Today I want to wear

DaydreamDet er så lenge siden jeg har gjort en collage. I jobben som moteredaktør kunne jeg lage opptil flere slike til dagen, og hadde full koll på ALT som var i nettbutikkene, haha. Det er nok ikke helt sunt, men må innrømme at det er alltid gøy å lese andre sine ønske antrekk inspirasjon, kanskje jeg skal begynne å innføre det jeg også?

Iallefall har jeg hatt sølv skjørt på hjernen i flere uker nå, og idag har jeg faktisk kjøpt meg et som var innmari fint. Det var dessverre så drittvær her idag at det var helt umulig å ta bilder, men håper virkelig det letter til i morgen. Jeg ønsker meg en strikkegenser med knytting, kanskje det skal bli mitt nye strikkeprosjekt? Egentlig hadde den vært enda bedre i mørkegrått, men liker at den er litt overdimensjonert. Sko med mønster! Loves it <3 Angrer så innmari på at jeg ikke kjøpte stjerne bootsene jeg så på & Other Stories i høst men disse iblå sateng er fantastiske. Vesken fra Holzweiler er en ny crush som står høyt på ønskelista. Den kommer i to størrelser og begge er helt perfekte! Liker å bryte litt med sølv-temaet og øredobbene gjør det på en kul måte samtidig som de tar opp mønsteret i skoene <3

/ Genser fra Joseph, øredobber fra & Other Stories, sko fra Aquazzura, veske fra Holzweiler, skjørt fra J.Crew /

Blog Awards / Outfit

I kveld er det Vixen Blog Awards, og første gang på lenge har jeg ingen andre oppgaver enn å være gjest å bare nye det!

Det skal bli ordentlig deilig, men en ting er fortsatt usikkert.. Hva skal jeg ha på meg?

Som stylist og etter å ha jobbet med klær som moteredaktør føler jeg et visst press til å være fin, men med meg er det alltid siste liten som gjelder. Jeg har bestemt meg for å debutere fjærjakken fra Style Butler (ingen dyr har dødd for denne) og de blå skoene (som bare minner meg om Carries Manolo Blahniks). 

Hva tror dere? Den mørkeblå blondekjolen fra Ganni syns jeg er nydelig. Kjøpte den på Magmalou for et halvt år siden, og har kun brukt den en gang. Det stripete glittersettet fra Lindex fant jeg da jeg og Katrine gjorde dette intervjuet. Brukte det på julaften.

Følg meg på instagram for å se hva jeg ender opp med ;) .


The perfect shirt


Har nok sagt det noen ganger før, erhm.. MEN forskjellige perfekte skjorter til forskjellige formål.

Jeg var dessverre for treig på avtrekkeren til å skaffe meg denne skjorta fra FWSS i fjor og sparker meg i leggen for det.. Så ble henrykt da jeg så denne herligheten fra Tommy Hilfiger.

Den er hakket mer damete med sløyfen i halsen, men tro om ikke den også kan dresses ned med en hullete jeans.. Tenke,tenke.

Work Wear
Dette er meg til hverdags.. Jeans, genser og skinnjakke. Var altfor varm idag så jeg måtte kle av meg senere, kommer flere bilder, men MAC´en min konker snart så må ta en opprenskning først LOL.

Håper dere har hatt en nydelig helg!

Bilder av Ida Klokk: Nettavisen/Side2

When it rains

It pours sier dem.. Bring an umbrella, sier jeg.

Jeg er litt satt ute av spill denne uken, av og til får man uforutsatte ting kastet i trynet, og da er det bare å "pick up the pieces and get things done"!

Disse bildene tok Janne Rugland av meg ifjor. Fantastiske Benedicte stylet meg og Corinne gjorde Make/hår. 

Hot Plaid


Idag er jeg earlybird, og det er litt vanskelig for jeg hater å stå opp om morgenen. Men, når jeg skal ut på tur er det ikke så dumt allikevell. Gleder meg til å vise dere bilder. 

Denne uken er superhektisk i Lili verden, så for flere oppdateringer, blir jeg veldig glad om dere vil følge meg på Instagram! 

