jeg elsker den, den er i silke og er så enkel å slenge på seg på late dager.

Er for øyeblikket på road trip på vei til Stavanger, men vi bestemte oss for å svinge innom hytta en tur. 

Heldigvis har vi nett her så jeg fikk jobbet og blogget litt..

Nå er det på med joggis og t-skjorte, road trip 2 Stavanger, here we come!

Husk at dere kan følge meg på instagram @lilisfashion

Linen and leatherIdag kledde jeg meg i mine to favoritt materialer, jeg trodde det skulle bli så deilig å svalt med linskjorte og et lite skinnskjørt... Men NEI, to kalde dusjer senere sitter jeg fortsatt og svetter.. Hehe! Luksus problem!

Håper alle har like fint vær som oss i Oslo, og nyyyyter dagen!

Har på meg topp og skjørt fra InWear, sko fra Prada.

 

Urban CowboyJeg er nok den eneste i Oslo som ikke digger å sole meg, iallefall så føles det sånn når jeg lufter mine melkehvite bein.. Hehe.

Idag gravde jeg frem mine eldgamle frynseboots fra Replay, som jeg har hatt siden 2007, tror jeg. Det er så deilig når man finner gamle skatter gjemt i garderoben.. Da gjør det ikke no å ha shoppestopp...

Herregud for et vær det har vært idag forresten, da jeg stakk ut for å kjøpe en kaffe tok jeg med meg (cowboy)hatten jeg kjøpte på en truck stop i Texas.

En god hatt er redningen for meg når sommerskuren kommer uanmeldt som den har gjort i hele dag.

Håper dere har hatt en fin mandag!

Snekkerbukse og blonder

Uuups! Så gikk det plutselig nesten en uke før jeg blogget igjen.. Sjerpings. 

Til mitt forsvar så ble jeg ganske syk og det varte greit i helgen også. Idag sitter jeg fornøyd her (ikke sikkert det syns, men jeg ER det), i Side2s nye studio, som jeg har fått det ærefulle oppdraget av å innrede.

Det er ikke helt ferdig enda, men kan tro jeg ikke ble sur av å meske meg med Jonathan Adler og Missoni stæsj.. Helt greit (knis). 

Selv om interiøret er lekkert var jeg selv litt slabbedask (og litt fin i tøyet), i snekkebukse fra Cubus, topp og sko fra Sandro.

Easy Breezy

Jeg er faktisk bittelitt glad det er kjøligere denne mandagen, for da kan jeg bo i Acnegenseren min som jeg ELSKER.

På jobben idag hoppet jeg på muligheten og tok på meg den, sammen med noen gamle og råslitte jeans. Hælene er fra Saint Laurent og vesken er vintage Moschino.

Håper dere har hatt en nydelig helg og er friske og raske til en ny uke! 

Thank God it´s FridayIdag har jeg tatt rykende ferske bilder fra dagens antrekk. Jeg har ikke tatt bilder på en måned, så jeg følte meg nesten litt rookie.

Det ble plutselig så kaldt idag så jeg tok på meg favorittbuksa fra Never Denim/Bikbok, og en enkel hvit bluse fra H&M. 

Jeg har ryddet i boden hele uken for neste helg skal jeg selge klær på Vestkanttorget. Jeg har såååå mye klær og sko, så om dere tilfeldigvis skulle være i Frogner hooden så hadde jeg blitt så glad om dere ville ta turen innom å hilse på meg!

Iallefall så gjennoppdaget jeg disse semskede Zara skoene, da jeg rotet oppi en av mine ti gigaposer som jeg hadde pakket bort. De er fantastisk behagelige å ha på.

Håper dere får en nydelig helg!

New in
Idag har jeg møtt fantastiske Rosita Missoni som startet Missoni. For en inspirerende og flott dame!

Igår hadde jeg på meg dette; Nye shorts fra Minimum og jakke fra Vivikes. Nå er det ut i sola og etter på er det Miley Cyrus! Om vi får billetter da ;)

Krysser fingrene.

Ha en nydelig dag!! 

PARIS


For litt siden var jeg i Paris, og selv om jeg bare var det et minutt, så får jeg sånn påfyll og inspirasjon av den byen. Alt er vakkert der!

