Work

Style Crush / Sienna MillerFor tiden befinner jeg meg i herlige Stavanger, men for ca en måned siden fikk jeg møte denne vakre skapningen. Sienna Miller er nemlig kampanjemodell for Lindex og jeg fikk drøse med henne i en halvtime uavbrutt i et gigafotostudio i Camden, London hvor kampanjen ble skutt

Sienna var helt herlig og veldig jordnær og hadde ingen Hollywood nykker what so ever. Hun fortalte meg at hun ikke liker å gå på den røde løperen fordi hun blir så nervøs og at hun trives aller mest i en kroppet og løs jeans, kashmirgenser og sine nye Gucci loafers i hjembyen London eller New York. Jeg spurte henne om hun hadde noen tips til hvordan man skal takle en dårlig dag, du vet om du står opp på feil fot. Selv bruker jeg litt ekstra tid på sminke og tar gjerne på meg en sko med hæl så jeg blir litt ekstra rakrygget. Hun fortalte at da tar hun på seg et vakkert undertøy Kiki de Montpernasse var en av favorittene. Aller helst vandret hun rundt i joggedress, men hvis hun måtte ut så kledde hun seg så komfortabelt som mulig. En av favoritt tingene hennes å gjøre var å ta lange bad med ekslusive badeoljer i karet og selv om hun ikke sminker seg mye er Burberry sminken favoritten. Miller røpte også at det som er mest sexy på en gutt er hjernen og intellekten, og jeg er helt enig! Stylede gutter som var veldig opptatte av utseende mente hun var mer en turn-off enn motsatt. 

Hele intervjuet kan du lese her

S2I skrivende stund befinner jeg meg i fantastiske Paris! Her skal jeg få overvære Studio kolleksjonen til H&M og det ryktes at det blir et kjendistett og sykt fint show, så jeg gleder meg (for å si det mildt :)). Idag har det vært snøstorm, vårsol og nordavind på en gang og jeg er glad for vi blir kjørt rett til visningen, antrkket mitt er nemlig ikke tenkt for at jeg skal vandre rundt i snøstorm (YR sa da ingenting om dette). 

Her er moteserien jeg gjorde til nye S2, som btw er såååå fint om jeg må si det selv. Sjekk ut den fine utgaven  HER. I magasinet er det linker til alt Lise har på seg også, om du finner noe som kan friste. Behind the Scenes fra moteserien finner du HER. 

Foto: Janne Rugland, styling og ide / meg, make-up/hår / Maj Karin / Urban Decay, assistent / Eline Varmo.  

Behind / The Scenes

Jeg måtte droppe Oslo Runway til fordel for jobb denne gangen. Typisk at det var på samme dag :S Jeg hadde nemlig shoot for det nye S2 igår. Det kommer veldig snart en ny og forbedret utgave. Gled dere!

Shootet igår gikk strålende. Våren er tema og modellen vår, snakk om "girl crush Thursday!" Hun heter Lise/Teammodels og jobber som hun selv beskriver i en koffert, verden rundt. Lise var en drøm å jobbe med og akkurat like nydelig på innsiden som på utsiden (hvis dere lurte), også er hun fra Stavanger da, kan jo ikke bli bedre i mine øyne. Lol.

For første gang jobbet jeg med uberflinke Mai Karin/Urban Decay(L´Oréal) på make-up og det ble akkurat slik jeg hadde sett for meg at det skulle bli. Tror seriøst det er en av de beste shootene jeg har hatt. Nå har jeg fått utvalget av fotograf Janne Rugland også, det er så mye fint at det virkelig var vanskelig å velge. 

Jeg gjorde styling, Katinka var i farta med videokamera og Eline gjorde en strålende jobb som assistent. 

Stylingen gikk som dere ser i en dus fargepalett med rene, fine snitt i en litt androgyn stil. 

Nye S2 kommer 25.februar.

 All black @ H&M Design Awards

Rett før jul var jeg en svipptur i London for å overvære H&M Design Awards. Den ble avholdt på fantastiske The Kensington Palace (samme sted som Nicky Hilton giftet seg). Det var en superintim affære og jeg satt rett over juryen som bestod av Olivier Rousteing, Kate Bosworth, Nick Knight, Chiara Ferragni og Katy England. Veldig stas altså. 

Det var et imponerende høyt nivå på designerne med et håndverk som bare kunne beundres, og det var vanskelig å prøve å gjette hvem som kom til å stikke av med seieren. Vinneren kommer til å lage en kolleksjon i samarbeid med H&M og motta en stor pengepremie. 

