WIN WIN WIN

WIN WIN!

Sommer og sol er rett rundt hjørnet, og de fleste begynner vel å komme i feriemodus allerede. Hva er vel mer passende enn en fin ny bikini eller badedrakt? Her har jeg plukket ut mine favoritter fra Triumph. Badedraktene er vel så kule til denimshorts og haremsbukser som til strandbruk, synes jeg.

Vi har vært så heldige å få gi ut TO GAVEKORT på badetøy fra Triumph, så du fritt kan få velge din egen favoritt.

Legg igjen en kommentar om hva som er sommer for deg, så er du med i trekningen av gavekort.

 

David Andersen for Bianco Konkurranse!

Vi har den beste konkurransen dagen før David Andersen for Bianco skoene lanseres! Du kan nemlig være den heldige vinneren av våre favoritter fra  kolleksjonen som kommer i butikk nå på torsdag (i morgen). De utrolig kule skoene er også favorittene til vakreste Maria og Celine  fra Stylemag....

Alt du trenger å gjøre for å vinne herligheten er å legge igjen en kommentar om hvorfor nettopp du skal vinne, og hvilken størrelse du har..

Noen bilder er lånt fra Celine 

The winner!

Da er det på tide å kåre vinneren av Lindex konkurransen. Det er utrolig morsomt å se at det er så mange som er innom her, og det gjør oss SÅ glade. Vi lover mange spennende konkurranser fremover, og det kommer en ekstra fin en om ikke altfor lenge i og med Lilisfashion fyller år!

Den heldige vinneren ble Adriana.

WIN WIN WIN

Legg igjen en liten kommentar i kommentarfeltet, og du kan være med å vinne; skjerf fra Vanessa Bruno for La Redoute, topp fra La Redoute, liten veske i skinn fra Monki, neglelakker fra Lancome og produkter fra Babor.

 

The winner is...

Da har vi trukket vinneren, og denne ganger gratulerer vi heldige Tone!!! ( kommentar nr. 31) Send oss en liten mail med størrelse og adresse, så får du plutselig en finfin Goodiebag i posten!

Klem fra Line & Line

Goodiebag Giveaway #2

Denne ER SÅÅÅ BRA! I denne goodiebagen kan dere nemlig vinne en fantastisk fin klokke og ring fra Dyrberg/Kern! En nydelig mørkegrønn flettestrikket poncho fra La Redoute OG favoritt bukser nr 1, nemling Kick fra Bikbok!!

PS. På bildet er det mine bukser (for å vise).. Dere kan også se dem på her, her og her  hehe. Den som vinner får selvfølgelig et rykende ferskt nytt par!

Det du trenger å gjøre for å bli med i trekningen av denne fantastiske Goodiebagen er som følger, Post denne linken på Facebook siden din, og legg igjen en kommentar under.

Lykke til!!!

THE WINNER!!

Da har vi trukket den heldige vinneren av ukens goodie bag, og denne gang ble det Hilde (kommentar nr 58) som vant! Send oss en liten mail med adressen din, så kommer plutselig gaven i posten.

PS: Vant du ikke denne gang, så kommer det en ny sjanse i morgen. Ha en super dag!!

Goodiebag Giveaway!

Hei dere, da er det da klart for første goodie bag giveaway! Denne blir trukket på tirsdag, ettersom den ble så forsinket. Beklager dette! Den ene heldige vinneren får en parfyme fra Lancôme Trèsor Midnight, ring og smykke fra Dyrberg/Kern,  shower gel og hånd krem fra Declarè og neglelakk fra Essie. Foruten dette får vinneren et nydelig supersoft skinnskjørt og en deilig ultramyk stripet 3/4 arm stripete genser begge fra La Redoute!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med str. og hvorfor du liker Lilisfashion, så trekker vi ut den superheldige vinneren på tirsdag!!

WIN WIN WIN!

Denne ganger har vi en super konkurranse til dere! Absolutt verdt å vente på. Vi deler nemlig ut fantastiske smykker fra SuMisura til 5 heldige vinnere!!!(Håper det gjør opp for at konkurransen ikke ble lagt ut på fredag som den skulle, jeg låste  både data, kamera og nøkkelkortet mitt inn på jobben over helgen :S)

Alt dere trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å "Like" et av outfitbildene våre som er lagt ut på Facebook siden vår og legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet her. Trekningen skjer om to uker! Lykke til!!!

hits