Jeg hadde på meg jakke fra Vivikes, skjorte fra Gina Tricot, bukse fra Bikbok, sko fra Sandro og veska.. Den har dere sett før, hehe. 

17. Mai antekket
Håper dere hadde en hyggelig 17.Mai fininger.

Jeg hadde en nydelig dag sammen med gode venner på Oslos tak.  

Bestemte meg i sisteliten å droppe planlagt antrekk, og gikk heller for denne omslagskjolen fra Ganni. Digger palmer om dagen.

Jeg hadde det så gøy, at jeg kun fikk foreviget antrekket med mobilbilder, så beklager kvaliteten, men dere skjønner tegninga!

Noen andre enn meg som har blåmandag idag? Rekk opp hånda, hehehe.

Pastels
Det er busy dager for tiden, men ingenting er jo morsommere enn det. Idag har jeg og Side2s nye motejournalist vært ute og laget saker, som kommer ut veldig snart.

FIkk dere med dere forresten med dere Styleguiden jeg har laget om pasteller?

Her er iallefall det første antrekket jeg hadde på meg der. Digget de deilige fargene og fine snittene på disse plaggene.

Skoene er noen nye favoritter som jeg syns både er kule, komfortable og tar meg oppi høyden. 

I morgen grytidlig går turen til Paris, og det gleder jeg meg veldig til. Paris er jo den fineste byen i verden i mine øyne. Kafeene, shoppingen, menneskene, arkitekturen, lydene. Alt inspirerer meg med den byen!

Jeg blir veldig glad om dere vil følge meg dit på instagrammen min @lilisfashion

Denim X Knit X Leather
Check, check og check. Har tatt et dypdykk i garderoben og gjenoppdaget noen gamle favoritter, som den hullete denimjakka fra Gina Tricot, frynsebootsene fra Isabel Marant for H&M og strikkevesten fra Mary Kate & Ashley for Bikbok. Det føles som jeg har fått et flunkende nytt klesskap, hehe.

Silkeskjerfet er en ny favoritt fra Beck Søndergaard og solbrillene er fra Burberry.

@lilisfashion

Old School / New school
Jeg er egentlig allergisk mot paraplyer, det kommer nok av at jeg da jeg bodde i London, hadde alle med seg paraply, hver dag, selv om solen strålte fra skyfri himmel.

Uheldigvis for meg lå alle skolebygningene mine i Oxford Street, og da regnskuren kom, og det gjorde den hver dag, ploppet paraplyene opp rundt meg, og jeg følte jeg var nær på å få øynene stukket ut.

Nå ser det ut som skrekken har mildnet seg litt, for i ruskeværet vi har opplevd i Oslo, oppdaget jeg at det slettes ikke er verdens dårligste oppfinnelse.

Old School: Vintage Bruberry jakke, som mamma så oppmerksomt snappet med deg og gav til meg (Snilling)

New School: Min fine nye Givenchy hverdagsveske, som sjefen min sier ser ut som en skoleveske.  

@lilisfashion

Black X White

Idag startet jeg dagen skikkelig digg med frokost og moteevent hos Mildh Press. Jeg må innrømme at det var vanskelig å forlate den deilige vårsolen og temperaturen til fordel for pulten min idag, håper helgen blir like fin.

Jeg har forresten fått nye solbriller, er de ikke fine? Jeg blir så glad av å se på dem, de er fra Prada. Buksen er fra Mary Kate & Ashley Olsen for Bik Bok, genser fra Ganni, jakke fra Minimum, og sko fra Addidas.

@lilisfashion

Stroll

Det er så deilig temperatur ute, jeg elsker før våren og tidlig høst, og det er de beste månedene klesmessig. Strikkegenser, skjørt og de trofaste skinnjakkene. Det er kanskje litt tidlig for bare legger enn så lenge, men skinnjakkefavoritten min fikk se årets lys forrige søndagen. Jeg lever vanligvis i koseklær i helgene, og denne helgen er intet unntak. 

I love this weather, and during the weekend my beloved leather jackets finally got to see alittle ray of lights as well. I usually live in comfy clothes during the weekends, and last one wasn´ t any different. 

Jakke fra hunkydory, bukse fra Minimum, sko fra Nike, topp fra H&M Spring. 