Selv falt jeg pladask for kolleksjonen til en svensk designer som laget de mest fantastiske sorte skinnplaggene jeg har sett. Helt i min gate. Dessverre ble det ikke han, men en søt engelsk designer, Hannah Jenkins som hadde studert på Royal College of Arts. Jenkins laget en gjennomført kolleksjon der hun brukte tung japansk denim med mot oversize jakker i vakre rustfarger (de jeg holder opp på siste bildet). 

Etter utdelingen snakket jeg med Margareta Van Den Bosch (den tidligere designsjefen i H&M) som røpte at det hadde det vært en enstemmig jury som valgte frem Hannah Jenkins som vinner av den gjeve premien. Jeg fikk låne med meg litt klær fra H&M. Digget virkelig den lange jakken. 

Turen var betalt av H&M. 

VIP Kveld med Side2 X BikbokSnart er det julaften og nyttårsaften, kanskje leter du fortsatt etter drømmekjolen? Eller er du drittlei av fest og glamour, og klar for en ny (vår)garderobe?

Da må du se her:

Sammen med Bikbok skal Side2 med redaktør Ingeborg Heldal og jeg (moteredaktør i Side2 :P) arrangere en VIP kundekveld hos Bikbok på Karl Johan førstkommende torsdag kl 18.00.

For anledningen har jeg plukket ut mine favoritter, i tillegg kommer jeg til å gi dere noen tips om hvordan dere kan style dere denne sesongen.  

Under kvelden blir det servert julesnacks, fine goodiebager til de 50 første og du kan vinne din ønskeliste!

Det vil være mulig for å få øyenbrynsplukking (lovesit!), hyggelige priser i hele butikken

og flere overraskelser utover kvelden!

Meld deg på her!
Håper vi ses på torsdag!!

Alexander Wang X HMFor en visining, for en mann og for en tur!

Jeg har aldri vært på en bedre og mer fengende visning.

Man kunne se at Alexander Wang hadde vært med i alle ledd av New York lanseringen og jeg sitter igjen med en opplevelse jeg sent vil glemme.

Av kolleksjonen er det mange ting jeg vil ha, ikke alt jeg kommer til å passe, men alt i alt en superkul kolleksjon, nå gjenstår å se om det er noe som henger igjen etter den kom i salg idag. 

Visningen var som sagt svært stjernefluss, men best av alt var alle supermodellene som kom på rekke og rad til dundrende musikk. 

(Jeg reiste til New York i samarbeid med H&M, som betalte turen.)

I studio med Lene Orvik

Forrige uke må ha vært en av de travleste jeg har hatt noensinne, hehe.. Noen mandager lurer jeg på hvordan jeg skal klare å rekke over alt..

I forrige uke gikk det sterkt utover bloggingen dessverre, men det er det at jeg bruker så mye tid på å blogge, så om jeg ikke jeg føler jeg får gjort det ordentlig så vil jeg heller vente til jeg har litt ekstra tid.. Dette gjør jo at det hoper seg opp med bilder og poster på Macen min, som bare skriker etter å få komme ut.

PS. Dere kan følge meg på Instagram, for litt hyppigere oppdateringer (da blir jeg glad) :D 

I forrige uke, var jeg i studio to dager, og den ene var jeg sammen med herlige Lene som har designet kolleksjon for Bikbok.

Lene har på seg alt fra Lene Orvik X Bikbok, jeg har på meg en deilig cardigan fra kolleksjonen. Dere må dessverre smøre dere litt mer med tålmodighet før samarbeidet er å finne i butikkhyllene, men her er iallefall en smakebit. Gled dere til filmen, der viser Lene sine favoritt pieces og hvordan hun vil style dem. 

H&M 10 YEARS of Design Collaborations

På fredag fikk jeg en sniktitt før de åpnet utstillingen om H&Ms designsamarabeid gjennom de siste 10 årene.

Herreguud så mye fint det er, og så mye jeg angret på ting jeg ikke gadd å stå i kø for, errrh! Det er faktisk utrolig manga tidløse plagg, som jeg lett kunne ha dratt frem år etter år.

Noen av mine største "regrets" var Karl Lagerfeld kjolene, den lange Cavalli kjolen, og to kjoler fra Lanvin samarbeidet i tillegg til sko fra Jimmy Choo og Lanvin..

Ja,ja, man kan ikke kjøpe alt, og om ikke lenge er det tid for Alexander Wang kolleksjonen for H&M. Gjett hvem som skal til New York for å se den!!! Hahaha, jeg gleder meg helt sinnsykt!