Dette antrekket hadde jeg på meg på Styleguiden om mønstrede sett. Plaggene er store favoritter denne sesongen, skinnjakken er så perfekt det går, og settet som minner meg om et golf sett for menn som er nerdete og dritkult. Idag kommer en ny Styleguide om Pasteller på Side2.

Wearing Jacket by FWSS, plaid set by Etoile Isabel Marant/Høyer Eger, shoes from COS.

Det glamorøse stylistlivet..Det høres så glamorøst ut syns jeg. Å være stylist (i Norge) er ikke bare glamour skal jeg si dere, det er mye poser, orging, logistikk og bæring...

Her er jeg fra da jeg stylet litt i forrige uke, og de posene dere ser her er bare toppen på isfjellet, hehe. 

Heldivis har jeg en fantastisk assistent som hjelper til med å holde meg organisert!

Baby Rosa


Jeg trodde egentlig ikke jeg noen gang kom til å kle meg i denne fargen, da jeg alltid har skydd ting som er litt "babete".

Det kommer nok at at da jeg studerte mote i London hadde jeg lyseblondt hår, tung pannelugg og var bittelitt for glad i solariumet, for å unngå babe stempelet var pasteller og sukkertøy farger en klar No Go, hehe. Nå er jeg derimot en bleik brunette så nå sier jeg det er Must Have! Iallefall skoene!

Disse er fra stylingen til Styleguiden som kommer på Side2 veldig snart.

Sko og veske fra Alexander Wang og jakke fra IRO (Alt fra Høyer Eger)

@lilisfashion 

PresseukeForrige uke var det presseuke, dvs. At pressebyråene skifter fra vår/sommer til høst/vinter kolleksjonene. Det virker sikkert litt rart for folk flest, og for meg er det hovedsaklig for å se på de nye kolleksjonene og få inspirasjon. Fra gammelt av er det fordi magasinene jobber tre måneder frem i tid, og trenger å låne klær til diverse fotoshoot og andre ting. Det har forandret seg litt de siste årene og fungerer nå også til utlån til diverse kjendiser og bloggere, der de låner ut til eventer eller lignende. Jeg fant mye fint som jeg gjerne kunne tenke meg, men det er jo ikke i butikk før i August, så jeg nøyet meg med å prøve på..

@lilisfashion

LiliLoves SetsDet siste halvåret har jeg vært helt opphengt i helsett i fine mønster, blomster og palmetrær. Derfor er det ingen hemlighet at jeg skalv litt i knærne da jeg fant dette fantastiske tracksuit settet fra Addidas. Jeg får lyst til å jogge i parken når jeg ser på det, men i egentlig ville jeg nok heller brukt det til hverdags eller fest, hehe.

It´s been all about the sets for me this last season, preferably in fun patters, flowers and palm leaves. Therefore as I found this track suit from Addidas, I obviously felt weak in the knees. It really makes me want to take a run in the parc, but seriously though, I´d rather wear it as work wear or for party time.. 

Lilisfashion on Instagram

Wouldn´t mind..Jeg har bestemt meg for at til våren skal jeg bli mye flinkere til å gå med kjoler. Det er så fint og feminint. 

Elsker denne fra Stella McCartney som er kjempesøt, men har allikevel en edge fordi den er såpass volumøs og "boxy".

Tror den blir kjempefin med litt farge på kroppen. Jeg hadde kombinert den med sølvsko og løst naturlig hår..

 

I´ve decided to start dressing more in skirts and dresses. It´s so feminine and chic.

I adore this Stella McCartney dress. It´s sweet, with an edge as it has volume and a boxy feel to it. I would combine it with silver shoes and a tan.

Pink

Elsker denne komboen.

Snappet dette bildet da jeg var på moteuken i Paris i fjor høst, og blir så glad av å se på det..

Om få dager reiser jeg til New York og gleder meg til inspirerende gatemote under fashion week. Krysser fingrene for at ikke alle er heldekket i vinterkulden..

Dobbel Leo dobbel denim..


Da er jeg hjemme igjen og bursdag er overstått, elsker å ha bursdag! Nå har jeg nedtelling til jeg reiser til New York Fashion Week etter helgen, det skal bli sååå gøy!