@lilisfashion

Normcore

Har dere hørt om Normcore? Det er beskrivelsen på den stilen som er nå, det at det er om å gjøre å være så neddresset og vanlig som mulig, avslappet og nedpå.. Passer meg perfekt, iallefall på en tirsdag som denne. Idag hadde jeg på meg bukse fra Lindex, sko fra Stockholm Design Group, jakke fra Minimum og genser fra Lexington.

Have you heard about Normcore? It´s the terminology of the trend everybody is into these days. The blending in trend, the effortless, relaxed comfy wear. I fit in to that category perfectly, and espescially on a Tuesday like today. Wearing Khaki jacket with a knitted sweater and white pants. 

@lilisfashion

Work Wear

Nøt et lite sekund i solen i lunchen idag,  i mine nyklipte jeans og skinnjakke. Det er skikkelig mandagsfølelse på jobb idag og alle sitter dypt konsentrerte inni skjermen, inkludert meg som har laget jeanssak. Den du kan lese her!

I enjoyed a second of sunlight during lunch today, in my newly scissored jeans and leather jacket. Today is a typical Monday, and everyone is deeply concentrated with their heads in the screen and fingers tapping away at the keyboard. 

@lilisfashion

Stan Smith


Disse trasker jeg rundt i dag (og natt) og passer like bra til skjørt som til bukser. Mine føtter er SÅ fornøyde om dagen. Fra Addidas.

This is what I´ve been wearing day (and night) lately. I wear them to skirts as well as pants, and my feet couldn´t be happier. 

@lilisfashion

Leather Trocadero
Jeg har vært en dårlig blogger i det siste, beklager det.Men dere nå er det pluss grader og SOL, og jeg kan ikke bli lykkligere! I Stavanger kastet jeg til og med jakken.Her har jeg vært på champagnelunch på Tango (anbefales), iført helskinn.Skjorten er fra Minimum, buksen fra InWear, sjalet er mormors gamle og joggeskoene er fra Stella McCartney 

@lilisfashion

OverallsJeg har ønsket meg en snekkerbukse lenge, men har ikke funnet den perfekte, ideelt sett skulle jeg gjerne hatt en i skinn og en i blå boyfriend i tillegg til denne, men tre stk er kanskje litt i overkant..?

Jeg digger iallefall min nye fra Cubus, den er passe stram og fin i fasongen.  

Så, sånn ser jeg ut på jobben idag, i snekkerbukse fra Cubus (lovesit!), bluse fra Mary Kate & Ashley for Bikobk, strikk fra Zara, sko fra Rachel Zoe og briller fra RayBans. 

Ebony & Ivory

Jeg er ikke så flink til å ha sånne fine blogge fotoshoot med megselv (som alle bloggerne har blitt så flinke til) i hverdagen, så det blir litt sånn på parkeringsplassen på jobben..

Det er ikke det at jeg ikke syns det er fint, for det gjør jeg.

Grunnen er helt enkelt at det er veldig hektisk å jobbe i en nettavisredaksjon, så jeg har sjelden samvittighet til å dra noen bort fra pulten for å ta bilder av meg..

Så når jeg gjør det blir det, blir det rett opp ned, foran en grønn bil, hehe.. SORRY! Skal prøve å komme meg ut litt oftere :)

Idag hadde jeg på meg (altfor lite); jakke fra Opening Ceremony, hatt fra Reiss, bukse fra Jofama og sko fra Stockholm Design Group

Still in PlaidRutekåpen fra Ganni fikk bli med meg til New York, og det var bra, for den holdt meg god og varm.

Det var så mørkt at jeg ikke fikk noe bra bilde av hele antrekket, så det får bli med dette.

Les mer om ruter og New York på Side2 her 

Spring Fling

I helgen var jeg en liten svipptur til Munchen. Det var så deilig, for det var hele 17(+) grader og det vil si utenjakkevær for meg. Glede!

Jeg fikk skikkelig smaken på vår, og håper virkelig den værste kulda er over her hjemme også nå, alt blir så mye bedre når det er lysere og varmere!

(Føler bloggen begynner å nærme seg The Weather Channel.. Men jeg blir så værsyk, eh)

Jeg hadde på meg en topp fra COS, bukse fra MosMosh, loafers fra Prada, solbriller fra Tom´s og veske fra Proenza Schouler.