Happy Days!

Artikkelen min om utstillingen kan dere lese her

 

Yesterday through my phone


Igår hadde jeg nye opptak til styleguide for Side2/Nettavisen. SÅ gøy, men for en lang dag. Puh, var ikke i loppekassen før ett, så idag har jeg hjemmekontor, og nå skal det BLOGGES. Juhuu, tok en uplanlagt bloggepause, som aldeles ikke var meningen. MEN det var litt godt også, for nå har jeg masse ny bloggegiv! 

Første episode av Styleguiden kommer på Side 2 allerede denne uken!

For flere oppdateringer så vet dere at det bare er å følge meg på instagram. Profilen finner du her @lilisfashion

Busy Days

Prøver iherdig å opprettholde oppdateringene på bloggen, men dagene går i ett med supermye jobbing! Her er en liten sniktitt fra forrige ukes partyshoot på nydelige Hafslund gård. Gleder meg meg til å se resultatet i Kamille litt nærmere jul!

Ha en nydelig tirsdag!

Kamille - Behind the scenes

Forrige uke hadde jeg en shoot for Kamille, som dere ser en liten sneak preview av her.. Gleder meg sånn til å se den ferdig. Som dere ser er temaet lyst med duse plagg, som er ganske spennende å gjøre om høsten, når alt pleier å være mørkere og mer høstlig. Jeg hadde så mye fint å velge mellom, så jobben min var ikke så værst, hehe (loves it!)

Denne uken er superspennende for Lilisene, vi har nemlig masse gøy på kalenderen!

DetNye og KK

Husker dere jeg var i Miami og gjorde moteserier i vinter? Denne måneden har jeg en i DetNye og en i KK. Anna fra Elite/Miami ser fantastisk ut i DetNye, og nydelige Milena rocker mønstermix i KK. Elsker spesielt den super fine buksedressen fra Ganni nederst til høyre!

Corinne har gjort Make/Hår og Janne Rugland tok de fine bildene..

The making of the Bikbok styleguide

Dere må si ifra om dere blir lei sånne poster, men ofte så er dette det hele dagene våre består i! Dette er en av de beste jobbedagene jeg har, og gleder meg til hver måned, nemlig style Bikbok styleguiden! Den kan dere finne her. Nå er det LCHF Lasagne, film og rødvin på agendaen. Ha en fin fin kveld!

Ski Shoot

Åååå, jeg har hatt to digge døgn på Beito (derav ikke så mye blogging).Det var ikke så mye snø men vi fant, vi fant! Det var kaldt, men sol og skyfrihimmel, og ikkeno er bedre enn det! Den jakken jeg har på meg på siste bilde var den absolutte favoritten. Den er fra Helly Hansen (Embla), jeg tror faktisk jeg skal ta en "one off" skiklær tips post, Den er sååå fin!

På foto var Ragnar, Corinne Hår og Make-up og Ingrid var vår nyydelig modell. Ha en super torsdag!!

Styling

Akkuratt nå driver jeg å styler til vintershootene vi skal ha i morgen og i overmorgen, er det ikke en nydelig fargepallett? Jeg blir så glad og giret når jeg finner så mye fint!

Good Morning

 

Her er resultatet av dette shootet, mer kan du se i KK som er ute nå. Idag er en travel dag, med pakking av meg selv, pakking til to shoot også bærer det til fjells med et superbra team! Jippi, ikke dårlig start på uken, eller hva ?

Ha en super Mandag!!

Weekend

I forrigår var jeg på det beste eventet, vi fikk nemlig se hvordan de lager Hermès sine berømte silkesjerf , skal lage en egen post på det, har sååå mange bilder. Ellers har jeg fått to nykommere i garderoben min som dere ser en liten peak av her, er super happy ! Neste uke er bananas med presse eventer, så helgen skal brukes til total relaxation.. Ha en super helg alle!!

Behind the scenes..

Fra et undertøysshoot forrige uke. Jeg har sett resultatet, og det ble sååå fint, gleder meg masse til å vise! Nå er det full jobbefokus før jeg forlater byen og stikker på fjellet med familien, det skal bli kos. Ha en super helg!

Bik Bok Behind the scenes

Jobber som å style Bik Bok style guiden gjør at jeg syns jeg har verdens kjekkeste jobb. Det er SÅ gøy å gå på jobb. Her er noen behind the Scenes fra gårsdagens opptak, der temaet var party, woop!