Digger mine nye joggesko fra KangaROOS (resten av antrekket er gammelt).

LiliLoves Copenhagen


På fredag dro jeg en liten snarvisit i Kjøbenhavn og fikk være på flotte Hotel D´Angleterre og Amazingspace SPA.

Det er så vakkert at jeg skulle ønske jeg kunne vært der hele helgen..

Elsker kjøben, der er det en fin miks av fantastiske butikker og utrolig mange hyggelige spisesteder, kafeer og barer,også er det mye mer storby enn Oslo..

Der fikk jeg møte fine Side 2 blogger og stylist Hanne som bor der og er lommekjent, lucky me!

WantedElsker alt som er metallisk om dagen, og bronseplagg har jeg hatt en hang-up på siden sommeren. Denne buksa fra Isabel Marant er så kul og hadde passet perfekt inn i klesskapet mitt, hehe. Hele Resort kolleksjonen fra Isabel Marant er helt nydelig forresten, blogget om den her

grått og rødt

Størstedelen av garderoben er svart og grå, og da hjelper det ofte med en liten fargedetalj for å piffe opp det hele. Rødt er aldri feil!

Nytt tilskudd i garderoben er denne hettegenseren fra Current/Elliot (fra Carpe Diem). Jeg elsker hettegensere, og jeg elsker leopard, og det slår aldri feil. Du finner den her

Jakke fra Vivikes (her), sko fra Debbie, og skjørt fra Zara. 

SparklingEn liten outfit post fra forrige helgs by TiMo event. Paljettjakken funker like fint til hverdags som til fest synes nå jeg. Gleder meg spesielt til å bruke den til hvite singletter, baggy boyfriend jeans og enten mine Nike liquid eller hvite retro reebok.

Her i høyhalser fra byTiMo, skjørt fra byTiMo, skjorte fra Ralph Lauren og sko fra Balenciaga. 

Working


Når jeg ikke er ute på vift sitter jeg faktisk og jobber litt. Idag har solen endelig tittet frem så jeg har tatt på meg t-skjorta som fulgte med Voguet jeg kjøpte i Paris. Nå jeg skal rett ut å få meg mani/pedi og så er det innkjøp til morgendagens Thanksgiving.

Ha en nydelig kveld!

Outlet Shopping..I går var jeg og sonderte terrenget på et av de outletene som ligger rett i nerheten. På Neiman Marcus kan du finne mange designer godbiter, her er noen av de jeg plukket med meg.

Det er ikke alltid så lett det å finne noe på outlet, alt ser så rælete ut når det henger der på kjipe hengere og koster dyrt. Mitt tips er å gå direkte til sko avdelingen(der pleier jeg å blakke meg totalt,), så til solbriller så til vesker.. Har du fortsatt mer energi etter det begi deg utpå klær. Gå etter merker eller kvaliteter/plagg du liker / trenger og ta alt med deg i prøverommet. Selv er jeg elendig på å prøve, så de tingene du fortsatt er usikker på bør du ta med deg hjem og prøve sammen med egne ting. Husk å alltid sjekke retur policyfør du gjør dette... I USA går det nesten alltid, i Europa.. Not so much

Jeg traff gullfuglen på Last Call/Neiman Marcus...Celine, Alaia, Miu Miu, Jimmy Choo og Manolo Bhlanik.. Hjææælp! 

Reiseklar


Tiden går så fort, og før man vet ordet av det er det jul, og for mitt vedkommende Thanksgiving med familien i Texas. Et par eventer jeg gjerne ville gått på måtte vike for litt kveldsjobbing og hastepakking, men det er helt greit, for ingenting slår å komme seg bort fra den bitende Oslokulda i noen dager! Reisehabitten gjorde jeg klar på jobben kvelden før, for når reiseavgangen er kl 0400 er det ingen tid til å tenke. Det er så viktig for meg å være komfortabel når jeg reiser, og denne buksa fra Cubus er noe av det mykeste jeg har. Så den og Marc Jacobs Oslo T-skjorta fikk bli med meg på laaang flytur. Nå er det frokost, obligatorisk manicure og litt titting i butikker som står på agendaen. 

God Søndag !

hits