Noen av dere har kanskje allerede gjettet hvorfor jeg var der, spesielt om dere følger meg på Instagram. Resultatet får dere uansett veldig snart se på Side2.no!

 

This weekend, I went for a quick trip to Munich, where the weather was warm and spring-like. So I had to make the most of it, and walked satisfied around without a jacket. Little things like that make me so happy, haha.

Anyways, I was wearing shoes from Prada, jeans from MosMosh, top from COS, sunglasses from Tom´s and bag from Proenza Schouler.

Why I was there you can find out from my Instagram or you can read about it on Side2 very shortly.

Gårsdagens
Etter Tommy Hilfiger visningen filmet vi i Central Park, herregud så vakkert!

Det er forresten fortsatt bitende kaldt, med en konstant isvind, så antrekkene mine er ikke de mest kreative. 

Igår hadde jeg på meg genser fra FWSS, bukse fra Acne, jakke fra Filippa K, sko fra Anna Dello Russo for H&M og briller fra Rayban.

DVFHer er hele antrekket mitt fra vi jobbet på DVF (Diane Von Furstenberg showet i går). Video kan du se på Side2.

Buksene er fra Part Two, genser fra Comme des Garcons Play/Freudian Kicks, lue fra Acne, jakke fra IRO, strømper fra COS og sko fra Saint Laurent. 

From the Knee Down


Sånn trippet jeg rundt i snø og is på moteukens kaldeste dag. Sokker fra COS og sko fra Saint Laurent (veldig fornøyd) Under habitten har jeg ullundertøy (fra Pierre Robert) fra topp til tå, hehe.

Idag har vi vært på Diane Von Furstenberg og snakket med celebriteter, supermodeller og bloggere, det er så gøy! Nå er det jobbekveld på hotellrommet med digg burger fra The Standard Grill samtidig som jeg prøver å få igjen varmen i kroppen. I morgen er det en busy dag, så det er deilig å ha en chill kveld, med utsikt over New York skyline fra sengen.

Lovely!

New FavoriteI går luftet jeg Filippa K kåpen min på Oslo trend. Den er så rett og fin.

Håper den holder meg god og varm når jeg reiser til New York i morgen..

Nå skal jeg først på deilig middag også videre på Fam Irvoll visning. Legger ut bedre bilder av Velour drakten snart.

Ha en nydelig lillelørdag!

Parkas
I dagtidlig våget vi oss såvidt utenfor for å gå en tur, den ble ikke lang for å si det sånn, men det er noe magisk med å være på dette ærverdige hotellet å drikke kakao når det snør og blåser som verst utenfor.

Vi tyner selvfølgelig maks utav oppholdet, så nå skal jeg unne meg en ansiktsbehandling hotellets spa, gled/gruer meg, men mer om det siden.

Vinterens parkas (redning) er fra FWSS. 

Je t´aime


Etter en utrolig inspirerende og produktiv moteuke i Stockholm, var det deilig å komme hjem på bursdagen til en leilighet full av tente lys, roser og hjemmelaget middag.

Det var en som visste akkurat hva jeg trengte..

Genser fra Ganni, ruter fra Isabel Marant Etoile (gammel), hatt og polo fra H&M.

Bilde tatt av Sara

Sthlm FW dag 2
Min stakkars redaktør ligger syk på rommet, så i dag am I flying solo... Var utrolig mye fint å se idag.. Disse svenskene er flinke!

Har på meg genser fra Comme de Garcons/Freudian Kicks, kåpe fra  Minimum, jakke fra Vivikes, belte fra InWear, skjortekjole fra Acne og sko fra KangaROOS.

Foto: Styledevil

Oui Oui
Det er så kaldt her, så etter et lettkledd førstemøte med Stockholm kulda, bestemte jeg meg for å "dress down" istedet for å pynte meg for middagen på kvelden. Sånn så det ut (det du ikke ser er to lag med strømpebukser;)

Toppen er fra COS, buksen er en gammel favoritt fra Utzon, skjerfet er arvet av mormor, hatten fra H&M og skoene fra Emilio Pucci.