Jeg fikk ikke tid til å stryke den krøllete skjorten min, så jeg prøvde å steame den på shootet, uten hell.. Så sånn ble det. Har på meg favorittbuksen er Freepeople, skjorte fra Cubus, Parkas fra Marc O´Polo og sko fra Sigerson Morrison

 

Denne kjolen er heeelt fantastisk på, et absolutt must have til party sesongen!

En annen favoritt var denne nydelig due grå blusen med slitt på armen.

Vakre Maria sjekker at alt ser bra ut.

Stakkars Pia må hvile føttene etter mange sko skift.

Me shoes.. LOVE

Yesterday´s photo shoot

Were went back to the amazing location at Heggedal yesterday to do a shoot that will be published later this year in KK..

Such a wonderful team, athmosphere, clothes, model and location.. Can´t wait to se it in print!

X-Mas @ Polhem Pr

Lovelies, Maria and Alex

Forrige uke fikk vi en presentasjon av julekollektionene på Polhem Pr. Det ble servert gløgg og kaffe drinker. Men ettersom jeg ikke har gitt slipp helt på sommeren, valgte vi heller å ta et glass vi i solen etterpå istedet, hehe. Mine favoritt plagg var uansett iallefall fra Vivikes!! Jeg har funnet et par scoop der før, som både ser bra ut og er i skikkelige kvaliteter. Jakken er i ull og faller fantastisk flott og kjolen som vakre Camilla hjelper meg å vise frem, var bare nydelig, både i fargen og i og med at den var åpen i ryggen (er veldig svak for det).

Last week I attended Polhem PR´s X-mas collection presentation. I really liked two pieces from Norwegian brand VIvikes. The wool jacket was wonderfully layered, and the sequenced dress, that lovely Camilla is helping me show was truly gorgeous, and had a scoop back. That´s what I´m going to wear to this years x-mas parties.

Sorry about the strange outfit pic, it was the only one I had.. I´m wearing leather pants by Les Chiffoniers, boots by Replay ( Not this season) bracelets from SuMisura, shirt and scarf from Cubus.

Texas Cowgirl

Here is the ranch story we did in Texas, with wonderful Angelique, it´s out in Det Nye now.

Foto: Renate Thorset, Make-up/Hair Line L, Styling: moi

Kathrine Sørland Shoot

 

Her har jeg en liten sneak peak fra et foto shoot jeg gjorde en uke siden med Kathrine Sørland. Jeg må si at jenta er like vakker på innsiden som på utsiden! Vi hadde det såå gøy på shoot, og jeg gleder meg i hel til å se resultatet av en perfekt arbeids dag!!

Shoot #1-Stavanger

 

Strendene i Stavanger er helt utrolige, jeg skulle ønske vi kunne flytte dem til Oslo, hehe. Iallefall så dro vi nytte av Sola strandens hvite sand og flotte sandyner i ett av helgens fotoshoot. Resultatet må vi vente litt på, dessverre..

The beaches in south west coast of Norway are amazing, I wish we could move them to Oslo, hehe. At least we got to use the bright white finely grained Sola stranden for one of last weekend`s photo shoot. We have to wait for the result, unfortunately.

Det Nye

In the latest Det Nye I styled the cover and an editorial. To see it properly you´d have to get the magazine! The gorgeous model is Una/ TFM, Photographer: Renate Torseth, Make-up: Ida and Hair: Erik.

KK Magazine

Here is the result of an editorial we did for KK magazine where I did the styling Line L hair and make-up and Ragnar Hartvig was the photographer. Lovely Ingvild from Team was our model ans Benedicte was our assistant.

Synsam event.

John and Yoko (aka stylist Jeanette Hoff and her assistent Martine).

So last week was very busy, but I managed to do some fun stuff in between work (which is also fun, hehe). Anyways Synsam, a huge glasses and sun glass chain over here, had their press day, and we got to try on all the fabulous new sunglasses and chat to their new campaign girl, Lene Nystrøm! She is so lovely! After the presentation we got to take home a pair, can´t wait to get my hands on them... Now, all I need is some sun Norway is freeeezing!

Eva & the Heartmakers

A few months ago I styled this photo of Eva and the Heartmakers and a few others for their upcoming album cover.  I can´t wait to hear and see the result! In the meantime the super talented band has received great reviews from all the Norwegian papers, including NyPost on their new album which is released late Feb. You can check it out here!

H&M Showroom

Went the by H&M showroom, don´t you just love all the colors? There was a few fabulous suede pieces there, that I need to get my claws on! Can´t wait for Spring!

Editorial

Forgot to show you this, its from a shoot that came out in Det Nye right before Christmas, I envy those girls´ hair!