Stockholm Fashion Week OutfitDet er så gøy å være her, vi har allerede fått sett så mye fint! Jeg så det var tørt på bakken, og tok på meg de fineste skoa jeg har.. (Dårlig idè)
Jeg frøs fletta av meg, så nå har jeg byttet til noe varmere (ja,snakker stømpebukser og ullsokker) og må løpe for å rekke J.Lindeberg

For flere oppdateringer fra Stockholm fashion week følg meg på @lilisfashion 

Har på meg jakke fra Cubus, skjerf og bukse fra Acne, sko fra Valentino.

Kjøben Outfit
Bor i disse bootsene om dagen, det er så kaldt at det er såvidt jeg orker å gå utenfor, men i disse lurer jeg lange ullsokker inni. 

Cashmere genser og boots fra Zara, jeans fra Genetic og jakke fra Minimum

Pre Vixen


Her er en liten selfie i speilet i påvente av outfitbilder fra Vixen blogawards. Jeg var så heldig og bli klippet, farget og stylet av superflinke Johnny hos Siste Mohikaner før eventet, og ble så fornøyd.

COLD!Æff, jeg fryser.. Typisk at jeg klarte å jinxe været med å si at jeg var så glad i mildværet.. Jeg er så supertravel om dagen, at jeg nesten ikke har tid til å puste.

 Derfor blir ikke oppdateringene så ofte som jeg skulle ønske. Nå har jeg booket flere moteuker (glede,glede), også skal vi rapportere live fra Vixen Awards på Side2/Nettavisen i morgen.

Så idag går med til planlegging, skrive saker + litt egen stell innimellom slagene (endelig skal jeg til frisøren!).

Skjerfet er fra ByTimo, Jakken fra MQ, bukse fra Mosmosh og sko fra All Saints.

Le WeekendHåper dere alle har hatt en nydelig helg! Jeg har virkelig kost meg på en aldri så liten road trip!

Her har jeg på meg boyfriend jeans og rutete skjorte fra Bikbok, sko fra Valentino og jakke fra Minimum. 

In the Navy

Hadde skikkelig flaks da jeg tuslet rundt på salget i Stavanger i romjulen. Lette etter denne jakka fra Gina Tricot i høst, men tror den har vært utsolgt i Oslo...Heldigen meg fant den på halv pris! Kjøpte den i noen størrelser større enn min egen og liker kjempegodt at den er litt stor.

A touch of red
Elsker den klassiske blå skjorta, den passer til alt. Har på meg et typisk (avslappet) Line antrekk med det lille røde sjalet i halsen som jeg har arvet av mormor. 

Håper alle hadde en nydelig feiring i går. Godt Nyttår!

Romjul

Jeg banner sikkert i kirka når jeg sier dette, men jeg ELSKER at det ikke er så kaldt i år, og i Stavanger var det som en fin høstdag i julen. Har på meg herregenser fra Zara og skjørt fra H&M. Bootsene er gamle og jakken er mammas fra Ralph Lauren.

Et lite stykke IRO
Et av de første stoppene jeg MÅ gjøre når jeg kommer til USA er å dra innom cupcakemekka Sweet, jeg er helt hekta og får vann i munnen bare jeg tenker tanken på gulerotcupcakene..

Her måtte jeg bare ta en liten avstikker midt i shoppingen. Jakken er en ny favoritt fra IRO, dessverre er det jo altfor kaldt å bruke den her hjemme, men i Texas gikk det helt greit.

Mønster


Så fort tiden går! Nå er det jo snart desember! Jeg reiser til varmere klima om få dager, og gjett om jeg gleder meg! Har blitt utrolig kaldt, og da faller jeg fort inni komfy og varme klær.. Nå er det siste innspurt før min ukes ferie, Jubidu!

Dette bildet ble tatt i forbindelse med Mønstemix videoen jeg laget for Nettavisen, buksen er fra Minimum og toppen fra Second Female. Nå skal jeg på event også skal jeg på date, dobbelt jippi!

Ha en nydelig torsdag fininger!

Paris Next!

Gjett hvor jeg skal..? Jippi.. Gleder med sånn. I morgen tidlig reiser jeg og en kollega fra Side2 til Paris og skal dekke moteuken for Side2 Mote! Det blir mye jobbing og selvfølgelig litt kos mellom slagene, husk å følge oss på instagram på Lilisfashion og Side2no for flere oppdateringer under mote uken. Nå må jeg i loppekassen for flyet er tiiiiidlig!

Har på meg bukse fra Never Denim, sko fra Bianco, genser og jakke fra Vivikes.

Miss You Already

Savner London så mye allerede og har så mange bilder fra turen(beklager den lange posten)! Her er fra den ene dagen da vi fikk omvisning på V&A Museum i South Kensington. Temaet var historien om skjønnhet, og var særs interessant. Etterpå bar det til den økologiske lunch restauranten i Chelsea, Daylesford. (Absolutt verdt et besøk, om du skulle befinne deg i nærheten!)

Jeg og fine Lisa fra Sverige fant fort tonen og tok oss en (velfortjent) liten pust i bakken på Albion på hotellet vårt The Boundary, før vi avsluttet kvelden på fantastiske Duck & Waffle i City!

Christmas outfit

Rushing from Christmas party to Christmas party these days. I am heading to the mountains for new years and I am really looking forward to it. Can´t wait to breathe the fresh air and hopefully there is enough snow to do some skiing.

Shoes; Topshop, panties; Oroblu, dress; Balenciaga, jacket; Møller, necklace; Bjørg.

Cannes

I am finally back from an amazing holiday. As mentioned I was not very good friends with the Internet in France. Its crap! But I have so many pictures to share. Here are some pictures from a shopping spree to Cannes. Wearing top;  Zara, Cut-offs; Levi´s, shoes; Chloe and bag; Chanel

Brocade pants

The other day I was wearing my brocade pants from Zara. When my boyfriend asked me if I was going to wear pyjamas at work I had to add some high heels. The shoes are from Pane Tulipani and are five or six years old and they are used frequently each summer.

Happy Norway Day!!!

Today is 17th of May, and the Norwegian national day. Its off course also perfect opportunity to have a get together with good friends. I´m wearing my national dress and going to a big girls breakfast which we´ve made our tradition. We will miss Line L who is in Spain... But I bet that isn´t too bad either, hehe.

PS. We are anouncing our fab new contest tomorrow too, so remember to stop by!!!

New wrapping..

My Patrizia Pepe shoes from last season got a new look! I have been wearing them without the fringes for a while now, but now they are back again. Even though the fringes is "last season" for someone I still love it!

Sunday stroll

I got this flannel skirt from the Cubus goody bag yesterday, and it is already a item I don´t want to take off. It is so comfy. The jeans are my 7 years old Fornarinas the fringy boots are second hand, the scarf was a gift from Kappahl Vintage stories and the sunglasses are from Von Zipper.

Don´t forget to sign up on our facebook fanpage to enter our contest.

Today

I'ts going to be so much fun to blog with Line K. But first, it looks like I have to practice on my pose. Today I'm wearing sweater from Lala Berlin, jeans from Joe's jeans, shoes from Acne and necklace from Patrizia Pepe.

Copenhagen

This is what I was wearing my last day in Copenhagen, that dress is so comfy its like wearing nothing... Dress from Acne, glasses from Ray Ban, scarf from Zara, Gilet from Vivikes Luxe, necklace from Efva Attling and Bag from Gina Tricot. Jacket and boots are second hand...

Today

I did a little shopping yesterday, and came home with this second hand jacket and bag. And this stripy piece from Weekday. My tights are Gestuz and boots are vintage from Tonica in Oslo, the hat is also second hand. I am really exhausted from this week, but it has been so inspirational and wonderful, we have met so many interesting and lovely people. Now we have the rest of the weekend off, and are just planning to enjoy the wonderful city of Copenhagen, shopping and dining, yupee! Also, I bought a lot of new things, and will put it in a post a little later on.

Yesterdays Outfits

Day

Scarf ( a new favourite of mine) from Vivikes Lux, sweater by Gestuz, pants from Carin Wester for Weekday, second hand belt and boots.