Photo Renate Thorset, Styling by me, styling assistant Benedicte, Hair by Erik Thorsen, Make-up by Stine and bot models are from Mikas.

Editorial

Here is an editorial I styled for for Det Nye ... It´s out now! I love the dresses from Eger torget and gorgeous model Helle from Team. Renate was the amazing photographer!

Stockholm Outfit

Just touched down in Houston, where the weather is warm, and this seems so far away... This is from yesterday, when we went to Stockholm to see Lindex´new SS 2011 collection. I´ll post more photos later later. But, now Thanksgiving is to be celebrated!

I´m wearing vintage hat from Tonica, Cape from Møller, Jacket from Lacoste, equestrian tights from Zara (that I´ve been living in these past weeks), Carin Wester boots and bag from Pieces.

Part Two´s 25th Anniversary

Two weeks ago I was one of the lucky ones who got to go to Copenhagen to celebrate Part Two´s 25th anniversary. Me and Julie from Kamille together with Pressekontakterna´s Stine had a blast. We had this amazing dinner at Company's head quarters, where they revealed a new and intriguing collaboration where artists from Norway, Finland, Sweden and Denmark had designed a scarf each where part of the sales goes to young artists. The Norwegian artist, former model Cathrine Knudsen had contributed with a stunning oil painting, that me and Julie (sosososo happy!!!) got to take home with us. By the way I was wearing my new Stella McCartney blouse (that I got in St. Tropez), and combined it with Acne leather pants, vintage belt and Carin Wester ankle boots. Thank you for a wonderful trip girls and Pressekontakterna.

Pictures via Julie

Cote D´Azur pt. 1

I was lucky enough to style a catalogue shoot for Norwegian label Katrine Uri in south of France last week before I joined Line L in St. Maxime. We had three wonderful but hectic days. You might recognize the gorgeous model on the photos as Andrea from Team.

I´ll post many more later...Have a great Halloween!!

Photos by Hilde Kvivik Kavli

Vagabond

Last week I was lucky enough to get to go to Copenhagen to attend Vagabond´s festival, where they launched their new collection. I especially adore the black wedges! And, I LOVE Copenhagen... Together with Marianne from Vixen, Vibeke from Det Nye and Linda from Spalt PR it was a day to remember...

Almost famous

Here is the result of the shoot I did for Topp a few months ago. Am absolutely in love with the fringy boots from Replay!

Drop dead gorgeous Helene from Team is rocking this look. Photography is by Oda Berby and Make-up/Hair is by Corinne.

Sneak Peek

Here is a small teaser of a shoot I did last week, I´ll show you more when I can. I was so ecstatic on this shoot, the location, the model, the team and the dresses... Aaaah, want to do more glam shoots...

Last week...

Here are some behind the scenes from last weeks shoot with gorgeous Helene from Team. I´ve already seen the pictures, and they look awesome, so if you live in Norway be sure to pick up next issue of Topp magazine. The photographer is super talented Oda Berby, and on make-up and hair was Corinne. Sigve was the photographer´s assistent.

Stockholm

Please do excuse my attire as I now see i look like a hobbit, with that bulky sweater and vest... Anywho this is me and super sweet Alexandra Spencer in Stockholm. Must remember to wear sunnies next time..

Copenhagen

I just arrived at Copenhagen for fashion week, and am doing some last minute work before I am going in to town to meet Line L and Silje.

On my way to the airport I picked up Kamille, where I styled the cover and an editorial.

Last weeks shoot

I did a shoot for Kamille last week, with gorgeous model Ida from Heartbreak, the photographer was Oda B and on Make-up/hair was Corinne.

I also did some shopping at the salvation army (Fretex) when I was in my hometown, and came home with these mustard coloured high waisted pants and animal striped blouse. I wore them with sandals from My Favourites.

Yesterdays shoot

We had another lovely day shooting an editorial yesterday. Weather was perfect and sometimes I have to pinch myself to realize how lucky I am that this is my job. We were working with gorgeous Kari Anne from Team, who is a real pro, every shot looks great. Can´t wait to see the finished result! Renate did photography and Corinne did Hair& Make-up.

My Weekend

I had the most relaxing weekend ever. Mostly chilling on the boat in a bikini, but I got to use my Topshop tunic when we jumped ashore for refreshments...

Editorials

I´ve got fashion stories in MAG, Det Nye and Massiv this month, so if you live in Norway, remember to check them out. Hope you all have had a wonderful weekend, I´ll post some photos from mine later. Now, I have a shoot to prepare for tomorrow so until then, enjoy!

hits