Night

Got the dress to hide my wonky wounded leg... Dress from Acne, Necklace from H&M many years ago and shoes are from Burberry. I´ll post more later I have taken loads of pictures, but I am nackered and need alittle sleep before the shows begins again. XXX

Outfit

lilisfashion9

Its too bad I on´t have a better picture, but this is what I was wearing at the Holmekollen shoot. My new Gestuz wrap cardigan, that i have been living in since I got it. And these amazing liquid pants, also from Gestuz, the shoes are from Burberry and the belt is from Lindex

Friday Night

megmeg2meg1meg3Got new shoes! The ones from Din Sko, they are so comfortable, warm and cool, am ecstatic. I wore a nude under dress from Cubus, and Chanel like tights from Lindex. The top is Second hand from Fretex (Salvation Army).

Today

idag1idag2idagIm wearing Dress from H&M, Shoes from Carin Wester, Tights from Pierre Robert, Jacket from Beyond Retro, and my boyfriends scarf. The nailpolish is my new found love called GOLD from Estèe Lauder

Salt & Pepper

today1todaytoday2When I need a little change, my hair always seem to suffer (with more or less success). This time I went dramatically dark, and I think I kind of like it. Im wearing a jacket from Ann Hagen with hand sculptured shoulders, silk jumpsuit from TopShop and Shoes from Carin Wester.

Got some new things in my closet

I´ve been such a lazy blogger lately so I havn´t shown you the new additions to my wardrobe, here is what I wore out for a meeting today.meg3Jofama was so sweet and gave me this leather jacket. I love that it´s grey, and goes with everything, and it has beautiful details on the shoulders. The leather is real smooth too, so thank you Jofama!meg1I got these thights from my sweet friend Line from Carpe Diem. They are from Patrizia Pepe, and I think I´d like to marry them! Patrizia Pepe has such a great hosary selection, I would get them all if I could.

These Carin Wester boots has already gotten me in to all kinds of trouble, but I love them so, and feel so lucky I own a pair. I promise you´ll get sick of looking at them, because I´m wearing them everyday from now on..

meg2The dress is from Zara and I love love love it, its the only thing I have ever worn 3 (maybe it was 4?) days in a row. Goes with everything, but the sleaves are a little too romantic for me, so I usually wear it with a jacket.

Belt is from 1996, from Morgan and the necklace I´m sure you all recognize is from Oasis.

Last Week

lastGood Morning! I´m sorry for the lazy updates over the weekend, I have had a information overload, so I took the weekend off, hehe.. Today I am pulling clothes for a shoot I have tomorrow, so I´ll have to run. Tudeluu

This is what I wore for lunch last week, and I´m wearing a dress from Whyred, boots Second Hand from Tonica, and Second Hand jacket. The bracelet is from Thomas Sabo.

Peacock & Feathers

megDinner in Milano on Sunday Night.

I realize the belt was a little bit too much, but most of the time the feathered gilet came off, and I thought the dress needed a little contrast...

The dress and necklace are from H&M, the feathered gilet and belt is second hand, bag from Diesel, and shoes from Strutt Couture.

Wonder Woman

megGood Morning! I´m off to Italy for the weekend, I havn´t prepared any posts over the next few day, but I´ll take lots of pictures, and post them as soon as I come back on Tuesday. Have a lovely weekend!

The top and booties are Acne, pants are from Custommade, belt is from Velouria Vintage.

Rediscovering the Knee Socks

sokkersokker2I´m taking my own advise and wearing knee socks, not over the knees today (thought I´d mix it up..eh) The top is a mens sweater from Thousand Reasons, biker shorts are cut-off tights, Aquarius necklace from Celine Engelstad, knee socks are from Lindex and shoes are Opening Ceremony, bought at the Henrik Vibskov boutique in Oslo.

Gina Girl

megI know it must seem like I live at the Gina Tricot store , it´s not the case though, I have only ever bought something there ones. But I guess I bought a fair amount on that one visit, hehe.  This picture is from when I was in the jury at a press conference for Norwegian Fashion Fair under Oslo Fashion Week.

Necklace from Urban Outfitters, Sweater and shorts from Gina Tricot, tights from Pierre Robert, Shoes are from Acne.

Today

todayI´m wearing dress by Gina Tricot, Second Hand belt, Shoes from H&M, Tights from Wolford, Necklace from TopShop, Bracelet from Karma and Bag from Diesel. Picture by Veslemøy

Good Karma

aday2I´m wearing a tee from Zara, necklace from Celine Engelstad, Levi´s cut-offs, Rokit bag and Sunglasses, Rizzo boots and my new bracelet from Karma adayThese birds scares me, they are getting bigger and bigger by the year..aday1As I am a stylist, sometimes beautiful gifts fall down on my lap. And to my amazement I was just sent this lovely bracelet . Its called a Karma bracelet, and I´m hoping it will up my Lottery Karma.

Yo from LDN

I am currently finding myself in London, where some of you might know I used to live. It is so lovely being back, and I am here for a full week. So I promise the blog will be on my mind when I´m out and about, but first I have to consentrate on some work things I brought with me .

And, you guys I know I´ve started a few of my posts lately with, I ´m sorry for not having posted.. So I am not going to do that this time, I have simply had a Holiday away from blogging as well as my mac, internet and fashion. Sometimes to gather inspiration and creativity I have to do that. I havn´t stopped taking pictures though, so here is my holiday yacht party outfit from last week!

megThis is such a cheap out fit, hehe. The T- is a pressie from H&M, the shorts are really old H&Ms that I got on sale like 3 years ago, the shoes are Din Sko, and you know that old belt that I use to everything, is from Lindex...

Ok, got to work, but I promise to post more later XXX

Holiday Volume 1

First of all, I am so sorry for not having posted anything while I´ve been in Greece, but I have to say it was nice to leave mac, phone, internet and work at home for a week, hehe... There are unfortunately not many outfit pictures in this post, as the intense heat and 132 mosquito bites on my body at all times doesn´t really make me want to have my picture taken... That said, here is my Grecian holiday pics (guess this post is a little more personal than usual, but here it goes..)hellas2hellas1Out to dinner in the ancient town of Rhodes, I´m wearing a 6 yrs old Day by Birger et Mikkelsen, shoes from Strutt and bag is from Portobello markedhellas3hellas4The dress is my Miss Selfridges one, and the belt was my mums

hellas7My boyfriend was kiting while I tried to work up a tan, he tried to teach me too, and I have to say that it is so much fun, its also a great workout! I´m definitely taking it up!hellas8I tried to dive for the first time, I quickly realized that I couldn´t pull off the cool diver look... hellas6And the umbrella drinks, haha. I haven´t actually been on this sort of trip before, where all the restaurants you pass has pictures of the food instead of the menu... The touristy things are such a cliche, but it has to be done. I embraced it!hellas5

Ralph Lauren Safari

You know how the women in the ralph lauren campaigns are on a safari, that how i feel right now, top is diane von furstenberg, shorts is weekday and hat is thrift shop from Miami, necklace is from Celine Engelstad. Me at the AirPort. Greece Next!

Today

I thought I´d be a good girl and post my outfit before I actually left the house. My morning face was not ready to be photographed, but my new shoes were!todayThe T-Shirt and jeans (which, if you were wondering, are awesome) are both from H&MacneAnd the new lovelies are from Acne, sale... I am a lucky girl..

Outfit

meg111 vest11 sko11I have pretty much forgotten to have my picture taken while out and about as of late.. (Still find it a bit awkward..) But here is a picture my boyfriend took of me on Friday, while I was picking out some styling at Polhem PR.

Except from the jeans that are from Fifth Avenue Shoe Repair everything else is pretty cheap. The shoes are from DinSko, I fell in love with them at a shoot I did in Miami. The vest is from Urban Outfitters and the basic T-shirt is from Mango The huge hat is not mine, I had to try it on for obvious reasons...

Norway Day Outfit

National Day is a big day in Norway and everyone is out and about looking at parades and stuff. Normally I would have worn my national dress(.. erhm, Its this old fashion traditional dress everyone is wearing), but I haven't shipped it over yet, so I chose to wear something sweet and white... This is as wholesome I´m ever going to look. flagme1

glassesline

Dress is from Max Azaria, Vest (in the first picture) is from BikBok, Shoes from Acne, necklace DIY, belt from Lindex,and fantastic new Sunglasses from RayBan (I´ll post them better later)

WESC outfit

12_5I´m wearing:T-shirt from Americal Apparel, scarf from Benetton, skirt from BikBok, and sandals from Acne

In lack of imagination, I just wore what I´ve worn all day for the WESC party, and had to go home early to do some more work. Tomorrow morning I am flying to Stockholm to see the new Lindex collection. So I am off to bed, nighty night!

hits